evet sakınlik konusunda sana katılıyorum bebemmmm...
ama şişko da ne demek... baanaa bakkk... mutlu ol lütfen... ne şişkolar var...
Eki Görüntüle 392754
güncel halimle foto çekinmedim bebemm... şişko görsün gözün
hosgeldin özgecim, kilon boyun ve hedefin kac canim? hemen soru yagmuruna tutar gibi oldum kusura bakmahepimize yer var tatlim burda. hep birlikte zayiflayalim insallahhh
kızlaaar benimkafam karıştı yapılan testte atak 3 gün demişti tatmam yarın bitiyorda seyire yani ikinci kısım 97gün gösteriyo acaba o 97 seyir ile güçlendirme miiii yoksam ben 97 gün seyir yapıp sonunda ölücek miyiiiimmmDD
bu ne testi nereden bulabilirim ne ile ilgili bana bilgi verirmisiniz
yanlis yazmsim atak 3 gun yalniz benim bunyem spora aliskindir o yuzden 3 gunlugune 2 saat diger gunler 1 saat uygundur diye dusunmustum ve suan bu planim yormadi beni :)3 günden az atak evresi oluyomu bilmiyorum.Birde 2 saat spor başlangıc için biraz fazla sanırım.Kitapda 30 dk yürüyüş öneriliyo.
çoook geçmiş olsun canım çok merak ettim seni... yolunda gitmeyen bişeyler olmasa mutlaka bi ses soluk verirdi diye düşündüm... acaba bende bi kadın doğum uzmanına görünsem mi ki?... şişkinlik gerçekten ondan olurmuymuş?... ayrıca sende şu dukansızlığa çok takılma... çünkü süper olucaksın biliyoruz... ha 3 gün önce ha 3 gün sonra... hem bu şekilde daha hızlı olucak gör bak...oy canım benim valla evde yatıyoruumm
sabaha karşı kalktım hem ishal olmuşum hemde istifra ettim birkaç saat ve halsizlikten yıkıldım kaldım tabii....
saat 2 ye kadar kalkamadım sonra doktora gittim ve gıda zehirlenmesi iş yerinden bir kaç kişide benim durumumda maalesef... yedim bir güzel serumu...
hastaneye gitmişken tahlil yaptırdım hazır boş gün oldu diye... kan değerlerim çok iyi cidden... şu diyete zararlı diyenlere inat...
birde akıntım için kadın doğuma uğradım idrar yollarım enfeksiyon kapmış bir sürü ilaç sonra... onun için karnım şişiyormuş benim 7-8 aylık hamile gibi
bugün dukansız 3. günüm maalesef ama bütün gün mide bulantımdan ötürü galeta ve peynir yedim...
hala çok halsizim inanki spor filanda hak getire...
yarında raporluyum evde yatıcam... yarında dukan yok gibi gözüküyor...
napalım şanssızlık oldu birazcık ama perşembe günü için tekrardan dukan testi yapıp devam edicem... 2 gün atak verir sanırım alıştııkkkk
teşekkür ederim kuzucum şu an daha da bi inceyim... keşke pazar günü sevgilime söyleseydim de şöyle boydan göbeksiz bi resmimi çekseydi...yarimcim cok güzel kilo vermissin masallah sanaresimlerde acayipppp fark var, yani ikiside ayni kisimi diye resimleri iyce büyütüp baktim bi 10 kilo vereyim bende koycam resmimi s
teşekkür ediyorum... önce göbek yanlarım yumuşadı... sonra bel boşluğum çıktı... sonra sırtımda çamaşır katlarım yok oldu... şimdi göbeğim yok ama bazı günler çıkıyo nedense... o da bi avuç kadar...Maşallah maşallah allah nazardan saklasın nekadar güzel kılo vermişsin böyle valla imrendim sana.Bişey sormak istiyorum bel ve göbek daha sonramı erımeye başladı acaba yoksa ilk gıden yerlerden bırımı.
