Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

-yulaf kepeği yemek hergün önemli mi? ben yeri geliyor haftada 2 kere zor kullanıyorum. sebzelerden dolayı da bağırsak problemi yok. yemesem çok büyük bi kayıp değildir umarım.

size dukan diyetsiz menümü yazayım :))))

sabah: 1 dilim buğday ekmeği + peynir
öğlen : ton balığı + 1 dilim buğday ekmeği + soda :)))

şu ekmekleri dukan ekmeği yapaydım üşenmeyip sorunsuz gidiyor olacaktım

normal süt ürünleri belki ilk baslarda ise yarayabilir ama ileriki günlerde (misal simdiki halim) duraklamaya sebep olabiliyor.
sadece süt ürünleri degil ne bilimm sinirli izinli dedigimiz ürünlerde duraklama yapiyor . mesela azicik kakao, ya da helvamiza koydugumuz azicik misirunu filan

Yumruk nedir? :44:

yumruk , vücudu sasirtmak icin 4 günlük atak dönemine dönmek demek. ve sporu arttirmak ve de suyu arttirmak ve de bitki caylarini arttirmak demek

kilo çizelgemi de güncelledim ,ama bugünlerde çok mutsuzum ,yine nişanlımla tartışmalar ,düğünümde olup olmayacağı belli bile değil ,belki ayrılabiliriz,(

canim sen ne zaman 77 oldun valla beni gectin . ben 82 de kaldim.

tatlim moralini bozma .
dügün öncesi coook tartismalar olur. bunlarin hicbirini takma kafana.
ama sorun daha büyükse yani sizi asiyorsa da Allah tan hayirlisini diliyorum sizin icin. ama ufak tefek seyler icin birbirinizi üzmeyin. sonra coook gülersiniz. :13:

baş.tar:12/03/2012
baş.kilo:78
hedef kilo:58
geçen hafta kilo:73
bu hafta kilo:72
ya arkadaşlar dukana neredeyse harfiyen uymama rağmen haftada 1 kilo,bazen iki hafta yerimde saydığım oluyo,motivasyonum düştü,benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar paylaşım lütfen

aman gülüm! herkes iyi ve mutlu olsun inşallah... imtihan dünyası burası sıkıntılarımız olcak elbet... kendimizi hemen bırakmayalım inşallah hep güçlü olalım...Allah güç kuvvet versin hepimize........iyiki varsınız ...zor da olsa hepimiz gülümseyelim şimdi .......

haydi 1 2 3 gülümse.....

her anınızdan keyif almayı Allah hepinize nasip etsin inşallah....hep sizi gülümsetecek şeylerle karşılaşın...çiçekler siziiiii......

12 Martta başlamışsın ve 6 kg vermişsin.
6 şubatta başladım ve sadece 7 kilo verdim ?
hangimizin motivasyonu daha kötü olmalı???
5 haftada 6 kg az mı? birazcık olumlu yaklaşalım şu diyete genele bakmalı...
sizler şanslı gruptansınızki haftada 1-1,5 kg verebiliyorsunuz...
burda 40 gündür gram oynatamayan insanlar var bence şükredin

banada oluyor canımmm

-yulaf kepeği yemek hergün önemli mi? ben yeri geliyor haftada 2 kere zor kullanıyorum. sebzelerden dolayı da bağırsak problemi yok. yemesem çok büyük bi kayıp değildir umarım.

yulaf kepeği tüketmek zorundasın,bagırsak problemin olmasa bile..cunku bız protein ağırlıklı beslendiğimiz için ordan karbonhidratta alıyoruz ve bu eksigi böle kapatıoruz.içinde karbonhidrat oldugu nedeniylede sınırlı ztn miktarı.eğer süt weya yogurtta karıstırarak yiyemiyorsan,ekmek,kek yada poaca vs gibi yapıp tüketmelisin..

Bence ödemdir yaa! 1 bira yani. Ama ödemi atman biraz zaman alır. Yine de en fazla 5 günde falan dönersin eski kilona herhalde. Sporu ihmal etme

Merhaba dukana başlayalı 18 gün oldu ama sadece 3 kilo verdim sizce az mı yoksa ideal mı?

