Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yok canım yaa! Zorla içmiyosun ya, olmaz bi zararıı Afiyet olsuunn! Yaksın götürsün yağlarııı :)

Diyetle beraber su alışkanlığı da geliyor sanırım ben önceden de suyu severdim ama tıkınmaktan içmeye zaman kalmıyordu ki

Abartmıyorsun bence 3 litre falan gayet iyi fazla üstüne çıkmamaya çalış ben bir ara nasıl içiyorsam 4 litre falan oluyordu bana zarar verir azalt dediler ..

senin diyet bitmiş artık son 2 kalmış maşalaaaah

senin diyet bitmiş artık son 2 kalmış maşalaaaah

İnşallah biter artık 55 oalyım bir 2-3 kg daha vereyim diyorum ama son kilolar çok zorluyor beni ..

Hehe :)) Evet. Mide boş kalmıyodu ki hiç, içelim

Cidden ya midemde suya yer olmuyordu resmen su içerken zorlanıyordum mideme yaptığım eziyetlere üzülüyorum resmen.

allahııııımmmmmm
yarama tuz basma bebemmmmmmmm

Anlamayacak ne var? Muhtemelen yerine koyma sendromu yaşıyordur kayınvalide adayı. Bu psikolojik bir rahatsızlık ve ülkemizde çok yaygın= Evliliğinde mutsuz olan kadınlar, erkek çocuklarını kendilerine koca olarak büyütüyorlar. (Bunu bilinç altı yapıyor) Bu tür durumlarda erkek de anneye garip düşkünlükler sergiliyor.Örn. annesinin saç diplerinin boyası geldiğini fark ediyor ve kuaföre götürüyor.Sürekli olarak annesinin kendisine ihtiyacı olduğu duygusu ile yaşıyor.Genellikle en büyük erkek çocuğa yapılan bir uygulama.Anne belirli bir süre sonra kendisini mütemadiyyen gelinle kıyaslamaya başlıyor.Çok komik durumlara düşenler var.

Şimdi muhtemelen anne oğlunun evden gittiğinde karısı ile çok vakit geçirip kendisine az vakit ayıracağı endişesine kapıldı. Bu nedenle de evliliği mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyor. Saçma sebepler ileri sürüyor.Sorun gelini istememe, kızda bir kusur bulma falan değil.Dediğim gibi aslında bilinç dışı bir hareket.Bilinç altı kocasını kaybedeceği için bunları yaptırıyor.Oğlunun kendisine düşkünlüğünü kaybedeceği endişesi ile normaldeki taleplerinden çok daha fazla talepkar davranıyor.

Buradaki büyük sorun ise malesef kayınvalide değil uzun yıllardır, annesinin bu davranışları ile büyümüş olan damat adayı. Bu erkeklerin bazıları normal bir koca olabiliyor. Kayınvalide biraz duygusal çöküntü ve boşluk yaşadıktan sonra kendisine yeni bir uğraş alanı buluyor ve sorun çözülüyor.Bazı erkekler ise eşine sürekli annesinin metresi gibi davranıyor ki bu durumda evlilik tehlikeye giriyor.Malesef evlilik başlamadan erkeğin durumunu anlamak da mümkün değil.Ne demişler "evlilik piyango ne çıkarsa bahtına":))

Ayyy kafam kazannn ne çok şeyle uğraştım ben yaaa

Kızlarr takılmayın hiçbir şeyee, sallayın gitsinn her ne varsa, bir kere geliyoruz dünyaya, maksimum düzeyde zevk almaya çalışın

Merhaba,

Benim de tam 1 ay oldu başlayalı ama aranıza yeni katıldım. Diyete başlamadan önce su içmek aklıma gelmiyordu ama şimdi çok susuyorum ve kendiliğinden içme ihtiyacı hissediyorum. Günde en az 2,5 lt içiyorum ama benim de lavaboya gitme alışkanlığını geliştirmem gerekiyor sanırım çok sıkışmadıkça gitmiyorum.

Kızlar 6 gün atakta 3,5 kilo verdim.İki gün durmuştum,bağırsaklarda stop demişti.Bende dün biraz kaçamak yaptım nedense ve bağırsaklar çalıştı.bu sabahki tartıya göre de kilo vermeye devam ediyorum.Baslangic kilom 63,5'du hedefim 55 yani daha 5 kilo var gidecek..yarın seyire geçmeyi planlıyorum.tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum..

Bu arada bügünde sekerim düştü ve halı hazırda bulduklarımla ufak bı kaçamak yaptım ve su anda kendimi feciii suçlu hissediyorum sanki bütün emegime ihanet etmiştim gibi hissediyorumEvde diğer insanlara normal yemekler yapıyor ve hiç elimi sürmüyordum kendimle gurur duyuyordum yine acil motive olmam lazım sanirim

benim kilolar inise gecemedi, bu durum canimi iyce SIKMAYA basladi. bugün güne katildim. diyetime sadik kaldim. peynir, domates salatalik yedim. ögle sonuda kizimla parka gittik, acliktan midem bulandi. kizima getirdigim mini ekmekten yedim 2 tane. 1 tanede gofret kacirdim. yarin ps günüm bitiyor. 5 gün protein yapicam. sayet bunda da kilo verimi olmazsa naparim bilmem. uffff kafaya taktikca takiyorum. belkide bu yüzden de gitmiyordur kilolar, ama inanin kizlar elimde degil. aklimin beynimin bi kösesinde hep kilolarim. piskolojim boozuldu. sisman ve mutlu biri olamiyorum ben gerci onlarda mutlu degildir ama en azindan neseleri yerinde oluyor.

