herkese selamlar
sabah tartıda -100 gram gördüm bu arada kabızlık sorunumu da aştım sinameki otu ve laksatif ilaç sağolsun; bugün seyirde ilk günüm sabah kahvaltıda henüz sebze almadım akşama balık yapmayı düşünüyorum onun yanınsa çok az salata yesem olur mu?
bunun türkçesi de mii var kızlar?
herkese selamlar
sabah tartıda -100 gram gördüm bu arada kabızlık sorunumu da aştım sinameki otu ve laksatif ilaç sağolsun; bugün seyirde ilk günüm sabah kahvaltıda henüz sebze almadım akşama balık yapmayı düşünüyorum onun yanınsa çok az salata yesem olur mu?
tabi ki dee:))))canım dukanın kendi sitesinde önemli güncellemeler olursa bizleri de bilgilendirir misin acaba?
allah razı olsun bebeemmm.....
anam bi fırtına bi lodosss... oyyy karıştı ortalık...
ne oldu sana yine canın mı sıkkın??Kadın olmak gerçekten zorr
Selam hanımlarrr, umarım hepiniz iyisinizdirr...
ne oldu sana yine canın mı sıkkın??
anladım bana da sık olur bu durum.bahardan da oluyoruz heralde biraz.annem çok kızıyor bana bizim zamanımızda hiç sendrom yoktu diye:))Yanii aslında evet ama nasıl anlatsam kiii, hayat üstüme üstüme geliyor diyelimm, tek bir nedeni yok.. Hani olur ya arada böylee....
İstanbul'da hortum varmış?*aman Allah korusunnn..
İstanbul'da hortum varmış?*aman Allah korusunnn..
arkadaşlar ya ben çok yavaş kilo veriyorum 2 haftada yarım kilo filan en fazla bu hazır dönerlerdeki karbonhidrat oluyor ya ondan mı kaynaklanır acaba
ewt cnm cok fena..gözümüzün önünde karşı işyerinin çatısı uçtuu
cnm onlarda çok fazla katkı maddesi war yağ oranları düşük olsada..o nedenle çok fazla tüketmemen gerekior.bende alıorum ama haftada birden fazla tüketmiorum..
Öyle mi o zaman kıyma tüketeyim ya bu kötü oldu kolay oluyodu
Yaaa kızla bugün bi garip hissediyorum.Sanki dukan'ın 3. gününde gibiyim.Elim ayağım titriyor ama tansiyonda bi sorun yok. Sabah yulaf krebi yaptım 1 kaşıktan, yanında da lor yedim hindi füme yağsız, sonra şekersiz kahve, öğlen de tavuk şiş.Aç da değilim ne var bugün anlamadım.Regliyim ondan mı acaba diyeceğim ama bugün 3. günüm offff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?