2 yumurta
2 kaşık yoğurt
tatlandırıcı göz kararı (toz az kalmıştı sıvı ekledik biraz)
2 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
kek kıvamını biliyosun o kıvama ulaşana kadar kepek ekleyebilirsin... sonra kalıba dök 180 derece ısıtılmış fırında 160-170 gibi pişir gitsin... bence sen damla çikolata koyma... bakma annem bizler kadar sıkı yapmıyo...
kızlar günaydınlarr çok acil bi cevap almam lazım atak döneminin son günündeyim,, öğle yemeğimde light kazandibi yiyebilir miyim kendi yaptığım değil ama boluludan falan??
kızlar günaydınlarr çok acil bi cevap almam lazım atak döneminin son günündeyim,, öğle yemeğimde light kazandibi yiyebilir miyim kendi yaptığım değil ama boluludan falan??
Günaydin...:) Gecmisi okuyamadim bildirim yapmak icin ugradim.. Yine ___ ve cok mutluyum... Oleyyyyy..;-)
baslangıç tarihi: 28.3.2012
başlangıç kilo : 110
geçen hafta kilo :102
güncel kilo :99,600
hedef : 65
bende çok acil cevap veriyorum hayır yenilemez:)
bu sabah hain patronum 2 saat yüzmüş yüzmüş karbonhidrat alması gerketiğinden iki tane de kazandibi almış... biri benimmiş... yok dedim size afiyet olsun... yimedimmbu arada mail attım sana bebek...[/B]
kızlar bugün gidiyorum iyi hoşta şu saçlarıma gıcık oldum yaa resmen lastik oldular offf canım sıkılıyo ağlayacam valla şimdi
Merhaba bayanlar...
Diyeti bıraktıktan sonra kilo alma konusunda ben bu kadar hızlı olacağını düşünmüyorum açıkcası...Seyir bittikten sonra güçlendirmede bünyemiz diyet programına alışacak diye ümit ediyorum ben...Birde günlük 3 kaşık kepek eklenince sandığımız kadar kilo almayız gibi geliyor bana tabi dikkat edip koruyabilmek te önemli...
bu sabah hain patronum 2 saat yüzmüş yüzmüş karbonhidrat alması gerketiğinden iki tane de kazandibi almış... biri benimmiş... yok dedim size afiyet olsun... yimedimmbu arada mail attım sana bebek...[/B]
kızlar bugün gidiyorum iyi hoşta şu saçlarıma gıcık oldum yaa resmen lastik oldular offf canım sıkılıyo ağlayacam valla şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?