hepinize teşekkür ediyorum... moralimi düzeltebilecek dünya kadar msj atmışsınız... sağolun... burası bizler için gerçekten bir şans... burda olmasak belki hiçbirimiz bu diyeti yapamayız... bana biraz ters etki ettiğinden kısacık bikaç günlük yok olmak istiyorum hepsi bu... her birinizin söylediklerini aklıma kazıdım rahat olabilirsiniz
bildirim için
başlangıç tarihi
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
yok öyle bir dünya söyleyim ben???
ayrıca diğerleri gibi kararına saygıda duymuyorum!!!!
sen benim uzaktaki yakınımsın yaa....
günlerdir dukan diyeti yapamasamda burdakileri okuyup kendimi diyetten uzaklaştırmıyorum.
tekrardan başlamak için hepinizin ve hatta başta senin desteğine ihtiyacım olduğunun farkında değilmisin???
kendine en büyük ceza hoşuna gittiği yerlerden kendini uzaklaştırmaktır ve sende şuan onu yapıyorsuun...
ve ben izin vermiyorum!!!
şuan tam 72 kiloyum düşünsene kaç kilo fazlalığım var ve ben bu diyete sizin inançlarınızla devam etmeliyim... diyetide boşver biz burda hayat tecrübelerimizi paylaşıp her konuda birbirimize destek oluyoruz...
ve sen şimdi yokum mu diyorsun? ozaman diyetide bırakalım oh ne alaaa... bütün hayallerimizi de....
kuzucummm söylediklerinden çok farklı bişey düşünmüyorumki ben...
sorun şu; sadece bu ara çok zor şeylerle uğraşıyorum... az buçuk tahmin ediyosun bu durumu... herkesle herşeyle kıyaslama yapıyorum artık... ölçüyorum tartıyorum... yorumluyorum... olmuyoo... sıkıntım çözülmüyo... benim elimden gelen bişey yok çünkü... sorun bende değil çünkü... problemi kendimde de arıyorum ama bulamıyorum... anlıycağın su buharından nem kapar durumdayım... burda kimseyi yüzyüze görmemiş olsak bile gerçek arkadaşlık gibi hissediyorum.... arkadaşlarımın güzel şeyler yaşamasından öyle mutlu oluyorumki bunu yemin ediyorum tarif edemem... ama "kendine bak miray" diyorum... "sen ne durumdasın?sadece çevrendekilerin mutluluğuyla mutlu olabiliyosun"... ben hayatımda çok çıkılmaz bi noktadayım... ve gerçekten yoruldum... bikaç gün gelmiycem dememin sebebi de bu... sizden uzak kalmak değil amacım... ASLA böyle bişey düşünemem... ama bide konulardan uzakta deniyim istiyorum... dün çok kararlı bi sabah başladı benim için... içtim bitki çayımı suyumu... yaptım misler gibi kahvaltımı... öğlen de hiç kaçamaksız yemeğimi yedim (ızgara köfte)... gün içinde iki tane de light yoğurdumu da yedim (aralarda) kaçamak yapmak istemiyorum... bu süreci daha da uzatıp ızdırap etmek hiç istemiyorum... ama bişey oldu... bi mevzu takıldı gözüme... yine başladım kendi içimde çatışmalara... gittim patronumun dolabından hanımeller çokodamla yedim... noldu? yedimde... hiçbişey... canım isteyip de yemedim... bişeyler yemek zorunda hissettim can sıkıntısıyla yedim...canım istediğimde yağtığım kaçamaklardan pişman olmuyorum ben... ama böyle saçma sapan bi durumda neden teslim oluyorum... şu an hiçbişeye takılmadan diyetime devam etmek istiyorum......................desem de; hayatıma devam etmekte güçlük çekiyorum aslında... ama diyeti bozmazsam o beni motive edicek hayata karşı...
peki canım... Birşey söylemiyorum ben bak sustum.
