Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bayan tenis partneri arıyorum, orta seviyedeyim. dietin etkisini 4 e katlayacak bir yol tenis, ama bayanlar ne yazıkki türkiyede çok üşengeç..1 haftadır şu koskoca sitede 1 tenis oynayan bulamadım inanamıyorum yani gerçekten..
şişli, levent, üsküdar civarı iş çıkışı 17.30 sonraı siz ya da tanıdıgınız varsa nolur bana yonlendırır mısınız?
mail adresim outcomplex@yahoo.com

Ben de yine tavuk ve yoğurt yedim.

Tabi ki akşam salata yesen olur Yağsıızzz bol limonluuu

yiyebilirsin cnm :)

allah razı olsun bebeemmm.....
anam bi fırtına bi lodosss... oyyy karıştı ortalık...

Ayyyyy :S:S:S Sen Bursa'daydın di mii? Oranın lodosunu biliriiimm. İstanbul'da da şu anda uçuyoruuzz :S İş yerinde camlar titriyo, çok fena derinden gelen bir gürültü var, elektirikler flaş gibi çakıyo, ortalık toz dumaaann :S :S Korku filmi gibiiiii :S:S

Merhaba benim de bugün atakta 1. günüm aslında başka bir diyetle devam ediyordum ama dukan sanırım daha etkili 1,5 ayda 6 kilo daha vermem gerek sabah: 1 tane haşlanmış yumurta ve light peynir yedim ara öğünde light meyveli yoğurt öğlen de ızgara tavuk ve light yoğurt yedim bir ara canım şekerli birşey çekti coco cola zero içtim çok az tatlandırıcılı light sütlü nescafe de içebilirim sanırım atakta şu ana kadar zorlanmadım bakalım yarına kaç gram vermiş olucam deneyimli arkadaşlarımıza arada soracağım sorular olabilir herkese kolaylıklar diliyorum :)

Yanii aslında evet ama nasıl anlatsam kiii, hayat üstüme üstüme geliyor diyelimm, tek bir nedeni yok.. Hani olur ya arada böylee....
anladım bana da sık olur bu durum.bahardan da oluyoruz heralde biraz.annem çok kızıyor bana bizim zamanımızda hiç sendrom yoktu diye:))

arkadaşlar ya ben çok yavaş kilo veriyorum 2 haftada yarım kilo filan en fazla bu hazır dönerlerdeki karbonhidrat oluyor ya ondan mı kaynaklanır acaba

Yaaa kızla bugün bi garip hissediyorum.Sanki dukan'ın 3. gününde gibiyim.Elim ayağım titriyor ama tansiyonda bi sorun yok. Sabah yulaf krebi yaptım 1 kaşıktan, yanında da lor yedim hindi füme yağsız, sonra şekersiz kahve, öğlen de tavuk şiş.Aç da değilim ne var bugün anlamadım.Regliyim ondan mı acaba diyeceğim ama bugün 3. günüm offff offf

İstanbul'da hortum varmış?*aman Allah korusunnn..

ewt cnm cok fena..gözümüzün önünde karşı işyerinin çatısı uçtuu

arkadaşlar ya ben çok yavaş kilo veriyorum 2 haftada yarım kilo filan en fazla bu hazır dönerlerdeki karbonhidrat oluyor ya ondan mı kaynaklanır acaba

cnm onlarda çok fazla katkı maddesi war yağ oranları düşük olsada..o nedenle çok fazla tüketmemen gerekior.bende alıorum ama haftada birden fazla tüketmiorum..

Öyle mi o zaman kıyma tüketeyim ya bu kötü oldu kolay oluyodu

Öyle mi o zaman kıyma tüketeyim ya bu kötü oldu kolay oluyodu

bende çalışıorum we akşam 7 den önce ewde olamıorum..kolaylık acısından banada kolay gelior ama yapacak bişi yok..1 gün öncesinden ertesi günün yemeğini yapıorum..9.30 da en erken çıkıorum mutfaktan ama napalım yapacak bişi yok,,bi süre bu böle..kıymaya ek olarak tawuk we balıkta tüketebilirsin.

toksun ama kendini güçsüz hissediyorsun değil mi kitapta diyordu ki aynı madde bağımlılığı gibi karbohidrat da bağımlılık yaparmış; kh alamadığı için vücudun bu sinyalleri veriyor sabret zamanla geçiyor. Tartıda görecğin eksileri düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…