şaka gibi dimi?
neyse son 60gün deyip kendimi avuturum bende napayım :)
üstüne birde cinlik yapıp son verdiğim 8 kg güçlendirmesini yapsam ne olur
ya zaten ben bu ekibe pek güvenmiyorum.(simlanın başında olduğu ekip)dukan'dan çok dukancı olmuşlar...günlük limitler kitabında da açıkça yazıyor zaten.artist konuşmalar lügat parçalamalar filan.ne oluyor yani ..kesin bu kadın dukan'la ilgili ticari birşeyler planlıyor geleceğe dönük..aslında ben günde 2 yumurta sarısı tüketebilirsiniz diye okumuştum kitaptan ama?
70 kilodan hesaplayınca bu testi bana teeeee haziran 16 hedef kilo verdi isyan edicem artııkkk
mayıs 20de bitecekti oysa 1 ay uzadı mı şimdii offf offfffff
ya zaten ben bu ekibe pek güvenmiyorum.(simlanın başında olduğu ekip)dukan'dan çok dukancı olmuşlar...günlük limitler kitabında da açıkça yazıyor zaten.artist konuşmalar lügat parçalamalar filan.ne oluyor yani ..kesin bu kadın dukan'la ilgili ticari birşeyler planlıyor geleceğe dönük..
yaaa bende oranın uslubunu çok begenmiyorum ama tariflerin hepsini de ordan alıyorum....
o da güzel....ben hiç bakmıyorum artık.....
bi nev-i onları kullanıyorum...
mesela burda bursalı arkadaşımız yok (denecek kadar az) o yüzden bişeyi bulamadığımda ordan soruyorum... bide orda çok resim var inanamayanlara gösteriyorum falan...
günaydın kuzular anaaaaaaa bende hep ordan bakıyodum niye gıcık oldunuz kadına hadi benide bilgilendirin
gülüm boyun kaç acaba?
ben sevmeme sebeplerimi söyliyim...
çok ukalalar... herkesten iyi biliyolar sanki herşeyi...
bide insan bozmakta üstlerine yok...
totoları tavan yapmış artisliklerinden yanlarına yanaşılmıyo...
Bu ara ishal salgını var Geçmişler ossun.oy canım benim valla evde yatıyoruumm
sabaha karşı kalktım hem ishal olmuşum hemde istifra ettim birkaç saat ve halsizlikten yıkıldım kaldım tabii....
saat 2 ye kadar kalkamadım sonra doktora gittim ve gıda zehirlenmesi iş yerinden bir kaç kişide benim durumumda maalesef... yedim bir güzel serumu...
hastaneye gitmişken tahlil yaptırdım hazır boş gün oldu diye... kan değerlerim çok iyi cidden... şu diyete zararlı diyenlere inat...
birde akıntım için kadın doğuma uğradım idrar yollarım enfeksiyon kapmış bir sürü ilaç sonra... onun için karnım şişiyormuş benim 7-8 aylık hamile gibi
bugün dukansız 3. günüm maalesef ama bütün gün mide bulantımdan ötürü galeta ve peynir yedim...
hala çok halsizim inanki spor filanda hak getire...
yarında raporluyum evde yatıcam... yarında dukan yok gibi gözüküyor...
napalım şanssızlık oldu birazcık ama perşembe günü için tekrardan dukan testi yapıp devam edicem... 2 gün atak verir sanırım alıştııkkkk
Bu ara ishal salgını var Geçmişler ossun.
canım 170 benim boyum:)
hafta sonu babet giymiştim sevgilimin yanına giderkene tabi zayıflayınca insan daha uzun gözüküyor:)
diyorki sen topukluda giymemişsin ama boyun uzamış senin yaa diyoorr
170 boyundasın ve 60 kilo mu olmaya çalışıyorsun? eh tabi 1 ay ileri atar 2 ay atmadığına dua et.... vücudunda yağ kalmamış nerden vereceksin gülüm
alemsiniz valla pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?