Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok tşk ederim..

cnm yumurtalıklarımdaki kistlerin alınması gerekiyormus,onlar bu sancıyı yapıp beni hastanelik ediormus ve tedavi edilmezse kısırlıga yol açabilirmiş..o yüzden

Çok geçmiş olsun inşallah kolayca ameliyatını olur da çıkarsın ..

Ben de o regl mağdurlarından biriyim ..
Ne çiledir yahu o öyle.
Neye sinirleneceğimi şaşırıyorum, yaratıcılığımın son noktasındayım bu günlerde.
Sevdiceğim ne söylese hırlama modundayım.
Her şeye bir kulp buluyorum ..
İngilterede kadınların regl döneminde işlediği tüm suçlar ( cinayet dahil ) indirime gidiyormuş bizimkiler de hala aman ne var çok büyütüyorsun derler

evet canım sanırım olacaksın çünkü biz arka arkaya oluyoruz seninle...
aslında sıkıntım var gibi bakma... ailelerden filan değilde geçmişle ilgili kapatamadıklarımız varmış dün akşam farkettim telde konuşurken...
içim darlanıyor ama şu çaydan alayım ben.. belkim işe yarar ne içeceğimizi şaşırdık artık.

ailem alışıkta erkek arkadaşım ayın 3-4 bilemedin 7 günü beni alttan almayı öğrenemedi...
her ay aynı tantana... birde üstüme geldimi çıldırıyorum..
aman olmasa da olur diyebiliyorum hemen :)
yarim gibi bende hemen evlilikten vazgeçip araba alıyorum kredilere bakıorum filan
konuşmayalım diyorum onada tmm demiyor...
can sıkıntısı işte:)

offf saka gibi ya.. ben de reglden dolayi keyifsizim, sesimi cikarmiyordum negatif enerji sacmayayim diye.. cuma gunu sevgilim yola cikacakti amerika'ya gitmek icin, butun persembe gunu basinin etini yedim. en son ordayken beni arama, basimi dinlemek istiyorum bile dedim -ki ben konusmadan yapamayan bi insanim- o derece resmen burnumdan soluyodum.. ama ctesi gecesi reglim basladi, dun aksam konustuk nasil kedi gibiyim miril miril erkek olsam kafayi yerim valla bu kadar dengesizlikle ama iyi dayaniyor zavallim.

reglden kaynaklanan artilardan dolayi kilomu bilmiyorum, umarim bir kac gune kadar eksileri gorurum kizlar.. love01 sana da cok gecmis olsun canim, sorunsuz hallolur umarim

bizim çok şükür kendi aramızda sorun yok.... eğer öyle olsa bitirmek için elim daha da kuvvetlenir... ama inan bugün bile aynı düşüncelerdeyim... doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyo... bugun artık en son carladım hakkatten olucak gibi değil insanlıktan çıkıyorum... benim regl sıkıntılarım hakkatten çok sorunlu olur evde bile kıyamet kopar... erkek arkadaşım alttan almayı öğrendi ama ben alttan alamıyorum artık... yapıcak bişey yok ne birilerinin gönlünü yapıcak sabra ne de o güce sahip göremiyorum kendimi... bugun dedim kısıtlı zamanın kaldı biraz daha devam edersen kendi kendine yaşamak zorunda kalıcaksın... istersen kıçını kımıldatırsın yok istemiyorum dersen ağzımı açıp tek kelime edersem insan değilim dedim... vay anasını etekler tutuştu... bu nedir yaa... korkutmak mı lazım illa (ki bu korkutmak değil benim kararım cidden bu)... yazık etmek istemiyorum ama insanım bende kardeşim robot değilimki... hiç sevgilisi olmayan insanlar son 2 yılda evlendi ve çocuk bile doğurdu biz napıyoruz hanımefendinin kıçının keyfi gelsin diye bekliyoruz... hiç bekleyemem dedim bundan sonra lazım değil senin annen bana dedim sana lazımsa onunla yaşa hayatının sonuna kadar dedim... ama öbür boyu çekicekler bana yaptıklarını asla hakkımı helal etmiyorum... onlar kıvranırken bende bakıcam karşılarından... benimle muhatap olurlarsa tabi... olmasaalar keşke...

