Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hadi bakalım aynı günün dukancısıyız desene 67,800 ile başladım bende bugun 3.gun sebze+protein yaptım 65,300 deyim ama 2.gun giden sadece 100gr dı =) yarın sabahı dört gözle beklıyorum bu akşam çok yemek yedim çünkü sabahtan ümidim yok

şu an seyir dönemini devam ettiren arkadalr seyir dönemini 1+1 mi 5+5 mi yoksa kitapta 2+5 veya 2+0 var bunları uygulayan var mı? hangisini yapmak daha etkili sizce?

bir de kitapta sebzeye geçince her öğünde tüketilmemek kaydıyla diyor ya bu her öğünde sebze yemeyin mi demek aynı sebzeyi her öğün mü yemeyin demek ben her öğünde farklı sebzeleri proteinle beraber tüketiyorum insan sebzeyi bile nasıl özlüyor hr öğünde arıyor ps gününde:)) cevprınızı bekliyorm kızlar

ben de aknaz kullanıyorum, peynirin kendisi öyle evet sorun yoktur.. bozuk kokusu olue ya peynirde, o koku yok ise sorun yoktur. tüketebilirsiniz. alışırsınız. ben ilk bastan bu ne ya ?olmustum şimdi çook seviyorum.

kizzzzllllaaaarrrr nabersiniz?

Nasil gidiyor diyet? Arkadaslar valla ben burda bi dukan diyet offici acacagim sanirim ve kocluk yapacagim :)

bu 4. kisi benim yaptigim diyeti ve basariyi gördükten sonra baslayanlar.

size danismak istedigim bi konu var.

benim hedefim 48-50kiloydu. suan 50.8kg deyim. sizce 50ye kadar hala seyir mi yapayim yoksa güclendiriciye geceyim mi? Birde ben söyle bisey fark ettim kilo verdikce hedefime ulastikca sanki dahada zorlandim sizdede öyle oldumu?

cevaplarinizi bekliyorum

hepinize iyi diyetler basarilar :)

merabalar bende bu diyeti yapmak istiyorum.kitabı aldım okudum hatta bir ara uyguladım.ama tatlı krizi yüzünden ve light süt ürünleri midemi bulandırdığı için bıraktım.şimdi tekrar başlamak istiyorum.
size sorum bu diyeti yaparken light değilde normal süt ürünleri kullanan oldu mu? bu sonucu ne kadar etkiler?
Yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu?
cevap verirseniz sevinirim.

4 gündür diyet yapıyorum dukan ı okuyarak başladım ama onu uyguladığım öylenemez çünkü ailemleyim yemekte onlara uymam gerekiyor

73.3 kg başladım
amacım en az 60kg olmak

1.gün tartıldığımda
71.8kg
son yemek 02.00

gün içinde yediklerim;
SU - en az 2lt
1 ACTIVIA CILEKLI
2 KASIK YULAF K.
4 FORM MISIR PIRINC PATLAĞI
3 DILIM MACAR SALAM
1 KIBRIT Y.LI BEYAZ PEYNIR
2 KADINBUDU
1 SANDWICH EKMEGI
3 KASIK ACILI HUMUS
1 BARDAK LIGHT KOLA
1 BIRA
4-5 KEPEKLI KURABIYE

2.gün
68.8
12.30
SU - en az 2lt
1 SUTLU NESCAFE
1 PORS CILEK
2 DILIM MACAR SALAM
3 FORM MISIR PIRINC PARLAĞI
1 YOVITA KURU ERIKLI
1 BULGUR P. MANTARDONERLI
1/2 CORNETTO (KULAHA KADAR)

bu arada kendimi ölçtüm.

BEL 76
GÖĞÜS 89
KALÇA 101
POPO 109
BACAK sag67sol66
DİZ üstü 46
KOL 30

3.gün
67.4
10.30

SU - en az 2lt
1 DILIM CILEKLI PASTA
1 SUTLU NESCAFE
1 PORS CILEK
1 BARDAK LIMONLU YESIL CAY
1 BARDAK LIGHT KOLA
1/2 BARDAK KIRM. ŞARAP
1 USKUMRU (BUĞLAMA)
1 DILIM KELER (BUĞLAMA)
1 PORS. SALATA (TAZE SOĞAN DOMATES ROKA - YAĞSIZ)
1 BARDAK SÜT

mümkün olduğunca protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
ama 3.gün yazdığım süt ü gece 2.30da açlık hissim atınca içtim, sayılır mı?

sabaha 67 nin altında çıkmazsam bütün motivasyonum gider =( süt yarım yağlı 100gr da 47 kalori yağ da karbonh. da 2g ın altında, 10.30dan sonra bişi yemiş sayılır mıyım şimdi?

açıkırsak napmalı gece gece

1+1 ile seyire başladım ama hala acaba 2+5 yada 2+0 mı yapmalıydım dıye dusunuyorum.Sebzeler proteinlerden fazla olmayacak ağırlık proteine ver canım mesela her öğünde domates yeme protein yanına farklı sebze kullan bence en mantıklısı sabahtan türlü pişirmek =)

Günaydın hanımlarrrr :) Bugün tartı günüü, umarım hepiniz tartıda bol bol ---- görürsünüz, ben göremedim de :) Yediklerim dışarı çıkmak istemiyor bağırsaklarımı çok sevmişler, orada yerleşik bir hayata geçtiler sanırım ayrıcaa regl dönemimdeyim, haftaya 2 kilo vermiş olarak gelirim, yaparım yaniiiii :)

