selam kızlar... idrarımda kan oldugunu söylemiştim burda dün... bugün dr gittim. kan ve idrar testi yaptılar. iltihap ve idrar da kan çıktı.kan da gebeliğe baktılar çıkmadı.. dr yine de bir kadın doğuma görünmemi söyledi. kadın doğum da tahlillerime bakarak konunun böbrekler ile ilgili olduğu kadın doğumun buna bakımımın söz konusu olmadığı söyledi... dukan diyeti yapıyorum biliyormusunuz dedim.. evet dedi.. yüksek protein alınıyor, böbreklerinize baktırın üroloji de dedi. ordan oraya derken, bütün gün hastanedeydim sabah zaten fizik tedavim vardı belim den dolayı... ıvır zıvır biton tahlil. öyle bitti günüm. yarın üroloji ye gidicem.. korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. cok uyuma isteğin var çok yorgunum ve hala kanamam var... karnımda ağrım var. sizi bilgilendirecegim.
diyete sabah bır yumurta ile başladım öğlen koşuşturmakdan bir sey yiyemedim. anneme uğradım pırasa vardı babamın yemeği (babam yatalak hasta diyet yemeği yiyor) ondan yedim. tavuk vardı canım yemek istemedi. ceviz, ve fıstık yedim , bi kaç tane de çam fıstığı... dukanla karatay karısımı bir diyet oldu bugunum yavaş yavaş dukandan kopuyorum zaten 5 kilo fazlalıgım kaldı değişik şeyler yemek istiyrum. ve şuan kaçamak yapıyorum bi bardak light kola ve viski, yanında da 2 tane küçük parça çıkolota götürüyorum... ben 3 günden beri sapıttım. 2 ay oldu ve su ara benim inanılmaz kaçamak dır gidiyor.(bana göre büyük kaçamaklar ben bukadar yapmazdım hiç) kaçamak yapıcak arkadaslar dikkatli olun illaki devamı geliyor.....
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Böbreklerinden tedirgin oldum şimdi, bir de ben de çaktırmıyorum ama benim böbreklerimde ufak boyda bir kist var iyice korktum..
Kaçamak kaçamağı gerçekten çekiyor ama lütfen dur de emeklerini ziyan etme.
Ben 57-58 arasındayken bir kaçamağa başlayıp kendimi toparlayamayıp 63 e kadar çıktım bak tekrar vermeye çalışıyorum.
canım benımm cook tesekkurler cook sagol...sana yazarım ben ama sen de lütfen gözük bence dr.. ben galiba yavas yavas karataya geciyorum...bugün denemesem bile kitabı alim da okurum bir bakarım dedim anneme ugrayımca. midem bulanıyordu kalkıp da cıkamdım bidaha kaldı öyle.. çok haklısın kaçamak kaçamağı getiriyor. değişik bişey.. ipler elden gidiyor. ama sen de bayağ kaçırmıssın ipleri umarım ben okadar almam. sen de dikkat kendine. almam ama yaa ben:) suanda 64 dum 65 cıkıyorum:) karataya gecersem sana çook sorum olcak..
Açıkçası doktora gidip ters bir şey duymak istemiyorum şurada yapacağım en fazla 1 ay diye düşünüyorum başka türlü veremeyeceğim çünkü ..
Eğer böbreklerinde bir şey çıkarsa mutlaka geç ben anlatırım sana bol bol ..
Beni tatlıma kavuşturup gidiyorsun görüşrüüzzz ..
Yarim_ çok teşekkür ederim harika olmuşlar afiyetle yiyorum ...
arkadaslar ben bu son 2kg loyu veremiyorum yaaaa
napim?
Günaydın güzel hatunlarrrr :)
Salı gününü pazartesi sanıyorum, hafta çabuk bitecek, cuma geldiğinde ben perşembe sancam ama gerçeği öğrenince yüzümde koccamannnn bi gülümseme olcak aynı eti cin yemiş gibi hehehehehehe
eti cin mi...
versen ya bi tane de bana
bu arada ben dün çalışmış olmama rağmen bugunu yine paartesi sanıyorum niye ki acaba...
bu hafta sonu ailecek istanbula gidiyoruz rahmetli yengemin sene mevlidine... çooook seviyorum istanbulu... doğduğum yer-oyunlar oynadığım o sokaklar... beni çoook cezbediyo... aşığım doğup büyüdüğüm şehre... bir an önce cumartesi olsun ve biz de gidelimmmm
allah razı olsun canım...Başınız sağolsun canım...
Ben sana cuma günü hediye etcem bi eti cinn :)))
allah razı olsun canım...
nidenn...
bugün cuma mı diyceksin...
ama olmazki o gülenadamı yemeden inanmam
eti cin mi...
versen ya bi tane de bana
bu arada ben dün çalışmış olmama rağmen bugunu yine paartesi sanıyorum niye ki acaba...
bu hafta sonu ailecek istanbula gidiyoruz rahmetli yengemin sene mevlidine... çooook seviyorum istanbulu... doğduğum yer-oyunlar oynadığım o sokaklar... beni çoook cezbediyo... aşığım doğup büyüdüğüm şehre... bir an önce cumartesi olsun ve biz de gidelimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?