kızlaaaarrr .... Neler oluyor böyle yaaa....kaç gündür internetimiz, tellerimiz bozuk.....giremiyorum sabahta çok yoğun başladımmm....eskilere fazla dönemedim kilo bildirimini kaçırmamak için kaşla göz arası bildirim yapayım dedim....aklım da burda kaldıydı..... Kalmakta da haklıymışım bişeyler oluyor..olmuşş belliii....bi geri dönüp bakayım anlayayım neler olmuşşşş....
ayy gecmis olsun canim Allah sifa versin üzüldüm
kizlar ben yiyecek birsey bulamiyorum yaa
özellikle öglenleri ne yapacagimi bilmiyorum. canimda birsey istemiyor.
sabah lorlu domatesli omlet yedim otlu filan güzel oldu. ama simdi ben öglen ne iyiycem yaa
Sana şımarıklık gibi geliyor da sorun şu= Dukkan testinde bana 7 gün atak çıktı.Sonucunda benim 3,4Kg vermem gerekiyordu ama ben 2,7 kg verdim.Ben bir hafta da değil 11 günde 3,3Kg vermiştim. Dedim ki bünyedendir. Haftaya bu 500-gr açığı kaparım. Kapatamadım sorunum o. Ayrıca daha ilk haftadan 1 kg düşerse 3.,4. hafta hemen duracak diye korkuyorum.Herkes atakta 3-4 gün yapıp 4 kg veriyor bu diyette.Ben de ortalamanın altında kaldığıma bozuldum.Yoksa gidene şükür tabi.
Ayrıca ben normal diyetlerde ilk hafta 2,5kg veririm 2. hafta 1,8-1,6kg. civarı. Sonra 1 e düşer ve azalarak devam eder.
Parlamadan önce biraz dinlemek lazım..Yoksa 500gram için bir ay uğraşan arkadaşları ben de biliyorum.Ama onlar ataktan sonra ki ilk haftada 2 kg falan vermişler.Benimki hemen durmasın tek derdim o
evet canım çok şükür sağlığımız yerinde çocuklarımız var ve sağlıklı birbirinden güzeller daha ne o dr için çok üzüldüm allah rahmet eylesin insanlarada akıl fikir versin valla
benimde derdim ne olduğunu anlamak ama ne anlatan var nede ses arkadaşım sen anlarsan bana da anlattt
bende hep buradan soruyorum valla aynı durumdayımm ton balığı ye gülüm
Arkadaslar ben sabah 04:30 .is basi yapiyorum sabah kalktigimda midem asiri bulaniyor cünkü aksam 18:00.itibaren sadece cay tüketiyorum.Bu sabah iki kasik yulaf kepegini yogurdun icine koydum 2-3 kacik yedim tikandim biraktim öylece.Benim sorum bugünki hakkim dolmusmudur? yoksa geriye kalan hakkimi yiyebilirmiyim?.Bi yardimci olursaniz sevinirim..Cünkü ben bir gün protein ekmegi yiyorum bir gün yulaf kepegi.
yariiimmmmmmmmmmmmmmmm
yok yok ben çıldırcaaam.... arkadaşııımm haftada 1 kg vermişsin daha ne istiyorsun...??
madem haftada 3-5-10 hedefin vardı neden dukan yapıyorsun?? bunun isveçi va lahanası var sonracığımaa ımmm 5 günde 5 kg diyeti var ... ender saraç 14 günde 5 kg diyeti varrr... varda varrr....
dukanın dediği bu zaten haftada 1 kg...
14 günde 4,3 kg vermişsin zaten istediğin beklentin ne senin bu diyetteen??
Allahınızı seviyorsanız saçmalayın... sadece şükredin ... ya da şükretmeyi öğrenin... eğer bu diyete başlamasaydın o 4 kg sendeydi zateen... ilerde 20gün 30gün durduğunda kilo vermen diyetimi bırakacaksın?? çok iyi gidiyorsun boşuna moral bozup durma...
DUKANCILARI BEKLEYEN SİNSİ TEHLİKELER
Sadece kilo vermek için bunca kısıtlı besini yemek metabolik sonuçları açısından bakıldığında diyabet, kalp hastalığı, dislipidemi ve hipertansiyona zemin hazırladığı, sağlıklı bireyde ise ketosize neden olup, kanda ürik asit düzeyini anlamlı olarak yükselttiği görülmektedir. Sağlıklı ve kronik hastalığı olan bireylerde vücutta keton birikimi böbrek, karaciğer fonksiyonlarını bozmakta, insülin metabolizmasında olumsuz etki yaratmaktadır. Sodyum ve su kaybı ile hipotansiyon, kabızlık ve nefroliasiz görülebilmektedir. Buna ek olarak yüksek miktarda hayvansal protein alarak böbrek fonksiyonları bozulmakta, yüksek yağ alımına bağlı olarak ise hiperlipidemi, insülin reistansı ve glikoz intoleransı oluşmaktadır.
link weremiorum fkt nette tugba kuruyemis olarak arattır sitelerini bulursun.siteye gojiberry.i eklememişler.iletişim kısmından girip sipariş verebilirsin yada şubelerimiz kısmından bakıp,orda sana yakın biyer warsa şubedende direk alabilirsin..
birincisi ; yulafkepegi ni yopgurdun icine koyup yersen tabiki miden bulanir iyykk oldum hemen yaa :)
bugün sadece bir kasik tüket bence. fazla olmasin. sonra karbonhidrat yüklemis olursun. hele ki bugünün sebze günün ise.
Arkadaslar ben sabah 04:30 .is basi yapiyorum sabah kalktigimda midem asiri bulaniyor cünkü aksam 18:00.itibaren sadece cay tüketiyorum.Bu sabah iki kasik yulaf kepegini yogurdun icine koydum 2-3 kacik yedim tikandim biraktim öylece.Benim sorum bugünki hakkim dolmusmudur? yoksa geriye kalan hakkimi yiyebilirmiyim?.Bi yardimci olursaniz sevinirim..Cünkü ben bir gün protein ekmegi yiyorum bir gün yulaf kepegi.
yariiimmmmmmmmmmmmmmmm
yok yok ben çıldırcaaam.... arkadaşııımm haftada 1 kg vermişsin daha ne istiyorsun...??
madem haftada 3-5-10 hedefin vardı neden dukan yapıyorsun?? bunun isveçi va lahanası var sonracığımaa ımmm 5 günde 5 kg diyeti var ... ender saraç 14 günde 5 kg diyeti varrr... varda varrr....
dukanın dediği bu zaten haftada 1 kg...
14 günde 4,3 kg vermişsin zaten istediğin beklentin ne senin bu diyetteen??
Allahınızı seviyorsanız saçmalayın... sadece şükredin ... ya da şükretmeyi öğrenin... eğer bu diyete başlamasaydın o 4 kg sendeydi zateen... ilerde 20gün 30gün durduğunda kilo vermen diyetimi bırakacaksın?? çok iyi gidiyorsun boşuna moral bozup durma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?