teşekkür ediyorum... çok daha güzel olucaz... hepbirlikte...Şişko değil etli diyelim şişko başka bi kavram.Bu arada başarı eğrin müthiş görünüyor:))
Aman çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine..sağlıktan önemli bir şey yok bu dünyada...zaten su kaybettin amann dikkat..oy canım benim valla evde yatıyoruumm
sabaha karşı kalktım hem ishal olmuşum hemde istifra ettim birkaç saat ve halsizlikten yıkıldım kaldım tabii....
saat 2 ye kadar kalkamadım sonra doktora gittim ve gıda zehirlenmesi iş yerinden bir kaç kişide benim durumumda maalesef... yedim bir güzel serumu...
hastaneye gitmişken tahlil yaptırdım hazır boş gün oldu diye... kan değerlerim çok iyi cidden... şu diyete zararlı diyenlere inat...
birde akıntım için kadın doğuma uğradım idrar yollarım enfeksiyon kapmış bir sürü ilaç sonra... onun için karnım şişiyormuş benim 7-8 aylık hamile gibi
bugün dukansız 3. günüm maalesef ama bütün gün mide bulantımdan ötürü galeta ve peynir yedim...
napalım şanssızlık oldu birazcık ama perşembe günü için tekrardan dukan testi yapıp devam edicem... 2 gün atak verir sanırım alıştııkkkk
hehe süper bir durum.,günaydın kızlar...
sonunda tartıma pil bulabildim ve dün akşam- bu sabah tartıldım... ve ben yine + çıkıyorum... ama alıştım artık hiç üzülmüyorum bile... çevremdeki herkesin çooookk zayıfladınn noluyo sana diye tepkilerini almak gerçekten 2 ileri 1 geri de olsa fayda sağladığımı gösteriyor...
dün gece kuzenim facede resimleri görüp msj atmış çoook zayıflamışssın nasıl yaptın bana da söyle diye... bende hemen linklerimizi attım... inşallah herkes fayda sağlayabilecek kadar dukana sadık kalır...
kocaman -ler görebilmemiz ümidiyle...
KiLOLARINIZ iNATÇI MI? / Cadde / Milliyet İnternet / Fransa, karbonhidrat, beslenme, kalori, saat, Alışveriş, Ödül, olabilir, insanlar
merhaba arkadaşlar;
ben sizden gaza gelip dukan diyeti yapmaya başladım. Çok araştırdım internetten kitabını bulamadığımdan okuyamadım :) bugün 3 günüm ilk gün neredeyse 1,5 kilo vermiştim. ama 2 gün için bu sabah tartıldım hiç bir değişiklik yok sanki kilo almışım gibi. evdeki tartım eski bir tartı bu yüzden olabilirmi? spor yapmadım birde dün o yüzden de olabilir mi? çok sorum var aslında :)
kitabı bulamadığımdna size yazsam cevaplarmısınız?
günde kaç bardak süt içmek lazım? anladığım kadarıyla süt sınırlı.
Kendimi çok halsiz hissediyorum. başım falan dönüyor bunu nasıl önleyebilirim? dün bu yüzden spora gidemedim.
birde içim çok bulanıyor. devamlı et ve protein tüketmeye alışkın değilim pek aram yoktur. sizde olduğunda ne yapıyorsunuz?
birde asıl sorun tuvalette çıkamıyorum. çok su içiyorum, aktiva yiyorum, yulaf kepeği aldım, bitki çayı içiyorum başka ne yapabilirim?
çok soru sordum biliyorum ama tecrubelerinizden faydalanmak isterim.
:18:
Aman çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine..sağlıktan önemli bir şey yok bu dünyada...zaten su kaybettin amann dikkat..
hehe süper bir durum.,
ben de dün akşam arkadaş toplantısındaydım.
yaşadığımız yere seninle belediye başkanının heykelini diksinler bence diyorlar.
2 yıldır sulara karışan mikrop yüzünden millet kusma ishalle 10'ar kilo verdi en az.
benden sonrada diyete başlayan kişi sayısında ciddi artış oldu.