miraycim haddimi asiyorsam affet ama derdi neymis ki? tursusunu mu kuracakmis oglunun? nedir yani? presenseslerle duseslerle mi evlenecekmis oglu? sinir oldum oturdugum yerde..

miraycim haddimi asiyorsam affet ama derdi neymis ki? tursusunu mu kuracakmis oglunun? nedir yani? presenseslerle duseslerle mi evlenecekmis oglu? sinir oldum oturdugum yerde..

bilmem
kırk kere sordum cevap vermedi...
oğlunun hayatı onun değil... bunu yüzüne de söyledim..
oğlu versin kararını ona bana ....k yemek düşer (çok afedersiniz)

bilmem

bi de boyle olunca kiymete biniyor ogullari, ona da gicik oluyorum. bazen diyorum annemlere, bu kadar anlayisli, yapici olmayaydiniz da sevgilim biraz caba harcasaydi diye simdi bak secme konumunda olan sevgilin oldu, halbuki ailen deseydi biz bu adama kiz vermeyiz, kendini yirtardi gozlerine girebilmek icin erkeklere karsi biraz hincliyim bugunlerde..

bizimkilerin onu kabullenmesi de çok kolay olmadı... hala kesinleşmiş değil... babamın tepesinin tası atarsa vermiyorum dedi mi vermez... aptalmıyım ben kaçıcak halim yok ya olayın farkında benim ailem yanımda herzaman o kendini düşünsün bu durumda kıçı kalkan ben oluyorum ama yoruldum beee... bunun tadını da çıkaramıyorum...

Son düzenleme:

alevi sunni durumu falan mi, nedir bu kadar kabul edilemeyen canim ya? ozel bir seyse cevap verme lutfen, seni sevdigimden soruyorum samimiyetine siginarak. biliyosun bizim bi sirp-turk durumumuz var ya, hani oyle bisey mi diye sormak istedim.. sevenlerin kavusamayisina cok uzuluyorum ben

yoo alakası bile yok...
özgüven eksikliği demek yeterli olabilir
ben üzülmüyorum
kendi düşen ağlamaz

yoo alakası bile yok...
özgüven eksikliği demek yeterli olabilir
ben üzülmüyorum
kendi düşen ağlamaz

oğlundan daha güzelsin die mi? şimdi sevdiğin için kızcan önemli olan huy tabi orasıda ayrı ama bence resimlerden gördüğüm kadarıyla sen onun yanında çokk güzelsinn,yazdıkklarından içininde öle olduğunu düşünüyorum karşındakide sen seçtiği için senin gibi iyidir umarım Allah annesinede hidayet verir ,gerçkeleri görür ve sevenlerin arasına girmez..

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için...
herkes öyle söylüyo ama tipi yemin ediyorum hiç umurumda değil...
çünkü biz gerçekten çok iyi anlaşıyoruz...
sevgi de bi yere kadar... uyum... çözüm üretebilme... saygı... dürüstlük..
bunlar daha önemli bana göre...

Bir de sanki benim regl dönemimde beyefendi de hassaslaşıyor
Hakkını yemeyeyim bu ay iyi idare etti tüm tavırlarıma ve onun gergin dönemine rağmen ama önümüzde daha 4-5 gün var hala bir gol bekliyorum

Amanın hepimiz aynı durumdayız kızlar aman sözlerimize dikkat edelim biri ters bir şey dese kan çıkar heralde şu halimizle

bilmem

Erkek annelerinin şu davranışlarına o kadar çok kızıyorum ki.
Aman sanki bulunmaz hint kumaşılar.
OĞlun sevmiş işte bırak kiminle ne zaman evlenmek isterse evlensin.

[h=3] DR.DUKAN'DAN ZAYIFLAMA SIRLARI(BESLENME SIRLARI-4)
[/h]

[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption"]foto:admiralfoods.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1- Patlıcan
Etkili ve lezzetli bir zayıflama sırrı.

