teşekkür ederim canım evlerimizden , sevdiklerimizden uzak olsun o salgınn...
benim bünyem çok zayıf maalesef yaa... millet ayakta atlatır ben hopp yatağaa...
Çok teşekkür ederiimmm moral vermeye çalıştığın için =) Ama seni görüp de mutlu olamaammm, deme öyle kendinee!! Ne de güzel zayıflamışsın yaa! Süper bence! Kendinle gurur duymalısıınnNe şişkolar var hiç bir şey yapmadan duruyorlar hala homini gırtlak yiyorlar, pantolonlardan oraları buraları taşıyor daa peeehhh!! Umurlarında değill!! Asıl şişko onlaarr
Ben de eski halime göre tam bir şişkoyuuumm şu an! Ben de ilerleme de yok pek! Geriledim tam tersi. Senin ortada bir başarın vaarr! Süpersin! Diğer fazlalıklar da uçup gidecek inşallahh senden
Bakalım ben de tartılmıcam yine 1 hafta. Sporlarımı da yapıcam. Görücez bakalım ne olacak.. 59 görene kadar şişko hissedicem kendimi. 57'ye kadar hafif şişman. 56 olursam iyidir derim. Çevremdekiler de amaannn, çökmüşsüünn der. Zaten 56 olamam o ayrı. son 7-8 yıldır 56 olmamışımdır. Gerçi 57 de olamıcam heralde. Umudum gitti yaa!!
Çok geçmiş olsun.. öne sağlık sonuçta.Zaten bildiğin üzere gıda zehiirlenmelerinde zaten kilo verirsin.Ben sık olurum biraz hasas bi sindirim sistemim vardır.Her zedhirlenmede 3 kg veririm ortalama
Kızlar Merhaba,
ben dukanın testini yapmadan evvel kendimce 58 kiloyu hedeflemiştim. 1.65 boyum var çünkü, 55 kg olmakta geçmişti kafamdan ama fazlada kasmaya gerek yok, bir dirhem et bin ayıp örter mantığı ile yaklaşınca olaya 58 kilo ideal gelmişti. Uzatmayayım; az evvel testi yaptım ve ideal kilomun 60 olduğunu söyledi dukan, şaşırdım[/QUO
dukan amca balık etli seviyo biraz ondandır:)
blog güzel de face deki sayfaları değil bence.ukalalık diz boyu.artistlikler bir o kadar..günaydın kuzular anaaaaaaa bende hep ordan bakıyodum niye gıcık oldunuz kadına hadi benide bilgilendirin
70 kilodan hesaplayınca bu testi bana teeeee haziran 16 hedef kilo verdi isyan edicem artııkkk
mayıs 20de bitecekti oysa 1 ay uzadı mı şimdii offf offfffff
Kızlar Merhaba,
ben dukanın testini yapmadan evvel kendimce 58 kiloyu hedeflemiştim. 1.65 boyum var çünkü, 55 kg olmakta geçmişti kafamdan ama fazlada kasmaya gerek yok, bir dirhem et bin ayıp örter mantığı ile yaklaşınca olaya 58 kilo ideal gelmişti. Uzatmayayım; az evvel testi yaptım ve ideal kilomun 60 olduğunu söyledi dukan, şaşırdım
canım sana bir sır hedefini 58 koy gene zaten güçlendirmdede gidiyor.ben 57 de güçlendirmeye geçtim 4 kiloda güçlendirmede verdim.sende bu şekilde kendini kasmadan rahat rahat kilo verebilirsinKızlar Merhaba,
ben dukanın testini yapmadan evvel kendimce 58 kiloyu hedeflemiştim. 1.65 boyum var çünkü, 55 kg olmakta geçmişti kafamdan ama fazlada kasmaya gerek yok, bir dirhem et bin ayıp örter mantığı ile yaklaşınca olaya 58 kilo ideal gelmişti. Uzatmayayım; az evvel testi yaptım ve ideal kilomun 60 olduğunu söyledi dukan, şaşırdım[/QUO
blog güzel de face deki sayfaları değil bence.ukalalık diz boyu.artistlikler bir o kadar..
nasıl bilmişler Allahım ya siz DUKANIN asistanı falan mısınız diyesi geliyor insanın.yok onu yeme yok bunu yeme günlük limitin şu falan.
adam kitabında yazmış zaten herşeyi arada bir de sitesine girip güncellemelerine bakıyorum ben hopp oldu bitti..artistler ya.simla kesin Dukanla ilgili ticaret yapacak ya dukan yemekleri üretecek ya malzemelerini satacak ama birşey yapacak kesin...ben fikir alışverişini severim de akıl vermelere gelemem o yüzden sevmiyorumdur belki...
öldürün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......eh ben kendimi atiim ozaman biryerlerden aşağı: Birinin boyu 170 60 kilo olacam diyo öbürünün 165 55 kilo olacam diyo....ben napiim o zaman direk buharlaşayım bariiiiiiii :84::84::84::84::84::84:
blog güzel de face deki sayfaları değil bence.ukalalık diz boyu.artistlikler bir o kadar..
nasıl bilmişler Allahım ya siz DUKANIN asistanı falan mısınız diyesi geliyor insanın.yok onu yeme yok bunu yeme günlük limitin şu falan.
adam kitabında yazmış zaten herşeyi arada bir de sitesine girip güncellemelerine bakıyorum ben hopp oldu bitti..artistler ya.simla kesin Dukanla ilgili ticaret yapacak ya dukan yemekleri üretecek ya malzemelerini satacak ama birşey yapacak kesin...ben fikir alışverişini severim de akıl vermelere gelemem o yüzden sevmiyorumdur belki...
delyyy daha 3 haftada pes edersennn,,işinn çokk zorr..silkelen kuzum :)
son iki haftadır foruma giremiyorum güçlendirmede zıvanadan çıktı zaten.son iki haftadır ne saf protein günü kaldı ne bişiy.iyice motivasyonumu kaybettiğim için kendime ceza verdim ve iki gün saf protein yapacam.12 mayısta güçlendirmem bitiyor ama dayanacak gücüm kalmadı diyebilirim.53-54 arası gidip geliyorum.diyete başlamadan önce bu kilo benim için hayaldi.çok korkuyorum korumada kilo alırım diye.ama zayıflığın keyfide bi başka yazda geldi bütüüüüüüün pantolonlarımı daralttım:)
öldürün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......eh ben kendimi atiim ozaman biryerlerden aşağı: birinin boyu 170 60 kilo olacam diyo öbürünün 165 55 kilo olacam diyo....ben napiim o zaman direk buharlaşayım bariiiiiiii :84::84::84::84::84::84:
canım dukanın kendi sitesinde önemli güncellemeler olursa bizleri de bilgilendirir misin acaba?
senin boy kaç ki?
eceeeeeeee... sen eczacımıydın bebekk??
evvet fıstık öyleyim naçizane.....
aradaşlar çizelge yaptım fakat nereye yapıştırcaz bunu kontrol panelinde imza bölümü göremiyorum yeni üye olduğum için olamaz sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?