Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

saçların için üzülme benim doğumda ayaklarım yandı yanık ameliyatı oldum ve hala geçmedi saç işte allah çaresiz dert vermesin....canım zayıfladın tabi 8 kilo ne demek face yok bende ama açarım sen iste bacımmmm.çok güzel olacaksın ne giyeceksin onu hiç konuşmadıkkkk

bilgeasya yariimme ne oldu ben anlayamadım geriye dön oku oku içim şişiyor yeni başladık ne yiyecez atak bitiyo ne yapıcaz özetlesene bacım ne oldu niye kırıldıııı

canım benim çok geçmiş olsun sanada, üzüldüm valla yeşil bi kıyafet aldım canım gümüş ayakkabı çantayla bütünledim hoşuma giderek aldım elbiseyi buraya atabilirsem atarım canım foto görürsün bebiş nasıll?

puff korktum.. benimde bir ay önce kolestrolum fazla çıkmıştı. dr diyet vermişti ben diyetteyim dediğimde o zamn devam et diyetine deyip göndermişti. daha önce de yazdım burda şimdi olmasa bile ilerki zamnlarda dukana bağlı herhangi bir sorun cıkar mı diyede kafamın bir yerinde hep var.. ama bakıldığında ben şekeri kestim karbonhidratı kestim, yok denecek kadar az yağ, az tuz, bolca sıvı alımı, egzersiz, yürüyüş.... vs vs... eski hayatlarımıza bakalım.. değerlendirelim hep beraber... o zamn da kısıtlama olmadan herşeyden yeniliyordu, fakat zararlıda bır cok şey giriyordu patates kızartması fasd food , şekerli, hamurlu tatlılar vs vs... sizce mantık olarak dukan daha sağlıklı değilmi? meyva yemiyoruz ben c vitamini takviyemi alıyorum. sebze de yiyoruz ... hadi gelin tartışalım bu konuyu o zamn ...

Son düzenleme:

kimsenin hayatı muhteşem deildir imtihan dünyası ve hepimiz bişeyler için üzülüyoruz önemli olan dünyaya geliş amacımızı unutmadan yaşamak yolumuza çıkan üzüntüleri kabullenebilmek herşey hayırlı bizim için ya başından görürüz bu hayrı yada yaşayıp bitirdikten sonra.bizi annemizden bile çok koruyup kollayan rabbimiz hepimiz için kaldırabileceğimiz en güzel şeyler çıkarıyor karşımıza hayatı çekilmez kılan kendimiziz yoksa allahtan gelenler onun yardımıyla çözülüyor inş....

bebiş çok şirinnn seninki nasıl...fıstık olmuş benim arkadaşımmm fıstıkkk hayırlı git gel inşşş bacımmm

canım ya altta yüksek yağ alımına bağlı olarak yazıyo ya... işte o külliyen yalan hangi yağ?.....okadar yağsız besleniyorum ki kendi adıma konuşayım......zaten dukan amaca kolestrol eğiliminiz varsa dikkatli olun diyor...insanlar protein dieti dendiğinde ooohhh gelsin kebaplar etlerr ohhh en güzel bir diyetmiş diyorlar.......işte insanların yanıldıkları yerler tam da burada başlıyor......ayrıca benim bildiğim aşırı karbonhidrat tüketimi glukoz intoleransı yapıyor....ne alaka? karbonhidratın k si bile yok bu diette....bu kadar sınırlı besin derken ise evet diyet size 3 beyazdan uzak durun diyor..... bunu acaba hangi sağlık uzmanı demiyor?....kısıtlı derken? yoğurt,süt,yumurta,peynir,et ve dönemsel olarak sebzenin bulunduğu ve hatta yulaf kepeğinin bile bulunduğu bu diyette kıstlı olanlar ortadadır......şeker,un,yağ eh sanırım sağlıksız bi tarafı pek kalmadı..... ama belki aşırı protein yenilmesine bağlı olarak ürikasit miktarı artıyorsa normalde böbrek fonksiyonlarınızın iyi olmadığı anlaşılabilir .......siz günde 2lt su tüketmeyi ve yediğiniz gıdalardaki tuzu azaltmayı unutmayın yeter.....işte sanırım yanlış anlaşılmalar sonucu yenen kebabımsı şeyler kitap okumadan yenmemeli çünkü onlarda et yağlarının doymuş olanları vardır. onun yerine tereyağı yiyin daha iyi......benim doktor arkadaşlarım da bu diyeti yapıyorlar karaciğer ve böbrek fonksiyon bozukluğuna glukoz intoleransına neden olsaydı bu diyet ,inanın yapmazlardı ve beni de uyarırlardı sakin olun....bu sanki biraz çamur at izii kalsın politikası diyetisyenler aç kalmayacaklar hiç korkmasınlar..................sevgiler öpücükler.....

