Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benimde derdim ne olduğunu anlamak ama ne anlatan var nede ses arkadaşım sen anlarsan bana da anlattt

bende hep buradan soruyorum valla aynı durumdayımm ton balığı ye gülüm

bak hala söylüyorum dinledim yine söylüyorum ama yaptığın şımarıklık.
ben 4 gün atakta 1,5 kg verdim .
o 4 kilo verenlerden BMİ si yüksek olan insanlar. kitabı okumuşsundur mutlaka zaten haftada 1kg vermenin normal olduğunu yazan bir diyette sen 1 kg verdim diye üzülürsen ilerdeki o 300grlar 500 grlar senin motivasyonunu düşürür ve diyeti bırakırsın. sadece bunu önlemek amaçlı tepki verdim.

diğer diyetlerle kıyaslama bence bende isveç diyeti ile 13 günde 7 kg verdiğim günleri biliyorum:) ama burdaki amaç verdiğimiz kiloyu geri almamak.
sen atakta vermen gereken 3,4 kgımı 7 günde almadın. yada haftada verdiğin 1 kgımı:) daha bu ay başı başlamışsın diyete surat asarsan bu diyet devam etmez.
verdiklerinle mutlu ol benden gidiyor sizdende gider diye burdaki insanları motive et.

ama öyle bir durum olduki sen haftada 1 kg verdin diye biz seni motive etmeye çalışıyoruz... ortadaki yanlışın farkında mısın?

Arkadaslar ben sabah 04:30 .is basi yapiyorum sabah kalktigimda midem asiri bulaniyor cünkü aksam 18:00.itibaren sadece cay tüketiyorum.Bu sabah iki kasik yulaf kepegini yogurdun icine koydum 2-3 kacik yedim tikandim biraktim öylece.Benim sorum bugünki hakkim dolmusmudur? yoksa geriye kalan hakkimi yiyebilirmiyim?.Bi yardimci olursaniz sevinirim..Cünkü ben bir gün protein ekmegi yiyorum bir gün yulaf kepegi.

evet canım çok şükür sağlığımız yerinde çocuklarımız var ve sağlıklı birbirinden güzeller daha ne o dr için çok üzüldüm allah rahmet eylesin insanlarada akıl fikir versin valla

başımıza gelenlerin sorumlusunu insanlar sanıyoruz ne büyük acizlik bi insan diğerine kötülük edemez kimsenin böyle bi gücü yok iyilikte aynı şekilde ancak allah izin ederse olur ve olacak olurrr.ahhh bi tam anlayabilsek...

merhabalar tekrar hiç böyle eğlenceli bi konu görmemiştim hiç çıkamıorum walla bu sayfadan:))
1 çay bardağı yulaf ezmeli yayla çorbası yapsam atağa uygun mu acaba?? son günüm diye herhalde çok acıkıorum ben(

merhaba;
ben 7 gün atağı bugün tamamladıım.herkesin çizelge ile yolladığı yazılara bakmaya çalıştım.çizelgeleri çok beğendim.ben bulamadım kendime çizelge..( (daha acemiyim de...) velhasıl 15 kg.fazlam için başladığım rejimimde 2.aşamam yarın başlıyor.154 gün sürecek maratonda görüşlerimi ve görüşlerinizi paylaşmak dileğiyle.bu arada ilk aşamada 3 kg.verdim...))))))))

bende hep buradan soruyorum valla aynı durumdayımm ton balığı ye gülüm

tskür ederim canim ama tonbaligi da söyle mayonezsiz marulsuz hic gitmiyor bee ama napalim elimiz mecbur

birincisi ; yulafkepegi ni yopgurdun icine koyup yersen tabiki miden bulanir iyykk oldum hemen yaa :)

bugün sadece bir kasik tüket bence. fazla olmasin. sonra karbonhidrat yüklemis olursun. hele ki bugünün sebze günün ise.

ayy carte dor supangle li dondurma cikarmis yaa aglamak , kendimi duvardan duvara atmak istiyorummmmmmm

Hahahah Ay aynen canım yaaa!! anlata anlata dilimde tüy bitti Dilimde olmasa da parmaklarımda. Haftada 1 kilo verilmiş ve üzülünüyor... Delirmemek elde değil

Bir kere en saçması "yüksek yağ alımına bağlı olarak" yazması. bu yazmasaydı hadi inaniyim dicem ama; ki yine de yaparım, ne yüksek yağı yaaa hahahaha güldüm resmen. Hayatımda yediğim en az yağı yiyorum. Hatta yemiyorum Ah keşke yağ yesem Yağlı olan her şey güzel oluyo heheh Şööyylee sucuğun yağlarına ekmek banmak vardı hihihi Hayatımda içmediğim kadar su ve bitki çayı içiyorum. Gayet sınırlı karbonhidrat alıyorum ki sağlık için yağdan bile tehlikelidir karbonhidrat. Ve ayrıca hayatım boyunca böyle devam etmeyeceğim. Hiç bozmayın moralinizi yaa! Kıskanıyorlar adamıııı!! TV'lerde dönen şeyler hep oyun. Süte sağlığa zararlı dediler, daha bunun ötesi var mı? Altın çilek denen şeyi ne övdüler ne övdüler kilosu kaç liralara çıktı, şimdi ne yapsalar satamıyorlar. Bunların hepsi oyun.

teşekkürler, ben kilosu 110-TL ye buldum Malatya pazarında altından pahalı deyip almadım.Sonra eniştemiz getirdi ama bitince sürekli istenmez ki kaynak bulmak lazım.Çok saol:))

birincisi ; yulafkepegi ni yopgurdun icine koyup yersen tabiki miden bulanir iyykk oldum hemen yaa :)

bugün sadece bir kasik tüket bence. fazla olmasin. sonra karbonhidrat yüklemis olursun. hele ki bugünün sebze günün ise.

Benim onu yemeden önce midem bulaniyordu...diyete basladigim günden beri ben hep yogurtla yedim tavsiye ederim öyle iyyyk denilecek bir tadi yok hatda en güzel yogurtla yeniyor.

Tesekkür ederim..:)

Tebrikler arkadaşım süper kilo vermişsin daha büyük eksiler ver inşallah..
eğer tüm yoğurdu tüketmediysen (hani sabah yatığın daha hakkın kalmış niye yemiyesin ki? Ama ben senin yerinde olsam 2 yumurta haşlar.Sarılarımı çıkarır.Üzerine biraz sevdiğim baharatlardan atar onu yerim

aynen katılıyorum ve okuduğum kadarıylada çoğuda kaçamak yapıyo ben sadece 1 kere kaçamak yapmama rağmen 2 haftada yarım kilo verdiğim yada vermediğim oluyo yinede memnunum devam ediyorum azcık sabır diorum herkese ve mümkünse hiç kaçamak yapmamamk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…