arkadaşlar bn de kilo çizelgesi yapmak istiyorum ama nasıl??
bana yardım et nolurrrr.........
sanırım bahar alerjim var...
az önce odamın camını açtım polenler girdi ve şu an delirmek üzereyim...
hapşırık - burun akıntısı - yüzümde kızarıklık ve pullanma - gözlerimde kaşıntı ve şişkinlik - sesim travesti gibi oldu...
tamam bu durum biraz önemli ve eczaneden halledilecek bişey değil ama doktora gidicem randevular dolu... belki şu son 1 satte kırk kere yüzümü yıkadım...
yarim polenler insanın vücudunu temizliyor bu etkileri gördüğün için çok şanslısın polen vucuttaki bahar temizliği oluyor yani:)
bana yardım et nolurrrr.........
sanırım bahar alerjim var...
az önce odamın camını açtım polenler girdi ve şu an delirmek üzereyim...
hapşırık - burun akıntısı - yüzümde kızarıklık ve pullanma - gözlerimde kaşıntı ve şişkinlik - sesim travesti gibi oldu...
tamam bu durum biraz önemli ve eczaneden halledilecek bişey değil ama doktora gidicem randevular dolu... belki şu son 1 satte kırk kere yüzümü yıkadım...
öncelikle canım çook geçmiş olsun...evet bahar geldi mi bu tür alerjiler depreşiyor...hemen çat diye düzelmez belki ama söylediğim ilacı alırsan ertesi gün bundan daha az etkilenirsin diye düşünmekteyim....teşhisiniz muhtemelen Allerjik rinittir.
reçetemiz: 1-Avamys burun spreyi (her iki burun deliğine 1 puff fayda görmek için düzenli olarak kullanınız)----------->ilacınız kortizon içerir.(ama bu amaçla kullanılan burun spreylerinin hemen hepsinde kortizon bulunur)
2-Desmont tablet (günde 1 kez akşam tok karnına alınmalıdır) VEYA Clarinase tablet (sabah 1 akşam 1 tablet tok olarak alınmalıdır.)(seçim senin 1. ilaç pahalıdır.2. si daha ucuz ama 1. si uzun vadede tedavi amaçlı kullanılır.)istersen toplam tutarını da söylerim ilaçların.bu doktora gidene kadar seni idare eder sanırım.
KESİN TEŞHİS VE TEDAVİ İÇİN DOKTORUNUZLA GÖRÜŞÜNÜZ.
öncelikle canım çook geçmiş olsun...evet bahar geldi mi bu tür alerjiler depreşiyor...hemen çat diye düzelmez belki ama söylediğim ilacı alırsan ertesi gün bundan daha az etkilenirsin diye düşünmekteyim....teşhisiniz muhtemelen Allerjik rinittir.
reçetemiz: 1-Avamys burun spreyi (her iki burun deliğine 1 puff fayda görmek için düzenli olarak kullanınız)----------->ilacınız kortizon içerir.(ama bu amaçla kullanılan burun spreylerinin hemen hepsinde kortizon bulunur)
2-Desmont tablet (günde 1 kez akşam tok karnına alınmalıdır) VEYA Clarinase tablet (sabah 1 akşam 1 tablet tok olarak alınmalıdır.)(seçim senin 1. ilaç pahalıdır.2. si daha ucuz ama 1. si uzun vadede tedavi amaçlı kullanılır.)istersen toplam tutarını da söylerim ilaçların.bu doktora gidene kadar seni idare eder sanırım.ha birde ilaçlar etki edene kadar doktor maskesi alıp tak baya bir rahatlatır.
KESİN TEŞHİS VE TEDAVİ İÇİN DOKTORUNUZLA GÖRÜŞÜNÜZ.
ölmek üzereyim galiba... nefes alamıyorum nasıl bi temizlik bu... gören beynim akıyo sanıcak... burnum şarıl şarıl...
çok tenks bebemmm... ama kortizon dedin zararı olmazmı...
bide bu ilaçlar benim diyetimi etkiliycek bişey olmasın intihar ederim...
bi de borcum nedir eczacı hanımm
o doktor maskesini takınca özürlü gibi bakıyo çevremdeki dengesizler...
aynı zamanda başlamışız benim o kadar veremedim kesin bir yanlışlık yapıyorum. zaten sabahtan beri yazarak nerede yanlışlık yaptığımı öğrendim.Arkadaslarım benim Dukan da 2. gunüm ama kilo verme hızla başladı,süper bir olay buBugüne kadar İsveç diyeti de dahil zaman zaman birçok diyet uyguladım ama istediğim sonucları alamadım..Hadi bu sefer inşallah!
Bu sabah yular kepekli krep,yaslanmış yumurta ve kahve ile kahvaltımı yaptım.birazdan meyveli bir yoğurt yerim.Öğlen ton balığı aksama da antrikot et yoğurt var menümde...Ama ben su içmenin inanılmaz etkisini görüyorum..Normalde hiç su icmem,su an full konsantrasyon var tabii suları iciyorum içtikte de eriyicem inşallah....
Hepimizin emegine saglık kızlar
çok dolmuş demek broşların herkes genelde polenleri alerji zannediyor çünkü bazı insalarda alerji kadar çok etki gösteriyor bu da vücudun polen temizliğini kabul ettiğini gösteriyor çok şanslısın yarim:)
çok dolmuş demek broşların herkes genelde polenleri alerji zannediyor çünkü bazı insalarda alerji kadar çok etki gösteriyor bu da vücudun polen temizliğini kabul ettiğini gösteriyor çok şanslısın yarim:)
çok tenks bebemmm... ama kortizon dedin zararı olmazmı...
bide bu ilaçlar benim diyetimi etkiliycek bişey olmasın intihar ederim...
bi de borcum nedir eczacı hanımm
o doktor maskesini takınca özürlü gibi bakıyo çevremdeki dengesizler...
canım sende mevsimsel allerjik rinit var muhtemelen... geçici bir süre böyle olacağı için kendini rahat hissetme adına dengesizlere biraz katlanabilirsin herhalde. kortizonun kısa vadede bir zararı olmaz burun spreyi olduğu için daha rahat kullanabilirsin.
şimdilik borcunuz yok efenim ......en yakın ilaç danışmanınız eczacıdır. bunu sonuna kadar kullanabilirsiniz efenim helali hoş olsun.....
allah razı olsun bebeemmm.....
anam bi fırtına bi lodosss... oyyy karıştı ortalık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?