Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende senin gibi istiyordum ama dediğin gibi olmazmış öle

Kizlar Allah gönlünüze göre versin hersey arzu ettiginiz gibi olur insallah..:)

Arkadaslar kasiklarimdan sirtima dogru bir agri var adet günlerimde normal bu agrilar ama birde gaz sancisi gibi böbrek agrisi olabilirmi yasayan varmi aranizda.Agrilar daha cok karin boslugunda..Cuma günü randevum var kan tahlillerim icin haftaya carsamba da normal kontrolum eger agrilar devam ederse ultrason isteyecegim böbreklerim icin.

valla de
ayyy bizimkiler çok ılımlı siz nasıl isterseniz herşey öyle olsun diyolar...
tabi sadece benim ailem bu düşünceye sahip

ee ben size ufak bir aile sırrı vereyim...
aslında babamın ailesi çok zengin... ama kendilerini öyle görmüyorla orta seviyeymiş dedem öyle diyor...
o orta ise inanın hepimiz açlık sınırındayız...

ve ben biliyorsunuzki çeyiz yapmaya çalışıyorum ve biz aynı apartmanda oturuyoruz hani görüyorlar birşeyler alıyorum...
geçen babannem bana dediki kızım sen ufak tefek şeyleri ne alıyorsun git dedi yemek takımı + kahvaltı takımı + çatal bıcak al taksit yap öde dedi...
şok oldum dedim ne diyor bu yaa :)) ailede tek kızım hani yapıp yapacakları tek çeyiz....!!!!
nişan istiyorum şimdi bana diyorlarki herkes evde yapıyor evde yapıveririz.... ya dedim en sonunda siz ne işe yarıyorsunuz? dedem 1 nişanı inanın 10 günlük geliri ile yapar üstüne de artar yanii... almıyorum dedim herşeyimi siz yapacaksınız. ay yapamayız bizim okadar gelirimiz yok dedi babannem!!!

hani durumumuz olmasa dediğiniz gibi kredi çeker alırız ki yine alıcam... ne bileyim düğün istemem , nişan istemem... ama var yanii... onun için sinir oluyorum sadece gelip akıl veriyorlar...
bana diyorki dün bak yatak odası takımı + perde + halısı da kıza ait ona göre plan yap... ayh nasıl sinir oldum anlatamam...
okul hayatım hep özel okulda geçti ama burslu okudum... hep millete hava attılar özel okuyor diye... işe başladım dedilerki millete aman onun maaşı selinin çerez parası diye...
hiç fazlada lükste gözüm olmadı ama bu tavırları sinir etti... hep bana yardım ediyormuş gibi milelte hava atıp senelerdir faydalarını görmedim halada görmüyorum...

onun için inada bindii her şeyimi yaptırtcaamm....!!! ama hala evlenmicekmişim gibi davranıyorlar valla herkesin derdi kendine diye bir laf var ya aynen ondan!!!

Samimiyetine inanarak fikrimi söylemek istedim...Bu gibi insanlar varsa eğer çevremizde kendimizden tamamen soyutlamamız gerektiğine inanırım...Ama tabi aranızda ne geçti nasıl iş buralara geldi onu bilemem tabi ama bu gibi insanların yararından çok zararı olur diye düşünüyorum...Sen milyonlar harcarsın adam bir iğne alır gelir düğünü ben yaptım olur eee insan sinir hastası olur hal böyle olunca da...O yüzden en iyisi hiç birşeye karıştırmamak ki ağızlarını açıp bişey dediklerinde kapatması kolay olsun...

Parasi olan darda olandan daha cok aglar darda olan kit kanaat gecinmeye calisirda ondan kat kat durumu iyi olanlarin yaninda para konusu gecince insanin aglama ben yardim ederim diyverisi geliyor. ;-)

biz hep başından beri diyoruzki kimsenin bişeyini istemiyoruz... eksik olsun ama kendi emeğimizle yapılmış olsun... biz artık hiçbişey yemiyoruz ve 2 ayda 4 tane adana burması ve bi set alabildik... bunun yanısıra çekdiğimiz krediyle de ıvır zıvır ne varsa almamız gereken mobilya dışında aklınıza ne geliyosa onları aldık... çok şükür kimseye muhtaç olmadan yaptık bunları... o yüzden milleti eğlendirmek içinde bi dünya para veremem... biz çalışıyoruz biz yapıyoruz... kimsenin bi toplu iğnesi bile lazım değil... ne kendi ailemden ne onun ailesinden... bizim için kimse kendini sıkıntıya sokmasın diye alıyoruz o bilezikleri abla abilerimize vericez taksınlar diye... bu kadar detaylı düşünüyoruz işte...

