- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Herkese Günaydıınnnn
geçen pazartesi gördüğüm 73,8 den sonra bugün şükür kiii 70 kiloya indim ve hala reglide olmadım
onuda olursam ve geçerse sanırım 68.5 ile yoluma devam ederim :)
buarada dukansız devam etme ve kilo verme çabalarım hala devam ediyor :)
ama sanırım psikolojik olarak kaçamak yapıyormuşum gibi geldiğinden sporu arttırdım...
reglimde 6 gün gecikmiş durumda... hoş kullandığım antibiyotik ve ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum...
birde yeni yeme alışkanlığım sayesinde de her gün wcye çıkıyorum...
bugünkü menüm ;
sabah : 1 dillim tam buğday ekmeği+ peynir
ara: yani birazdan yeşil çaaay:)
öğlen : 2 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı ile yapılmış menemen + yoğurt
ara: valla çilek getirdim buaralar resmen aşeriyorum ama sadece 5 tane :) sanki meyveli yoğurt yicem gibi.
akşam : annem evde kepekten makarna denemesi yapıcak tutarsa o + yoğurt beceremezse köfte + yoğurt
12 gündür durakladım aynı kilodayım, 0,5 alıp veriyorum sürekli. son 3-4 gündür 3-4 saat yürüdüm fakat su içemedim fazla, kaçamak da yok. sanırım suyu artırmalıyım ama 12 gündür verememek moral bozuyor haliyle :26:. (özel döneme de girmiyorum)
Bir kaç gün daha dayan eğer duraklama devam ederse yumruk yaparsın...Su içmeyi ihmal etme ama böbreklere çok zararlı
yeşil çay içtim bol bol fakat şehir dışındaydım tuvaleti pek kullanamıyordum o yüzden içemedim normalde 2ye yakın içiyordum :2:. bir haftaya yakın daha bekleyeceğim bir şey değişmezse pazartesi yumruk yapabilirim belki.
Dukansız zayıflama çabaların fena gitmiyor o halde ne dersin? En azından gördüğün + lar inmeye başlamış...Bende öğle yemeğinde meyve yemeyi düşünüyorum artık...Vermem gereken kilo azaldıkça daha zor gelmeye başladı diyet...Bir ay daha dişimi sıkayım
hıım İstanbul senin geleceğini hissetti ondan yüzünde gülücükler açıyor bugün
Abimm dün sonunda bana zayıflamışsın dedi, ah be abicimm 4 ay sonra mı fark ettin bunu dicektim de demedim25 kilo verdim yaaa, içimden junior bulaşıksuyu çıktı o daha yeni fark etti hehehehehe
Başınız sağolsun canım...
Ben sana cuma günü hediye etcem bi eti cinn :)))
sabah (öğlen 1-2 gibi yedim 5 gündür falan) krep (az yumurta sarılı çünkü kalp ağrısı yapıyor bende yumurta sarısı) peynir ve çay (pslerde domates salatalık)
akşam da dışardan kızarmış tavuk yemek zorunda kaldım birkaç gün (psleri evde yaptım etli taze fasulye yoğurt salata falan, belki de sebzeyi abarttım biraz)
günde de 2-3 yeşil çay.
o yine iyi kaç gündür + çıkıyorum komşu diek dedi bak okadar uğraştın verdin yine şişmişsin....
iyide dedim 3-4 kilo fazla çıkıyorum bu durumda hala 11 kg zayıfım eski halimden...
ay bende vermiştim kilo biliyorsun tam 20 kg sonra geri aldım sende alcaksın vs vs. iyide dedim senin yediğini ben yesem ben 100 kg olurum dedim sustu...
dalcam kafa göz haaaa
Valla tam gaz gidiyosun tek tek basaraktan... 25 kg olmuş çok tebrikler.
Günaydın arkadaşlar. 1 haftalık sebze+protein gününden sonra(Benim diyet dukandan da zıvanadan da çıktı), 2 gün saf protein yaptım bugün sebze +protein günüm. Pazar günüde regl oldum. Aman normalde bende kan pıhtılaşması var az olurdum. Bu ay (ben dukanda et yediğim için kanımın artmasına bağlıyorum) aman ne oldum ne oldum. Şimdi iyiyim maşallah.
