çooooooooook geçmiş olsun...
evet çizelgeye devam...
Canim cok tesekkür ederim, senin heyecan da giderek artiyor sanirim
persembe sabahtan sana gene özelden mesaj atarak durumu bildiririm. 1,5 ay da 4 kilo kaybederdim
VE TOPLAMDA 7-8 kilo olucakti, simdi gene sil bastan
1 haziran da da türkiye ye gelicem, bikini hayallerim suya düstü
ahahhahaa
işte bu sebepten ben kıçımı yırtıyorum bi nikah olsun yeter diye....
ama kimse yanaşmıyo bu duruma olmazmış bilmemneymiş... sanki onlar ödiycek o borçları... neyse ki mantıklı bi düşüncede olduğumu tasdikler bi yazı olmuş seninki... biz balayı işini de şimdiden hallettik borcunu da ödedik... takılarımızı da aldık... tek derdimiz mobilya... onları da kredi çekip aldıkmı bitti gitti... en azından eşyalarımızı ödüyoruz deriz...
herkese merhaba,
dukan diyetinin atak dönemiyle ilgili bişi sormak istiyorum. benim bir arkadaşım diyetisyene gidiyor ve dukan diyetini uygulatıyormuş. ama yulaf kepeği yerine aralarda kefir içiyor. bunların ikisi aynı şey mi? günlük menüsü aşağıdaki şekilde. bu ilk beş gün içinmiş.
sabah 1 tane yumurta 2 dilim dil peyniri
ara 1 bardak kefir
öğlen 150 gr. et tavuk yada balık
ara 1 bardak kefir
akşam 100 gr et tavuk yada balık
şimdi bu diyet dukan diyeti mi oluyor?
Kizlar Allah gönlünüze göre versin hersey arzu ettiginiz gibi olur insallah..:)
Arkadaslar kasiklarimdan sirtima dogru bir agri var adet günlerimde normal bu agrilar ama birde gaz sancisi gibi böbrek agrisi olabilirmi yasayan varmi aranizda.Agrilar daha cok karin boslugunda..Cuma günü randevum var kan tahlillerim icin haftaya carsamba da normal kontrolum eger agrilar devam ederse ultrason isteyecegim böbreklerim icin.
kızlar iki gündür canım cok tatlı istiyor ve kaçamaklarım var regl dönemine geldim
iştahımı nasıl bastırabilirim nasıl dizginlerim kendimi hemen + ları görmeye başladım :(((
yardım edin
yahu bu spor yapmak iğrenç bişiii nefret ediyorum hemn yoruluyorum yapamıyorum zaten inanın spora yapacağım günler varya hiç başlamasın istiyorum. bişi sorsam size eğer zayıflayabiliosam spor yapmadan dvm etsem vücudum şekilsizmi olur illa?? benim basenler iri ama ordanda gidio tabikide. asıl sorum şu anatomik vücudumun dışına çıkacak kadar şekilsiz bir vücudummu olur illa (yağ o bölgelerde toplanaraktann))sporsuz zayıflarsam???
Ayy kesinlikle aynı düşüncedeyim ben düğüne gitmeyi falan da sevmiyorum zaten ne gerek o kadar masrafa ama olmaazzz olur mu hiç insanlar ne der ?
insanlar ne derse milyon katı da benden insanlara gelsin o zaman
bugune kadar hiç birileri mutlu olsun diye bişey yapmadım o yüzden canımız ne istiyosa o... insanlar çok bilmiş...
boş boş konuşmaktan başka bi işe yaramazlar... bizim evliliğimiz bizim en özel günümüz nasıl olmasını istiyosak öyle olsun...
dukan dıyetıyle tam 5 kılo verdım hıc spor yapmadım ama reglı donemınde krız gecırdın ekmek ozledım sekerleme cıkolata ozledım cok kotum nasıl koreltcem bu tatlı krızını
selam kızlar... idrarımda kan oldugunu söylemiştim burda dün... bugün dr gittim. kan ve idrar testi yaptılar. iltihap ve idrar da kan çıktı.kan da gebeliğe baktılar çıkmadı.. dr yine de bir kadın doğuma görünmemi söyledi. kadın doğum da tahlillerime bakarak konunun böbrekler ile ilgili olduğu kadın doğumun buna bakımımın söz konusu olmadığı söyledi... dukan diyeti yapıyorum biliyormusunuz dedim.. evet dedi.. yüksek protein alınıyor, böbreklerinize baktırın üroloji de dedi. ordan oraya derken, bütün gün hastanedeydim sabah zaten fizik tedavim vardı belim den dolayı... ıvır zıvır biton tahlil. öyle bitti günüm. yarın üroloji ye gidicem.. korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. cok uyuma isteğin var çok yorgunum ve hala kanamam var... karnımda ağrım var. sizi bilgilendirecegim.
