Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarimcim; beni de bu hafta yaz o zaman bakalım haftaya ne hallere düşcem

başlangıç tarihi : 26.03.2012
başlangıç kilo : 67
hedef kilo : 57
geçen perşembe kilo: Bilmiyom :) Yine aynıydım heralde. Onu yazmasan da olur Haftaya bildirime hazırlık yapıyorum :)
güncel kilo : 63.3

Kendini üzme bebiş Seni sevmeyen ölsün beeee!!! :))

19/04/2012
kilom:64,4

2 dilim baklava+biraz pilav+bir dilim elma+3 ad bisküvi = +800 gr . bütün hafta alınan kiloyu vermek için çabaladıktan sonra bugün yüzüm güldü nihayet.herkes kaçamak yapmayın derken hafife almışım söylenenleri ama gerçekten kaçamak mahvediyormuş her şeyi.ayrıca kilo vermiyormuş gibi görünseniz bile gr gr birikiyor verilenler birden düşüyor.

kuzucummm söylediklerinden çok farklı bişey düşünmüyorumki ben...
sorun şu; sadece bu ara çok zor şeylerle uğraşıyorum... az buçuk tahmin ediyosun bu durumu... herkesle herşeyle kıyaslama yapıyorum artık... ölçüyorum tartıyorum... yorumluyorum... olmuyoo... sıkıntım çözülmüyo... benim elimden gelen bişey yok çünkü... sorun bende değil çünkü... problemi kendimde de arıyorum ama bulamıyorum... anlıycağın su buharından nem kapar durumdayım... burda kimseyi yüzyüze görmemiş olsak bile gerçek arkadaşlık gibi hissediyorum.... arkadaşlarımın güzel şeyler yaşamasından öyle mutlu oluyorumki bunu yemin ediyorum tarif edemem... ama "kendine bak miray" diyorum... "sen ne durumdasın?sadece çevrendekilerin mutluluğuyla mutlu olabiliyosun"... ben hayatımda çok çıkılmaz bi noktadayım... ve gerçekten yoruldum... bikaç gün gelmiycem dememin sebebi de bu... sizden uzak kalmak değil amacım... ASLA böyle bişey düşünemem... ama bide konulardan uzakta deniyim istiyorum... dün çok kararlı bi sabah başladı benim için... içtim bitki çayımı suyumu... yaptım misler gibi kahvaltımı... öğlen de hiç kaçamaksız yemeğimi yedim (ızgara köfte)... gün içinde iki tane de light yoğurdumu da yedim (aralarda) kaçamak yapmak istemiyorum... bu süreci daha da uzatıp ızdırap etmek hiç istemiyorum... ama bişey oldu... bi mevzu takıldı gözüme... yine başladım kendi içimde çatışmalara... gittim patronumun dolabından hanımeller çokodamla yedim... noldu? yedimde... hiçbişey... canım isteyip de yemedim... bişeyler yemek zorunda hissettim can sıkıntısıyla yedim...canım istediğimde yağtığım kaçamaklardan pişman olmuyorum ben... ama böyle saçma sapan bi durumda neden teslim oluyorum... şu an hiçbişeye takılmadan diyetime devam etmek istiyorum......................desem de; hayatıma devam etmekte güçlük çekiyorum aslında... ama diyeti bozmazsam o beni motive edicek hayata karşı...

peki canım... birşey söylemiyorum ben bak sustum.

yarim nerde okumuştum hatırlamıyorum ama bir tür müzik varmış insan beynine sublingual mesajlar göndererek gereksiz yere yeme isteğini köreltiyormuş istersen bunu bir araştır. Bu anlattığın bana da çok oluyordu yani canım istediğinden değil de sırf sıkıntıdan yemek. Ben bugün kilo bildiriminde bulunmayacam çünkü dün seyirde ilk günüm olduğu için haşlanmş brokoli ve yoğurdu abartılı yedim akşam protein olarak da fırında balık pişirmiştim onu tükettim.O yüzden bu sabah tartılmadım. Ben balığı kapaklı borcam tepsiye koyuyorum o zaman kendi suyuyla pişiyor çook daha lezzetli oluyor tavsiye ederim.

sizler seyirde kaç günde bir tartılıyorsunuz?

Son düzenleme:

Ah canım yaaa!! Üzme kendini bu kadaarrr Her şey her şeyy yoluna girer inşallah!!

