teşekkür ederim iyiniyetin için ama benim bugun de kendime ayırıcak vaktim yok zaten... hayatı öyle tozpembe de göremiyorum malesef... siyahın da beyazın da varolduğunu biliyorum... çünkü eve gittiğimde yemek yaparım temizlik yaparım ütü ıvır zıvır... gün biter uykum gelir ve yatıp uyurum... ben malesef öyle rahat bekarlık geçiren bir genç kız değilim... babam 5 yıl önce felç geçirdi ve bütün gün annem onunla ilgilenirken yeterince yoruluyor... sadece sağ tarafı tutmuyor birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor çok şükür ama etrafında hep birileri olmak zorunda...
ahahaha annesine yakınmıı :))) yarim nerdeyse 240 km ben ise 455 km uzak olcaz anneciklerimize ...
Yani 55-56 olsam süper olur daSon 7-8 yıldır olmadığım kilolar :)) O yüzden çok da uçmiyim diyorum. Hedefe ulaşamazsam üzülmiyim diye... Dukan amcam 58 ol dedi. 57 yaptım ben onu :) 56 olursam annem de çok üzülebilir ama :S :) Yüzüm çökücek biraz kesin :) Yine de denicem tabi ki. 57'ye de üzülür nasılsa. Sonra alışır :) Neyse bakalım. Olur inşallaahhh, oluurr :) Ben de o dediğin şeye bakiyim. Hipnomeditasyonmuymuş neymiş hihhi
İstiyorum istiyorum istiyoruummm!!! :))
kilo vermek iyi güzel de benim neden hala kocaman kocaman basenlerim var anlamadım gitti, biraz daha devam edersem üst kısmım XS olcak ama basen kısmım halen daha 38-40 nasıl bi iştir anlamadım, yapışmış yağlar sanki gitmio yaa =// üst bacak ve basen bölgemi eritemedim gitti bi türlü!
Benim de aynı şekildeydi.
Üstüm xs oluyor ama altımda bir türlü 38 in altına inememiştim hatta 38 olmasına rağmen basenlerimde özellikle çıplakken çok rahatsız oluyordum.
BU hafta evet 200 gram verdim ama ne olduysa basenlerim öyle bir inceldi ki 1 haftada fark ediliyor ve dışarıdan söylüyorlar.
Ben de çamaşırımla bakınca çok beğendim yani duruyor duruyor birden gidiyor sanırım o basenler.
Ben de 55 kg olduğum halimi hiç bilmiyorum heralde lisede falanımdır.
Ama sen kendi kilona bak baktın fazlası yakışmayacak tabiki yapma ama ben ne fark ettim kilo verdikten sonra yüzüm evet zayıfladı belki ama çok güzelleşti.
Resmen pürüzsüz ve berrak bu açıdan da mutlu oldum.
Bana da dukan amca 59 ol yeter dedi ama ben kendimin tamam oldu dediği şekilde olmak istiyorum..
İnceyim inceyimm inceyimmm
kilo vermek iyi güzel de benim neden hala kocaman kocaman basenlerim var anlamadım gitti, biraz daha devam edersem üst kısmım XS olcak ama basen kısmım halen daha 38-40 nasıl bi iştir anlamadım, yapışmış yağlar sanki gitmio yaa =// üst bacak ve basen bölgemi eritemedim gitti bi türlü!
Benim de aynı şekildeydi.
Üstüm xs oluyor ama altımda bir türlü 38 in altına inememiştim hatta 38 olmasına rağmen basenlerimde özellikle çıplakken çok rahatsız oluyordum.
BU hafta evet 200 gram verdim ama ne olduysa basenlerim öyle bir inceldi ki 1 haftada fark ediliyor ve dışarıdan söylüyorlar.
Ben de çamaşırımla bakınca çok beğendim yani duruyor duruyor birden gidiyor sanırım o basenler.
şu an tam da senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum ben =// 55.5 kiloyum ama halen daha basenlerimden rahatsızım pantolon giydiğimde çok çirkin gözüküo gözüme =// aslında kilo vermek istememin tek nedeni basenlerim. inşallah senin dediğin gibi birden giderler de ben de rahat bi nefes alırım artık =// zaten dukandan sıkılmak üzereyim en fazla bi ay daha dayanabilirim vermem gereken 4 kilo için ondan sonra hayatıma biraz daha çeşitlilik katabilcem die sabırsızlanıorum =))
ben çok keyif alıyorum yemek yapmaktan... annem bile dayanamayıp dukana başladı...
hem keşke benim de bi yuvam olabilse de hem evimize hem eşime hemde çocuklarıma bakarken dukanı da başarabilsem...
