Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

delyyy daha 3 haftada pes edersennn,,işinn çokk zorr..silkelen kuzum :)

Çok geçmiş olsun.. öne sağlık sonuçta.Zaten bildiğin üzere gıda zehiirlenmelerinde zaten kilo verirsin.Ben sık olurum biraz hasas bi sindirim sistemim vardır.Her zedhirlenmede 3 kg veririm ortalama

nilesss çok geçmiş olsun..dikkat et kendine..önemli olan önce sağlık..

kızlar bu arada aranızda yurt dışından gelmiş,yağı azaltılmış kakao kullanan oldumu hiç? bi arkadaş macaristandan dönüşte bana yağı azaltılmış kakao getirmiş ama bende Ingilizce war Almanca yok :) üzerindekilerde full almanca olunca,,şimdi içeriği nedir,domuz yağı fln warmıdır bilemedimm:44:

kızlarrrrrrrrrrrr biri yardım etsin bu kilo çizelgesini nasıl yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz????????

günaydın kuzular anaaaaaaa bende hep ordan bakıyodum niye gıcık oldunuz kadına hadi benide bilgilendirin
blog güzel de face deki sayfaları değil bence.ukalalık diz boyu.artistlikler bir o kadar..
nasıl bilmişler Allahım ya siz DUKANIN asistanı falan mısınız diyesi geliyor insanın.yok onu yeme yok bunu yeme günlük limitin şu falan.
adam kitabında yazmış zaten herşeyi arada bir de sitesine girip güncellemelerine bakıyorum ben hopp oldu bitti..artistler ya.simla kesin Dukanla ilgili ticaret yapacak ya dukan yemekleri üretecek ya malzemelerini satacak ama birşey yapacak kesin...ben fikir alışverişini severim de akıl vermelere gelemem o yüzden sevmiyorumdur belki...

son iki haftadır foruma giremiyorum güçlendirmede zıvanadan çıktı zaten.son iki haftadır ne saf protein günü kaldı ne bişiy.iyice motivasyonumu kaybettiğim için kendime ceza verdim ve iki gün saf protein yapacam.12 mayısta güçlendirmem bitiyor ama dayanacak gücüm kalmadı diyebilirim.53-54 arası gidip geliyorum.diyete başlamadan önce bu kilo benim için hayaldi.çok korkuyorum korumada kilo alırım diye.ama zayıflığın keyfide bi başka yazda geldi bütüüüüüüün pantolonlarımı daralttım:)

70 kilodan hesaplayınca bu testi bana teeeee haziran 16 hedef kilo verdi isyan edicem artııkkk
mayıs 20de bitecekti oysa 1 ay uzadı mı şimdii offf offfffff

Canım kaldığın yerden devam merak etme hedef kilona daha çabuk ulaşacaksın eminim mayıs 20 dende önce :)

öldürün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......eh ben kendimi atiim ozaman biryerlerden aşağı: birinin boyu 170 60 kilo olacam diyo öbürünün 165 55 kilo olacam diyo....ben napiim o zaman direk buharlaşayım bariiiiiiii:84::84::84::84::84::84:

pehhh boşver gitsin canım onca insan dukan tarifi üretiyor iki tane foto çekip oraya koymakla olmaz bu iş ücretsiz asistanlık yapıyolar işte

hadi ama biri cevap versin yaa nasıl yaıoz bu çizelgeyiiii

canım dukanın kendi sitesinde önemli güncellemeler olursa bizleri de bilgilendirir misin acaba?

delyyy daha 3 haftada pes edersennn,,işinn çokk zorr..silkelen kuzum :)

Ya pes etmek değil de uyuz oldum. Accık bi gözüm doysun dedim, yedim biraccık 1 günde +2 gösterdi tartı Gerçi işte su tutması, tuvalete gitmeme falan var ama.. Şişlik 2 kilo fark eder mi yahuu!? Gerçekten kilo olmadığını, sadece şişlik olduğunu bilsem yine rahatlıcam. Amaann. Normalde de çabuk moralim bozulur, huy işte! :S

Sinameki içtim bakalım, bekliyorum bugün biraz azaldı şişliğim sanki

dukan amca balık etli seviyo biraz ondandır:)

Hahahha Evet yaaa

Ayyyy!! Çok güzzeeelll!! Maşallah maşallh!! Tütütütü!! Darısı başımızaaaa darısı başımızaaaa :))

Hahhaha Çok komiiikkk hahahah :84: :84: :84:

Son düzenleme:
senin boy kaç ki?

160 ım ehehehe ben de 34 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim de...bu boyla bile hayal edemiyorum ben 55 i.... 63 kilo olsam bana yeter.....ama arkadaşlar ayyy gitmiyor gitmiyor diye ağlıyorlar ya ben de sandım benim gibiler de ondaaaannn. yok anam manken olacaklar mış da ondan kastırıyorlarmış bukadar ...anladım şimdi...
yok benim öyle niyetlerim yok ben kendi halimde bir insanım ehehehheheheh

evvet fıstık öyleyim naçizane.....

bana yardım et nolurrrr.........
sanırım bahar alerjim var...
az önce odamın camını açtım polenler girdi ve şu an delirmek üzereyim...
hapşırık - burun akıntısı - yüzümde kızarıklık ve pullanma - gözlerimde kaşıntı ve şişkinlik - sesim travesti gibi oldu...
tamam bu durum biraz önemli ve eczaneden halledilecek bişey değil ama doktora gidicem randevular dolu... belki şu son 1 satte kırk kere yüzümü yıkadım...

aradaşlar çizelge yaptım fakat nereye yapıştırcaz bunu kontrol panelinde imza bölümü göremiyorum yeni üye olduğum için olamaz sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…