bira mayalı olduğundan şişkinlik değil kısa sürede kilo yapması çok olağan bir durum... iyice yerleşmeden sporu arttır derim...
merabalar bende bu diyeti yapmak istiyorum.kitabı aldım okudum hatta bir ara uyguladım.ama tatlı krizi yüzünden ve light süt ürünleri midemi bulandırdığı için bıraktım.şimdi tekrar başlamak istiyorum.
size sorum bu diyeti yaparken light değilde normal süt ürünleri kullanan oldu mu? bu sonucu ne kadar etkiler?
Yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu?
cevap verirseniz sevinirim.
Yumruk nedir? :44:
kilo çizelgemi de güncelledim ,ama bugünlerde çok mutsuzum ,yine nişanlımla tartışmalar ,düğünümde olup olmayacağı belli bile değil ,belki ayrılabiliriz,(
hepinize teşekkür ediyorum... moralimi düzeltebilecek dünya kadar msj atmışsınız... sağolun... burası bizler için gerçekten bir şans... burda olmasak belki hiçbirimiz bu diyeti yapamayız... bana biraz ters etki ettiğinden kısacık bikaç günlük yok olmak istiyorum hepsi bu... her birinizin söylediklerini aklıma kazıdım rahat olabilirsiniz
baş.tar:12/03/2012
baş.kilo:78
hedef kilo:58
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
ya arkadaşlar dukana neredeyse harfiyen uymama rağmen haftada 1 kilo,bazen iki hafta yerimde saydığım oluyo,motivasyonum düştü,benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar paylaşım lütfen
ya arkadaşlar dukana neredeyse harfiyen uymama rağmen haftada 1 kilo,bazen iki hafta yerimde saydığım oluyo,motivasyonum düştü,benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar paylaşım lütfen
-yulaf kepeği yemek hergün önemli mi? ben yeri geliyor haftada 2 kere zor kullanıyorum. sebzelerden dolayı da bağırsak problemi yok. yemesem çok büyük bi kayıp değildir umarım.
kızlaar merhabalar. bir tane bira 1.5 kg fazla çıkarırmı sizce? tek kaçamak o. bu arada geçmişe baktım, kilo bildirimlerinizi yapmışsınız,ben yazılamamıştım o aralar çok yoğundum öyle kaldı.. gayet iyi sonuçlar hepinizi tebrik ediyorum. bende 16 şubat dan beri -11 i görmüştüm.. bu sabah şok şok.. şiş kalktım zaten de, mantık olarak da ödem yaptı gider gibi ama kilo da olabilirmi
Merhaba dukana başlayalı 18 gün oldu ama sadece 3 kilo verdim sizce az mı yoksa ideal mı?
size dukan diyetsiz menümü yazayım :))))
sabah: 1 dilim buğday ekmeği + peynir
öğlen : ton balığı + 1 dilim buğday ekmeği + soda :)))
şu ekmekleri dukan ekmeği yapaydım üşenmeyip sorunsuz gidiyor olacaktım
eşimde kızdı sabah boyatmasaydın niye dertlendin bu kadar diye ama takıntı bende işte
kızlar bugün gidiyorum iyi hoşta şu saçlarıma gıcık oldum yaa resmen lastik oldular offf canım sıkılıyo ağlayacam valla şimdi
Kızlar bu hafta yine hüsran.Ben atakta az kilo verince sonra fazla gider demiştim ama olmadı:..((
YARİM LİSTE İÇİN BİLDİRİM
baş.tar:03/04/2012
baş.kilo:80,5
hedef kilo:62,5
geçen hafta kilo:77,2
bu hafta kilo:76,2
Umarım sizin eksileriniz bol olmuştur
canıımmm bideneeem belki nişana kadar yetişmez ama burdaki bir topikte turp kürü uyguluyorlar uzasın diye bayağı iyi sonuçlar var gibi bikaç haftadır takip ediyorum bende ama henüz uygulamadım :) istersen bir bakın en azından yaz sonuna kadar uzatmış olursun düğüne yetişir
bazı konulara karşı olan hassasiyetim yüzünden inanılmaz moralim bozulup kaçamaklara veriyorum kendimi... bu durumun ikinci üçüncü şahıslarla asla alakası yok... sadece hayatımda çözmek için bi taraflarımı yırttığım mevzuyla ilgili burda güzel şeyler yaşanması "acaba bende mi eksiklik var" hissi uyandırıyor... kendimle çelişmekten yorulup-yıprandım... yarın bildirimi hazırlıycam ve kısa bi süre de olsa topiğimize girmiycem... biraz kendi çapımda devam ediyim dukanıma... bu şekilde devam ederse diyetime ve en önemlisi kendime zarar vermekten korkuyorum...
yarın görüşmek üzere kızlar... iyi akşamlar hepinize...
bakayım bulursam yapayım canım yaa gelince kısacık kestircem kafam dağılır hiç değilse düğüne allah kerim gülüm artıkımm
bilgeasya canım napıyosun ne yaptın???özledim seni bacım...yarimmmmcimmm okudum bişeyler ama yanlış anladım sanırım ben seni bırakmam bacım biyere gözüm alışmış bikere ben bilgeasya yarimmmm görücem ki motive oliyimmm bana bunu yapamazsınız bi yere bırakmaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?