bazı konulara karşı olan hassasiyetim yüzünden inanılmaz moralim bozulup kaçamaklara veriyorum kendimi... bu durumun ikinci üçüncü şahıslarla asla alakası yok... sadece hayatımda çözmek için bi taraflarımı yırttığım mevzuyla ilgili burda güzel şeyler yaşanması "acaba bende mi eksiklik var" hissi uyandırıyor... kendimle çelişmekten yorulup-yıprandım... yarın bildirimi hazırlıycam ve kısa bi süre de olsa topiğimize girmiycem... biraz kendi çapımda devam ediyim dukanıma... bu şekilde devam ederse diyetime ve en önemlisi kendime zarar vermekten korkuyorum...
yarın görüşmek üzere kızlar... iyi akşamlar hepinize...
miraycim noldu? nedir bu hassasiyet, ne yapabiliriz bununla ilgili? bilmeden yanlis bisi mi dedik? baak burda hic birimiz birbirimizi sahsen tanimiyoruz, anlatip icini dokmek icin bundan iyi firsat olmaz..
uzuldum bak sen boyle gidicem falan deyince..
bazı konulara karşı olan hassasiyetim yüzünden inanılmaz moralim bozulup kaçamaklara veriyorum kendimi... bu durumun ikinci üçüncü şahıslarla asla alakası yok... sadece hayatımda çözmek için bi taraflarımı yırttığım mevzuyla ilgili burda güzel şeyler yaşanması "acaba bende mi eksiklik var" hissi uyandırıyor... kendimle çelişmekten yorulup-yıprandım... yarın bildirimi hazırlıycam ve kısa bi süre de olsa topiğimize girmiycem... biraz kendi çapımda devam ediyim dukanıma... bu şekilde devam ederse diyetime ve en önemlisi kendime zarar vermekten korkuyorum...
AAaaa aaaaaaaaaaaa Alla alla ne oluyor kuzucuğum ya olur mu öyle şey ben diyeti bitirdim sizi okuyacağım diye giriyorum sen nereye seni ve kızları okuyup moralim düzeliyor yanlızlığımı unutuyorum bu yar ellerinde çok üzüldüm olmaz sen bu kararı askıya al yavrucum olmaz olamaz ne oldu söyle sen bakayıp ablana ne oldu derdini söylemeyen derman bulamaz öpüyorum seni kocaman şöylede sıkıca sarılayım geçtimi azcık sıkıntın
benim sorunum diyetle ilgili değil fıstığım... ona gayet uygun devam ediyorum... ama moralim bozuldumu saldırıyorum bişeylere... bu ara da üzerinde çok hassas olduğum bi konu var o yüzden... yoksa kurallara uyduktan sonra her türlü gidicek kilolar er yada geç...
seni cok iyi anliyorum canim. valla bende duraklama yasadigim zaman ayni ümitsizligi hissetmistim. ama sana ve buradakilere nacizane, uyup uymamak size bagli olan birsey tavsiye edeyim. isterseniz kizin söylenin ama ben yinede söyleyecegim.
hani hep duyuyoruz ya iste güclendirmeye gecildigi halde yine de kilo veriliyor diye. ! iste ben buna katiliyorum artik. Ben iki haftadir cok dikkatli olamiyorum valla . evet normal dukan yemeklerimi yapiyor yiyorum ama arada iste tanidiklarin ye bisi olmaz israri ve de kendi istegim üzterine birkac kacamak yaptigim halde gecen hafta 81 hatta 80 gördüm ama amacim bu degildi. yani yemek istedigim icin yedim. ve sonuc bu sekilde. simdi de sabah da söyledigim gibi regl oldugum halde hafif hissediyorum kendimi.
herkes böyle yapsin diye demiyorum ama bende durum böyle oldu.
canim dedigim gibi seni cok iyi anliyorum ve kararina saygi duyuyorum. sende bir eksiklik yok bence. sana tavsiyem birkac gün yumruk yapip metabolizmani sasirtman. ve hemen sonrasinda cok istedigin bir tatliyi yemen. cok ciddyim
!!!
öpüyorum
teşekkür ederim fıstık... gitmek istememin sebebi diyetim sekteye uğramasın diye... bikaç güne kalmaz geri gelirim öyle uzun süreliğine gitmiyorumki...
benim sorunum diyetle ilgili değil fıstığım... ona gayet uygun devam ediyorum... ama moralim bozuldumu saldırıyorum bişeylere... bu ara da üzerinde çok hassas olduğum bi konu var o yüzden... yoksa kurallara uyduktan sonra her türlü gidicek kilolar er yada geç...
merhaba arkadaşlar;
ben sizden gaza gelip dukan diyeti yapmaya başladım. Çok araştırdım internetten kitabını bulamadığımdan okuyamadım :) bugün 3 günüm ilk gün neredeyse 1,5 kilo vermiştim. ama 2 gün için bu sabah tartıldım hiç bir değişiklik yok sanki kilo almışım gibi. evdeki tartım eski bir tartı bu yüzden olabilirmi? spor yapmadım birde dün o yüzden de olabilir mi? çok sorum var aslında :)
kitabı bulamadığımdna size yazsam cevaplarmısınız?
günde kaç bardak süt içmek lazım? anladığım kadarıyla süt sınırlı.
Kendimi çok halsiz hissediyorum. başım falan dönüyor bunu nasıl önleyebilirim? dün bu yüzden spora gidemedim.
birde içim çok bulanıyor. devamlı et ve protein tüketmeye alışkın değilim pek aram yoktur. sizde olduğunda ne yapıyorsunuz?
birde asıl sorun tuvalette çıkamıyorum. çok su içiyorum, aktiva yiyorum, yulaf kepeği aldım, bitki çayı içiyorum başka ne yapabilirim?
çok soru sordum biliyorum ama tecrubelerinizden faydalanmak isterim.
:18:[/QUOTE
herhangi bir şehir merkezindeyseniz merkezi noktadaki bir kitapçıdan ya da migros, carrefour gibi bir marketten kitabı bulabilirsiniz. internetten de alma şansınız var. adres bu:
dukan internet kitapnz kitapyurdu.com -arama-
himmm ben bunu markette goruyodum hep ama hic almadim. pisiriliyo mu bu, taze mi yeniyor? bu bu nedir bu?
16 şubatta başladım arkadaşım... 2 ayda bugün itibari ile 11 kilo, 15 gün egzersiz yapamadım. bel fıtıgım var dinlendrdm kendimi kalçalarım fena halde agrıyordu. yoksa daha iyi giderdi sağlıklıca..ve büyük sayılan kaçamaklarım olmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?