Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

işte buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1
süpersin bebekk... biz farkedemiyoruz belkide yada farkediyoruz işimize gelmiyo
ayrıca bugun öğlen neden çıkıyosun bi de bakim

benimde bugun itibariyle akşamları yarım saat yürümek (eve giderken baya baya geride inmeyi planlıyorum) eve gidince de callanetics veya pilates düşünüyorum... hergün yapıcam...
artık dans ve havuz bitti çünkü...

Son düzenleme:

işte buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1
süpersin bebekk... biz farkedemiyoruz belkide yada farkediyoruz işimize gelmiyo
ayrıca bugun öğlen neden çıkıyosun bi de bakim

nasıl niyee yaaa
resmi tatilimizde çalışıyoruz birde çıkarken niye mi oluyoorr
geldiğime şükretsinler benceee

burda da yokmuş :)
ama alışacaklar...!!! olucak yaniii
en azından ben yapıcam

doğru didin... denesek burda da olur aslında... ama ben yarım gün mantığını sevmiyorum... uykumdan uyandıktan sonra bi faydası yok erken eve gitmenin... o yüzden buralarda takılıyoruz işte

doğru didin... denesek burda da olur aslında... ama ben yarım gün mantığını sevmiyorum... uykumdan uyandıktan sonra bi faydası yok erken eve gitmenin... o yüzden buralarda takılıyoruz işte

yok valla işten çıktıktan sonra 15 dk içinde evde oluyorum
burda da takılsam yatağıma uzanıp takılmayı tercih ederimmm

hande polatın tavsiyesiyle bir bitki çayına başladım dün. nurs biberiyeli çay. diyet ve spor olmadan ayda 1-1.5 kg verdiriyormuş. biz diyet de yapıyoruz, spor da. ekstra 1 kg şahane olur bence.

herkese ii haftalar arkadaşlar..benim ay başında olan malum sancılar beni hafta sonu yine hastanelik etti ve bu sefer doktor ameliyata karar werdi
sonuçlarımı ablamda doktor olduğu için onada gönderdim,oda bi arkadaşına gösterecek o da ameliyat derse yarın memlekete ameliyat olmaya gidicemm.çektiğim sancılar gerçekten beni bezdirdi,,ağrı kesici iğnelerle ayakta durmaya çalışıorum..çok korkuorum ama bu sancılarım son bulacaksa napayımm
dün tartıldım 600 gr.m wermişim fakat dün bütün gün hastanede olduğum için hiç diyete uygun bişi yemedim,gün içinde 1 simit,1 poaca we eve gelirken yemek yapacak halim kalmadığı için sandviç ekmeği arasına döner yaptırdım yedim.umarım dünkü yediklerimle verdiğim 600 gr.mıda geri almamışımdır..benimm için şans dileyin lütfen..hepinize bol eksili günler..

Allah şifa versin...

canım çoook geçmiş olsun ama ben anlayamadım ne ameliyatı olduğunu...
kadın hastalıkları ile ilgili bişey olamaz diye düşünüyorum bu yaşta...
inşallah önemli bişey değildir... biraz aydınlatırsan konuyla ilgili çok memnun olurum tatlım...

Allah şifa versin...

çok tşk ederim..

cnm yumurtalıklarımdaki kistlerin alınması gerekiyormus,onlar bu sancıyı yapıp beni hastanelik ediormus ve tedavi edilmezse kısırlıga yol açabilirmiş..o yüzden

insanın başında 9 tane patron olunca her kafadan ses çıkıyor...
1 haftadır yaptığım işten zevk alamamaya başladım...
1 haftadır diyette yapmıyorum...
1 haftadır erkek arkımla da aram pek iyi değil... akşam biz anlaşamıcaz galiba ayrılsakmı ya kadar geldik....

bu regli biraz daha gecikirse hayatta sahip olduğum çoğu şeyi kabedicem sanırım:26:

yuhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
şu şeytanı kovalarmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

regli dönemlerinde ben benlikten çıkıyorum.
şuan öküz gibi yeme isteğim var.
herkese çatasım var...
hormonlar benimle çok oynuyor...
olsamda rahatlasam yaa...
kilomda inse...

bende öyle...
çok değişiyorum herşeye çok takıyorum... ciddi kararlar alıyorum olumsuz yönde...
herifi terk ediyorum... altıma araba alıyorum... evlenmeyi bi daha aklımdan bile geçirmek istemiyorum...
ama bütün bunlar içinde bulunduğum sıkıntılardan kaynaklanıyor...
senin böyle sorunların da yok biraz sakin olmaya çalış...
doğadanın relax ve özel günler çayını iç rahatlarsın...
bende bu ara afakanlıydım kaç gündür ondan içiyorum...
acaba bende mi regl olucam (takip etmem bile günlerimi ama hiç aksamazda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…