Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkesin bünyesi aynı değil ki. Bu diyet sana bu kadar verdiriyor demek. Her diyet de aynı etkiyi yapmaz zaten. Ve bu verdiklerini de geri alman kolay olmayacak, onu düşün. Benim de haftada 1 kilo gidiyor ve ben de yeni başladım. 3,5 hafta oldu daha, 3.5 kilo verdim işte. Benim gibi, yani bizim gibi olanlar da çok. Genelleme yapma bence. Bu diyetin olayı bu işte. Ne yapalım. düğer diyetlere göre, aç kalmadan yapılan bir diyetimiz var, ne güzel.. Hem daha önce yaptığınız diyetlere bünyeniz alışmış olduğundan bu diyette daha önce verdiğiniz hızda kilo veremiyor olabilirsiniz. Sinirlenmeyin hemen lütfen. Gerek yok böyle şeylere.. Sadece başkalarının motivasyonu da bozuluyor böyle olunca. Arkadaşımız onu demeye çalıştı. Böyle devam eder kilo vermen inşallah. Daha da çok verebileceksen ne ala.. ne güzel..

Ben de Malatya pazarından kilosu 75 lira mı neydi aldım. Ancak 100 gram heheheh

Ayynen katılıyorum..!!

Çok güzel yazmışsın... Çok haklısın..

kızlar arkadaşım gelmişti o yüzden gecikti bildirim çok özür dilerim...
Eki Görüntüle 395062

Çok teşekkürler canım.. Zahmet oldu yine sana

ayy carte dor supangle li dondurma cikarmis yaa aglamak , kendimi duvardan duvara atmak istiyorummmmmmm

Hahahahah Ay çok güldüm yaaa

hep meyve veren ağacı taşlarlar diye düşünürdüm halada öyle düşünüyorum ama....
biliyorsunki ben 5 gündür dukandan uzağım kendi hastalık durumumdan ötürü.
ama bugün erkek arkadaşımla ciddi kavga ettik bir daha dukana başlamamam konusunda oda bu haberleri okuyor ve tepki veriyor. iyim ben mutluyum desemde bu sefer çok sert tepki koydu. dukansızda kendimi mutsuz hissediyorum...

"... diyeti uygulayanlar ise ne kadar hızlı kilo verdiklerine dair açıklamalarda bulunuyorlar." "Sonuç olarak yağsız diyet ile herkes kilo verebilir. Dukan diyetinin özel hiç bir yanı yok!" demişler.

Ay buna da gülmeden edemicem hahaha Millet yavaş kilo veriyorum diye yakınıyo hahahaha

Ve ayrıca da dukan diyetinin özel bir yanı yoksa, bir zararı da yok demek bence. Ben herkese söylüyorum: Ben Dukan yapıyorum, uymaya çalışıyorum; ama siz uyamam ben buna diyorsanız, yağı ve karbonhidratı keserek, biraz da sporla kilo verebilirsiniz zaten diyorum. Doğru yani. Ben öyle çok kaçamak yaparım diye güvenemiyorum kendime; o yüzden Dukan amcayı takip ediyorum... ve sizleri

O zaman tam dukan yapma sorun oluyorsa. Ne biliim.. Yine de akmaği 1-2 dilim ye, yağ ve karbonhidrat alımını da kısıtla.. Spor da yaparsan, bence kilo vermeye devam edebilirsin. Dukan yapıyorum da demezsin böylece.

Son düzenleme:
kızlar şu günlşük tüketmemiz gereken yiyeceklerle ilgili bir tablo vardı ya onu tekrar paylaşabilir misiniz?

bi de bi daha sorayım ps günün her öğün sebze tüketebiliyor muyuz kitapta her öğünde tüketilmemek kaydıyla yazıyo o aynı sebzeler için mi geçerli?

Eki Görüntüle 395196

Yarim'in paylaştığı buydu. Bu arada ilk defa foto paylaştım. Başarmışım hee hehe

Ben sabah yemedim mesela. Öğle yedim akşam da yerim biraz. 2 öğün yeterli bence.

Son düzenleme:
Atakta 2. günüm ilk günde 400 gram vermişim normal değil mi? ideal kilomun altında olduğum için ve başka bir diyetin arkasına yaptığım için az gitti sanırım ama zaten 5,5 kilo falan kaldı yavaş versem de olur .

Atakta 2. günüm ilk günde 400 gram vermişim normal değil mi? ideal kilomun altında olduğum için ve başka bir diyetin arkasına yaptığım için az gitti sanırım ama zaten 5,5 kilo falan kaldı yavaş versem de olur .

Nilesscim bende yaklaşık 2,5 aydır bu sözlere kulak tıkayıp diyete devam edip karalama diyenlerdenim...Tamam diyetisyenler laf söyledi hadi onları karalıyor diyelim ama gün geçmiyor ki farklı bir gazetede farklı birinin görüşüne yer verilmesin...Mantıken düşündüğünde söyledikleri de yalan yanlış şeyler değil...Biz protein ağırlıklı besleniyor muyuz besleniyoruz evet günlük almamız gereken karbonhidratın ne kadarını alıyoruz şüpheli...Eğer yazıyı okuduysan hepimizin çektiği kabızlık konusuna bile açıklık getirilmiş...Bende bırakmayı düşünüyorum belki karatay diyetini düşünebilirim...