Diyet konusunda da, sen çok iradeli bir insansın! Bak bir sürüüü kilo vermişsiin! Senin tabirinle böyle "saçma sapan şeyler" seni durduramaz!! Sıkılmış olman doğal.. Ama çok daha iyi olacak ilerisi, emin ol! Amacına ulaşacaksın.. Hem diyette, hem hayatta..!!

bildirim için
başlangıç tarihi 19/3/12
başlangıç kilo 112
hedef kilo 65
geçen perşembe kilo 103,6
güncel kilo 103,3
BUGUN TAM 1 AY OLMUŞ GİDENE BAKIN

Yumruk nedir? :44:

bence güçlendirmeye geç,kalmış 800 gr.mın,ztn güçlendirmedede bikaç kilo weriliyormuş,boşa uzatma süreyi..

tamamen normal süt ürünleri olmaz cunku ztn bu diyetin amacı,yag ve karbonhidrati hayatından uzaklaştırarak,protein ile kilo vermek.ilk başlarda hepimiz zorlandık,ama sonra alışıyorsun..yulaf kepeği yerine sadece bugday kepegıde olmaz..ama hakkını bölüştürebilirsin.mesela seyirde 2 kaşık olan yulaf kepeği hakkını,1 kasık yulaf,1 kasık bugday olarak kullanabilirsin..

bence güçlendirmeye geçebilirsin çünkü kilo vermen güçlendirmede de devam ediyomuş...

bildirim için
başlangıç tarihi 19/3/12
başlangıç kilo 112
hedef kilo 65
geçen perşembe kilo 103,6
güncel kilo 103,3
BUGUN TAM 1 AY OLMUŞ GİDENE BAKIN

Eeee.. 1 ayda iyi gitmiş işte. Benim gelecek Perşembe tam 1 ay olacak. Gitse gitse 1 kilo daha gider. Senin haftada ortalama 2 kilo gitmiş. Çok iyi bence

ben haftada 1 tartılıyorum..önceden hergün tartılıordum ama günler arasındaki fark motiwasyonu düşürüor, o nedenle bence haftada 1 en iyisi..

bu arada gunaydınlarrr millet herkeseeeee...kızlar son gunlerde ben sureklı ac hıssedıorum kendımı,,oysa normalde yedigimin aynı porsiyon we miktarda yiorum,noldu anlamadım :44:dün bi arkadasta dediki vücut diyette ilk başta depoladığı karbonhidrat we yağlardan kullanıyor,senin artık depon boşalmıştır dediii..allam gülsemmi ağlasammı bilemedimm,,dmk ne kdr çok depom warmışkiii 36 günde ancakk bitebildiii

Eeee.. 1 ayda iyi gitmiş işte. Benim gelecek Perşembe tam 1 ay olacak. Gitse gitse 1 kilo daha gider. Senin haftada ortalama 2 kilo gitmiş. Çok iyi bence

haftada 2 kilolaaaar ahhh aahhhh
bukadar zamandır dukancıyız bize öyle kıyak yapmadıı beee yaaaa
2-3 gündürde annemler sağolsunlar içim dışım galeta + peynir + patates haşlama oldu:)
içtiğim çorbaları söylemiyorum bilee
amaaanınnn dukanı aldattık acaba kıymete binmişizmidir? :) genelde acı çektiren kıymetlidir ya hayatta:)
dukan seni aldattım beni daha çok seeev elinde tutmak için
pazar gününden itibaren dukancığımla barışma çabalarında olacağımmm

günaydın kızlar
bugün tam bir ay oldu baslayalı

geçen hafta seminerde oldugum ve otelin ızgara vs olmadığı ve etlerin yağda yüzdüğü yemekler olunca sıkılıp 4 gün bıraktım diyeti bırakıncada abartıp bir sürü tatlı yedim beğenmediğim halde

gecen hafta bildirim yapamadım bir önceki hafta ise 62.4 dü kilom cumartesi sabah tartıldığımda 64.6 görünce tekrar protein yaparak diyete basladım
ama geçen haftaki kilo olarak bir onceki haftayı yazacağım

baslangıç tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo : 66.3
geçen hafta kilo :62.4
güncel kilo :62.6
hedef : 58.3

off bende 5 gündür yapamıyorum farkeden kilo +3 çok değil mi ya?
ben korkmaya başladım aslında çünkü bu +3 içinde çok istifra ettim ve ishal oldum. ona rağmen +3. hani diyeti bırakınca sanki hemen alınmaması lazım ama ben hemen aldım sende almışsın.
ee bu diyet bitince bırakınca insan 15 günde aynı kiloya çıkar bu hızla sanki....

yumuşak yüzlü bi amcaya benzioo nilesss,,bence affederrr

töbe de allah korusun...

canim ya nereye gıdiyoşun sen .bana bak topıge gıremıyrm ama aklım hep sizlerde.sakın ha sevdiğin şeylerden vazgeçme
biz seni seviyoruz eminim sende bizi.gitmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…