Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba,
dukan diyetinin atak dönemiyle ilgili bişi sormak istiyorum. benim bir arkadaşım diyetisyene gidiyor ve dukan diyetini uygulatıyormuş. ama yulaf kepeği yerine aralarda kefir içiyor. bunların ikisi aynı şey mi? günlük menüsü aşağıdaki şekilde. bu ilk beş gün içinmiş.
sabah 1 tane yumurta 2 dilim dil peyniri
ara 1 bardak kefir
öğlen 150 gr. et tavuk yada balık
ara 1 bardak kefir
akşam 100 gr et tavuk yada balık

şimdi bu diyet dukan diyeti mi oluyor?

çooooooooook geçmiş olsun...
evet çizelgeye devam...

Canim cok tesekkür ederim, senin heyecan da giderek artiyor sanirim

persembe sabahtan sana gene özelden mesaj atarak durumu bildiririm. 1,5 ay da 4 kilo kaybederdim

VE TOPLAMDA 7-8 kilo olucakti, simdi gene sil bastan

1 haziran da da türkiye ye gelicem, bikini hayallerim suya düstü

üzülmek yooookkk!!!!!!!!!!!
sağlık herşeyden önemli........ biraz sıkı tutarsan bikini giyebilicek kıvama gelebilirsin...

yahu bu spor yapmak iğrenç bişiii nefret ediyorum hemn yoruluyorum yapamıyorum zaten inanın spora yapacağım günler varya hiç başlamasın istiyorum. bişi sorsam size eğer zayıflayabiliosam spor yapmadan dvm etsem vücudum şekilsizmi olur illa?? benim basenler iri ama ordanda gidio tabikide. asıl sorum şu anatomik vücudumun dışına çıkacak kadar şekilsiz bir vücudummu olur illa (yağ o bölgelerde toplanaraktann))sporsuz zayıflarsam???

Ayy kesinlikle aynı düşüncedeyim ben düğüne gitmeyi falan da sevmiyorum zaten ne gerek o kadar masrafa ama olmaazzz olur mu hiç insanlar ne der ?

merhaba canım;
kefiri yulaf kepeği yerine uygulatmıyor önce bu konuyu aydınlatalım. atakta 1,5 seyirde 2 kaşık yemelisin.
kefirin bağırsak temizleme ve yenileme özelliği var diyet için değil normal insanlar bile hergün 1 bardak içmeli... sınırsız faydaları var netten araştırabilirsiniz...
bu menü dukana uygun bir menü ama sınırlı. sen dukanın izinli yiyeceklerinden sınırsız yiyebilirsin ayrıca 100 gr et ile günü geçiremezsin yanında yoğurt vs olmalı...

Arka tarafa doğru diyorsan böbrek ağrısı olabilir bende de zaman zaman oluyor böbreklerimde ufak bir problem vardı.

kızlar iki gündür canım cok tatlı istiyor ve kaçamaklarım var regl dönemine geldim
iştahımı nasıl bastırabilirim nasıl dizginlerim kendimi hemen + ları görmeye başladım :(((
yardım edin

Dukan pankek yapabilirsin.
Dün yaptım ben yarim tavsiye etti saolsun.
Öyle bir kesti ki isteğimi.
1-2 saat sonra arkadaşım geldi elinde hayır diyemeceğim bir sürü şeyle.
Çikolatlı yaş pasta, incir tatlısı, mercimek köftesi, sarma, poğaça ama pancake öyle bir kesmiş ki isteğimi biraz zorlansam da olmaz yemem ben diyebildim.

Spora başlamayı denedin mi hiç ?
Ben uzun süre spor yapmayı bırakınca canım hiç istemez ama başlayınca da yapasım gelir sürekli.
Kaç kg fazlan var bilmiyorum ama 10-15 kg kadarsa zannetmiyorum öyle olacağını ..
Yine de spor yapmış kadar zayıflamış görünmezsin.

Ayy kesinlikle aynı düşüncedeyim ben düğüne gitmeyi falan da sevmiyorum zaten ne gerek o kadar masrafa ama olmaazzz olur mu hiç insanlar ne der ?

insanlar ne derse milyon katı da benden insanlara gelsin o zaman
bugune kadar hiç birileri mutlu olsun diye bişey yapmadım o yüzden canımız ne istiyosa o... insanlar çok bilmiş...
boş boş konuşmaktan başka bi işe yaramazlar... bizim evliliğimiz bizim en özel günümüz nasıl olmasını istiyosak öyle olsun...

dukan dıyetıyle tam 5 kılo verdım hıc spor yapmadım ama reglı donemınde krız gecırdın ekmek ozledım sekerleme cıkolata ozledım cok kotum nasıl koreltcem bu tatlı krızını

Bence de insanlar hiç önemli değil de aileler insanları düşünerek olmaz düğün olsun diye tutturacak belli şimdiden eğer anlayışlı davranıyorlarsa gerçekten çok şanslısınız ..

Düşünüyorum da şöyle sıcak bir nikah gelinliğimi orada giyeyim aşırı kalabalık olmayan sonra da az kişi ufak bir eğlence daha ne olsun ya ..

