Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukansız zayıflama çabaların fena gitmiyor o halde ne dersin? En azından gördüğün + lar inmeye başlamış...Bende öğle yemeğinde meyve yemeyi düşünüyorum artık...Vermem gereken kilo azaldıkça daha zor gelmeye başladı diyet...Bir ay daha dişimi sıkayım

12 gündür durakladım aynı kilodayım, 0,5 alıp veriyorum sürekli. son 3-4 gündür 3-4 saat yürüdüm fakat su içemedim fazla, kaçamak da yok. sanırım suyu artırmalıyım ama 12 gündür verememek moral bozuyor haliyle :26:. (özel döneme de girmiyorum)

Bir kaç gün daha dayan eğer duraklama devam ederse yumruk yaparsın...Su içmeyi ihmal etme ama böbreklere çok zararlı

Merhabalar,

Ben de aranıza yeni katıldım. 24 Mart ta başladım dukan a bugün itibariyle 6 kg verdim.

Rom aromasını bir sitede gördüğüm mikrodalga dukan kekinde kullandım ve sonuç güzeldi. 4 dk da kek yapabilmek de bir o kadar güzel.

Umarım herkes kilolarını kolayca verir istediği kiloya ulaşır.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Bir kaç gün daha dayan eğer duraklama devam ederse yumruk yaparsın...Su içmeyi ihmal etme ama böbreklere çok zararlı

yeşil çay içtim bol bol fakat şehir dışındaydım tuvaleti pek kullanamıyordum o yüzden içemedim normalde 2ye yakın içiyordum :2:. bir haftaya yakın daha bekleyeceğim bir şey değişmezse pazartesi yumruk yapabilirim belki.

Yediklerini yaz istersen tek tek buraya belki farkında olmadığın bir hata yapıyorsundur arkadaşlarla kontrol ederiz.

sabah (öğlen 1-2 gibi yedim 5 gündür falan) krep (az yumurta sarılı çünkü kalp ağrısı yapıyor bende yumurta sarısı) peynir ve çay (pslerde domates salatalık)
akşam da dışardan kızarmış tavuk yemek zorunda kaldım birkaç gün (psleri evde yaptım etli taze fasulye yoğurt salata falan, belki de sebzeyi abarttım biraz)

günde de 2-3 yeşil çay.

valla canım aynen fena gitmiyor birde daha iyi gidiyor gibi sanki...
artık ne yiyip ne yemeyeceğimi... zararlı birşey yediğimde sporu arttıracağımı biliyorum...
belki dukan ile o fazlalıklarım 3 günde inerdi ama böylede 5 günde indi

yaz meyvelerine özelliklede çileğe dayanamıyorum ben yemezsem ağlıcak gibi oluyorum aşersem bukadar olur :) regli dönemi berbat bir dönem:)

Abimm dün sonunda bana zayıflamışsın dedi, ah be abicimm 4 ay sonra mı fark ettin bunu dicektim de demedim 25 kilo verdim yaaa, içimden junior bulaşıksuyu çıktı o daha yeni fark etti hehehehehe

Abimm dün sonunda bana zayıflamışsın dedi, ah be abicimm 4 ay sonra mı fark ettin bunu dicektim de demedim 25 kilo verdim yaaa, içimden junior bulaşıksuyu çıktı o daha yeni fark etti hehehehehe

o yine iyi kaç gündür + çıkıyorum komşu diek dedi bak okadar uğraştın verdin yine şişmişsin....
iyide dedim 3-4 kilo fazla çıkıyorum bu durumda hala 11 kg zayıfım eski halimden...

ay bende vermiştim kilo biliyorsun tam 20 kg sonra geri aldım sende alcaksın vs vs. iyide dedim senin yediğini ben yesem ben 100 kg olurum dedim sustu...
dalcam kafa göz haaaa

Başınız sağolsun canım...

Ben sana cuma günü hediye etcem bi eti cinn :)))

Valla tam gaz gidiyosun tek tek basaraktan... 25 kg olmuş çok tebrikler.

Günaydın arkadaşlar. 1 haftalık sebze+protein gününden sonra(Benim diyet dukandan da zıvanadan da çıktı), 2 gün saf protein yaptım bugün sebze +protein günüm. Pazar günüde regl oldum. Aman normalde bende kan pıhtılaşması var az olurdum. Bu ay (ben dukanda et yediğim için kanımın artmasına bağlıyorum) aman ne oldum ne oldum. Şimdi iyiyim maşallah.

Tabi ben bayadır giremedim birsürü kaynatılmış. Düğün felan. Arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Düğün nişan en güzel zamanlar aslında ama işte herkeste oluyor böyle sıkıntılar ve sonuç olarak ...k gibi geçiyor. En güzeli bi nikahla işi bitirmek herhalde. Sonra o krediler insanı öldürüyor bi de boş yere. Vatandaş eğlenip yiyor içiyor sende 2 sene borcunu ödüyosun. Heleki bi de ailelerden destek yoksa hiç bulaşmayacan düğünmüş neymiş. Nikah+gelinlik bide yakın arkadaşlarla yemek tamam. Bide o düğüne harcayacağın parayla mis gibi bi balayı süper işte. Ah şimdi evlensem bunları yaparım işte. Düğün yapacaz diye 2 yıl kredi öde sonra rahatsızlıklar balayı malayı hak getire. Rabbim aile huzuru versin hepimize.

Son düzenleme:

Öğün atlamamaya çalış birde dışarda yiyeceğin zaman şiş tarzı şeyler tercih et ki ona bile bazen yağ ekleyebiliyorlar kurumasın diye...Sebze günlerin de yediğin proteinin sebzeden fazla olması gerekiyor buna da dikkat et

Vursaydın kafasına böyle bir tane

ahahhahaa
işte bu sebepten ben kıçımı yırtıyorum bi nikah olsun yeter diye....
ama kimse yanaşmıyo bu duruma olmazmış bilmemneymiş... sanki onlar ödiycek o borçları... neyse ki mantıklı bi düşüncede olduğumu tasdikler bi yazı olmuş seninki... biz balayı işini de şimdiden hallettik borcunu da ödedik... takılarımızı da aldık... tek derdimiz mobilya... onları da kredi çekip aldıkmı bitti gitti... en azından eşyalarımızı ödüyoruz deriz...

valla herkesin düşüncesi kendine ama yine hayat ne ile karşılaştırcak onu da bilmiyorum ama düğünsüz evlenmeyi şuan için düşünmüyorum.
ben başkasının düğününe bile gitmeye zevk alan bir insanım... inş düğünümde olur.. olucak gibi de gözüküyor ailesi sağolsun ama bize bırakılsa bende ödemek istemeyip yemekle eğlence ile kapatırdım. bir de bizde takı olayı bayağı fazla oluyor :) düğün masrafı çıkar bayağı bayağı :))) zaten nikah istanbulda olcak düğün ankarada 2 kere giycem gelinliğimi inşşşşş

gönder bana onu bebemm...
hemen hemdeeee!!!!!!!

aa biz yarın krediye başvurup çekiyoruz... önce bir 10 bin lira çekicez... taksitler düşüktan fazlaya artıyor... 2 senede ödicez...
dursun para kenarda dokunmıcas ona... çünkü biz borca girmeden biriktiremeyiz onu anladık...

biz de yapmıştık onu... bi süre faizde durdu... ablam evlendikten sonra da aldık beyaz eşyalarımızın tamamını... para bitti eksikler de bitti... halılarımızı bile aldık... sadece mobilyalar kaldı dediğim gibi... onlar için de çekicez diğer kredi de bitmek üzere çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…