Bence sebze döneminde sebzeyi bol ve çeşitli tutmak lazım. Uzun süreli bu diyeti yapacak olanlar vitamin takviyesi kullanmalı gibime geliyor. ama burada sorun sanırım 0 yağ olması. Bilemedim.

bebiş çok şirinnn seninki nasıl...fıstık olmuş benim arkadaşımmm fıstıkkk hayırlı git gel inşşş bacımmm

yarimmme ne oldu yaaa okuyorum okuyorum anlayamıyorum açık açık yaz bi bacım bi hata mı ettik buranın onca kahrını çekiyosun nereye gidiyosun ve neden lütfen açık açık yaz

Bence sebze döneminde sebzeyi bol ve çeşitli tutmak lazım. Uzun süreli bu diyeti yapacak olanlar vitamin takviyesi kullanmalı gibime geliyor. ama burada sorun sanırım 0 yağ olması. Bilemedim.

fazla protein alımı kalp çarpıntısı yapıyor, ateşle beraber. hala daha bazan beni ateşler basar. herhangi bir rahatsızlığı olanlar bu diyeti yaparken araştırarark sorarak yapmalı.. benim kardeşimde benden dolayı başladı. son yaşadıkları ile çok üzdü bizi çünkü, uzun zamandan beri tekrarlanmayan hastalığı nüksetti.. bunlara dikkat edip, dediğin gibi sebze çesidini bol ve en yararlı olanlarından tercih edersek, vitamin takviyesi vs.. allahın izni ile olmaz bişey gibime geliyor.

arkadaslar gojiberry kullananlar için,tugba kuruyemişte kilosu 40 tl bilginiz olsun.gurmenet weya hammadeler.in nerdeyse yarısı..ben denemek için almıştım ama tadını sewdim,,şeker ihtiyacını bastırıo bende..almak isteyenler olursa bilgileri olsun,,ztn yeterince masraflı bi diyet,nerden kar etsek kardır :)

Sana şımarıklık gibi geliyor da sorun şu= Dukkan testinde bana 7 gün atak çıktı.Sonucunda benim 3,4Kg vermem gerekiyordu ama ben 2,7 kg verdim.Ben bir hafta da değil 11 günde 3,3Kg vermiştim. Dedim ki bünyedendir. Haftaya bu 500-gr açığı kaparım. Kapatamadım sorunum o. Ayrıca daha ilk haftadan 1 kg düşerse 3.,4. hafta hemen duracak diye korkuyorum.Herkes atakta 3-4 gün yapıp 4 kg veriyor bu diyette.Ben de ortalamanın altında kaldığıma bozuldum.Yoksa gidene şükür tabi.
Ayrıca ben normal diyetlerde ilk hafta 2,5kg veririm 2. hafta 1,8-1,6kg. civarı. Sonra 1 e düşer ve azalarak devam eder.
Parlamadan önce biraz dinlemek lazım..Yoksa 500gram için bir ay uğraşan arkadaşları ben de biliyorum.Ama onlar ataktan sonra ki ilk haftada 2 kg falan vermişler.Benimki hemen durmasın tek derdim o

canımsınnn canımmsınn O bebişleri ben yerim valla benimki sıkılıyo benden ısırıp sıkıştırıyoorum sürekli Daralıyo çocukk

bizimkini resmen yiyorum özlemişim bebeği kokusunu oğlum 8 yaşında onuda öyle sıkıştırıp sıkıştırıp seviyorum çok şükür varlar.ne şanslıyız evlatlarımız sağlıklı biz öyle kocalarımız bi dediğimiziikilemiyor allah ım çok şükür burdaki herkes için çok seviniyorum tek derdimiz 3 .5 kilo verirsek verirriz veremezsek verenler için sevinirim yine mutlu olurum ben çok mutlıuyum.bi dr ölmüş karısı 4 aylık hamileymiş neler oluyor rabbim güzel şeyler yaşatsın hepimize inş arkadaşlar şükretmeyi unutmayalımmm

başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
bunları yazmıştım ben sabahtan arkadaşım

Tuba Kuruyemiş nerede?
Bu arada ben ilk defa dün akşam yedim.Ben ıslatarak kullandım.Çayın yanında iyi gitti ve sabah muhteşem bi etkisi olduğunu gördüm

ayy gecmis olsun canim Allah sifa versin üzüldüm

kizlar ben yiyecek birsey bulamiyorum yaa

özellikle öglenleri ne yapacagimi bilmiyorum. canimda birsey istemiyor.

sabah lorlu domatesli omlet yedim otlu filan güzel oldu. ama simdi ben öglen ne iyiycem yaa

Tuba Kuruyemiş nerede?
Bu arada ben ilk defa dün akşam yedim.Ben ıslatarak kullandım.Çayın yanında iyi gitti ve sabah muhteşem bi etkisi olduğunu gördüm

link weremiorum fkt nette tugba kuruyemis olarak arattır sitelerini bulursun.siteye gojiberry.i eklememişler.iletişim kısmından girip sipariş verebilirsin yada şubelerimiz kısmından bakıp,orda sana yakın biyer warsa şubedende direk alabilirsin..

evet canım çok şükür sağlığımız yerinde çocuklarımız var ve sağlıklı birbirinden güzeller daha ne o dr için çok üzüldüm allah rahmet eylesin insanlarada akıl fikir versin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…