arkadaşlar ya ben çok yavaş kilo veriyorum 2 haftada yarım kilo filan en fazla bu hazır dönerlerdeki karbonhidrat oluyor ya ondan mı kaynaklanır acaba
yemek sipariş ettim şimdi geldi ızgara köfte ama salataya full yağ eklemişler o yüzden yine atakta gibi oldu bu öğünüm
Dışardan köfte yememek daha iyi sanırım köfteye ekmek ve yağ ekliyor bazı yerler :26::26::26:
aslında haklısın yememek gerekiyor ama kaç gündür hep tavuk hindi gidiyorum yakında yumurtlayacam bir değişiklik olsun diye istedim.
Kızlar bir şey soracağım regl döneminde dukan yaparken normalden daha artı bir durumla karşılaşıyor musunuz?
öldürün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......eh ben kendimi atiim ozaman biryerlerden aşağı: birinin boyu 170 60 kilo olacam diyo öbürünün 165 55 kilo olacam diyo....ben napiim o zaman direk buharlaşayım bariiiiiiii :84::84::84::84::84::84:
ya ben napayım ha ya ben napayıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...üzüldüğünüz ağladıgınız sızlandıgınız kılolara bır bakın
Kızlar bir şey soracağım regl döneminde dukan yaparken normalden daha artı bir durumla karşılaşıyor musunuz?
Haklısın insan sıkılıyor sürekli aynı şeyler
Artı durum derken neyi sormak istedin anlamadım ama reglide gecikme olabiliyor...
vereceksin sekerim sende vereceksin bak gör. yeter ki kurallara uy vermemen mümkün degil .. ve de zaman.. o kadar hizli gecior ki anlamiyorsun hic..
" ay bende 80 leri görebilecekmiyim" dedigim günler dün gibi aklimda
eger kilo artisi diyorsan. evet bir cogumuz regl döneminde vücut su tuttugu icin kilo artisi görüyor. normal yani
toksun ama kendini güçsüz hissediyorsun değil mi kitapta diyordu ki aynı madde bağımlılığı gibi karbohidrat da bağımlılık yaparmış; kh alamadığı için vücudun bu sinyalleri veriyor sabret zamanla geçiyor. Tartıda görecğin eksileri düşün.
ya ben napayım ha ya ben napayıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...üzüldüğünüz ağladıgınız sızlandıgınız kılolara bır bakın
lodos esnasında dısardaydım. bu cusseyle ben bıle yalpalandım ucacaktım. tellere yapıstım. siz zayıfların halini düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?