Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

AAaaa aaaaaaaaaaaa Alla alla ne oluyor kuzucuğum ya olur mu öyle şey ben diyeti bitirdim sizi okuyacağım diye giriyorum sen nereye seni ve kızları okuyup moralim düzeliyor yanlızlığımı unutuyorum bu yar ellerinde çok üzüldüm olmaz sen bu kararı askıya al yavrucum olmaz olamaz ne oldu söyle sen bakayıp ablana ne oldu derdini söylemeyen derman bulamaz öpüyorum seni kocaman şöylede sıkıca sarılayım geçtimi azcık sıkıntın

dedim ya bu sadece benim hassasiyetimle ilgili bi sıkıntı... hayatımda çok zorlu bi dönemdeyim... sizlerin yanlışlıkla da olsa söylediği bişey yok... tam tersi çok seviyorum burda olmayı... topik arkadaşlarımı da çok seviyorum... ama biraz soyutlamam gerekiyor kendimi... keşke anlatınca rahatlasam ama bu öyle yazarak anlatılabilecek bir durum değil... o yüzden hepinize teşekkür ediyorum... sadece kısa bi süre yokum büyük ihtimalle...

seni cok iyi anliyorum canim. valla bende duraklama yasadigim zaman ayni ümitsizligi hissetmistim. ama sana ve buradakilere nacizane, uyup uymamak size bagli olan birsey tavsiye edeyim. isterseniz kizin söylenin ama ben yinede söyleyecegim.

hani hep duyuyoruz ya iste güclendirmeye gecildigi halde yine de kilo veriliyor diye. ! iste ben buna katiliyorum artik. Ben iki haftadir cok dikkatli olamiyorum valla . evet normal dukan yemeklerimi yapiyor yiyorum ama arada iste tanidiklarin ye bisi olmaz israri ve de kendi istegim üzterine birkac kacamak yaptigim halde gecen hafta 81 hatta 80 gördüm ama amacim bu degildi. yani yemek istedigim icin yedim. ve sonuc bu sekilde. simdi de sabah da söyledigim gibi regl oldugum halde hafif hissediyorum kendimi.

herkes böyle yapsin diye demiyorum ama bende durum böyle oldu.

canim dedigim gibi seni cok iyi anliyorum ve kararina saygi duyuyorum. sende bir eksiklik yok bence. sana tavsiyem birkac gün yumruk yapip metabolizmani sasirtman. ve hemen sonrasinda cok istedigin bir tatliyi yemen. cok ciddyim

!!!

öpüyorum

teşekkür ederim fıstık... gitmek istememin sebebi diyetim sekteye uğramasın diye... bikaç güne kalmaz geri gelirim öyle uzun süreliğine gitmiyorumki...

benim sorunum diyetle ilgili değil fıstığım... ona gayet uygun devam ediyorum... ama moralim bozuldumu saldırıyorum bişeylere... bu ara da üzerinde çok hassas olduğum bi konu var o yüzden... yoksa kurallara uyduktan sonra her türlü gidicek kilolar er yada geç...

teşekkür ederim fıstık... gitmek istememin sebebi diyetim sekteye uğramasın diye... bikaç güne kalmaz geri gelirim öyle uzun süreliğine gitmiyorumki...

Ben yeni olmama rağmen gözüm alışmıştı burada sana ..
Umarım sıkıntılarını halleder ve bir an önce geri dönersin aramıza ..

haa ok o zaman canim. ben biraz yanlis anlamisim özür.

tamam öyleyse nasil istersen. ama yine de dedigim gibi yaparsan ve de istedigin birseyler yersen inan bana hem moralin düzelecek hemde hic birseyi takmayacaksin.

hele ki özel günlerimizde .. ayy aman allahim valla önüme geleni bir kasik suda bogacak gibi oluyorum valla.

croiselle arkadaşım bende dukan diyeti yapıyorum 2 aydır.95.5 la başladım çizelgene baktım çok ilerleme kaydetmişsin.97 ile başlamışsın sanırım.hangi tarihte başladın ve şuan kaç kilosun cevabını bekliyorum.

croiselle arkadaşım bende dukan diyeti yapıyorum 2 aydır.95.5 la başladım çizelgene baktım çok ilerleme kaydetmişsin.97 ile başlamışsın sanırım.hangi tarihte başladın ve şuan kaç kilosun cevabını bekliyorum.

Canım, herkes böyle oluyo arada. Herkesin derdi var, burda sıkıntıları da atmaya çalışıyoruz işte... Dertlerimizi de her zaman yansıtmıyoruz. Bu yüzden sende eksiklik falan yok tabi ki de. Aynı herkes..