Öncelikle bu dalga geçer gibi konuşmalarını kibarlaştırarak cevap vermenizi rica ediyorum...Hepimiz sağlığımız açısından endişeleniyoruz ve aylardır birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla bu konuyu enine boyuna tartışmak aydınlığa kavuşturmak istiyoruz...

Bazen bende bu tarz yorumları görünce gülmeden geçemiyorum Bazı şeyleri körüne körüne uygulamak yanlıştır. Nasıl bir mantıkdır özel bir yanı yoksa zararıda yok diye düşünmek çok ilginç geldii yazdıklarınızzz

Şaşkınım şuanda Diyet demişsin pasta yazmışsın

evet uyandığım gibi işe gittim, 3 saat oturup kahveyle dayanmaya çalıştım, pastahanede oturuyorduk, illa bişey ye ısmarlıyorum deyince patronum (tercümanlık yapıyorum) böle bol çilekli bi pasta vardı 2 cmlik iki kek arası en az 5-6 çilek, az kremalı bende kremeyı mümkün olduğunca bırakıp çilek ve kek i yedim, kahvaltı olduğunda ve koşturuyor olduğumdan normalde onun 5 katınıda yerdim 1 yedim diyet oldu bana dedim =)

bu arada sen neden hastalanmıştın...
gıda zehirlenmesi gibi bişey hatırlıyorum... hatta işyerinden bir iki arkadaşın da öyleymiş doğru mu kaldı hafızamda..
sen şirkette yemek yiyiyomusunki kuzum... başka bişey dokunmuş olmasın...

ogün ankaradan direk işe geldiğim için eve uğrayıp yemek alamadığımda iş yerinde yedim canım.
tavuk vardı dedim ne güzel uyar:) pek güzel uydu valla
ama şu var iş yerinde 2-3 kişi daha olmasına rağmen bana diyetten ötürü dediler hep
vücudum savunmasız kalmış ondan hemen ben etkilenmişim
aslında cidden diğerleri 5-6 sa kendine gelirken ben 2 günde gelemedim

Geçmiş olsun nilesscim ben hasta olduğunu atladım sanırım görmedim...:26::26::26:

Kusura bakmayın ama ben de kendi görüşümü söylüyorum. Söylenenlere inanmak ya da inanmamak size kalmış. Ben inanmıyorum. Kimseyi kırıcı, rencide edici bir şeyler de söylemiyorum ve bu şekilde konuşmalara çok karşıyım. Ben burda aman kimse kırılmasın, üzülmesin, yanlış anlaşılmalar olmasın diye yazacağım her şeyi 2-3 kere düşünürken, sizin bu acımasız tavrınız sırf beni üzmek için sanırım. Kimseyle dalga geçtiğim yok. Ve hayatta yapmayacağım bir şeydir. Şahsa yapılmış bir şey yok. Yapmam da!! Size kendimi anlatmak zorunda da değilim burda. Beni tanımadan bu şekilde konuşmanız da çok yanlış. Gayet güzel ve iyi bir gün geçirirken, herkese destek olmaya çalışırken, mutlu olanlarla mutlu olup, üzülenlerle üzülürken, yaptığım diyeti savunurken.. bana nasıl konuşmam gerektiğini söyleyemezsiniz. Cevap vermezsiniz olur biter. Böyle bir şey yazdığınız için üzüldüm mü, evet üzüldüm. Bu konuda çok başarılısınız. Başarılarınızın devamı dilerim.

yaa hoşt onlara da heee

yeni eve taşındık eşim, annemler, küçük kardeşim ananem.. müstakil bi katı bizim ikisi annemlerin ama yemeği annemle biz yapıyoruz, dukan a sürekli uymak da pahalı, o yuzden şu an yapamıyorum ama okuduklarımla beslenmemi düzenleyip daha sağlıklı hala getidim, gerçekten artık sürekli aç hissetmiyorum ve bi tabakta doyuyorum, dukan gerçekten iyi yazmış ama bugun tartının pili azalmış diye annemin tartısında tartıldım benim tartımla onun arasında 2 kg fark var benimki 67.5 derken o 69.5 diyo ağlıcam vermedim mi acaba?

aman aman tabikide verdin ve sen 67,5 kgsın:) her zaman tartıldığın tartıdır doğru olan unutma

ben light taze kaşar haricinde hiç bir light ürün kullanmadım. bir kaç gün tüketeceksem tamam ama aylarca light ürün yemem mümkün değil. bu dururmda diyeti çoktan bırakmış olurdum. 8 aydır devam ediyorum ve dukanın takvimine göre, aralık 2012 ye kadar da seyire devam edeceğim. ligh olarak sadece taze kaşar tüketiyorum. diğer peynir, yoğurt, süt v.b. hiç birini light tüketmiyorum. zaman zaman diabetik ürünler kullanıyorum.
buğday kepeği olmaz. yulaf kepeğinin farklı etkileri var anladığım kadarıyla. ayrıca bunların birbirinden tat farkı falan da yok. yulaf kepeği yiyin. şartları zorlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…