çok popülerim bu aralar çokkk.
bu sabah kızımı,ona bakan teyzesine götürdüm ordda beni tanıyanlar arabadan inde bir görelim diye arıyorlar.kadın sabahın 8 inde camdan düşecek nasıl bağırıyor.'ben de başladım diyete zayıflayacağım....dedim tamam abla görüşürüz kaçtım...
izmirdeyim hatayda oturuyorum. mesaim fazla uzuyor bazen kitapçılar kapatmış oluyor o yüzden bulamadım açıkcası.
oy canım benim valla evde yatıyoruumm
bu sabah kızımı,ona bakan teyzesine götürdüm ordda beni tanıyanlar arabadan inde bir görelim diye arıyorlar.kadın sabahın 8 inde camdan düşecek nasıl bağırıyor.'ben de başladım diyete zayıflayacağım....dedim tamam abla görüşürüz kaçtım...
off konulardan çok uzak kalmışım:)
üşengeçlik yapıyorum galiba kitapla ilgili
çoook geçmiş olsun canım çok merak ettim seni... yolunda gitmeyen bişeyler olmasa mutlaka bi ses soluk verirdi diye düşündüm... acaba bende bi kadın doğum uzmanına görünsem mi ki?... şişkinlik gerçekten ondan olurmuymuş?... ayrıca sende şu dukansızlığa çok takılma... çünkü süper olucaksın biliyoruz... ha 3 gün önce ha 3 gün sonra... hem bu şekilde daha hızlı olucak gör bak...
teşekkür ederim kuzucum şu an daha da bi inceyim... keşke pazar günü sevgilime söyleseydim de şöyle boydan göbeksiz bi resmimi çekseydi...
teşekkür ediyorum... önce göbek yanlarım yumuşadı... sonra bel boşluğum çıktı... sonra sırtımda çamaşır katlarım yok oldu... şimdi göbeğim yok ama bazı günler çıkıyo nedense... o da bi avuç kadar...
teşekkür ediyorum... çok daha güzel olucaz... hepbirlikte...
günaydın kızlar...
sonunda tartıma pil bulabildim ve dün akşam- bu sabah tartıldım... ve ben yine + çıkıyorum... ama alıştım artık hiç üzülmüyorum bile... çevremdeki herkesin çooookk zayıfladınn noluyo sana diye tepkilerini almak gerçekten 2 ileri 1 geri de olsa fayda sağladığımı gösteriyor...
dün gece kuzenim facede resimleri görüp msj atmış çoook zayıflamışssın nasıl yaptın bana da söyle diye... bende hemen linklerimizi attım... inşallah herkes fayda sağlayabilecek kadar dukana sadık kalır...
kocaman -ler görebilmemiz ümidiyle...
KiLOLARINIZ iNATÇI MI? / Cadde / Milliyet İnternet / Fransa, karbonhidrat, beslenme, kalori, saat, Alışveriş, Ödül, olabilir, insanlar
Aman çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine..sağlıktan önemli bir şey yok bu dünyada...zaten su kaybettin amann dikkat..
hehe süper bir durum.,
ben de dün akşam arkadaş toplantısındaydım.
yaşadığımız yere seninle belediye başkanının heykelini diksinler bence diyorlar.
2 yıldır sulara karışan mikrop yüzünden millet kusma ishalle 10'ar kilo verdi en az.
benden sonrada diyete başlayan kişi sayısında ciddi artış oldu.
çok popülerim bu aralar çokkk.
oh afiyet olsun..dün simit yemiştimmm... sıkıntıdan yedim he bi de canım istediğinden değil...
bu sabah bütün bunları gördükten sonra dedimki eşşeksin sen miray utandım resmen kendimden...
hemde ilk defa
kahvaltımı da mis gibi haşlanmış yumurta (bakma mis gibi dediğime nefret ediyorum aklımsıra sevdiricem işte kendime)hemde bolca baharatlanmış
azıcık aknaz light azıcık da kaanlar lor...
3 yada 4 tane çoook küçücükkk çeri domates...
bide dukan ekmeğim...
bugun itibariyle kimse kanıma giremez kaçamak diye....
çok kızarım çoookkk...
bu arada gelir gelmez mate ve 5 otlu çayın ikisini aynı anda demleyip içtim...
sonrasında da buzz gibi su 33 cl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?