Mirza, ben de senden hbr bekliyordum.İyice araştır durumunu. Bi de bişey soracağım Sık sık sistit olur musun? Çok sık sistit olanlarda bu idrar kanaması ve ağrı oluyor.İdrar torbası aşırı iltihaplanıp kanamaya başlıyor.İnşallah böyle bişeydir.Allah önce böbreklerini sonra sağlığını korusun. Bizi yine haberdar et ltf. Geçmiş olsun

ya bende eticin hastasiyim böle bir lezzet olamaz ! bu almanlarda hic böle birsey yok. ne kadar cesitli bizimkilerde oysa.

Allah rahmet eylesin canim... iyi özlem giderirsin istanbul la.

süper iste. bak veriyorsun sislik leri. bende en cok esime aksam meyve salatasi yaparken ( cilek , muz, elma, armut ) cilek e icim gitti yaa . zor tuttum kendimi yememek icin.

birde burada haziranda cilek tarlalari oluyo. gidiyosun istedigin kadar yiyosun iceride cikarken de aldigin kadar cilek in parasini ödeyip cikiyorsun. acayip güzel oluyor bol bol yiyorsun yani

ay cok güzel bende iki kere giymistim gelinligimi. uzak yerlede oturunca böle oluyor mecburen

yasamadim ben böle ama korkuyorum cok . gecmis olsun canim

kızlar iki gündür canım cok tatlı istiyor ve kaçamaklarım var regl dönemine geldim
iştahımı nasıl bastırabilirim nasıl dizginlerim kendimi hemen + ları görmeye başladım :(((
yardım edin

dukan tatlilari yap ye bisi olmaz

kilon kactir nedir bilmiyorum ama
eger fazla ise spor yapmadan kilo verirsen sarkik kollar ve bacaklar la kala kalirsin. ayrica spor u eziyet olarak görme . mesela callanetics var kisa sürede sonuclari görünce insan yaptikca yapasi geliyor simdi ben yavas yavas bodyrock.tv ye basladim onun da topik i var burda. sabahlari 20 dk falan yeterli olyuor inanilmaz keyif verici.
hergün ayni seyleri yapmaktansa degisik hareketli sporlar yapmayi seviyorum ben. mesela imkanin varsa yüzmeye git hafta da iki kerede yüzmeye gidiyorum. yeterli olacaktir bu.

yarim bu arada sizin hersey bitmis sekercim bir dügün kalmis. esya kredisinide aldiniz mi evlendikten sonra olur biter. e niye hala bekliyolar anlamadim ben yani.

Merhaba;

Günaydın demiyim, ayalı baya oldu. İyi günler dilerim herkesee!!

Hastalara şifaaa, dertlilere devaaa, evleneceklerin gönlünün istediği gibi bir merasim :) ve herkese de mutluluklar..

Bu 3 gün kaçamaksız geçti. Ama iş yerinde olmayınca pek su içmiyorum o biraz sorun oluyo, aklıma gelmiyo evde. Yine de elimden geldiğince içtim. Cumartesi tartıldım, 63.1 gösterdi tartı ama, o küçük değişimlere pek inanmıyorum. Hemen sevinmedim o yüzden. Su içsem + 200 gr çıkarım. O günden beri tartılmıyorum, Perşembe sabahı tartılcam, bu sefer bildirim yapcam Hedefim bu hafta 61.5 olmaktı ama önceki hafta sonu baya yiyince hedefin 4 gün gerisine düştüm. Umarım Perşembe en azından 62.5 olurum. Herkes tez vakitte istediği kiloya kavusşşsuun, bu hafta eksilerle geçsiinn..

Su şişesi alıyorum ben yanıma içip duruyorum yoksa ben çok sevmeme rağmen su içmeyi unutuyorum ya da üşeniyorum.

Su şişesi alıyorum ben yanıma içip duruyorum yoksa ben çok sevmeme rağmen su içmeyi unutuyorum ya da üşeniyorum.

Merhabaa!!

İş yerinde ben de öyle yapıyorum. Tem tersi, su içmeyi de sevmiyorum, hiiç susamıyorum çünkü ama; içiyorum zorla da olsa. Evdeydim. Orayı burayı toparlarken, işler yaparken hafta içi içtiğim kadar içemedim. Normalde günde 1 bardak bile içmediğim olurdu :S Şimdi ilerleme var. Rejim yapmayı kafaya koyduğumdan beri, dukandan öncesi de var, en az 1,5 - 2 lt içiyorum. Böbrekleri sahatsız olan arakadaşlara da çok geçmiş olsun. Acil şifalar herkesee. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Bolo bol su içmeyi ihmal etmesin kimse.

bende su içerken zevk alırım ama önümde olucak hep yoksa unutyorum...

iş yerinde saat 09:00 'da akşam 18:00'a kadar çay kahve hariç 2 sürehi su içiyorum :) sürahim ufak paşabahçenin... 1lt ya alıyordur ya almıyordur...
akşamda spor yaparken 1 lt su içiyorum rahat... bazen diyorum abartıyormuyum diye ama zorla içmiyorum susadığım için içiyorum

allahııııımmmmmm
yarama tuz basma bebemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…