Günaydın yarimcim kuzum :))
moral depolamana çok ama çok mutlu oldum
Herkeslere bir kez daha günaydın...
benide babannemin arkadaşı (uzaktan da akraba) amcamın oğlunun sevgilisi sandı
yok selin zayıflamış olamazsın bu kadar deyip durdu
saç rengimide koyulttum azcık kadıncağız hiç tanımadı ama çok güzel olmuşsun artık yapma diyet bırak vs şeyler. dedim yapmıyorum dikkat ediyorum sadece
ben sabah yine +lardayım ama hasta olucam sanırım çünkü kasık ağrımdan oturamıyorum artık ben
olamadım gitti çok gecikti bu ay sanırım içtiğim ilaçlardan ötürü...
dün okadar spora ve temizliğe sabah en azından 70 görürüm demiştim ama.... 72.8 çıktım sabah... tartının pilini değişcem bugün artık
dukana uygun yemediğim için sporumu daha da arttırdım... hastalığım bitsin devam edicem ama dukana... böyle dikkat bile etsem çok yiyormuşum gibime geliyor...
bugünkü dukansız menümüde yazayım ;
sabah: 1 dilim buğday ekmeği + peynir
ara: activia
öğlen : 1 dilim ekmek var yanımda + ayran çorbası
ara: salatalık veya havuç
akşam: haşlanmış et + salaa . . .
öğlende işten çıkma planlarım var bu durumda eve gidene kadar 1,1 km yürürüm evde de 30 dk eliptik yaparım başlarım kapıların 2. katını boyamaya akşam olur zaten
Kızlarrr günaydınnnnnn :) Bayramımız kutlu olsunnnnn :) Bebeler oynamaya başlasın minik böcüğümü alıp törene gitcemm :) Halasının kuzusu ilk çocuk bayramını görsünnn :)
Sadece son sayfayı okudum Nilesss ve yarim tebrik ediyorum kızlar, milleti şaşırtmaya devammmm
Ben deeee bugün 70 li kilolardayken girdiğim bir gömleği giydim abuuu o da neee fıstık gibi oldum yavsssama şöyle bir durum var ki benim üstte hiçbir şey kalmamış, kemiklerim sayılıyor desem yeri, ama popo koccaman, yürüyüşü artırmam lazımmmm, biçimsiz olma yolunda hızla ilerliyorum Dedim callanetics yapayım 10 dk zor dayandım, bana salon sporu ya da açık hava yürüyüşü lazımmmm
işte buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1
süpersin bebekk... biz farkedemiyoruz belkide yada farkediyoruz işimize gelmiyo
ayrıca bugun öğlen neden çıkıyosun bi de bakim
nasıl niyee yaaa
resmi tatilimizde çalışıyoruz birde çıkarken niye mi oluyoorr
geldiğime şükretsinler benceee
pehhhhhhh........
bizde yok öle şeyler
resmi tatilde neymiş tü kaka
burda da yokmuş :)
ama alışacaklar...!!! olucak yaniii
en azından ben yapıcam
doğru didin... denesek burda da olur aslında... ama ben yarım gün mantığını sevmiyorum... uykumdan uyandıktan sonra bi faydası yok erken eve gitmenin... o yüzden buralarda takılıyoruz işte
yok valla işten çıktıktan sonra 15 dk içinde evde oluyorum
burda da takılsam yatağıma uzanıp takılmayı tercih ederimmm
benim için ev çok tehlikeli
bol kaçamakkk
abboowwww
sana iyi dinlenmeler kuzumm....
ahahaha buarada fark ettimki kilolarımız aynı hatta sen benden daha zayıfsın
pehhhhhhh........
bizde yok öle şeyler
resmi tatilde neymiş tü kaka
herkese ii haftalar arkadaşlar..benim ay başında olan malum sancılar beni hafta sonu yine hastanelik etti ve bu sefer doktor ameliyata karar werdisonuçlarımı ablamda doktor olduğu için onada gönderdim,oda bi arkadaşına gösterecek o da ameliyat derse yarın memlekete ameliyat olmaya gidicemm.çektiğim sancılar gerçekten beni bezdirdi,,ağrı kesici iğnelerle ayakta durmaya çalışıorum..çok korkuorum ama bu sancılarım son bulacaksa napayımm dün tartıldım 600 gr.m wermişim fakat dün bütün gün hastanede olduğum için hiç diyete uygun bişi yemedim,gün içinde 1 simit,1 poaca we eve gelirken yemek yapacak halim kalmadığı için sandviç ekmeği arasına döner yaptırdım yedim.umarım dünkü yediklerimle verdiğim 600 gr.mıda geri almamışımdır..benimm için şans dileyin lütfen..hepinize bol eksili günler..
herkese ii haftalar arkadaşlar..benim ay başında olan malum sancılar beni hafta sonu yine hastanelik etti ve bu sefer doktor ameliyata karar werdisonuçlarımı ablamda doktor olduğu için onada gönderdim,oda bi arkadaşına gösterecek o da ameliyat derse yarın memlekete ameliyat olmaya gidicemm.çektiğim sancılar gerçekten beni bezdirdi,,ağrı kesici iğnelerle ayakta durmaya çalışıorum..çok korkuorum ama bu sancılarım son bulacaksa napayımm dün tartıldım 600 gr.m wermişim fakat dün bütün gün hastanede olduğum için hiç diyete uygun bişi yemedim,gün içinde 1 simit,1 poaca we eve gelirken yemek yapacak halim kalmadığı için sandviç ekmeği arasına döner yaptırdım yedim.umarım dünkü yediklerimle verdiğim 600 gr.mıda geri almamışımdır..benimm için şans dileyin lütfen..hepinize bol eksili günler..
Allah şifa versin...
canım çoook geçmiş olsun ama ben anlayamadım ne ameliyatı olduğunu...
kadın hastalıkları ile ilgili bişey olamaz diye düşünüyorum bu yaşta...
inşallah önemli bişey değildir... biraz aydınlatırsan konuyla ilgili çok memnun olurum tatlım...
insanın başında 9 tane patron olunca her kafadan ses çıkıyor...
1 haftadır yaptığım işten zevk alamamaya başladım...
1 haftadır diyette yapmıyorum...
1 haftadır erkek arkımla da aram pek iyi değil... akşam biz anlaşamıcaz galiba ayrılsakmı ya kadar geldik....
bu regli biraz daha gecikirse hayatta sahip olduğum çoğu şeyi kabedicem sanırım:26:
yuhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
şu şeytanı kovalarmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
regli dönemlerinde ben benlikten çıkıyorum.
şuan öküz gibi yeme isteğim var.
herkese çatasım var...
hormonlar benimle çok oynuyor...
olsamda rahatlasam yaa...
kilomda inse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?