Tabi ben bayadır giremedim birsürü kaynatılmış. Düğün felan. Arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Düğün nişan en güzel zamanlar aslında ama işte herkeste oluyor böyle sıkıntılar ve sonuç olarak ...k gibi geçiyor. En güzeli bi nikahla işi bitirmek herhalde. Sonra o krediler insanı öldürüyor bi de boş yere. Vatandaş eğlenip yiyor içiyor sende 2 sene borcunu ödüyosun. Heleki bi de ailelerden destek yoksa hiç bulaşmayacan düğünmüş neymiş. Nikah+gelinlik bide yakın arkadaşlarla yemek tamam. Bide o düğüne harcayacağın parayla mis gibi bi balayı süper işte. Ah şimdi evlensem bunları yaparım işte. Düğün yapacaz diye 2 yıl kredi öde sonra rahatsızlıklar balayı malayı hak getire. Rabbim aile huzuru versin hepimize.
Valla tam gaz gidiyosun tek tek basaraktan... 25 kg olmuş çok tebrikler.
Günaydın arkadaşlar. 1 haftalık sebze+protein gününden sonra(Benim diyet dukandan da zıvanadan da çıktı), 2 gün saf protein yaptım bugün sebze +protein günüm. Pazar günüde regl oldum. Aman normalde bende kan pıhtılaşması var az olurdum. Bu ay (ben dukanda et yediğim için kanımın artmasına bağlıyorum) aman ne oldum ne oldum. Şimdi iyiyim maşallah.
Tabi ben bayadır giremedim birsürü kaynatılmış. Düğün felan. Arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Düğün nişan en güzel zamanlar aslında ama işte herkeste oluyor böyle sıkıntılar ve sonuç olarak ...k gibi geçiyor. En güzeli bi nikahla işi bitirmek herhalde. Sonra o krediler insanı öldürüyor bi de boş yere. Vatandaş eğlenip yiyor içiyor sende 2 sene borcunu ödüyosun. Heleki bi de ailelerden destek yoksa hiç bulaşmayacan düğünmüş neymiş. Nikah+gelinlik bide yakın arkadaşlarla yemek tamam. Bide o düğüne harcayacağın parayla mis gibi bi balayı süper işte. Ah şimdi evlensem bunları yaparım işte. Düğün yapacaz diye 2 yıl kredi öde sonra rahatsızlıklar balayı malayı hak getire. Rabbim aile huzuru versin hepimize.
o yine iyi kaç gündür + çıkıyorum komşu diek dedi bak okadar uğraştın verdin yine şişmişsin....
iyide dedim 3-4 kilo fazla çıkıyorum bu durumda hala 11 kg zayıfım eski halimden...
ay bende vermiştim kilo biliyorsun tam 20 kg sonra geri aldım sende alcaksın vs vs. iyide dedim senin yediğini ben yesem ben 100 kg olurum dedim sustu...
dalcam kafa göz haaaa
ahahhahaa
işte bu sebepten ben kıçımı yırtıyorum bi nikah olsun yeter diye....
ama kimse yanaşmıyo bu duruma olmazmış bilmemneymiş... sanki onlar ödiycek o borçları... neyse ki mantıklı bi düşüncede olduğumu tasdikler bi yazı olmuş seninki... biz balayı işini de şimdiden hallettik borcunu da ödedik... takılarımızı da aldık... tek derdimiz mobilya... onları da kredi çekip aldıkmı bitti gitti... en azından eşyalarımızı ödüyoruz deriz...
aa biz yarın krediye başvurup çekiyoruz... önce bir 10 bin lira çekicez... taksitler düşüktan fazlaya artıyor... 2 senede ödicez...
dursun para kenarda dokunmıcas ona... çünkü biz borca girmeden biriktiremeyiz onu anladık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?