arkadaslar 4 gunde 2,6 kılo verdım kılolu oldugum ıcın on gun yapıcam atak evresını.Yulaf kepeğini bulamayan arkadaslar istanbul pendik Marina migrosta bulunuyor.(isim verdim ama inşallah yasak değildir)

kızlar iki gündür canım cok tatlı istiyor ve kaçamaklarım var regl dönemine geldim
iştahımı nasıl bastırabilirim nasıl dizginlerim kendimi hemen + ları görmeye başladım :(((
yardım edin

arkadaslar 4 gunde 2,6 kılo verdım kılolu oldugum ıcın on gun yapıcam atak evresını.Yulaf kepeğini bulamayan arkadaslar istanbul pendik Marina migrosta bulunuyor.(isim verdim ama inşallah yasak değildir)

neden 10 gün yapıyorsun kaç kilo fazlan var ve dukanın sitesinden testi yaptın mı?
vücuduna zarar verebilir 10 gün...

kızlar iki gündür canım cok tatlı istiyor ve kaçamaklarım var regl dönemine geldim
iştahımı nasıl bastırabilirim nasıl dizginlerim kendimi hemen + ları görmeye başladım :(((
yardım edin

canım dukan tatlı tariflerini deneyebilirsin... ligth puding yapabilirsin...
hepimiz reglide yapıp yiyoruz...

Eğer imkan elveriyorsa en güzeli bu bence...Kimse ağzını açıp laf söyleyemez ben şunu yaptım sana diye

Canım benim düğün herkesin hakkı tabiki. Aileler destek verince yüzü gülen mutlu gelin ve damat ne güzel şıngır mıngır göbekler falan. Bu bi yana. Fakat yorumlar tabi içinde bulunduğun duruma göre oluyo. Biz düğünümüzü ve altınlarımızı krediyle yaptık 2 yıl ödedik. Mobilyalarımız da 18 ay vade ile taksit. Neler duydum ben canım benim kayınpederim babamlara dedi ki işte şukadar para alıyorlar bide ben mi ödiycem şunu bunu bi emekli maaşımla. Sonra aynı emekli maaşıyla kredi çekilip eve kalorifer sistemi döşetildi. Hadi ben eldim de benle beraber aynı sıkıntıyı çeken oğulları değildi sanki.Benim açımdan en güzeli sade nikah olurdu tabii de benim ailem de kesinlikle razı olmazdı. Davula zurnaya kadar parası hep bizden çıktı. İnsan bazen aman para pul için millete küs olmaya 2 günlük dünyada diyor ama kalp bi kere soğuyor işte.

İnşallah sizinki çok mutlu, çok güzel bir düğün olur.

insan nelere heves etmiyoki....
ama şartlar işte...
allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin inşallah....

değiştim tickerımı asıl diyete başladığım kiloya çektim :)
kendi kendime motivasyon vay beee aslında 15 kiloya yakın vermişim

selam kizlar,

yaklasik 1,5 aysonra tekrar araniza girmeyi istiyorum, umarim beni kabul edersiniz. En son oglum hastaliginda diet i birakmak zorunda kalmistim, daha sonra annemin ve teyzemin türkiye den ziyarete gelmesiyle, verdigim 4 kilo nun 3 kilosunu geri alarak, dün itibariyle diet ime geri döndüm, ve sizlere de tabii ki ....

hayatimda ilk defa bir diet i biraktigim icin yada sartlar geregi yapamadigim icin vicdan azabi cektim, dukan diet tam bana göreymis. diet yaparken acayip egleniyorum. umarim tekrar kilo verebilirim, 1,5 ay sonra herseye sil bastan baslamak cok aci ama hersey oglumun sagligi icin. o iyi olsun da varsin sifirdan basliyim diet e !!!

bu arada son sayfayi okudum sanirim dügün hakkinda yazismalar olmus, tam anlayamadim ama, ben büyük bir dügünün yapilmasina karsiyim.

nikah ve sonrasinda en fazla 20 kisi ile ( en sevdiklerimle ) bir yemek yemek ve eglenmek en güzeli. benim dügünüm toplam 40 kisiydi, süper oldu cok eglendik, herkesle oturup sohbet etmek ve dans etmek, Millet eglensin yesin icsin diye dünya para vermeye karsiyim. stres den baska birsey degil. Dügün benim günüm sevdiklerimle doya doya eglenmek ve her anini hatirlamak en güzeli. Kalabalik olunca hic anlasilmiyor :44::44::44::44:

benim acizane fikrim....

p.s : bu arada hala persembe kilo cizelgesi yapiliyor mu ?

çooooooooook geçmiş olsun...
evet çizelgeye devam...

bende ddegiştirdim hedefi ve ilk basladıgım kiloyu yazdım bir kısmını kullandgm antibiyotik nedeni ile vermiştim sadece yogurt yiyebiliyordum
belki tekrar motive olurum dağılmış durumdayıum suann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…