Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçmiş olsun! Allah size kolaylıklar, sabırlar, ailenize sağlık ve huzur versin..

ahahaha annesine yakınmıı :))) yarim nerdeyse 240 km ben ise 455 km uzak olcaz anneciklerimize ...

Hemen evlendiiğiniz mekanda annenize ev bakmaya başlayın:) ben anneme 220 km uzak yaşıyorum.1 aydır kayınvalidemle oturyorum 4 yıldır ilk defa ohhh be dedim. Yaşadığım hayat resmen cehennemmiş.Sürekli iş yetiştirmeye çalışmaktan stres topu olmuşum..Kızlar çalışan kadın diye bi meslek yok.Mecburen çift mesai yapıyorsunuz.Bu da insan bünyesine aykırı. Niye İş kANUNU mesai süresini 8 saatle sınırlamış anlarsınız.

Ben 10 yıl tek başıma yaşadım.Evlenince herşey farklı oluyor.Üstelik her hafta gelen yardımcım da vardı.Tabi, karısının çalıştığını gerçekten fark eden ve gerçek yardımcı bir eşiniz olursa o ayrı... Benim kocam birlikte yediğimiz yemeğin tabaklarını mutfak tezgahına getirip alkış bekleyecek kadar bana yardımcıdır.O nedenle ya

Ben de 55 kg olduğum halimi hiç bilmiyorum heralde lisede falanımdır.
Ama sen kendi kilona bak baktın fazlası yakışmayacak tabiki yapma ama ben ne fark ettim kilo verdikten sonra yüzüm evet zayıfladı belki ama çok güzelleşti.
Resmen pürüzsüz ve berrak bu açıdan da mutlu oldum.
Bana da dukan amca 59 ol yeter dedi ama ben kendimin tamam oldu dediği şekilde olmak istiyorum..
İnceyim inceyimm inceyimmm

Benim de aynı şekildeydi.
Üstüm xs oluyor ama altımda bir türlü 38 in altına inememiştim hatta 38 olmasına rağmen basenlerimde özellikle çıplakken çok rahatsız oluyordum.
BU hafta evet 200 gram verdim ama ne olduysa basenlerim öyle bir inceldi ki 1 haftada fark ediliyor ve dışarıdan söylüyorlar.
Ben de çamaşırımla bakınca çok beğendim yani duruyor duruyor birden gidiyor sanırım o basenler.

şu an tam da senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum ben =// 55.5 kiloyum ama halen daha basenlerimden rahatsızım pantolon giydiğimde çok çirkin gözüküo gözüme =// aslında kilo vermek istememin tek nedeni basenlerim. inşallah senin dediğin gibi birden giderler de ben de rahat bi nefes alırım artık =// zaten dukandan sıkılmak üzereyim en fazla bi ay daha dayanabilirim vermem gereken 4 kilo için ondan sonra hayatıma biraz daha çeşitlilik katabilcem die sabırsızlanıorum =))

Ayyyy!! Gerçekten mi yaaa Bak şimdi çok sevindiiimm :)) Demek ben de verebilirim :))) Anneler babalar hep öyle tabi, bakma.. Bana öyle gelmez. Yanaklarım kocaman, herkese güzel geliyo da, ben pek sevmiyorum zaten hihihi tabi o tombiş yanaklara alışınca, zayıflasam tuhaf gelicek. Ben de annemlerle aynı şehirde değilim. Babam telefonda bile bak kızım çok zayıflama, bu kadar yeter diyo Ben 52 falan olsam anca iyiyim derim. Şu zayıflama hastalığına yakalanmaya çok müsait bir psikolojim var :S :) Aman Allah korusun. Hep daha zayıf hep daha zayıf istiyorum. 57 kiloyken de şişmanım derdim, şimdi o kiloya muhtaç kaldım Ben de kendimin tamam oldu dediği şekilde olmak istiyorum iştee!!
İnceyim inceyimm inceyimmm hihiihi

Ya benim de basenler ve üst bacaklar kilolu. Üst taraf inceldi biraz da olsa, onlar duruyoo.. Callanetics yapıyorum. Umuyorum ki incelecekler... Sen de hareket falan yapıyo musun. Yapmıyosan basen hareketleri falan yap.

