Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan amcaaaaaaaaaaaaa bitirdin beni iki günde resmen beni tanıyan herkes ne oldu sana seni böyel hiç görmemiştik diyo((

Dukan amcaaaaaaaaaaaaa bitirdin beni iki günde resmen beni tanıyan herkes ne oldu sana seni böyel hiç görmemiştik diyo((

Sana ne olduuu?

Ama cevabı alamıcam. Çıkmam lazım artık. Yarın okurum heralde. Öpüyorum sizleri.. Yarın umutlu olmak dileğiyle..

Bir anda kurbişimin 2 kere daha zıpladığını hayal ettim... Aaahh ahhh!!

Son düzenleme:
KIzlar dün kıymalı ekmek nasıl olur diye düşünüyordum, akşam yaptım ama bugün kahvaltıda yedim pek güzel olmuş ..

nerdesin kuzummm meraklanıyorum ama benn...

oy canım benim valla evde yatıyoruumm
sabaha karşı kalktım hem ishal olmuşum hemde istifra ettim birkaç saat ve halsizlikten yıkıldım kaldım tabii....
saat 2 ye kadar kalkamadım sonra doktora gittim ve gıda zehirlenmesi iş yerinden bir kaç kişide benim durumumda maalesef... yedim bir güzel serumu...
hastaneye gitmişken tahlil yaptırdım hazır boş gün oldu diye... kan değerlerim çok iyi cidden... şu diyete zararlı diyenlere inat...

birde akıntım için kadın doğuma uğradım idrar yollarım enfeksiyon kapmış bir sürü ilaç sonra... onun için karnım şişiyormuş benim 7-8 aylık hamile gibi

bugün dukansız 3. günüm maalesef ama bütün gün mide bulantımdan ötürü galeta ve peynir yedim...
hala çok halsizim inanki spor filanda hak getire...
yarında raporluyum evde yatıcam... yarında dukan yok gibi gözüküyor...

napalım şanssızlık oldu birazcık ama perşembe günü için tekrardan dukan testi yapıp devam edicem... 2 gün atak verir sanırım alıştııkkkk

KIzlar dün kıymalı ekmek nasıl olur diye düşünüyordum, akşam yaptım ama bugün kahvaltıda yedim pek güzel olmuş ..

bıktım artık peynirli ekmek yemekten; kıymalı ekmein tarifini ben de istiyorum bu arada çizelgene baktım harika 72 den 58 e düşmüşsün ve sadece 3 kilon kalmış hedef için bu kadar kiloyu ne kadarlık süreçte verdin? Ayrıntılarıyla yazabilir misin?

merhabalarrr
bende aranıza katılmak istiyorum dukana inanıyorum ama diyet yaparken insanın motivasyona desteğe ihtiyacı oluyor ...dilerim beni aranıza alırsınız

yarimcim cok güzel kilo vermissin masallah sana resimlerde acayipppp fark var, yani ikiside ayni kisimi diye resimleri iyce büyütüp baktim bi 10 kilo vereyim bende koycam resmimi s

merhabalarrr
bende aranıza katılmak istiyorum dukana inanıyorum ama diyet yaparken insanın motivasyona desteğe ihtiyacı oluyor ...dilerim beni aranıza alırsınız

hosgeldin özgecim, kilon boyun ve hedefin kac canim? hemen soru yagmuruna tutar gibi oldum kusura bakma hepimize yer var tatlim burda. hep birlikte zayiflayalim insallahhh

merhabalarrr

Şimdiden hayırlı olsun sen kafana koy gerisi burda halloluyor canım sağolsun arkadaşlar cok yardımcı oluyorlar sadece okurken bıle motıve oluyorsun..

Maşallah maşallah allah nazardan saklasın nekadar güzel kılo vermişsin böyle valla imrendim sana.Bişey sormak istiyorum bel ve göbek daha sonramı erımeye başladı acaba yoksa ilk gıden yerlerden bırımı.

Kızlar seyire saf proteinlemi baslamalı yoksa sebze +preteinle mi sizce?yarın seyıre geciyorum ama karar veremedim yrdm lüttfenn...

iyi aksamlar..

Yarim tebrik ederim cok güzel kilo vermissin
darisi bizim basimiza..Benim bu gün bütün gün basim agridi sabah 4:30.kalkinca gün icinde bir daha yatmak istemedigim icin uykusuzluguma veriyorum.Onun disinda hersey yolunda..Sadece her sabah kahvaltisina iki dilim protein ekmegi ekledim.Hem kabizlik yasatmiyor hemde gün ici ekmek yemedigim icin icim kiyilmiyor.Gecen gün ekmegim yoktu o gün ekmek alip yiyesiye kadar sürekli birseyler yemek istedim.Günüm yaklastikca tatli krizlerimde basliyor.Onun cözümünüde (kedimce cözüm) canim asiri derecede tatli isterse zencefil ve limon yapragi karisimli sütlü bir icecekte buldum.Chai Latte icinde seker var ama ben yarisini kullaniyorum tatlandirici kullanmadigim icinde seker hakkimi ona kullaniyorum. Oldukca Tatsiz bisey zaten Ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama yolum cok uzun bikkinlik gelsin istemiyorum.

kızlaaar benimkafam karıştı yapılan testte atak 3 gün demişti tatmam yarın bitiyorda seyire yani ikinci kısım 97gün gösteriyo acaba o 97 seyir ile güçlendirme miiii yoksam ben 97 gün seyir yapıp sonunda ölücek miyiiiimmmDD

Önce 97 gün seyir sonra ki bölüm güclendirme..test sonuclarinda 3 bölüm var zaten hem niye ölesin Allah korusun..

eline sağlık ve afiyet olsun. biz de alabilir miyiz tarifini?

Tabiki kızlar biraz uydurma tarif ama ..

5 kaşık yulaf kepeği
1 çay bardağı yoğurt
2 yumurta
yarım paket maya koydum.
Ben tuz eklemedim tuzla aram pek yok ama isterseniz biraz eklersiniz.
20 dakika falan beklettim.
Sonra muffin kaplarına birazını boşalttım sonra arasına kavrulmuş kıyma koyup üstüne tekrar karışımdan koydum.
6 tane çıktı ben de normal kekler var ya onun boyutunda 1 tanesi içinde de 1 kaşıktan az yulaf var.
Mayalı olduğundan buzdolabında saklıyorum sabah tost makinasında ısıtıp yedim çok iyi oldu.

Çok geçmiş olsun.. öne sağlık sonuçta.Zaten bildiğin üzere gıda zehiirlenmelerinde zaten kilo verirsin.Ben sık olurum biraz hasas bi sindirim sistemim vardır.Her zedhirlenmede 3 kg veririm ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…