kızlarr selam çok mutluyum yaa:)) pazartesi 68,7 kg ile başladım atağım 3. günü sabah tartıldım 66,3 kg olmuşum artık tartıdan şüphelenmeye başladım yanlış mı tartıo acaba diyebi de menü sıkıntım olduğu için pek bişey yiyemiorum dün öğlen sadece yoğurtla geçiştirdim mesela herhalde ondan bu kadar hızlı gitti
2 ayda 11 kilo çok iyi...darısı bizlerin başına..
kızlar ya 18 gün oldu ben diyete başlayalı ve hep lor yedim peynir olarak artık sıkıldığım için bugün aknaz light peynir aldım marketten eve gelip tadına baktığımda önce bi ekşilik geldi ağzıma sonra normal tat geldi anlayamadım bozuk mu değil mi? son kullanma tarihine 1 sene var daha. bu aknaz light beyaz peynir ekşi mi normalde de bilen varsa cevap verebilir mi?
şu an seyir dönemini devam ettiren arkadalr seyir dönemini 1+1 mi 5+5 mi yoksa kitapta 2+5 veya 2+0 var bunları uygulayan var mı? hangisini yapmak daha etkili sizce?
bir de kitapta sebzeye geçince her öğünde tüketilmemek kaydıyla diyor ya bu her öğünde sebze yemeyin mi demek aynı sebzeyi her öğün mü yemeyin demek ben her öğünde farklı sebzeleri proteinle beraber tüketiyorum insan sebzeyi bile nasıl özlüyor hr öğünde arıyor ps gününde:)) cevprınızı bekliyorm kızlar
ne oldu şimdi anlamadım...ben çıktıktan sonra birşeyler mi oldu yarim??bazı konulara karşı olan hassasiyetim yüzünden inanılmaz moralim bozulup kaçamaklara veriyorum kendimi... bu durumun ikinci üçüncü şahıslarla asla alakası yok... sadece hayatımda çözmek için bi taraflarımı yırttığım mevzuyla ilgili burda güzel şeyler yaşanması "acaba bende mi eksiklik var" hissi uyandırıyor... kendimle çelişmekten yorulup-yıprandım... yarın bildirimi hazırlıycam ve kısa bi süre de olsa topiğimize girmiycem... biraz kendi çapımda devam ediyim dukanıma... bu şekilde devam ederse diyetime ve en önemlisi kendime zarar vermekten korkuyorum...
yarın görüşmek üzere kızlar... iyi akşamlar hepinize...
ne oldu şimdi anlamadım...ben çıktıktan sonra birşeyler mi oldu yarim??
Geçmişi okumadım ben, ama nooldu kiYarimcimm sorun nedir?
kizzzzllllaaaarrrr nabersiniz?
Nasil gidiyor diyet? Arkadaslar valla ben burda bi dukan diyet offici acacagim sanirim ve kocluk yapacagim :)
bu 4. kisi benim yaptigim diyeti ve basariyi gördükten sonra baslayanlar.
size danismak istedigim bi konu var.
benim hedefim 48-50kiloydu. suan 50.8kg deyim. sizce 50ye kadar hala seyir mi yapayim yoksa güclendiriciye geceyim mi? Birde ben söyle bisey fark ettim kilo verdikce hedefime ulastikca sanki dahada zorlandim sizdede öyle oldumu?
cevaplarinizi bekliyorum
hepinize iyi diyetler basarilar :)
merabalar bende bu diyeti yapmak istiyorum.kitabı aldım okudum hatta bir ara uyguladım.ama tatlı krizi yüzünden ve light süt ürünleri midemi bulandırdığı için bıraktım.şimdi tekrar başlamak istiyorum.
size sorum bu diyeti yaparken light değilde normal süt ürünleri kullanan oldu mu? bu sonucu ne kadar etkiler?
Yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu?
cevap verirseniz sevinirim.
4 gündür diyet yapıyorum dukan ı okuyarak başladım ama onu uyguladığım öylenemez çünkü ailemleyim yemekte onlara uymam gerekiyor
73.3 kg başladım
amacım en az 60kg olmak
1.gün tartıldığımda
71.8kg
son yemek 02.00
mümkün olduğunca protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
ama 3.gün yazdığım süt ü gece 2.30da açlık hissim atınca içtim, sayılır mı?
sabaha 67 nin altında çıkmazsam bütün motivasyonum gider =( süt yarım yağlı 100gr da 47 kalori yağ da karbonh. da 2g ın altında, 10.30dan sonra bişi yemiş sayılır mıyım şimdi?
açıkırsak napmalı gece gece
bazı konulara karşı olan hassasiyetim yüzünden inanılmaz moralim bozulup kaçamaklara veriyorum kendimi... bu durumun ikinci üçüncü şahıslarla asla alakası yok... sadece hayatımda çözmek için bi taraflarımı yırttığım mevzuyla ilgili burda güzel şeyler yaşanması "acaba bende mi eksiklik var" hissi uyandırıyor... kendimle çelişmekten yorulup-yıprandım... yarın bildirimi hazırlıycam ve kısa bi süre de olsa topiğimize girmiycem... biraz kendi çapımda devam ediyim dukanıma... bu şekilde devam ederse diyetime ve en önemlisi kendime zarar vermekten korkuyorum...
yarın görüşmek üzere kızlar... iyi akşamlar hepinize...
dedim ya bu sadece benim hassasiyetimle ilgili bi sıkıntı... hayatımda çok zorlu bi dönemdeyim... sizlerin yanlışlıkla da olsa söylediği bişey yok... tam tersi çok seviyorum burda olmayı... topik arkadaşlarımı da çok seviyorum... ama biraz soyutlamam gerekiyor kendimi... keşke anlatınca rahatlasam ama bu öyle yazarak anlatılabilecek bir durum değil... o yüzden hepinize teşekkür ediyorum... sadece kısa bi süre yokum büyük ihtimalle...
öyle mantıkla anlatılabilir bi sorun değil... en azından yazarak anlatılamayacagı kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?