Dün sen bana moral veriyordun, bugün sen düşmüşsün.. İnşallah her şey düzelir. Walla ben de işi gücü dırakıyorum kimi zaman sizleri takip etmek için sırf. Kovulmazsam iyi :)) Çabuk gel annem bekletme hihi Öpüyorum. Her şey olacağına varacak. Dert etsek deee etmesek deee.. Muucckk!

canım benim.birkaç gündür yazdıklarından neye sıkıldığını anladığımı düşünüyorum.naçizane sana tavsiyem,sen iyi ol,doğru ol.vicdanın rahat olsun.öfkeyle kalkıp zararla oturma.karşındakilerde iyi olursa herşey güzel olur.yok karşındakiler iyi olmazsa büyüklük sende kalır ,haklıyken haksız konuma düşmezsin.annem der ki:iki iyi bir arada olursa iyilik ortaya çıkar.iki kötü bir arada olursa kötülük ortaya çıkar.bir iyi bir kötü olursa bir zalim bir de madur olur.önce kendine eleştirel bir gözle kendine bak.doğruların ya da yanlışların nedir.sonrada karşındakilere aynı gözle bak.unutma birgün herkesin konumu değişecek.sende onların yerinde olacaksın.çevrende seni hep gazlayan değil de her durumda hakkı,doğruları gözeten bir tanıdığın varsa onunla konuş.için rahatlar....hadi kendini topla ve en kısa zamanda dön buraya...

himmm ben bunu markette goruyodum hep ama hic almadim. pisiriliyo mu bu, taze mi yeniyor? bu bu nedir bu?

Pisirilincede cok güzel oluyor ben patates yemegi gibi yapiyorum bunun yemegini..ama cocuklarim da bende cig daha cok seviyoruz.Aslinda cok tarifler varda ama dukan amcaya uymuyor..kremsanti kasar peyniri ile firinada sürebiliyorsun.

Regl döneminden sonra tartıya çıkmanın güzelliğini tattım bugün =) 2 haftalık duraklamadan sonra yaklaşık bir kilo daha gitti 3.5 kilo daha vermem lazım ondan sonra dukanla seyir dönemine elveda diyip yoluma güçlendirmeyle devam edeceğim. İnşallah kötü bi sürprizle karşılaşmam ve + görmeden hep -'lerle devam ettirebilirim diyetiii =)

2 ayda 11 kilo çok iyi...darısı bizlerin başına..

iyi aksamlar arkadaslar.:)Basimin agrisi gecmedi hafifleme var ama tam gecmedi.Türkiyede cenazemiz vardi cok sevdigimiz bir büyügümüzü kaybettik,cok üzüldüm agladimda agrilar dahada..bastirdi.Bugün yemek hic aklima gelmedi sadece sade balik bulamadim icim de et almadi una bulanmis balik yedim birtanesinin disinida yedim.umarim + olarak cikmaz karsima.

Yarim sorun herneyse halledersin en kisa zamanda insallah ölümden baska herseyin caresi var.Fazla acma arayi ben yeni sayilirim bazen kendi kendime yaziyorum hissine kapilsamda sizlerle burda olmak iyi geliyor bana...Yarin bol ____ ler görmeniz dilegiyle...

kızlar ya 18 gün oldu ben diyete başlayalı ve hep lor yedim peynir olarak artık sıkıldığım için bugün aknaz light peynir aldım marketten eve gelip tadına baktığımda önce bi ekşilik geldi ağzıma sonra normal tat geldi anlayamadım bozuk mu değil mi? son kullanma tarihine 1 sene var daha. bu aknaz light beyaz peynir ekşi mi normalde de bilen varsa cevap verebilir mi?

ben de regl dönemindeydim ve tatlı krizine girdim bugün ekmeğe nutella sürüp yedim bayağı bi sürdüm:)))
ya sorun şu ki derslerimden anlamıyorum ya dukan yüzünden mi acaba siz de böyle oluyo musunuz

yaa sadece son 2 sayfayıı okudumm uykumda geldiii geçmişi okuyamadımm nooldu kii!!

yaaariiiimm gitmesenn olmass mıı??
tabikii sen kendini nasıı iiyii hissediceksen ööle yap gerçi ama hani kısa sürede olsaa sensizz olmasınn burasıı..
bari günde 1 kere yaz yahu..

canlarr hepinizee iiiii gecelerr tatlı rüyalarrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…