tatlı krizlerime bulabildiğim tek çözüm tatlandırıcılı sakızlar korka korka çiğniyorum ama yapcak bi şey yok bi şekilde ağzımın oyalanması lazım =))

Haklısın çok sinir bozucu bir durum ama; iradeli olmaya çalış lütfen. Kararlı ol! Aç da kalma sakın. Aç kaldıkça saldırırsın yiyeceklere.. Ben öyle oluyorum. Hem de çok sinirli oluyorum aç kalınca. Yoğurt, hindi füme, light jambon falan, ne bulursan tık ağzına :) Gözümüz pek doymuyo ama bari midemiz doysun. Dayanamayıp ara ara yaptığın kaçamaklar belki etkilemiştir bünyeni. O kadar etkiler mi bilmiyorum ama. Belki vücudun su tutuyo... Mutlaka bir şey vardır. Tuzu azaltıp sporu arttırmayı falan denesen.. Gerçi denemişsindir belki ama, bilemiyorum işte.. Ne kadar olmuştu başlayalı?

tatlı krizlerime bulabildiğim tek çözüm tatlandırıcılı sakızlar korka korka çiğniyorum ama yapcak bi şey yok bi şekilde ağzımın oyalanması lazım =))

Ben de sakız çiğneyince, yemek yemiş gibi hissediyorum :) Yeni keşfettim onu da. İdare ediyor ama baya.. Bir de bu Dukan tatlılarından denediklerimden beğendiğim olmadı hiç Yoğurt, tatlandırıcı, goji berry karıştırıyorum, en sade, en güzeli o geliyo. Bir de dün yine yoğurt, tatlandırıcı, limon suyu ve vanilya aromasını karıştırdım. Buzlukta dondu, dondurma niyetine yedim. Sanırım yine burda dukan diyet tarifleri topiğinde vardı. Fena olmadı.

bitki çaylarından faydalanmanı tavsiye ederim...
burda seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim 34 günde 1 kg indi bende...
şuanda da fazlalardayım...
biraz daha dayan hemen 5 gün yapma protein... daha yolun başındasın...

Ben bugün sehriye corbasi ve simit yedim ama pisman degilim bu sefer adetim beni fena yapti arkadaslar..inanin cocuklarimi kirmaya baslamistim o derece onlara corba yaptim hep beraber oturduk yedik..:)))

Ben bugün sehriye corbasi ve simit yedim ama pisman degilim bu sefer adetim beni fena yapti arkadaslar..inanin cocuklarimi kirmaya baslamistim o derece onlara corba yaptim hep beraber oturduk yedik..:)))

Ayyy!! Kıyamaaammm =) Afiyet olsun boşver yaa :) Beraber yemişsiniz ne güzel =))

İyi akşamlar herkeseee

Cidden yememenin verdiği agresiflik çok kötü iyi yapmışsın afiyet olsun ..

inanin cok iyi geldi gözlerim acildi moralim düzeldi aksama firinda baharatlanmis tavuk ve patates kizartmasi var ama onlar yenmeyecek.:))) Cocuklarda cok sevindi cünkü sevdikleri birseyi yerken yanimda yemek istemiyorlardi sonra dedim annem ben oruclu degilim ya onu degil baska sey yerim yok canim cekermis..:)))))

merhaba kızlar 4 gündür yoktum kayınvalideme gittik şehir dışına , çok güzel yemek yapar ama tuttum kendimi sadece kaşığın ucuyla bulgur pilavı aldım birde minicik bir parça ankara simiti o kadar birde bir kaç fındık 4 günlük gezintide az kaçamakla bitti çok şükür diyete sadık kaldım ama yinede çok az kilo verebilmişim 200 grcık:))) birde şu kabızlığımı çözebilsem yeşil çay kayısı çayı işe yaramıyor bende artık diyete başlamadan önce nar ekşili form macunu almıştım acaba onu kullansam diyete yan etkisi olurmu tamamen bitkisel aslında
içindekiler:Su, ardıç meyvesi, sinameki, altın otu, ayrık otu, kiraz sapı, mısır püskülü, keten tohumu, doğal portakal aroması, avakado yaprağı, kırk kilit otu, antioksidan ( askorbik asit E 300 ), asitliği düzenleyici (sitrik asit E 330 ), koruyucu ( sodyum benzoat E 221 ), tatlandırıcı ( aspartam E 951 ), renklendirici ( tartarazine E 102 ). (Yüzde 0,49 oranında ardıç meyvesi içerir.) ne dersiniz?

Tebrik ederim kacamak yapmamissin..Benimde gaz sancilarim var türkcesi laktoz sanirim onu caylarin icine atarsan iyi geliyor.Burda yeni dogmus bebeklere bile veriliyor arastir istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…