- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Sana şımarıklık gibi geliyor da sorun şu= Dukkan testinde bana 7 gün atak çıktı.Sonucunda benim 3,4Kg vermem gerekiyordu ama ben 2,7 kg verdim.Ben bir hafta da değil 11 günde 3,3Kg vermiştim. Dedim ki bünyedendir. Haftaya bu 500-gr açığı kaparım. Kapatamadım sorunum o. Ayrıca daha ilk haftadan 1 kg düşerse 3.,4. hafta hemen duracak diye korkuyorum.Herkes atakta 3-4 gün yapıp 4 kg veriyor bu diyette.Ben de ortalamanın altında kaldığıma bozuldum.Yoksa gidene şükür tabi.
Ayrıca ben normal diyetlerde ilk hafta 2,5kg veririm 2. hafta 1,8-1,6kg. civarı. Sonra 1 e düşer ve azalarak devam eder.
Parlamadan önce biraz dinlemek lazım..Yoksa 500gram için bir ay uğraşan arkadaşları ben de biliyorum.Ama onlar ataktan sonra ki ilk haftada 2 kg falan vermişler.Benimki hemen durmasın tek derdim o
Herkesin bünyesi aynı değil ki. Bu diyet sana bu kadar verdiriyor demek. Her diyet de aynı etkiyi yapmaz zaten. Ve bu verdiklerini de geri alman kolay olmayacak, onu düşün. Benim de haftada 1 kilo gidiyor ve ben de yeni başladım. 3,5 hafta oldu daha, 3.5 kilo verdim işte. Benim gibi, yani bizim gibi olanlar da çok. Genelleme yapma bence. Bu diyetin olayı bu işte. Ne yapalım. düğer diyetlere göre, aç kalmadan yapılan bir diyetimiz var, ne güzel.. Hem daha önce yaptığınız diyetlere bünyeniz alışmış olduğundan bu diyette daha önce verdiğiniz hızda kilo veremiyor olabilirsiniz. Sinirlenmeyin hemen lütfen. Gerek yok böyle şeylere.. Sadece başkalarının motivasyonu da bozuluyor böyle olunca. Arkadaşımız onu demeye çalıştı. Böyle devam eder kilo vermen inşallah. Daha da çok verebileceksen ne ala.. ne güzel..
arkadaslar gojiberry kullananlar için,tugba kuruyemişte kilosu 40 tl bilginiz olsun.gurmenet weya hammadeler.in nerdeyse yarısı..ben denemek için almıştım ama tadını sewdim,,şeker ihtiyacını bastırıo bende..almak isteyenler olursa bilgileri olsun,,ztn yeterince masraflı bi diyet,nerden kar etsek kardır :)
Ben de Malatya pazarından kilosu 75 lira mı neydi aldım. Ancak 100 gram heheheh
canım ya altta yüksek yağ alımına bağlı olarak yazıyo ya... işte o külliyen yalan hangi yağ?.....okadar yağsız besleniyorum ki kendi adıma konuşayım......zaten dukan amaca kolestrol eğiliminiz varsa dikkatli olun diyor...insanlar protein dieti dendiğinde ooohhh gelsin kebaplar etlerr ohhh en güzel bir diyetmiş diyorlar.......işte insanların yanıldıkları yerler tam da burada başlıyor......ayrıca benim bildiğim aşırı karbonhidrat tüketimi glukoz intoleransı yapıyor....ne alaka? karbonhidratın k si bile yok bu diette....bu kadar sınırlı besin derken ise evet diyet size 3 beyazdan uzak durun diyor..... bunu acaba hangi sağlık uzmanı demiyor?....kısıtlı derken? yoğurt,süt,yumurta,peynir,et ve dönemsel olarak sebzenin bulunduğu ve hatta yulaf kepeğinin bile bulunduğu bu diyette kıstlı olanlar ortadadır......şeker,un,yağ eh sanırım sağlıksız bi tarafı pek kalmadı..... ama belki aşırı protein yenilmesine bağlı olarak ürikasit miktarı artıyorsa normalde böbrek fonksiyonlarınızın iyi olmadığı anlaşılabilir .......siz günde 2lt su tüketmeyi ve yediğiniz gıdalardaki tuzu azaltmayı unutmayın yeter.....işte sanırım yanlış anlaşılmalar sonucu yenen kebabımsı şeyler kitap okumadan yenmemeli çünkü onlarda et yağlarının doymuş olanları vardır. onun yerine tereyağı yiyin daha iyi......benim doktor arkadaşlarım da bu diyeti yapıyorlar karaciğer ve böbrek fonksiyon bozukluğuna glukoz intoleransına neden olsaydı bu diyet ,inanın yapmazlardı ve beni de uyarırlardı sakin olun....bu sanki biraz çamur at izii kalsın politikası diyetisyenler aç kalmayacaklar hiç korkmasınlar..................sevgiler öpücükler.....
Ayynen katılıyorum..!!
kimsenin hayatı muhteşem deildir imtihan dünyası ve hepimiz bişeyler için üzülüyoruz önemli olan dünyaya geliş amacımızı unutmadan yaşamak yolumuza çıkan üzüntüleri kabullenebilmek herşey hayırlı bizim için ya başından görürüz bu hayrı yada yaşayıp bitirdikten sonra.bizi annemizden bile çok koruyup kollayan rabbimiz hepimiz için kaldırabileceğimiz en güzel şeyler çıkarıyor karşımıza hayatı çekilmez kılan kendimiziz yoksa allahtan gelenler onun yardımıyla çözülüyor inş....
Çok güzel yazmışsın... Çok haklısın..
Çok teşekkürler canım.. Zahmet oldu yine sana
ayy carte dor supangle li dondurma cikarmis yaa aglamak , kendimi duvardan duvara atmak istiyorummmmmmm
Hahahahah