Ayyyy ne anlatcammm :) Dün rüzgar beni de salladı ahahahahahah zayıflamışım zannımca
Dün öğleden beri evde elektrik kesik ve ben aylık alışverişi yapmıştım, dolaptaki tüm yiyeceklerim bozulacakkk böhüüüüü
off bende 5 gündür yapamıyorum farkeden kilo +3 çok değil mi ya?
ben korkmaya başladım aslında çünkü bu +3 içinde çok istifra ettim ve ishal oldum. ona rağmen +3. hani diyeti bırakınca sanki hemen alınmaması lazım ama ben hemen aldım sende almışsın.
ee bu diyet bitince bırakınca insan 15 günde aynı kiloya çıkar bu hızla sanki....
ohh ohh afiyet olsun şeker
inşallahh bozulmaaazzz mamalarınn....
dün bende annemle alışverişe gittim... metrodan yaptık bu kez alışverişimizi...
kiloluk kakaolarr kiloluk süttozları...
malum annemde artık bir dukancan ama çok sık tatlı krizlerine giriyo... bitter damla çikolata da aldım... yağ ve karbonhidrat oranı çok yüksek değil... ama sık sık tüketebiliceğimiz kadar da düşük değil...
eve gelir gelmez kek yaptık aman yarabbi o neymiş öyle yaa...
annem uyduruk kafadan bişiler salladı da yaptı ama beyz unla yapılsa bu kadar sevmezdim... aman amannn miss....
silikon çiçek desenli kalıbımızın zeminine beyaz hamurdan döktük... üstüne damla çikolata azıcık... kalan karışıma da biraz kakao ekleyip öyle döktük...
sabah benim ekmek kabıma bi dilim de kek koymuş... hüplettim gitti valla pek bi güzel olmuş...
possta kutun dolmuş meleğim......
Ben de onu düşünmüştüm işte geçen hafta. Pazar günü serbest gün yaptım kendime. Misafir vardı. Börek, tatlı, kısır yedim de yedim. Aaaa!! Ertesi gün +2 kilo olmuştum. Dedim noluyoz. Demek ben diyeti burda bıraksam topu topu 2 kilo vermiş olucam 3 haftada. Onları da geri alcam sonra. Nasıl diyet bu, dedim. Güya yağdan veriyoruz kiloları. Ama işte sanırım şişlik falan oluyo vücutta. Gerçi sen ishalmişsin hastalıktan dolayı tabi; benim bulgurlar terk edemedi beni bir türlüama, tuzu görünce, farklı şeyler de yiyince su tutuyo heralde vücut. 3 gün atak yaptım, yine eski kiloma döndüm. 3 günde anca attım o şişliği, ama attım. Yani 1 günde 2 kilo almadığım gibi, 3 günde de 2 kilo vermedim. Vücut sapıtıyo yemeği görünce ondan bence :)) Herhalde sen de öyle olursun. Tartılma o yüzden. Dukan'la barışacağın zaman tartıl Bi bakacaksın o +3 3-4 günde gidivermiş. Kaldığın yerden devam edersin O +3 gerçek kilo değil. Kandırıyo seni kandırıyooo!! Motiveni bozmasına izin verme
yine kocaman bir göbeğim vaaaar
ama reglimde yaklaşıyor benim üstüste geldi ondan aslında kararsızım bugün yarın regli olcam acaba ondan sonramı devam etsem ki
ama reglimde yaklaşıyor benim üstüste geldi ondan aslında kararsızım bugün yarın regli olcam acaba ondan sonramı devam etsem ki
malum annemde artık bir dukancan ama çok sık tatlı krizlerine giriyo... bitter damla çikolata da aldım... yağ ve karbonhidrat oranı çok yüksek değil... ama sık sık tüketebiliceğimiz kadar da düşük değil...
eve gelir gelmez kek yaptık aman yarabbi o neymiş öyle yaa...
annem uyduruk kafadan bişiler salladı da yaptı ama beyz unla yapılsa bu kadar sevmezdim... aman amannn miss....
silikon çiçek desenli kalıbımızın zeminine beyaz hamurdan döktük... üstüne damla çikolata azıcık... kalan karışıma da biraz kakao ekleyip öyle döktük...
sabah benim ekmek kabıma bi dilim de kek koymuş... hüplettim gitti valla pek bi güzel olmuş...
Sonra başla sen sonra :)) Ama yaa! Rejim yapmıyorum nasılsa diye her bi şeyden yersen, işte bu sefer kilo alabilirsin hihiiSen en iyisi yavaş yavaş diyet moduna gir. Hazırla kendini :)
Yaaa!! Ne güzel anlatmışsıınn :)) Şu uyduruk şeyin tarifi yok muu :) Ağız tadıma uygun bi dukan tatlısı bulamadım bir türlü. Sen öğren bunu da yaz bize de be yarimcik
2 yumurta
2 kaşık yoğurt
tatlandırıcı göz kararı (toz az kalmıştı sıvı ekledik biraz)
2 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
kek kıvamını biliyosun o kıvama ulaşana kadar kepek ekleyebilirsin... sonra kalıba dök 180 derece ısıtılmış fırında 160-170 gibi pişir gitsin... bence sen damla çikolata koyma... bakma annem bizler kadar sıkı yapmıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?