bende su içerken zevk alırım ama önümde olucak hep yoksa unutyorum...
iş yerinde saat 09:00 'da akşam 18:00'a kadar çay kahve hariç 2 sürehi su içiyorum :) sürahim ufak paşabahçenin... 1lt ya alıyordur ya almıyordur...
akşamda spor yaparken 1 lt su içiyorum rahat... bazen diyorum abartıyormuyum diye ama zorla içmiyorum susadığım için içiyorum
Merhabaa!!
İş yerinde ben de öyle yapıyorum. Tem tersi, su içmeyi de sevmiyorum, hiiç susamıyorum çünkü ama; içiyorum zorla da olsa. Evdeydim. Orayı burayı toparlarken, işler yaparken hafta içi içtiğim kadar içemedim. Normalde günde 1 bardak bile içmediğim olurdu :S Şimdi ilerleme var. Rejim yapmayı kafaya koyduğumdan beri, dukandan öncesi de var, en az 1,5 - 2 lt içiyorum. Böbrekleri sahatsız olan arakadaşlara da çok geçmiş olsun. Acil şifalar herkesee. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Bolo bol su içmeyi ihmal etmesin kimse.
bende su içerken zevk alırım ama önümde olucak hep yoksa unutyorum...
iş yerinde saat 09:00 'da akşam 18:00'a kadar çay kahve hariç 2 sürehi su içiyorum :) sürahim ufak paşabahçenin... 1lt ya alıyordur ya almıyordur...
akşamda spor yaparken 1 lt su içiyorum rahat... bazen diyorum abartıyormuyum diye ama zorla içmiyorum susadığım için içiyorum
Diyetle beraber su alışkanlığı da geliyor sanırım ben önceden de suyu severdim ama tıkınmaktan içmeye zaman kalmıyordu ki
Abartmıyorsun bence 3 litre falan gayet iyi fazla üstüne çıkmamaya çalış ben bir ara nasıl içiyorsam 4 litre falan oluyordu bana zarar verir azalt dediler ..
Diyetle beraber su alışkanlığı da geliyor sanırım ben önceden de suyu severdim ama tıkınmaktan içmeye zaman kalmıyordu ki
senin diyet bitmiş artık son 2 kalmış maşalaaaah
Hehe :)) Evet. Mide boş kalmıyodu ki hiç, içelim
allahııııımmmmmm
yarama tuz basma bebemmmmmmmm
benim kilolar inise gecemedi, bu durum canimi iyce SIKMAYA basladi. bugün güne katildim. diyetime sadik kaldim. peynir, domates salatalik yedim. ögle sonuda kizimla parka gittik, acliktan midem bulandi. kizima getirdigim mini ekmekten yedim 2 tane. 1 tanede gofret kacirdim. yarin ps günüm bitiyor. 5 gün protein yapicam. sayet bunda da kilo verimi olmazsa naparim bilmem. uffff kafaya taktikca takiyorum. belkide bu yüzden de gitmiyordur kilolar, ama inanin kizlar elimde degil. aklimin beynimin bi kösesinde hep kilolarim. piskolojim boozuldu. sisman ve mutlu biri olamiyorum bengerci onlarda mutlu degildir ama en azindan neseleri yerinde oluyor.
tatlı krizlerime bulabildiğim tek çözüm tatlandırıcılı sakızlarkorka korka çiğniyorum ama yapcak bi şey yok bi şekilde ağzımın oyalanması lazım =))
benim kilolar inise gecemedi, bu durum canimi iyce SIKMAYA basladi. bugün güne katildim. diyetime sadik kaldim. peynir, domates salatalik yedim. ögle sonuda kizimla parka gittik, acliktan midem bulandi. kizima getirdigim mini ekmekten yedim 2 tane. 1 tanede gofret kacirdim. yarin ps günüm bitiyor. 5 gün protein yapicam. sayet bunda da kilo verimi olmazsa naparim bilmem. uffff kafaya taktikca takiyorum. belkide bu yüzden de gitmiyordur kilolar, ama inanin kizlar elimde degil. aklimin beynimin bi kösesinde hep kilolarim. piskolojim boozuldu. sisman ve mutlu biri olamiyorum bengerci onlarda mutlu degildir ama en azindan neseleri yerinde oluyor.
Ben bugün sehriye corbasi ve simit yedim ama pisman degilimbu sefer adetim beni fena yapti arkadaslar..inanin cocuklarimi kirmaya baslamistim o derece onlara corba yaptim hep beraber oturduk yedik..:)))
Ben bugün sehriye corbasi ve simit yedim ama pisman degilimbu sefer adetim beni fena yapti arkadaslar..inanin cocuklarimi kirmaya baslamistim o derece onlara corba yaptim hep beraber oturduk yedik..:)))
merhaba kızlar 4 gündür yoktum kayınvalideme gittik şehir dışına , çok güzel yemek yapar ama tuttum kendimi sadece kaşığın ucuyla bulgur pilavı aldım birde minicik bir parça ankara simiti o kadar birde bir kaç fındık 4 günlük gezintide az kaçamakla bitti çok şükür diyete sadık kaldım ama yinede çok az kilo verebilmişim 200 grcık:))) birde şu kabızlığımı çözebilsem yeşil çay kayısı çayı işe yaramıyor bende artık diyete başlamadan önce nar ekşili form macunu almıştım acaba onu kullansam diyete yan etkisi olurmu tamamen bitkisel aslında
içindekiler:Su, ardıç meyvesi, sinameki, altın otu, ayrık otu, kiraz sapı, mısır püskülü, keten tohumu, doğal portakal aroması, avakado yaprağı, kırk kilit otu, antioksidan ( askorbik asit E 300 ), asitliği düzenleyici (sitrik asit E 330 ), koruyucu ( sodyum benzoat E 221 ), tatlandırıcı ( aspartam E 951 ), renklendirici ( tartarazine E 102 ). (Yüzde 0,49 oranında ardıç meyvesi içerir.) ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?