Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarim polenler insanın vücudunu temizliyor bu etkileri gördüğün için çok şanslısın polen vucuttaki bahar temizliği oluyor yani:)

öncelikle canım çook geçmiş olsun...evet bahar geldi mi bu tür alerjiler depreşiyor...hemen çat diye düzelmez belki ama söylediğim ilacı alırsan ertesi gün bundan daha az etkilenirsin diye düşünmekteyim....teşhisiniz muhtemelen Allerjik rinittir.
reçetemiz: 1-Avamys burun spreyi (her iki burun deliğine 1 puff fayda görmek için düzenli olarak kullanınız)----------->ilacınız kortizon içerir.(ama bu amaçla kullanılan burun spreylerinin hemen hepsinde kortizon bulunur)

2-Desmont tablet (günde 1 kez akşam tok karnına alınmalıdır) VEYA Clarinase tablet (sabah 1 akşam 1 tablet tok olarak alınmalıdır.)(seçim senin 1. ilaç pahalıdır.2. si daha ucuz ama 1. si uzun vadede tedavi amaçlı kullanılır.)istersen toplam tutarını da söylerim ilaçların.bu doktora gidene kadar seni idare eder sanırım.ha birde ilaçlar etki edene kadar doktor maskesi alıp tak baya bir rahatlatır.

KESİN TEŞHİS VE TEDAVİ İÇİN DOKTORUNUZLA GÖRÜŞÜNÜZ.

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkürler bilgilendirme için aynı sorun bendede var çünkü
dukan ve allerji ikisi bir arada olurs beni yorar kesin:)

çok tenks bebemmm... ama kortizon dedin zararı olmazmı...
bide bu ilaçlar benim diyetimi etkiliycek bişey olmasın intihar ederim...
bi de borcum nedir eczacı hanımm
o doktor maskesini takınca özürlü gibi bakıyo çevremdeki dengesizler...

ölmek üzereyim galiba... nefes alamıyorum nasıl bi temizlik bu... gören beynim akıyo sanıcak... burnum şarıl şarıl...

çok dolmuş demek broşların herkes genelde polenleri alerji zannediyor çünkü bazı insalarda alerji kadar çok etki gösteriyor bu da vücudun polen temizliğini kabul ettiğini gösteriyor çok şanslısın yarim:)

yarim hasta değilsin hiç ilaç alma sakın yoksa polenler vücudunu temizleyemez.

aynı zamanda başlamışız benim o kadar veremedim kesin bir yanlışlık yapıyorum. zaten sabahtan beri yazarak nerede yanlışlık yaptığımı öğrendim.
teşekkürler kızlar

ben doğuştan şanslı bi veletim zaten...
demekki ölürken de şanslı olucam....
polenler sebebiyle

polenler sebebiyle

canım sende mevsimsel allerjik rinit var muhtemelen... geçici bir süre böyle olacağı için kendini rahat hissetme adına dengesizlere biraz katlanabilirsin herhalde. kortizonun kısa vadede bir zararı olmaz burun spreyi olduğu için daha rahat kullanabilirsin.
şimdilik borcunuz yok efenim ......en yakın ilaç danışmanınız eczacıdır. bunu sonuna kadar kullanabilirsiniz efenim helali hoş olsun.....

polenler sebebiyle

allah razı olsun bebeemmm.....
anam bi fırtına bi lodosss... oyyy karıştı ortalık...

canlarim merhabalar..

nihayet misafirimiz gitti bende rahata erdim diyebilirim. tabisi de bir kac kacamak im oldu kacamak degil aslinda direk isteyerek ve bilerek yedim
ama pisman degilim . o kadar bikkinlik gelmisti ki artik iyi geldi valla. tabi kide tartilmadim o ayri .
ama bir gariplik var . regl de olmama ragmen süper bir hafiflik hissediyorum su regl im bitsin tartilayim bari. ama eminim hafifim yani :13:

kaldigim yerden devam edeyim tabi ki.

naylss okudum ankara cikartmani. cok sevindim ya cok güzel olmus. bencede harika bir karar. daha öncede söyleyecektim sana ama karismak istemedim. hayirli is bencede beklemez. bizde esimle ayriydik valla hasrete dayanamadik ve erkenden evlendil sizede tavsiyem bu. zaman geciyor. birbirinizle daha fazla vakit gecirin.

hem insan bir özeniyor bir özeniyor, iste böle yapicam söyle yapicam diye planlar planlar, ... cogu plan tutmuyor bir sürü aksilik oluyor istemesende. ama viz geliyor vallahi o an ki heyecan herseye bedel. hic birseyi görmüyor gözün.

cok cok cok mükemmel bir duygu bak hüzünlendim simdik hatirlayinca ne güzel bir gündü yaa .. keske bir daha yasasak ama maalesef. hemen bitiyor geciyor sevdiceginle hayata baslyiorsun

neysem demek istedigim iyi olmus erkene alinmasi. bosver ceyizi filan hepsini yavas yavas alirsin evlenince. hemde ikinizin fikri olur . o daha da güzel

ay ne cok konustum yaa

yarimcim gecmis olsun canim ama ilk defa bu sene mi oldu? daha önce yokmuydu alerjin?

bitkisel yol arastir bakalim internetten belki böyle hafifler. ay yazik üzüldüm valla

ben busabah haslanmis yumurta ve peynir yedim
yesil cayimi ictim

öglen haslanmis tavuk sarimsakli yogurt karisimi yerim

aksam da balik yaparim oldu bitti

herkese selamlar

sabah tartıda -100 gram gördüm bu arada kabızlık sorunumu da aştım sinameki otu ve laksatif ilaç sağolsun; bugün seyirde ilk günüm sabah kahvaltıda henüz sebze almadım akşama balık yapmayı düşünüyorum onun yanınsa çok az salata yesem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…