Patlıcan, çok önemli bir maddeyi bünyesinde barındırır: pektin. Bu madde ayrıca besinsel değerini patlıcana veren maddedir. Pektin sindirim sistemine girdiğinde, jelimsi bir hal alır. Bu jel etrafındaki tüm besinleri sarar, özellikle şekeri, yağı ve hatta proteini. Yani kalorileri. Bu kaloriler dışkıyla insan vücudundan atılır. Elmada da pektin bulunur ancak elmadaki pektin şekerden ayrışamaz, buna karşın patlıcanın 100 gramı sadece 22 kkal içerir. Sır içinde başka bir sır daha ister misiniz? Büyük bir patlıcanı alın, etrafına 4-5 sarımsak serpin ve kızarana kadar fırında pişirin. Piştikten sonra ikiye bölüp içini ufak bir kaşıkla çıkarın. Afiyet olsun!

2-Yasaklı Meyveler
Benim diyetimde, meyveler ancak Güçlendirme evresinde izinliler. Doğru Kilonuza ulaştığınızda yiyebilirsiniz. Bir kez manava gittiğimde tam 45 çeşit meyve saymıştım. Bu da demek oluyor ki dünyanın her yerinden meyveler artık marketlere geliyor.

Bu 45 meyvenin 4'ünden kaçının.
1. Muz: Vitamin yönünden düşük bir besin olmasına karşın çok şeker içeriyor.
2. Üzüm: Tam bir şeker deposu.
3. Kiraz: Üzüm kadar şekeri var ve biz bu besini neredeyse hiç çiğnemeden tüketiriz.
4. İncir: Önceleri manavlarda bulmak zordu ancak Türkiye'den ihraç edilmesiyle artık bulmak mümkün.
Elbette ki bu dört meyveyi sizden hayatınız boyunca yememenizi istemeyeceğim ancak eğer kilo kontrolünüzü sağlama almak istiyorsanız, yiyeceğiniz onlarca başka meyve olduğunu unutmayın.

3- Yağsız Süt Ürünleri
Filedelfiya'da katıldığım bir konferansta bir kadın gazeteci, bana neden Fransızlar'ın Amerikalılar kadar kilolu olmadığını sordu.

Hiç düşünmemiştim ancak gerçekten de durum böyleydi. Tam 30 yıldır diyetime yüksek kalitede proteinleri içeren yağsız süt ürünlerini dahil ediyorum. Kilo vermek için süt ürünlerinin yeri gerçekten önemli. Bu geniş süt ürünü yelpazelerinden, yağsız yoğurtları, yağsız krem, lor ve çökelek peynirini tercih edin. Üstelik bu yiyecekleri yanınızda taşımak da kolaydır. Koku yapmazlar, ucuzdurlar ve çok az kalori içerirler. Doyurucudurlar, tatları hoştur ve tatlandırıcılarla tatlı bir hale gelebilirler. Süt ürünleri, Tanrı'nın bize birer hediyesi gibi. Laktoz intoleransına çok kulak asmayın, gerçekten böyle bir durum vardır ancak enderdir.

4-Elma Şarabından Elde Edilen Sirke

Ana öğünlerinizden önce iki yemek kaşığı elma şarabından elde edilmiş sirke içmeyi deneyin.
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki kilo kontrolünde elma şarabından elde edilen sirke işe yarıyor. Önerilen ölçü ise iki yemek kaşığı. Yemeklerden önce alınınca, bu sirke protein ve yağların yıkımına yardımcı oluyor. Ancak asidik olması dolayısıyla bazı kişiler bu sirkeyi sınırlı kullanmalı. Hatta hassas midesi olanlar ya da ülser gibi şikayeti olanların hiç kullanmaması gerekiyor.(çevirenin notu:Kullanılması gereken elma şarabı sirkesi.Yani elmanın önce şaraba daha sonra sirkeye dönüştürülmüş hali öneriliyor(apple cider vinegar).Bulabilirseniz bunu tüketin çünkü direk sirke yapılmış elmanın içilmesi mide için riskli olabilir)