İnceyim inceyim inceyim

Ay inşallah inşallahh!! Sen güçlendirmede misin, hala seyirde mi? Ne kadar zamanda zayıfladın yahuu :))

Son düzenleme:

Kilon çok iyiymiş boyun kaç ?
Bir de ben başlayamadım düzenli ama Ebru Şallı'nın selülitsavar'ı 1 ayda 1-2 beden etkiliyor demişlerdi.

ben çok keyif alıyorum yemek yapmaktan... annem bile dayanamayıp dukana başladı...
hem keşke benim de bi yuvam olabilse de hem evimize hem eşime hemde çocuklarıma bakarken dukanı da başarabilsem...

insallah seninde olacak canim

bende kendime bakıp biraz motive olmaya çalışıyım bari
Eki Görüntüle 396195

kiskandim bende koycam

valla nedesek bos. sok diet degil dukan . sadece ilk atak döneminde su atildigi icin vücuttan bir kac kg birden gidiyor ama her bünye icin gecerli degil bu ,. hatta sok diyetler yapanlar icin hic gecerli degil

yaaa tatliciklarim imageshack e resim yükledim hangi linki almam gerekiyor buraya koymak icin? nerdeyse 2 senedir resim yüklemedim de buraya

ben mesaj kısmının altında eklenti ekleden yapıyorum sen imagecheften hangi linki seçmelisin onu bilemedim...

aynen dediğin gibi eşte önemli:)
valla yardım etmiyorsa bir kaç gün bende dokunmam nasıl olsa rahatsız olup el atar:)
benim bir arkadaşım öyle yapmıştı tam 3 gün ellemedim bulaşıkları en sonunda bardak bulamayınca başlamış yerleştirmeye makineye:))))

Aynen bana da dur zayıflama diyorlar, ben de başka şehirdeyim ama cidden insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor.
Benim de öyleydi yanaklarım ve zayıflayınca güzel olmayacağına o kadar inandırmışlar ki benim bahanemdi o ama şimdi evet eskisi gibi değil yüzüm ama böyle çok daha güzel bence.
Öncedens evimliymiş şimdi güzel
52 olsam diyorum ben de 2-3 kg alma payı bırakırım bir de kilo verince sigarayı bırakmaya niyetim var onun için dursun kenarda.

Ben atağı daha yeni bitirdim
Şimdiye kadar karatay ve abur cuburu keserek vermiştim ( tabi bir toooonn kaçamakla )
Dedim son kilolarım zorlayacak beni dukan amcadan yardım alayım hem kaçamak yerine kekler falan yaparım ..
Normalde burger benim vazgeçilmezimdi diyette bile olsam şimdi hamburgerimi kendim yapıp idare edebiliyorum.

evet eş önemli paylaşabilmek daha da önemli... ben çok şanslıyım ki benim erkek arkadaşım yemek de yapar bulaşık da yıkar temizlik de yapar... hemde el değme kadınlara taş çıkarır çünkü farkında ki hayatını tek başına sürdürmiycek... gerçi siz şimdi buna da bi kulp takabilirsiniz... evlenene kadar hep öyle olur zaten diye ama bu biraz da karakter meselesi... benim bi arkadaşım da evlenmeden hiçbişeye dokunmazdı yine dokunmuyo sırf bu yüzden evlerinde yemek bile pişmez... eşi çalışıyo ve sen yardım etmezsen bende yemek yapmam modunda... böyle "aile" kavramından uzak evlilikler de var tabi hayatta...

Yarim özür dilerim, 2 msjı bunu görmeden atmıştım. Kusura bakma ltf. İnan ben de sorumsuz biri değilim. Zaten sorumsuz olsam bu kadar kendime yüklenmezdim. Tabi ki kendimi seninle kıyaslamıyorum. Babana acil şifalar diliyorum.

Umarım hayallerinden de daha güzel bir evliliğin olur. Kim bilir? belki imkanlar müsait olur da ailenle yine aynı şehirde yaşar elini üstlerinden hiç çekmezsin.
Benim kastım sömürü değildi zaten.Ben biraz da gırgır olsun diye öyle yazdım.Karşılıklı dayanışma.Her istediğinde görüşebilmek çok güzel bi duygu...

Ama sen hiç kilonu göstermiyorsun maşallahh ..

ay iste hep o yüzden masllahim vardi yani. ye babam ye nasil olsa göstermiyosun boyun uzun diye diye o hale geldiydim.

sen napmışsın kızım yaaaaaaaaaaa
dibim düştüüüüüü resmennnnnnn
ttütütütütütü

vay vay vay haytunaa baaakkkk
süper olmuşsun canım yhaaaa

ay ciddimi diyosunuz kizlar yaa .sanki bana cok vermisim gibi gelmiyo
ay cok mutlu oldum simdi siz öle deyince

ama sizde öylesiniz. hepimiz cok güzel kilo veriyoruz hepimize masallah

aa oldu heralde. ben görmeyeli bayagi degismis foto ekleme

masalla super olmussun canim, callan'in etkisi belli oluyor acaip moral verdin, ben de duzenli yapicam artik karar verdim. ayrica yarin da havuza gitmek istiyorum reglim baslamazsa. resmen sarkti her yanim, bingil bingil hissediyorum

ben de foto eklemek istiyorum ama kiloluyken o kadar basariliymisim ki gobegimi saklayarak foto cektirmekte ve kiyafet secmekte, simdi oncesi icin foto bulamiyorum aksam bakicam bi daha, bulursam eklerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…