Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında ben günde 2 yumurta sarısı tüketebilirsiniz diye okumuştum kitaptan ama?
ya zaten ben bu ekibe pek güvenmiyorum.(simlanın başında olduğu ekip)dukan'dan çok dukancı olmuşlar...günlük limitler kitabında da açıkça yazıyor zaten.artist konuşmalar lügat parçalamalar filan.ne oluyor yani ..kesin bu kadın dukan'la ilgili ticari birşeyler planlıyor geleceğe dönük..

70 kilodan hesaplayınca bu testi bana teeeee haziran 16 hedef kilo verdi isyan edicem artııkkk
mayıs 20de bitecekti oysa 1 ay uzadı mı şimdii offf offfffff

gülüm boyun kaç acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaa bende oranın uslubunu çok begenmiyorum ama tariflerin hepsini de ordan alıyorum....

sabah sabah kaynatıyorsunuz yine

azcık geç kalmaya geliyor sizede

önceki yazılanları okuyacam arkadaşlar

herkeslere kocaman günaydın

yine 65 görünüyorum

o da güzel....ben hiç bakmıyorum artık.....

bi nev-i onları kullanıyorum...
mesela burda bursalı arkadaşımız yok (denecek kadar az) o yüzden bişeyi bulamadığımda ordan soruyorum... bide orda çok resim var inanamayanlara gösteriyorum falan...

günaydıınnn
izmirr yıkılldı yağmurdannn yıkılldıııı
tartılmadm napiyimm geçen günkü + dan sonra bikaç gün beklicemm

ammaaa nasıı spor yapıorumm şu an koll ağrımdan yazıyı zorr yazıomm
yağmur yağdığı içinn yürüyüşü ewde jimlastige çewirdimm

youtube'ta gym direct die arama yapınn franszz bi kızan yaptırıoo çok güsell
franszcayıda çözücemm yakında arada bi ayy ayy dioo çokk komikk

bi nev-i onları kullanıyorum...
mesela burda bursalı arkadaşımız yok (denecek kadar az) o yüzden bişeyi bulamadığımda ordan soruyorum... bide orda çok resim var inanamayanlara gösteriyorum falan...

günaydın kuzular anaaaaaaa bende hep ordan bakıyodum niye gıcık oldunuz kadına hadi benide bilgilendirin

günaydın kuzular anaaaaaaa bende hep ordan bakıyodum niye gıcık oldunuz kadına hadi benide bilgilendirin

ben sevmeme sebeplerimi söyliyim...
çok ukalalar... herkesten iyi biliyolar sanki herşeyi...
bide insan bozmakta üstlerine yok...
totoları tavan yapmış artisliklerinden yanlarına yanaşılmıyo...

Arkadaslarım benim Dukan da 2. gunüm ama kilo verme hızla başladı,süper bir olay bu Bugüne kadar İsveç diyeti de dahil zaman zaman birçok diyet uyguladım ama istediğim sonucları alamadım..Hadi bu sefer inşallah!

Bu sabah yular kepekli krep,yaslanmış yumurta ve kahve ile kahvaltımı yaptım.birazdan meyveli bir yoğurt yerim.Öğlen ton balığı aksama da antrikot et yoğurt var menümde...Ama ben su içmenin inanılmaz etkisini görüyorum..Normalde hiç su icmem,su an full konsantrasyon var tabii suları iciyorum içtikte de eriyicem inşallah....

Hepimizin emegine saglık kızlar

ben sevmeme sebeplerimi söyliyim...
çok ukalalar... herkesten iyi biliyolar sanki herşeyi...
bide insan bozmakta üstlerine yok...
totoları tavan yapmış artisliklerinden yanlarına yanaşılmıyo...

hıh bizde yapmayız tariflerini olur biter zaten benim kafadan yaptığım çok hoşuma giden bi sürü tarif var onları yaparım bakmayız sayfalarına bizdee

Bu ara ishal salgını var Geçmişler ossun.

kızlarr selam çok mutluyum yaa:)) pazartesi 68,7 kg ile başladım atağım 3. günü sabah tartıldım 66,3 kg olmuşum artık tartıdan şüphelenmeye başladım yanlış mı tartıo acaba diye bi de menü sıkıntım olduğu için pek bişey yiyemiorum dün öğlen sadece yoğurtla geçiştirdim mesela herhalde ondan bu kadar hızlı gitti

Kızlar Merhaba,
ben dukanın testini yapmadan evvel kendimce 58 kiloyu hedeflemiştim. 1.65 boyum var çünkü, 55 kg olmakta geçmişti kafamdan ama fazlada kasmaya gerek yok, bir dirhem et bin ayıp örter mantığı ile yaklaşınca olaya 58 kilo ideal gelmişti. Uzatmayayım; az evvel testi yaptım ve ideal kilomun 60 olduğunu söyledi dukan, şaşırdım

canım 170 benim boyum:)
hafta sonu babet giymiştim sevgilimin yanına giderkene tabi zayıflayınca insan daha uzun gözüküyor:)
diyorki sen topukluda giymemişsin ama boyun uzamış senin yaa diyoorr

170 boyundasın ve 60 kilo mu olmaya çalışıyorsun? eh tabi 1 ay ileri atar 2 ay atmadığına dua et.... vücudunda yağ kalmamış nerden vereceksin gülüm
alemsiniz valla pes

170 boyundasın ve 60 kilo mu olmaya çalışıyorsun? eh tabi 1 ay ileri atar 2 ay atmadığına dua et.... vücudunda yağ kalmamış nerden vereceksin gülüm
alemsiniz valla pes

hıımm göbeğimdeeeeennn
yok kuzu 60 olmıcam merak etme benim ideal kilom 63 az bişi kaldı aslında
5 kgcuk daha versem süper olcak hani diyeti yapıyoruz ortada bir yerde bırakmayalım dimi?
olmuşken tam olsun:)
kuğu gibi gelin olma hayallerimiz var onuda geeeç... evlndik diyelim 1-2 seneye hamile kalırım üstüne bincek onun için nekadar verirsem okadar kar benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…