tatlilarimmmm

herkeslere merhabalarrr

ay o regl dönemlerini sormayin. valla en büyük kavgalarimiz bu dönemde cikiyo ki ; Allah yardim etsin valla kocisime.
Hakkaten yaa bazi yerlerde ceza indirimi var regl döneminden dolayi bizimkilerde özelllikle benimki " hormonlarina suc bulma der "

ama napayim yaa valla bogasim geliyo o zaman kim karsima ciksa tanimam. demek ki sorun bende ddegilmis tek

canlarim ben hala 80 kg yim ve de son cikan söylentilerden dolayi arti ( degerlerimde hic bir problem olmamasina ragmen sirf korkumdan dolayi) cok uzun zamandan beridir SIKI SIKIYA yaptigim icin biraz yumusattim diyetimi o da söyle. protein günlerim ayni ama sebze günlerimde, misal bugün, sebzelerimi arttirarak yapiyorum.

bbugünkü menüm mesela ;

sabah
domates , salatalik , peynir . haslanmis yumurta , roka

öglen
pirasa havuc mücver gibi birsey firinda. yanina azcik hazir döner.

aksam da

kiymali fasülye var

yarimcim tatlim , belki bu konu hakkinda konusmamizi yorum yapmamizi istemeyebilirsin hakli olarak. ama buraya yazdigin icin bende iki cift laf etmek isterim.

canim iki gönül bir olursa samanlik seyran olur diyorlar ama hic de öle degil. önemli olan iki tarafin birbirini ne kadar istedigi. Evlenrsiniz bu sefer daha cok problemler olabilir. anne tarafindan demek istiyorum. yani tabi ayrintilari bilmiyoruz ama eger anne de biraz adim atip oglunu cesaretlendirmezse is uzadikca uzar. baska seylerde cikar ortaya.
Canim bence sen en dogrsunu yapmissin. Yani rest cekmissin bir anlamda. Sen gayet akli basinda olgun bir insansin.
ve de nasil davranacagini elbtee daha iyi bilirsin. ama bence biraz sabirli ve sakin ol. yani söyleyecegini söyleyip geri cekildin anladigim kadari ile.
simdi sira diger tarafta bekle sabirla bekle. dedigin gibi kendi düsen aglamaz.

masallah cok akillsin. sana akil vermek degil amacim. sadece biraz desteklemek istedim. ve yaptigin seyin dogru oldugunu hadddim olmayarak söylemek...

naylscim senide öpüyorum canim.. sakin biraz daha sabirli ol. hemen pire icin yorganlari yakmaylim lütfen
evlilik öncesi olur böyle seyler. önemli olan birbirinizi istemeniz cooooookkk istemeniz. öyle tatli birsey ki sevdigin insanla hergün her an beraber olmak... anlatilmaz yasanir yani...

Yanlarında hiç mi protein almayacaksın peki ? öğlen akşam yoğurt gibi falan ?
Belki de en sağlıklısı bu şekildedir.

teşekkür ederim melek arkadaşım benim...
ben çok inanıyorum ilişkimize gerçekten çok güzel olucak...
ama birinin fitili ateşlemesi gerekiyodu bende restimi çekerek o ateşi verdiğimi düşünüyorum...
bundan sonrası yüce allahıma kalmış... herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

Yanlarında hiç mi protein almayacaksın peki ? öğlen akşam yoğurt gibi falan ?
Belki de en sağlıklısı bu şekildedir.

inanmiycaksiniz ama eskiden bu diyetten önce yogurdu sadece makarna ya da pilav ile birlikte yiyebilirdim aksi halde agzima sokmazdim.
ama bu dyiet sayesinde ne kadar faydali oldugunu ögrendim ve alistim artik . yani kesin aksam kiymali fasülyenin yaninda yogurt da yerim yani ama söyleeme geregi duymadim . bundan sonra hayatim boyunca yogurdu ögünlerimden eksik etmem.

sabah peynir yumurta protein
öğlen döner protein
akşam kıyma protein
gayet eksiksiz bi menü...

sagol bebegim

Son düzenleme:

Nasıl bir kafayla okudum bilmiyorum mesajı
Döneri görüp protein olduğunu, kıymayı görüp protein olduğunu bir anlık idrak edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…