- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Dukan amcaaaaaaaaaaaaa bitirdin beni iki günde resmen beni tanıyan herkes ne oldu sana seni böyel hiç görmemiştik diyo((
Dukan amcaaaaaaaaaaaaa bitirdin beni iki günde resmen beni tanıyan herkes ne oldu sana seni böyel hiç görmemiştik diyo((
nerdesin kuzummm meraklanıyorum ama benn...
KIzlar dün kıymalı ekmek nasıl olur diye düşünüyordum, akşam yaptım ama bugün kahvaltıda yedim pek güzel olmuş ..
KIzlar dün kıymalı ekmek nasıl olur diye düşünüyordum, akşam yaptım ama bugün kahvaltıda yedim pek güzel olmuş ..
evet sakınlik konusunda sana katılıyorum bebemmmm...
ama şişko da ne demek... baanaa bakkk... mutlu ol lütfen... ne şişkolar var...
Eki Görüntüle 392754
güncel halimle foto çekinmedim bebemm... şişko görsün gözün
merhabalarrr
bende aranıza katılmak istiyorum dukana inanıyorum ama diyet yaparken insanın motivasyona desteğe ihtiyacı oluyor ...dilerim beni aranıza alırsınız
merhabalarrr
bende aranıza katılmak istiyorum dukana inanıyorum ama diyet yaparken insanın motivasyona desteğe ihtiyacı oluyor ...dilerim beni aranıza alırsınız
evet sakınlik konusunda sana katılıyorum bebemmmm...
ama şişko da ne demek... baanaa bakkk... mutlu ol lütfen... ne şişkolar var...
Eki Görüntüle 392754
güncel halimle foto çekinmedim bebemm... şişko görsün gözün
kızlaaar benimkafam karıştı yapılan testte atak 3 gün demişti tatmam yarın bitiyorda seyire yani ikinci kısım 97gün gösteriyo acaba o 97 seyir ile güçlendirme miiii yoksam ben 97 gün seyir yapıp sonunda ölücek miyiiiimmmDD
eline sağlık ve afiyet olsun. biz de alabilir miyiz tarifini?
bıktım artık peynirli ekmek yemekten; kıymalı ekmein tarifini ben de istiyorum bu arada çizelgene baktım harika 72 den 58 e düşmüşsün ve sadece 3 kilon kalmış hedef için bu kadar kiloyu ne kadarlık süreçte verdin? Ayrıntılarıyla yazabilir misin?
oy canım benim valla evde yatıyoruumm
sabaha karşı kalktım hem ishal olmuşum hemde istifra ettim birkaç saat ve halsizlikten yıkıldım kaldım tabii....
saat 2 ye kadar kalkamadım sonra doktora gittim ve gıda zehirlenmesi iş yerinden bir kaç kişide benim durumumda maalesef... yedim bir güzel serumu...
hastaneye gitmişken tahlil yaptırdım hazır boş gün oldu diye... kan değerlerim çok iyi cidden... şu diyete zararlı diyenlere inat...
birde akıntım için kadın doğuma uğradım idrar yollarım enfeksiyon kapmış bir sürü ilaç sonra... onun için karnım şişiyormuş benim 7-8 aylık hamile gibi
bugün dukansız 3. günüm maalesef ama bütün gün mide bulantımdan ötürü galeta ve peynir yedim...
hala çok halsizim inanki spor filanda hak getire...
yarında raporluyum evde yatıcam... yarında dukan yok gibi gözüküyor...
napalım şanssızlık oldu birazcık ama perşembe günü için tekrardan dukan testi yapıp devam edicem... 2 gün atak verir sanırım alıştııkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?