diyete sabah bır yumurta ile başladım öğlen koşuşturmakdan bir sey yiyemedim. anneme uğradım pırasa vardı babamın yemeği (babam yatalak hasta diyet yemeği yiyor) ondan yedim. tavuk vardı canım yemek istemedi. ceviz, ve fıstık yedim , bi kaç tane de çam fıstığı... dukanla karatay karısımı bir diyet oldu bugunum yavaş yavaş dukandan kopuyorum zaten 5 kilo fazlalıgım kaldı değişik şeyler yemek istiyrum. ve şuan kaçamak yapıyorum bi bardak light kola ve viski, yanında da 2 tane küçük parça çıkolota götürüyorum... ben 3 günden beri sapıttım. 2 ay oldu ve su ara benim inanılmaz kaçamak dır gidiyor.(bana göre büyük kaçamaklar ben bukadar yapmazdım hiç) kaçamak yapıcak arkadaslar dikkatli olun illaki devamı geliyor.....
eti cin mi...
versen ya bi tane de bana
bu arada ben dün çalışmış olmama rağmen bugunu yine paartesi sanıyorum niye ki acaba...
bu hafta sonu ailecek istanbula gidiyoruz rahmetli yengemin sene mevlidine... çooook seviyorum istanbulu... doğduğum yer-oyunlar oynadığım o sokaklar... beni çoook cezbediyo... aşığım doğup büyüdüğüm şehre... bir an önce cumartesi olsun ve biz de gidelimmmm
Herkese Günaydıınnnn
geçen pazartesi gördüğüm 73,8 den sonra bugün şükür kiii 70 kiloya indim ve hala reglide olmadım
onuda olursam ve geçerse sanırım 68.5 ile yoluma devam ederim :)
buarada dukansız devam etme ve kilo verme çabalarım hala devam ediyor :)
ama sanırım psikolojik olarak kaçamak yapıyormuşum gibi geldiğinden sporu arttırdım...
reglimde 6 gün gecikmiş durumda... hoş kullandığım antibiyotik ve ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum...
birde yeni yeme alışkanlığım sayesinde de her gün wcye çıkıyorum...
bugünkü menüm ;
sabah : 1 dillim tam buğday ekmeği+ peynir
ara: yani birazdan yeşil çaaay:)
öğlen : 2 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı ile yapılmış menemen + yoğurt
ara: valla çilek getirdim buaralar resmen aşeriyorum ama sadece 5 tane :) sanki meyveli yoğurt yicem gibi.
akşam : annem evde kepekten makarna denemesi yapıcak tutarsa o + yoğurt beceremezse köfte + yoğurt
ahahhahaa
işte bu sebepten ben kıçımı yırtıyorum bi nikah olsun yeter diye....
ama kimse yanaşmıyo bu duruma olmazmış bilmemneymiş... sanki onlar ödiycek o borçları... neyse ki mantıklı bi düşüncede olduğumu tasdikler bi yazı olmuş seninki... biz balayı işini de şimdiden hallettik borcunu da ödedik... takılarımızı da aldık... tek derdimiz mobilya... onları da kredi çekip aldıkmı bitti gitti... en azından eşyalarımızı ödüyoruz deriz...
valla herkesin düşüncesi kendine ama yine hayat ne ile karşılaştırcak onu da bilmiyorum ama düğünsüz evlenmeyi şuan için düşünmüyorum.
ben başkasının düğününe bile gitmeye zevk alan bir insanım... inş düğünümde olur.. olucak gibi de gözüküyor ailesi sağolsun ama bize bırakılsa bende ödemek istemeyip yemekle eğlence ile kapatırdım. bir de bizde takı olayı bayağı fazla oluyor :) düğün masrafı çıkar bayağı bayağı :))) zaten nikah istanbulda olcak düğün ankarada 2 kere giycem gelinliğimi inşşşşş
Kizlar Allah gönlünüze göre versin hersey arzu ettiginiz gibi olur insallah..:)
Arkadaslar kasiklarimdan sirtima dogru bir agri var adet günlerimde normal bu agrilar ama birde gaz sancisi gibi böbrek agrisi olabilirmi yasayan varmi aranizda.Agrilar daha cok karin boslugunda..Cuma günü randevum var kan tahlillerim icin haftaya carsamba da normal kontrolum eger agrilar devam ederse ultrason isteyecegim böbreklerim icin.