Ne kadar çabuk kilo vermeyi bekliyorsunuz arkadaşlar. Hemen verirseniz hemen de alırsınız. Aylardır yıllardır bizimle olan yağlar çabucak nasıl veda etsinler bize..? Zaten Dukan'ın dediği haftada 1 kilo vermenin ideal olduğu, ki verilen kilolar arttıkça da zayıflama hızı düşüyor. 3,5 haftadır diyetteyim, 3,5 kilo verdim. Gayet de memnunum. Daha ne olsun. Kendi adıma böyle devam edecekse başka da bir şey istemem :) Bence siz de böyle devam etmesini dileyin. Duraklamalar oluyor tabi, ama haftada 1 kilo, hatta ileriki zamanlarda 2 haftada 1 kilo, gayet iyi. Herkeslerde bir, az mı veriyorum telaşı var. Sevinin bence yaa! Devam etmezse bu hız asıl o zaman çok moraliniz bozulacak çünkü.

Gayet dengeli yiyorsun yaa. Bence büyük bir hızla başlıcaksın Dukan'a

eşimde kızdı sabah boyatmasaydın niye dertlendin bu kadar diye ama takıntı bende işte

Amaaannn!! Anlamaz onlar, boşver :)) 2 güzel söz söylemek yerine yapmasaydın etmeseydin derler :)) Ama doğru dediği şey, niye dertlendin bu kadar, kısmı. Takıntı yapmamaya çalış Şııpp diye uzucak onlar. (Şıııpp efekti uzayan saç için saçma oldu ama... hihihih olsun )

kızlar bugün gidiyorum iyi hoşta şu saçlarıma gıcık oldum yaa resmen lastik oldular offf canım sıkılıyo ağlayacam valla şimdi

canıımmm bideneeem belki nişana kadar yetişmez ama burdaki bir topikte turp kürü uyguluyorlar uzasın diye bayağı iyi sonuçlar var gibi bikaç haftadır takip ediyorum bende ama henüz uygulamadım :) istersen bir bakın en azından yaz sonuna kadar uzatmış olursun düğüne yetişir

Kızlar bu hafta yine hüsran.Ben atakta az kilo verince sonra fazla gider demiştim ama olmadı:..((
YARİM LİSTE İÇİN BİLDİRİM
baş.tar:03/04/2012
baş.kilo:80,5
hedef kilo:62,5
geçen hafta kilo:77,2
bu hafta kilo:76,2

Umarım sizin eksileriniz bol olmuştur

Kızlaaaarrr .... neler oluyor böyle yaaa....kaç gündür internetimiz, tellerimiz bozuk.....giremiyorum sabahta çok yoğun başladımmm....eskilere fazla dönemedim kilo bildirimini kaçırmamak için kaşla göz arası bildirim yapayım dedim....aklım da burda kaldıydı..... kalmakta da haklıymışım bişeyler oluyor..olmuşş belliii....bi geri dönüp bakayım anlayayım neler olmuşşşş....

yariiimmmmmmmmmmmmmmmm
yok yok ben çıldırcaaam.... arkadaşııımm haftada 1 kg vermişsin daha ne istiyorsun...??
madem haftada 3-5-10 hedefin vardı neden dukan yapıyorsun?? bunun isveçi va lahanası var sonracığımaa ımmm 5 günde 5 kg diyeti var ... ender saraç 14 günde 5 kg diyeti varrr... varda varrr....
dukanın dediği bu zaten haftada 1 kg...
14 günde 4,3 kg vermişsin zaten istediğin beklentin ne senin bu diyetteen??

Allahınızı seviyorsanız saçmalayın... sadece şükredin ... ya da şükretmeyi öğrenin... eğer bu diyete başlamasaydın o 4 kg sendeydi zateen... ilerde 20gün 30gün durduğunda kilo vermen diyetimi bırakacaksın?? çok iyi gidiyorsun boşuna moral bozup durma...

