Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar! Su ALABAS denen sebzeyi deneyen var mi? patates i andiran 0 yag, az karbonhidrat ve bol protein iceren bir sebzeymis.
Uzun arastirma sonucu online satan bir yer buldum, fakat tanesi 3 tl. Daha once alan birisi varsa fiyat hakkinda bilgi verebilir mi? Ona gore ismarlamayi dusunuyorum. Arada sirada pazarda yada migroslarda denk gelen olmus olabilir belki.

Selamlar herkese :)

Bu hafta inanılmaz yogun bi hafta oldu hem forumu takip edemedim hem de %70 dukan beslenebildim karbonhidrata saldırmak gibi bi durumum olmadı ama butun hafta kek börek pasta pogaca dondurma vb. yiyeceklerle çevriliydi dört bir yanım, nefsim denenmediyse bu nedir bilmiyorum

Hiç doymus hissedemedim bu hafta kendimi, 'öküz keselim biz sana' gibi söylemlerin de hedefinde saçma bi hafta oldu, yememem gereken taze ceviz taze badem gibi seyler yedim ne yazık ki..

Bu hafta kilomda bi degişiklik yok, pazartesiye kadar da internet erişimim yok ne yazık kı, ben bildirimimi yapayım dikkate alınırsa ne güzel, alınmazsa da haftaya zamanında kısmetse :)

Herkese kolay geçecek bol eksili bi hafta diliyorum

Başlangıç tarihi: 5 Nisan
Başlangıç kilo: 61.2
Hedef kilo: 52
Güncel kilo: 58.5
Geçen perşembe kilo: 58.6
Kilo kaybı: 2700 gr.

yemek sipariş ettim şimdi geldi ızgara köfte ama salataya full yağ eklemişler o yüzden yine atakta gibi oldu bu öğünüm

Kızlar bir şey soracağım regl döneminde dukan yaparken normalden daha artı bir durumla karşılaşıyor musunuz?

aslında haklısın yememek gerekiyor ama kaç gündür hep tavuk hindi gidiyorum yakında yumurtlayacam bir değişiklik olsun diye istedim.

Haklısın insan sıkılıyor sürekli aynı şeyler

Kızlar bir şey soracağım regl döneminde dukan yaparken normalden daha artı bir durumla karşılaşıyor musunuz?

Artı durum derken neyi sormak istedin anlamadım ama reglide gecikme olabiliyor...

ya ben napayım ha ya ben napayıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...üzüldüğünüz ağladıgınız sızlandıgınız kılolara bır bakın

lodos esnasında dısardaydım. bu cusseyle ben bıle yalpalandım ucacaktım. tellere yapıstım. siz zayıfların halini düşünemiyorum

ya ben napayım ha ya ben napayıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...üzüldüğünüz ağladıgınız sızlandıgınız kılolara bır bakın

vereceksin sekerim sende vereceksin bak gör. yeter ki kurallara uy vermemen mümkün degil .. ve de zaman.. o kadar hizli gecior ki anlamiyorsun hic..

" ay bende 80 leri görebilecekmiyim" dedigim günler dün gibi aklimda

eger kilo artisi diyorsan. evet bir cogumuz regl döneminde vücut su tuttugu icin kilo artisi görüyor. normal yani

Haklısın insan sıkılıyor sürekli aynı şeyler

Artı durum derken neyi sormak istedin anlamadım ama reglide gecikme olabiliyor...

Evet sormak istediğim buydu teşekkür ederim.
Dukan yaparken normalden daha fazla artı görülüyor tartıda diye duymuştum da merak ettim.

öğlen tavuk doner ve küçük bir kase yoğurt yedım. doner yağlı değil üstüne kurumu kuruydu ve azıcıktı.

az önce sekersız turk kahvesı ıctım şimdide kiraz saplı form cayı ıcıyorum. yarın kılo bıldırımı var ve ben gecen haftadan cook eksık cıkmak ıstıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm..

bu arada anlamsız bir karın agrım var. ishal salgınıda varmıs..

Ya aslında ben diyetin 2. ve 3. günü de böyle olmuştum.O zaman tam saat 15:50-16:00 arası oluyordu.Yarim yulaf kepeği hakkının bi kısmını ayır.Bu saatlerde çok kötü olmadan yoğurda karıştır ye diye tavsiye etmişti.O gün bugündür olmuyordu.Ama bugün saat:13:00 da daha öğle yemeğini yeni yemişken başladı.Yedim hala kötüyüm.Sinirim bozuldu resmen

yarim dedigim gibi bitkisel cözüm baktin mi bilmiyorum ama ben az nce arastirirken isirgan otu nun alerjiye iyi geldigini okudum. Tabii ne alerjisi bilmiyorum. bende bilmeden isirgan otucayi iciyorum tadi kötü degil.

ben gün icinde birsürüüüüüüü bitki cayi iciyorum cesit cesit bunu da bigi olarak vereyim dedim

kizlaaaaaaar!! nerdeyse bi hafta oldu yazamadim. yazilanlari ara ara takip ettim ama.

selincim gecmis olsun sekerim, hem sevgilinin ailesi, hem de hastaligin icin. bak gordun mu korkulacak bisi yokmus benim de haftasonu iyi gecti, sevgilimin ailesi ortodoks, onlarin paskalya bayramiydi pazar gunu. hep beraber yumurta boyayip kahvalti ettik falan annesi beni gorur gormez fit olmussun zayiflamissin dedi, diyetin formulunu istedi gerci sevgilim diyet yaptigimi onceden soyledigi icin, belki de nezaketen demistir.

tabi bu arada olan benim diyete oldu, birkac gun mumkun mertebe onlara uyum saglamaya calistim. gerci sagolsunlar onlar da bana uymaya gayret ettiler. bu hafta daha kati uygulamam lazim dukani ama reglim de yaklasiyor :18: bakalim nasil olacak.. kilo almamisim ama veremedim de bu hafta. napalim artik, onumuzdeki maclara bakicaz optum hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…