Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende dukan tatlılarına çok özeniyorum ama beceremiyorum onun için bıraktım artık denemeleri

kızlar günaydınlarr çok acil bi cevap almam lazım atak döneminin son günündeyim,, öğle yemeğimde light kazandibi yiyebilir miyim kendi yaptığım değil ama boluludan falan??

kızlar günaydınlarr çok acil bi cevap almam lazım atak döneminin son günündeyim,, öğle yemeğimde light kazandibi yiyebilir miyim kendi yaptığım değil ama boluludan falan??

Onların light'ına fazla güvenme bence. Biraz daha az şeker vardır sadece, Dukan'a uymaz bu işler :) Duraklama falan yapabilir ne biliim. Öyle olsa, ohooo!! Ye lightları ye lightları. Ne kolay diyet olurduuu. Yine de sen bilirsin

Günaydin...:) Gecmisi okuyamadim bildirim yapmak icin ugradim.. Yine ___ ve cok mutluyum... Oleyyyyy..;-)

baslangıç tarihi: 28.3.2012
başlangıç kilo : 110
geçen hafta kilo :102
güncel kilo :99,600
hedef : 65

Günaydin...:) Gecmisi okuyamadim bildirim yapmak icin ugradim.. Yine ___ ve cok mutluyum... Oleyyyyy..;-)

baslangıç tarihi: 28.3.2012
başlangıç kilo : 110
geçen hafta kilo :102
güncel kilo :99,600
hedef : 65

1 haftada çok güzel kilo gitmiş. Maşallaaahhh!! devamı da olsun inşallaahh :))

Teşekkür ederim acil cevaplarınız için çok canım istemişti ama neyse sabrederim evde kendim yaparım artık dişimi sıkmışken bu kadar:))

bende çok acil cevap veriyorum hayır yenilemez:)

bu sabah hain patronum 2 saat yüzmüş yüzmüş karbonhidrat alması gerketiğinden iki tane de kazandibi almış... biri benimmiş... yok dedim size afiyet olsun... yimedimm bu arada mail attım sana bebek...[/B]

bu sabah hain patronum 2 saat yüzmüş yüzmüş karbonhidrat alması gerketiğinden iki tane de kazandibi almış... biri benimmiş... yok dedim size afiyet olsun... yimedimm bu arada mail attım sana bebek...[/B]

Vayyy!! Hain patron yaa!! Diyetten falan anlamıyo bunlar hee :S :))

Merhaba bayanlar...

Bugün herkesin keyfi yerinde gördüğüm kadarıyla sevgi pıtırcıkları olmuşunuz

Ben geçen haftaki yaptığım bol miktardaki kaçamağın acısını bu hafta çıkardım ve sadece 300 gram zayıfladım bu haftayı 62,2 olarak kapadım...Ama tartım da 61 bana göz kırptı yarın 61 olmayı ümit ediyorum...

Yarim cim beni 62,2 olarak ekler misin listeye bu hafta...

Diyeti bıraktıktan sonra kilo alma konusunda ben bu kadar hızlı olacağını düşünmüyorum açıkcası...Seyir bittikten sonra güçlendirmede bünyemiz diyet programına alışacak diye ümit ediyorum ben...Birde günlük 3 kaşık kepek eklenince sandığımız kadar kilo almayız gibi geliyor bana tabi dikkat edip koruyabilmek te önemli...

kızlar bugün gidiyorum iyi hoşta şu saçlarıma gıcık oldum yaa resmen lastik oldular offf canım sıkılıyo ağlayacam valla şimdi

kızlar bugün gidiyorum iyi hoşta şu saçlarıma gıcık oldum yaa resmen lastik oldular offf canım sıkılıyo ağlayacam valla şimdi

delimisinnnnnnnnnnnnnnnn
bunun için sakın üzülmee
hayatta çözümü olan şeyler için can sıkmaya değmezzzz
gidip alırsın iki çıtçıt olur biter
iyi bi kuaföre sahipsen çok şanslısın küçücük maliyetlerle çıtçıt olayını halledebilirsin
ayrıca aklıma süper bişey geldi kuaföre söylersin saçını topuz yaptırırsın nasılsa nişana gidiyosun en kısa saça bile topuz yapılabiliyor günümüzde

Son düzenleme:

Umarım öyle olur. Bu kadar eziyet 1 ay sonra geri gelecek kilolar içince ohooo!! bittik biz. Ama dediğin gibi, kitaptaki gibi devam edersek öyle olmaz. Yok, aniden saldırırsak, zaten Dukan amca da diyo, ayyneenn alırsınız diye.

Kötü patron iyi ki öle bi patronum yok dayanamaz yerdim sonra ağlardım:))

herkes çiezlgeden bahsedio burda ben de bilgi alabilir miyim acaba nasıl birşey o????

kilo çizelgemi de güncelledim ,ama bugünlerde çok mutsuzum ,yine nişanlımla tartışmalar ,düğünümde olup olmayacağı belli bile değil ,belki ayrılabiliriz,(

Canım bir saç için bu kadar dertlenmeye değmez yaa!! ama yapma böylee. Kuaför bakar çaresine. Hem insan kendine acımasız oluyo, sana öyle çok kötü geliyordur eminim. Normalde o kadar da fena değildir. Saç bu yaaa!! Halledilirrr Üzülmeee!!

gunaydin kizlar
keyifler yerinde bakiyorum sayfa sayfa yazilmis ben de bi bildirim yapip kacayim, isler birikti cok fena
aslinda bu hafta kilo vermedim, haftasonu fazla uyamadigim icin. ama maksat kayitlara gecsin bu hafta gordugum en dusuk kilo 64.0, aslinda su anda +400gr daha var ama iki gundur sebze yiyorum, su tuttu bence vucudum o yuzden onu takmiyoruuum
saclarim acaip dokulmeye basladi kizlar, gidip bi ilac almayi dusunuyorum. sebzeyi de o yuzden arttirdim. var mi kullandiginiz bi ilac? ecefatma sen eczaciydin dimi? onerebilecegin bi ilac , vitamin filan var mi canim?
optum hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…