Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eski bir masal yok bende seni düzeltmek icin yazmadim ekleme yapayim dedim yeri gelmisken , özellikle yogurtla ilgili uzun zamandir yazacaktim .

olur canim öyle ...

eski bir masal yok bende seni düzeltmek icin yazmadim ekleme yapayim dedim yeri gelmisken , özellikle yogurtla ilgili uzun zamandir yazacaktim .

olur canim öyle ...

Ben de saçmaladığımı fark ettim de protein yok mu diyerek ..

Bu arada kepek kullanmadan atak için yapabileceğim bir tatlı tarifi biliyor musunuz ?

Son düzenleme:

Ben de saçmaladığımı fark ettim de protein yok mu diyerek ..

Bu arada kepek kullanmadan atak için yapabileceğim bir tatlı tarifi biliyor musunuz ?

KAKAO SOSLU PANCAKE(her evre)
Malzemeler:
pancake:
1 yumurta
1 yk. splenda
1,5 yk. süttozu
1 çay kaşığı kab.tozu
3 damla vanilya aroması
sos:
1 yk splenda
1 yk süttozu
1 yk yağsız süt
1 çay kaşığı kakao

Atak dönemimdeyim ama kakao serbest miydi atakta ?

sınırlı izinlileri şu şekilde tüketebilirsin...
ayrıca bu pancake yaptığında emin ol yarısını bile bitiremiyceksin... tıkıycak seni ama inanılmaz körelticek tatlı isteğini...
çoook lezzetli çoookk... sakın hergün yapma...
kriz gelmeden yapma!!!!

Çook çook çook teşekkür ederim.
Yemeğimi yiyip hemen arkasından yapıyorum nasıl teşekkür edeceğimi bilemedimm ..

Her gün sınırlı gıdalar olduğu için mi yapmamalıyım ?

Atak dönemimdeyim ama kakao serbest miydi atakta ?

amann bisey kalmamis zaten güclendirmeye gecmene ye gitsin

valla ben son zamanlarda hic dikkat etmiyorum tatli olayina da. yani dukan tatlilari yapip yapip yiyorum . nasil olsa yulaf kepegi tüketmem gerekiyor bende tatli ile tüketiyorum

Ben facebook kullanmıyorum da pericim zahmet olmazsa buraya kopyalayabilir misin ?

ne demek efendim
Limonlu Çörekler(her evre)

2 Yumurta
Yarım limonun suyu ve kabuğu
2 çay kaşığı kabartma tozu
Birkaç damla vanilya
2 çorba kaşığı splenda
12 çorba kaşığı yağı alınmış süttozu (ben 8 kaşık koydum)

Yumurta ve kabartma tozu çırpılır. Üzerine aromalar, süttozu limon suyu ve kabuğu eklenir ve köpürene kadar çırpılır.
Silikon yada kağıt muffin kaplarına konur ve 160 derece de 12 dk. pişirildikten sonra üzerine fırça yardımıyla biraz süt sürülür. Tekrar fırına verilerek 15-20 dk daha pişirilir.
Kek kıvamında hoş bir tatlı oldu.

Çook çook çook teşekkür ederim.
Yemeğimi yiyip hemen arkasından yapıyorum nasıl teşekkür edeceğimi bilemedimm ..

Her gün sınırlı gıdalar olduğu için mi yapmamalıyım ?

evet sınırlı ürünleri eğer hergün tüketirsek... ertesi gün kendini asla + olarak göstermez...
ama ilerde ciddi duraksama ve büyük +lara sebep oluyor...
tecrübeyle sabittir...
o +lar sonra patır patır gidiyo tabi ama + gördüğün zaman motivasyon yitirildiğinden riskli bi durum...
afiyet bal olsun yağ ve duraksama olmasın inşallah....

yarim ben varya o pancake in hastasiyim hata bazen kakaosuz olarak sütle tatlandiriciyi karistirp serbet gibi döküyorum üstüne ohhh sanki lokma tatlisi yiorum missss

yarim ben varya o pancake in hastasiyim hata bazen kakaosuz olarak sütle tatlandiriciyi karistirp serbet gibi döküyorum üstüne ohhh sanki lokma tatlisi yiorum missss

evet bende sütlüsünü yaptım... sütlü lokma oldu....
ooyyyyyhhhhhhhh.... çok canım istedi....

amann bisey kalmamis zaten güclendirmeye gecmene ye gitsin

valla ben son zamanlarda hic dikkat etmiyorum tatli olayina da. yani dukan tatlilari yapip yapip yiyorum . nasil olsa yulaf kepegi tüketmem gerekiyor bende tatli ile tüketiyorum

Aman gitmiyor o zaman kilolar
Atak dediğime de bakma saf protein günü diyecektim aşık mıyım neyim saçmalayıp duruyorum bugün ..
Sabah krep yapmıştım ondan hakkım kalmamıştı ..

Çok teşekkür ederimm
Bunu kaydettim hemen yarın hatta gece bile yapabilrim şimdi pankek uğraşına girdim

Anlaşılmıştır her gün yapmıyorum böyle şeyler o zaman.
Şimdi olacak pankeklerim hazırımm ..

Nasıl olduğunu yazacağım sonra

Kızlar bugün atakta 7. Gunüm ve dünden beri sisim yani bağırsaklar stop dedi:26:Herneyse asıl sıkıntım su;bugüne kadar saf protein süper giderken,bugün baaya kaçamak yaptım...birazda bu şişlik ve kilo vermem durunca canım sıkıldı sanırım...ne yapmalıyım bilemedim..

off evde olmak yaramıo bana, deli gibi yemek yemek istiyorum. Bir ayağım hep mutfakta, yarın olsun bi an önce de işe gidelim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…