Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamam en kısa sürede kitabı alıyorum.teşekkür ediyorum. ama bu gün için sütle ilgili sorunun cevabını alabilirmiyim :)

hiç zaman kaybetmene gerek yok...
üşenirsen bu diyeti yapman çok zor olabilir...
henüz ilk günlerin... üşengeçliğini üstünden atmak şart...

Dukan Diyeti - EveKitap

doğru haklısın. sporada gidiyorum bu arada b-fitte hergün gidicem ve kaytarmıcam. dün gidemediğimden belkide sporda fark etmemiş olabilir.
kesin kararlıyım bu şekilde kilo vereceğim. yine gaza geldim

şöyle sorum günde sadece bir bardak mı süt içmek gerekiyor? daha fazla içebilirmiyiz? çünkü internette bir yerde sadece sütü bir bardak için diyor ve süt ürünlerini 1 kgdan fazla tüketmeyin diyor

bak bu listedekiler çok önemli...
bu sınırları aşmaman lazım...

süperr teşekkür ederim :)
birde kendimi tastik edebilme şansım var mı menümü yazsam mesala dünkünü doğrumu diye kontrol edermisin?

olur tabi yaz bakalım...
hepimiz paylaşıyoruz aslında... yanlışlarıda paylaşıyoruz ki hatayı minimuma indirebilelim...

olur tabi yaz bakalım...
hepimiz paylaşıyoruz aslında... yanlışlarıda paylaşıyoruz ki hatayı minimuma indirebilelim...

sabah yarım kaşık yulaf kepeli omlet ve diet beyaz peynir
arada bir bardak sek ayran
öğlen 3 tane fırında pişirilmiş but ve yoğurt
arada 1 diet kola (çünkü çok başım döndü)
5 gibi 1 bardak süt
akşamda hindi döner ve yoğurt üstünede az salçalı baharatlı sos
son olarakta aktiva 1 kaşık yulaf kepeğiyle birlikte

yazınca sanki çok gibi geldi :)

sana özelden mesaj attım almadın mı???

ya diyeti bırakmak zorunda kalınca insan çok kötü oluyormuş cidden anladım.
sizleri okuyorum onu yedim bunu yedim off diyorum yaaa

hemen bir dukan testi yapmalıyım ve yarından itibaren kaldığım yerden devam etmeliyim
kendimi yabancılaşmış hissettim bir an...

sek ayran yağsızmı?
but mümkün olduğunca tüketmiyoruz genellikle göğüs eti önermiş dukan... but yemek zorundaysan da derisini atıyoruz...
süt de light sa sorun yok
hazır dönerlerin yağ oranları biraz yüksek çok sık olmamak kaydıyla tüketebiliriz
yoğurt da diğer ürünlerimiz gibi yağı azaltılmış olmalı
aktiva mümkün olduğunca kullanmıyoruz...
eğer kabızlık oluşursa kayısılısını yiyebiliriz ama bunun için sütaşın light meyveli yoğurdu var...
ayrıca yulaf kepeğini sabahları tüketirsen gün içinde snaa vereceği tokluk hissi açısından daha yararlı olacaktır... istersen ekmek yapıp o şekilde de tüketebilrisin...

Kızlaaaaaaaaarrr bugün atak dönemimin 3günü 74 ile başlamıştım bugün 72 gösterdi tartı:)))))))))))))))bide regl dönemi inanamıyorum sabah üç kere tartıldım kesintartı bozuldu diye:)))Yine halsizim çooook ama bırakmıycamçünkü yarın seyir evresindeyim:))yaşasın domates salatalık yemeeeekkk:)

günaydın kızlar...forma 2 haftadır giremiyorum ve motivasyonumu kaybettim ... hiç kilo veremedim resmen...
yarimcim kaç kilo verdin bakim sen bana baya fark etmışsındır sanırım

açıkcası butu çok önermediğini okumuştum ama göğüs eti hiç sevmiyorum. butunda derisini çıkartıp pişirdim. ama yemem sorun olmaz. sonuçta bu yola baş koydum değil mi ayran normal ayran ama bugün itibariyle kendim yapacağım ayranımı. aktivayı kabızlık yüzünden yedim. biraz bağırsaklarım bu konuda tembel normal zamandada sorun yaşayabiliyorum.
bende ekmeği soracaktım. her öğün yiyebilme sansım var mı ekmeği 1 er dilim yoksa tek öğün mü yemeliğim? :44:

70 kilodan hesaplayınca bu testi bana teeeee haziran 16 hedef kilo verdi isyan edicem artııkkk
mayıs 20de bitecekti oysa 1 ay uzadı mı şimdii offf offfffff

günaydın kızlar...forma 2 haftadır giremiyorum ve motivasyonumu kaybettim ... hiç kilo veremedim resmen...
yarimcim kaç kilo verdin bakim sen bana baya fark etmışsındır sanırım

gördüğün gibi bu haldeyim bebemmm... yok bi değişiklik ama inceliyorum...

gördüğün gibi bu haldeyim bebemmm... yok bi değişiklik ama inceliyorum...

offff bende incelmede yok şuan 73,6 kilodayım ...çook kaçamaklarım oldu çok...sizinle konuşamamak benim motivasyonumu bozdu valla...bişeyler yapmam lazım durumu tersine döndürmem gerek en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…