kızlar iki gündür canım cok tatlı istiyor ve kaçamaklarım var regl dönemine geldim
iştahımı nasıl bastırabilirim nasıl dizginlerim kendimi hemen + ları görmeye başladım :(((
yardım edin
yahu bu spor yapmak iğrenç bişiii nefret ediyorum hemn yoruluyorum yapamıyorum zaten inanın spora yapacağım günler varya hiç başlamasın istiyorum. bişi sorsam size eğer zayıflayabiliosam spor yapmadan dvm etsem vücudum şekilsizmi olur illa?? benim basenler iri ama ordanda gidio tabikide. asıl sorum şu anatomik vücudumun dışına çıkacak kadar şekilsiz bir vücudummu olur illa (yağ o bölgelerde toplanaraktann))sporsuz zayıflarsam???
yalniz bu arada google da bugün cosmus. fermuari tutp indirdiniz mi ?
Merhaba;
Günaydın demiyim, ayalı baya oldu. İyi günler dilerim herkesee!!
Hastalara şifaaa, dertlilere devaaa, evleneceklerin gönlünün istediği gibi bir merasim :) ve herkese de mutluluklar..
Bu 3 gün kaçamaksız geçti. Ama iş yerinde olmayınca pek su içmiyorum o biraz sorun oluyo, aklıma gelmiyo evde. Yine de elimden geldiğince içtim. Cumartesi tartıldım, 63.1 gösterdi tartı ama, o küçük değişimlere pek inanmıyorum. Hemen sevinmedim o yüzden. Su içsem + 200 gr çıkarım. O günden beri tartılmıyorum, Perşembe sabahı tartılcam, bu sefer bildirim yapcamHedefim bu hafta 61.5 olmaktı ama önceki hafta sonu baya yiyince hedefin 4 gün gerisine düştüm. Umarım Perşembe en azından 62.5 olurum. Herkes tez vakitte istediği kiloya kavusşşsuun, bu hafta eksilerle geçsiinn..
Su şişesi alıyorum ben yanıma içip duruyorum yoksa ben çok sevmeme rağmen su içmeyi unutuyorum ya da üşeniyorum.
allahııııımmmmmm
ya bende eticin hastasiyim böle bir lezzet olamaz ! bu almanlarda hic böle birsey yok. ne kadar cesitli bizimkilerde oysa.
Allah rahmet eylesin canim... iyi özlem giderirsin istanbul la.
süper iste. bak veriyorsun sislik leri. bende en cok esime aksam meyve salatasi yaparken ( cilek , muz, elma, armut ) cilek e icim gitti yaa . zor tuttum kendimi yememek icin.
birde burada haziranda cilek tarlalari oluyo. gidiyosun istedigin kadar yiyosun iceride cikarken de aldigin kadar cilek in parasini ödeyip cikiyorsun. acayip güzel oluyor bol bol yiyorsun yani
ay cok güzel bende iki kere giymistim gelinligimi. uzak yerlede oturunca böle oluyor mecburen
yasamadim ben böle ama korkuyorum cok . gecmis olsun canim
dukan tatlilari yap ye bisi olmaz
kilon kactir nedir bilmiyorum ama
eger fazla ise spor yapmadan kilo verirsen sarkik kollar ve bacaklar la kala kalirsin. ayrica spor u eziyet olarak görme . mesela callanetics var kisa sürede sonuclari görünce insan yaptikca yapasi geliyor simdi ben yavas yavas bodyrock.tv ye basladim onun da topik i var burda. sabahlari 20 dk falan yeterli olyuor inanilmaz keyif verici.
hergün ayni seyleri yapmaktansa degisik hareketli sporlar yapmayi seviyorum ben. mesela imkanin varsa yüzmeye git hafta da iki kerede yüzmeye gidiyorum. yeterli olacaktir bu.
yarim bu arada sizin hersey bitmis sekercim bir dügün kalmis. esya kredisinide aldiniz mi evlendikten sonra olur biter. e niye hala bekliyolar anlamadim ben yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?