Arkadaşlar bilen bilir. Ben bu diyetle 6-7 kilo kadar verdim. bir süre yapamadım daha sonra geçtiğimiz hafta 2 gün atak yaptım. Bu arada kilo almamışım. Diyetten birkaç gün sonra yüksek tansiyon ve kalp çarpınıtısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldım. Tansiyon 15-10 nabız da 110 du. EKG de bir şey çıkmadı. Fakat son dönemde bu kalp çarpıntısı biraz fazla oluyor. Bu diyetin kalp ve böbrek fonksiyonlarını olumsuz etkilediği her alanda yazıyor. Bugün de Sabah gazetesinde aynısını okudum. Diyet konusunda kafam karışık sizlerle de paylaşmak istedim. Geçtiğimiz günlerde bu diyeti yapıp 16 kilo veren arkadaşımın annesi kalp rahatsızlığı ile gittiği hastanede anjiyo olmak durumunda kalmış. Başka bir arkadaşımda da yüksek kolestrol çıkmış. Bunlar yaşları genç insanlar. Şu anda haftada 1 yapıyorum ama bilemedim. Herkes bu konu nedeni ile tepemde ama benim de tepemdeler artık :)

Gazetede dezavantajlardan bu şekilde bahsediliyor:

DUKANCILARI BEKLEYEN SİNSİ TEHLİKELER

Sadece kilo vermek için bunca kısıtlı besini yemek metabolik sonuçları açısından bakıldığında diyabet, kalp hastalığı, dislipidemi ve hipertansiyona zemin hazırladığı, sağlıklı bireyde ise ketosize neden olup, kanda ürik asit düzeyini anlamlı olarak yükselttiği görülmektedir. Sağlıklı ve kronik hastalığı olan bireylerde vücutta keton birikimi böbrek, karaciğer fonksiyonlarını bozmakta, insülin metabolizmasında olumsuz etki yaratmaktadır. Sodyum ve su kaybı ile hipotansiyon, kabızlık ve nefroliasiz görülebilmektedir. Buna ek olarak yüksek miktarda hayvansal protein alarak böbrek fonksiyonları bozulmakta, yüksek yağ alımına bağlı olarak ise hiperlipidemi, insülin reistansı ve glikoz intoleransı oluşmaktadır.

Son düzenleme:

bakayım bulursam yapayım canım yaa gelince kısacık kestircem kafam dağılır hiç değilse düğüne allah kerim gülüm artıkımm

Tabi ki senin kararın, sonsuz saygı duyuyoruz. Ama bil ki burası sensiz çok kuru olacak+neşesiz...

Sende bi eksiklik yok.Birincisi herkes iyileri paylaşmayı sever, o yüzden kimseyi kendinden çok da farklı hissetme.Belki tek fark senin kendinle ilgili kötü/olumsuz olanları da bilmen.Anladığım kadarı ile sorunun kilo ilgili değil zaten.Ama annemin bi öğüdü var belki senin de işine yarar.der ki= senin hedefi ne ... yaparak mutlu olmak mı? Bunu sonucu kendin elde edersin birileri senin için istediğin performansı göstermiyor diye kendine kızma, ya da şansa hayata kızma, o karşı tarafın eksikliği..Hayatta senden başka herkes, herşey teferruat aslında.Şuanda bi bilsen nasıl berbat bi hayatım var? Oturup ağlarsın halime (kilo hayatımda sorun diye sayılacak en son şey).24 saat mücadele ediyorum.Ama hep mutlu olma hedefim için.Etrafımdaki herkesin hayatı muhteşem sayılır o derece yani..Ama güne gülerek başlayıp bu da geçecek kesin bunların sonunda bi ödül var diye motive ediyorum kendimi.(Bu arada kilo sorunum bile sorunlu halloluyor o ayrı)Bi gülümse tüm teferruatlar gözüne çok küçük gelecek:))

bakayım bulursam yapayım canım yaa gelince kısacık kestircem kafam dağılır hiç değilse düğüne allah kerim gülüm artıkımm

bilgeasya canım napıyosun ne yaptın???özledim seni bacım...yarimmmmcimmm okudum bişeyler ama yanlış anladım sanırım ben seni bırakmam bacım biyere gözüm alışmış bikere ben bilgeasya yarimmmm görücem ki motive oliyimmm bana bunu yapamazsınız bi yere bırakmaaammm

aman kuzum hoşgeldin bende seni özledimmm :)) bu akşam gidiyorum bacım ama belki haberin vardır saçlarımı boyayıp yakmıştım ona canım sıkkın biraz onun haricin de herşey tamam gelince foto yükleyebilirsem görürsün beni yada faceden ekleriz birbirimizi bakarsın nasıl zayıflamışmıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…