kilo çizelgemi de güncelledim ,ama bugünlerde çok mutsuzum ,yine nişanlımla tartışmalar ,düğünümde olup olmayacağı belli bile değil ,belki ayrılabiliriz,(
Umarım öyle olur. Bu kadar eziyet 1 ay sonra geri gelecek kilolar içince ohooo!! bittik biz. Ama dediğin gibi, kitaptaki gibi devam edersek öyle olmaz. Yok, aniden saldırırsak, zaten Dukan amca da diyo, ayyneenn alırsınız diye.
kilo çizelgemi de güncelledim ,ama bugünlerde çok mutsuzum ,yine nişanlımla tartışmalar ,düğünümde olup olmayacağı belli bile değil ,belki ayrılabiliriz,(
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah.... ama mutsuz olma yaa... eğer birbiriniz için doğru insan değilseniz ilerde yaşanmasındansa bugun ayrılık yaşansın... ama birbiriniz için yaratılmışsanız... sevgi saygı ve dürüstlük hatta evliliğinizi sonsuza dek sürdürebilecek uyuma sahipseniz ALLAH'IM SİZİ AYIRMASIN...
* * * * * A M İ N * * * * *
Ya onlar çok olağan şeyleerr. Biz düğünden önce kaç kere bıktım artık ayrılalım falan dedikSonra tıpış tıpış mayıştık heheheh Kamerana bile ağladım düğünden bi kaç gün öncee. Stres stres birikiyoo! Adam acıdı bana, ayy tamaam yaparız her şeyii dedi. Hihihi Düğün de oluurr, güzel de oluurr, hem de çok güzzeell =)) Hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Hiç tahmin etmemiştim öyle olacağını :) Yapmayın böyle amaaa.. Diyet de stres yapıyo tabi insanda. Ay bugün ne çok desteğe ihtiyacı olan var :) Bzomayın moralleriiii!! Sakin arkadaşlaaaaarr!! Öpücük öpücüüükkk!!! :))
Aynen bence de...Zaten şu an benim midem küçüldü sanırım hemen doyuyorum tamamen bitene kadar daha iyi olurum en azından doyduğum an kalkmasını öğrenirim diye düşünüyorum...
dely
bildirim için sadece güncel kilo var bende diğerlerini de yazarmısın rica etsem
başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
ienmmr senden de rica ediyorum tekrar
Yarimcim; beni de bu hafta yaz o zaman bakalım haftaya ne hallere düşcem
başlangıç tarihi : 26.03.2012
başlangıç kilo : 67
hedef kilo : 57
geçen perşembe kilo: Bilmiyom :) Yine aynıydım heralde. Onu yazmasan da olurHaftaya bildirime hazırlık yapıyorum :)
güncel kilo : 63.3
kızlaar merhabalar. bir tane bira 1.5 kg fazla çıkarırmı sizce? tek kaçamak o. bu arada geçmişe baktım, kilo bildirimlerinizi yapmışsınız,ben yazılamamıştım o aralar çok yoğundum öyle kaldı.. gayet iyi sonuçlar hepinizi tebrik ediyorum. bende 16 şubat dan beri -11 i görmüştüm.. bu sabah şok şok.. şiş kalktım zaten de, mantık olarak da ödem yaptı gider gibi ama kilo da olabilirmi
delimisinnnnnnnnnnnnnnnn
bunun için sakın üzülmee
hayatta çözümü olan şeyler için can sıkmaya değmezzzz
gidip alırsın iki çıtçıt olur biter
iyi bi kuaföre sahipsen çok şanslısın küçücük maliyetlerle çıtçıt olayını halledebilirsin
ayrıca aklıma süper bişey geldi kuaföre söylersin saçını topuz yaptırırsın nasılsa nişana gidiyosun en kısa saça bile topuz yapılabiliyor günümüzde
canım benim saol benim en kötü huyum taktığıma takıyorum deli gibi vallahi bu arada sen ne durumdasın moraller
Canım bir saç için bu kadar dertlenmeye değmez yaa!! ama yapma böylee. Kuaför bakar çaresine. Hem insan kendine acımasız oluyo, sana öyle çok kötü geliyordur eminim. Normalde o kadar da fena değildir. Saç bu yaaa!! HalledilirrrÜzülmeee!!
ben aynen devam bıraktığınız gibi...
tabi daha iyiyimdir sanırm...
iyisin iyisin:)
evrene pozitif enerji gönderrrr
o da kim
evrenle aramız pek iyi zaten
"ne verirsen elinle o gelir seninle" hesabıııııııı
ben aynen devam bıraktığınız gibi...
tabi daha iyiyimdir sanırm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?