Hanımlar ben şok diyetlerle 88 den 79 a düştüm fakat verişim azaldı ve benim 2 haftam var acil hızlı kg verme için bi idadya girdimde sizcee dukana başalsam 15 günde nekadr verdirir en az bana
en son bu hafta 1 kg verebilmişim az yemmeme yürüyüşe rağmen
insallah seninde olacak canim
kiskandim bende koycam
valla nedesek bos. sok diet degil dukan . sadece ilk atak döneminde su atildigi icin vücuttan bir kac kg birden gidiyor ama her bünye icin gecerli degil bu ,. hatta sok diyetler yapanlar icin hic gecerli degil
yaaa tatliciklarim imageshack e resim yükledim hangi linki almam gerekiyor buraya koymak icin? nerdeyse 2 senedir resim yüklemedim de buraya
Hemen evlendiiğiniz mekanda annenize ev bakmaya başlayın:) ben anneme 220 km uzak yaşıyorum.1 aydır kayınvalidemle oturyorum 4 yıldır ilk defa ohhh be dedim. Yaşadığım hayat resmen cehennemmiş.Sürekli iş yetiştirmeye çalışmaktan stres topu olmuşum..Kızlar çalışan kadın diye bi meslek yok.Mecburen çift mesai yapıyorsunuz.Bu da insan bünyesine aykırı. Niye İş kANUNU mesai süresini 8 saatle sınırlamış anlarsınız.
Ben 10 yıl tek başıma yaşadım.Evlenince herşey farklı oluyor.Üstelik her hafta gelen yardımcım da vardı.Tabi, karısının çalıştığını gerçekten fark eden ve gerçek yardımcı bir eşiniz olursa o ayrı... Benim kocam birlikte yediğimiz yemeğin tabaklarını mutfak tezgahına getirip alkış bekleyecek kadar bana yardımcıdır.O nedenle ya
Ayyyy!! Gerçekten mi yaaaBak şimdi çok sevindiiimm :)) Demek ben de verebilirim :))) Anneler babalar hep öyle tabi, bakma.. Bana öyle gelmez. Yanaklarım kocaman, herkese güzel geliyo da, ben pek sevmiyorum zaten hihihi tabi o tombiş yanaklara alışınca, zayıflasam tuhaf gelicek. Ben de annemlerle aynı şehirde değilim. Babam telefonda bile bak kızım çok zayıflama, bu kadar yeter diyo Ben 52 falan olsam anca iyiyim derim. Şu zayıflama hastalığına yakalanmaya çok müsait bir psikolojim var :S :) Aman Allah korusun. Hep daha zayıf hep daha zayıf istiyorum. 57 kiloyken de şişmanım derdim, şimdi o kiloya muhtaç kaldım Ben de kendimin tamam oldu dediği şekilde olmak istiyorum iştee!!
İnceyim inceyimm inceyimmm hihiihi
inceyim inceyim inceyim
Ay inşallah inşallahh!! Sen güçlendirmede misin, hala seyirde mi? Ne kadar zamanda zayıfladın yahuu :))
Hemen evlendiiğiniz mekanda annenize ev bakmaya başlayın:) ben anneme 220 km uzak yaşıyorum.1 aydır kayınvalidemle oturyorum 4 yıldır ilk defa ohhh be dedim. Yaşadığım hayat resmen cehennemmiş.Sürekli iş yetiştirmeye çalışmaktan stres topu olmuşum..Kızlar çalışan kadın diye bi meslek yok.Mecburen çift mesai yapıyorsunuz.Bu da insan bünyesine aykırı. Niye İş kANUNU mesai süresini 8 saatle sınırlamış anlarsınız.
Ben 10 yıl tek başıma yaşadım.Evlenince herşey farklı oluyor.Üstelik her hafta gelen yardımcım da vardı.Tabi, karısının çalıştığını gerçekten fark eden ve gerçek yardımcı bir eşiniz olursa o ayrı... Benim kocam birlikte yediğimiz yemeğin tabaklarını mutfak tezgahına getirip alkış bekleyecek kadar bana yardımcıdır.O nedenle ya
teşekkür ederim iyiniyetin için ama benim bugun de kendime ayırıcak vaktim yok zaten... hayatı öyle tozpembe de göremiyorum malesef... siyahın da beyazın da varolduğunu biliyorum... çünkü eve gittiğimde yemek yaparım temizlik yaparım ütü ıvır zıvır... gün biter uykum gelir ve yatıp uyurum... ben malesef öyle rahat bekarlık geçiren bir genç kız değilim... babam 5 yıl önce felç geçirdi ve bütün gün annem onunla ilgilenirken yeterince yoruluyor... sadece sağ tarafı tutmuyor birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor çok şükür ama etrafında hep birileri olmak zorunda... böyle bişeyle uğraşırken annemin birde benimle uğraşmasına göz yumamam... bunu yapmam... tahmin ettiğinden çok daha sorumlu ve gerçekten iyi bir eş ve iyi bir ev kadını olabiliceğimi biliyorum... ayrıca benim anneme yakın oturmak gibi bi şansım yok... kısmetse şehir dışına evlenicem onlara yakın olmak isterim sebebi de; elimi her attığımda onlara yardımcı olabileyim... onların yardımını istemiyorum... bunca zaman yeterince emek vermişler zaten artık roller değişti... bence aklı başında biçok evlat böyle düşünmeli... annelerin bize yardımcı olmasındansa bizim onlara yardımcı olmamız bana daha doğru geliyor..
Ama sen hiç kilonu göstermiyorsun maşallahh ..
sen napmışsın kızım yaaaaaaaaaaa
dibim düştüüüüüü resmennnnnnn
ttütütütütütü
vay vay vay haytunaa baaakkkk
süper olmuşsun canım yhaaaa
aa oldu heralde. ben görmeyeli bayagi degismis foto ekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?