Dün okuldan çıkarken tez danışmanımla karşılaştım, çaktırmadan kaçayım derken hocam arkasını döndü, sonra birden bulaşıksuyu naaaaaptın sen dedi. Dedim bismillah, bittim galiba yanlış bir şey yaptım herhalde, bütün akademik hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden ben ne yaptım diye düşünürken, hocam ne yaptın da bu kadar kilo verdin dedi, oyyy ben bi gevşedim, ben bi rahatladım anlatamammm, sırıtarak dukaaaaan dedim isterseniz kitabımı size vereyim dedim, bu nasıl bir rahatlıktır bilmem yanii

gunaydın

bugun -200 gıttı. gecen haftalardakı kadar cok veremedım ama verdım. oh be rahatladım azcık..

kilo bildirimim bu hafta 103,3 olarak kayıtlara gecerse sevınırım.

sabah 1 bardak ayran, haslanmıs yumurta ve dukan ekmegımı yedım.

ne oldu şimdi anlamadım...ben çıktıktan sonra birşeyler mi oldu yarim??

Herkese günaydın, bu aralar çok sık girip yazılanları birebir takip edemiyorum. Ama bildirimimi yapayım;

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

başlangıç kilo: 86,1 kg

hedef kilo : 65 kg

geçen perşembe kilo : 75,6 kg

güncel kilo: 74,5 kg

.

hepinize teşekkür ediyorum... moralimi düzeltebilecek dünya kadar msj atmışsınız... sağolun... burası bizler için gerçekten bir şans... burda olmasak belki hiçbirimiz bu diyeti yapamayız... bana biraz ters etki ettiğinden kısacık bikaç günlük yok olmak istiyorum hepsi bu... her birinizin söylediklerini aklıma kazıdım rahat olabilirsiniz

bildirim için
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo

Günaydınlaarrrr!!

4 günlük şişlikten sonra bugün yine 63.3'üme döndüm :) Korka korka çıktım ama tartıya.. Neyse.. şişliklerden kurtulduktan sonra kilo vermeye devam edebilirim artık :)

Bence güçlendirmeye geç artık. Zaten yediklerini çok abartmazsan, güçlendirmede de 2-3 kilo veriliyor diyorlar. Ayrıca Dukan da kitapta kendinizi zorlamayın. Garanti olsun diye hedefinizi düşürmeyin, falan diyor. Bence geç.
Ayrıca tabi ki zayıfladıkça kilo verme hızı azalır. Vücuttaki yağ oranı azalıyor, nerden verecek..? Hem diyete alışıyor vücut hem de kendini korumaya alıyor. "Yazııkkk! Bu kız aç kaldıı. Ben biraz depo yapiyim. Besinlerden sonuna kadar faydalaniyim. Bu kız 1 saat spor yapsın, ama ben az enerji harciyim" diyor

Normal süt ürünleri kullanırsan zayıflaman biraz daha yavaş olabilir. günlük yağ alımımız belli bir sınırı aşmamalı çünkü. %0 yağ olmasa da en azından %50 yağı azaltılmış ürünleri falan dene. Yağ ve karbonhidrat alımını minimuma indirme üzerine kurulu bir diyet bu sonuçta.

Gece light süt içmenin bir sakıncası yok. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yiyin diyor Dukan. Ama sütü de günde 1-2 bardaktan fazla içmesen daha iyi olur sanırım. Süt şekeri mi ne varmış içinde. Ben de başkalarının yalancısıyım.
Zaten senin yaptığın Dukan değil :) Eskisine göre daha az yiyorsan kilo verirsin tabi. Ama mesela tatlıyı çıkarıyoruz hayatımızdan. Hee, gözün kalır muhakkak, ucundan 1-2 çatal yersin de, 1 tatlıyı biz bitirmesek daha iyi olur :)) Ya da en azından ayda 1 falan yiyelim :)

yok öyle bir dünya söyleyim ben???
ayrıca diğerleri gibi kararına saygıda duymuyorum!!!!
sen benim uzaktaki yakınımsın yaa....
günlerdir dukan diyeti yapamasamda burdakileri okuyup kendimi diyetten uzaklaştırmıyorum.

tekrardan başlamak için hepinizin ve hatta başta senin desteğine ihtiyacım olduğunun farkında değilmisin???
kendine en büyük ceza hoşuna gittiği yerlerden kendini uzaklaştırmaktır ve sende şuan onu yapıyorsuun...
ve ben izin vermiyorum!!!
şuan tam 72 kiloyum düşünsene kaç kilo fazlalığım var ve ben bu diyete sizin inançlarınızla devam etmeliyim... diyetide boşver biz burda hayat tecrübelerimizi paylaşıp her konuda birbirimize destek oluyoruz...

ve sen şimdi yokum mu diyorsun? ozaman diyetide bırakalım oh ne alaaa... bütün hayallerimizi de....

öyle mantıkla anlatılabilir bi sorun değil... en azından yazarak anlatılamayacagı kesin...

Anladım canım... Bazen yaşadıklarımızı, hissettiklerimizi kelimelere dökmek mümkün olmuyor. Eğer 3-5 gün ayrı kalmak çözecekse sorunu gitme diyemem... Ama şöyle bir durum da var, burada herkesin bu foruma girdiğinde özellikle aradığı isimler var, sen de onlardan birisin, gittiğinde seni arayacak olan üyeler de var, bunu düşünerek git ve sonra geri gel şeker Alıştık biz sanaa, sabah açılışı kim yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…