sorun şu; sadece bu ara çok zor şeylerle uğraşıyorum... az buçuk tahmin ediyosun bu durumu... herkesle herşeyle kıyaslama yapıyorum artık... ölçüyorum tartıyorum... yorumluyorum... olmuyoo... sıkıntım çözülmüyo... benim elimden gelen bişey yok çünkü... sorun bende değil çünkü... problemi kendimde de arıyorum ama bulamıyorum... anlıycağın su buharından nem kapar durumdayım... burda kimseyi yüzyüze görmemiş olsak bile gerçek arkadaşlık gibi hissediyorum.... arkadaşlarımın güzel şeyler yaşamasından öyle mutlu oluyorumki bunu yemin ediyorum tarif edemem... ama "kendine bak miray" diyorum... "sen ne durumdasın?sadece çevrendekilerin mutluluğuyla mutlu olabiliyosun"... ben hayatımda çok çıkılmaz bi noktadayım... ve gerçekten yoruldum... bikaç gün gelmiycem dememin sebebi de bu... sizden uzak kalmak değil amacım... ASLA böyle bişey düşünemem... ama bide konulardan uzakta deniyim istiyorum... dün çok kararlı bi sabah başladı benim için... içtim bitki çayımı suyumu... yaptım misler gibi kahvaltımı... öğlen de hiç kaçamaksız yemeğimi yedim (ızgara köfte)... gün içinde iki tane de light yoğurdumu da yedim (aralarda) kaçamak yapmak istemiyorum... bu süreci daha da uzatıp ızdırap etmek hiç istemiyorum... ama bişey oldu... bi mevzu takıldı gözüme... yine başladım kendi içimde çatışmalara... gittim patronumun dolabından hanımeller çokodamla yedim... noldu? yedimde... hiçbişey... canım isteyip de yemedim... bişeyler yemek zorunda hissettim can sıkıntısıyla yedim...canım istediğimde yağtığım kaçamaklardan pişman olmuyorum ben... ama böyle saçma sapan bi durumda neden teslim oluyorum... şu an hiçbişeye takılmadan diyetime devam etmek istiyorum......................desem de; hayatıma devam etmekte güçlük çekiyorum aslında... ama diyeti bozmazsam o beni motive edicek hayata karşı...
seni cok iyi anliyorum canim. valla bende duraklama yasadigim zaman ayni ümitsizligi hissetmistim. ama sana ve buradakilere nacizane, uyup uymamak size bagli olan birsey tavsiye edeyim. isterseniz kizin söylenin ama ben yinede söyleyecegim.
hani hep duyuyoruz ya iste güclendirmeye gecildigi halde yine de kilo veriliyor diye. ! iste ben buna katiliyorum artik. Ben iki haftadir cok dikkatli olamiyorum valla . evet normal dukan yemeklerimi yapiyor yiyorum ama arada iste tanidiklarin ye bisi olmaz israri ve de kendi istegim üzterine birkac kacamak yaptigim halde gecen hafta 81 hatta 80 gördüm ama amacim bu degildi. yani yemek istedigim icin yedim. ve sonuc bu sekilde. simdi de sabah da söyledigim gibi regl oldugum halde hafif hissediyorum kendimi.
herkes böyle yapsin diye demiyorum ama bende durum böyle oldu.
canim dedigim gibi seni cok iyi anliyorum ve kararina saygi duyuyorum. sende bir eksiklik yok bence. sana tavsiyem birkac gün yumruk yapip metabolizmani sasirtman. ve hemen sonrasinda cok istedigin bir tatliyi yemen. cok ciddyim
!!!
öpüyorum
kizzzzllllaaaarrrr nabersiniz?
Nasil gidiyor diyet? Arkadaslar valla ben burda bi dukan diyet offici acacagim sanirim ve kocluk yapacagim :)
bu 4. kisi benim yaptigim diyeti ve basariyi gördükten sonra baslayanlar.
size danismak istedigim bi konu var.
benim hedefim 48-50kiloydu. suan 50.8kg deyim. sizce 50ye kadar hala seyir mi yapayim yoksa güclendiriciye geceyim mi? Birde ben söyle bisey fark ettim kilo verdikce hedefime ulastikca sanki dahada zorlandim sizdede öyle oldumu?
cevaplarinizi bekliyorum
hepinize iyi diyetler basarilar :)
merabalar bende bu diyeti yapmak istiyorum.kitabı aldım okudum hatta bir ara uyguladım.ama tatlı krizi yüzünden ve light süt ürünleri midemi bulandırdığı için bıraktım.şimdi tekrar başlamak istiyorum.
size sorum bu diyeti yaparken light değilde normal süt ürünleri kullanan oldu mu? bu sonucu ne kadar etkiler?
Yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu?
cevap verirseniz sevinirim.
kizzzzllllaaaarrrr nabersiniz?
Nasil gidiyor diyet? Arkadaslar valla ben burda bi dukan diyet offici acacagim sanirim ve kocluk yapacagim :)
bu 4. kisi benim yaptigim diyeti ve basariyi gördükten sonra baslayanlar.
size danismak istedigim bi konu var.
benim hedefim 48-50kiloydu. suan 50.8kg deyim. sizce 50ye kadar hala seyir mi yapayim yoksa güclendiriciye geceyim mi? Birde ben söyle bisey fark ettim kilo verdikce hedefime ulastikca sanki dahada zorlandim sizdede öyle oldumu?
cevaplarinizi bekliyorum
hepinize iyi diyetler basarilar :)
bildirim için
başlangıç tarihi 19/3/12
başlangıç kilo 112
hedef kilo 65
geçen perşembe kilo 103,6
güncel kilo 103,3
BUGUN TAM 1 AY OLMUŞGİDENE BAKIN
yarim nerde okumuştum hatırlamıyorum ama bir tür müzik varmış insan beynine sublingual mesajlar göndererek gereksiz yere yeme isteğini köreltiyormuş istersen bunu bir araştır. Bu anlattığın bana da çok oluyordu yani canım istediğinden değil de sırf sıkıntıdan yemek. Ben bugün kilo bildiriminde bulunmayacam çünkü dün seyirde ilk günüm olduğu için haşlanmş brokoli ve yoğurdu abartılı yedim akşam protein olarak da fırında balık pişirmiştim onu tükettim.O yüzden bu sabah tartılmadım. Ben balığı kapaklı borcam tepsiye koyuyorum o zaman kendi suyuyla pişiyor çook daha lezzetli oluyor tavsiye ederim.
sizler seyirde kaç günde bir tartılıyorsunuz?
Eeee.. 1 ayda iyi gitmiş işte. Benim gelecek Perşembe tam 1 ay olacak. Gitse gitse 1 kilo daha gider. Senin haftada ortalama 2 kilo gitmiş. Çok iyi bence
günaydın kızlar
bugün tam bir ay oldu baslayalı
geçen hafta seminerde oldugum ve otelin ızgara vs olmadığı ve etlerin yağda yüzdüğü yemekler olunca sıkılıp 4 gün bıraktım diyeti bırakıncada abartıp bir sürü tatlı yedim beğenmediğim halde
gecen hafta bildirim yapamadım bir önceki hafta ise 62.4 dü kilom cumartesi sabah tartıldığımda 64.6 görünce tekrar protein yaparak diyete basladım
ama geçen haftaki kilo olarak bir onceki haftayı yazacağım
baslangıç tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo : 66.3
geçen hafta kilo :62.4
güncel kilo :62.6
hedef : 58.3
haftada 2 kilolaaaar ahhh aahhhh
bukadar zamandır dukancıyız bize öyle kıyak yapmadıı beee yaaaa
2-3 gündürde annemler sağolsunlar içim dışım galeta + peynir + patates haşlama oldu:)
içtiğim çorbaları söylemiyorum bilee
amaaanınnn dukanı aldattık acaba kıymete binmişizmidir? :) genelde acı çektiren kıymetlidir ya hayatta:)
dukan seni aldattım beni daha çok seeev elinde tutmak için
pazar gününden itibaren dukancığımla barışma çabalarında olacağımmm
off bende 5 gündür yapamıyorum farkeden kilo +3 çok değil mi ya?
ben korkmaya başladım aslında çünkü bu +3 içinde çok istifra ettim ve ishal oldum. ona rağmen +3. hani diyeti bırakınca sanki hemen alınmaması lazım ama ben hemen aldım sende almışsın.
ee bu diyet bitince bırakınca insan 15 günde aynı kiloya çıkar bu hızla sanki....
canim ya nereye gıdiyoşun sen .bana bak topıge gıremıyrm ama aklım hep sizlerde.sakın ha sevdiğin şeylerden vazgeçme
elbette seviyorum hemde hepinizi...canim ya nereye gıdiyoşun sen .bana bak topıge gıremıyrm ama aklım hep sizlerde.sakın ha sevdiğin şeylerden vazgeçme
biz seni seviyoruz eminim sende bizi.gitmeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?