Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Maşallah 4 günde azıcık bir kaçamak gerçekten tebrik ettim.
Bir kaç gündür bende de biraz problem vardı bugün goji beryli muhallebi yaptım 1 saat içinde çıktım tavsiye ederim.

nar ekşili macun için ben de acaba deyip kullanmadım fikri olan varsa ben de kullanmaya devam ederim.

canim 3 hafta olcak ama ben 1 haftasini saymiyorum. 1 hafta regl dönemi vardi. gercekten cok bunaldim. yani kacamak hic yapmamistim bugüne kadar. calismadigim günler yürüyüse ciktim. biseyler var ama ne??? vududum bagisiklik kazandi galiba bilemiyorum. 1 hafta daha diyorum. bu defada gitmezse tepemin tasi atcak eminim :) yaa sinirimden agladim resmennn gecen gün. kizim nasil üzülüyor. niye agliyorsun anne diye sordu. bende siskoyum ben ya ondan agliyorum dedim. ama annecim siskoyum diye aglanmazki hadi üzülme dedi. kuzucugum benim.

sizin mesajlariniz bana moral oluyor, cok sagol tatlim sende

Ayy ne tatlı bir kızın var senin öyle maşallah.
Sınırlı gıdaları falan çok mu tüketiyorsun acaba diye düşündüm ben de kısa bir dönemde değil dediğin gibi ..

canim ben 5+5 yapiyorum. yarin ps son günü. sonucta ayni kiloyu verecek olsamda nefsimi dizginlemek icin en azindan 7li rakamlara veda edene kadar böyle devam edeyim demistim. dedigim gibi ps oldugundan hic gram oynamadi. gün gün artilarda bile oldum.

cok can SIKICI bi durum. masallah sen cok iyi dayanmissin. bu forumdan ayrilmamam lazim, degilse diyet firarda olcak :)

sende inise gecersin insallah. önce sagligin yerine gelsin. ayni hizla devam edersin.

Ayy ne tatlı bir kızın var senin öyle maşallah.
Sınırlı gıdaları falan çok mu tüketiyorsun acaba diye düşündüm ben de kısa bir dönemde değil dediğin gibi ..

sagolasin tatlim, temmuzda 4 yasina gircek insallah.

simdiye kadar hep et, kiyma ile beslendim acaba ondan mi aklima gelmiyor degil. arada balikta yedim ama cogunlukla kirmizi et yedim. bu hafta degisiklik yapimmm insallah inise gecer kilolarim. dua edin kizlar bana lütfennnnn, yoksa bi daha diyet miyet yapamam bennnn

Acaba et yağlı mıydı ben kırmızı et yerken genelde yağ oranını düşünüyorum.
Yağ oranı yüksekse ondan olabilir ya da hazır köfte falan yemiyorsun değil mi içinde ekmek olabilir ..
Tavuk yesen bir süre.
Ben pek sevmiyordum tavuğu ama soslu falan olunca severek yiyorum bu sıralarda.

yok canim hazir yemiyorum, kendim hazirliyorum köfteyi. etide yagsiz aliyorum. bu hafta tavuk balik yiyim dedigin gibi degisiklik ise yarayabilir. bende sevmiyorum tavugu, kuru geliyor bana. gerci eti de yogurtla yiyorum. degilse gecmiyor bogazimdan. destegin iscin sagolasin canim.

Bende kirmizi et den daha cok beyaz et tüketiyorum kücük tavuk butlarininin derisini cikariyorum onlar genelde baharatlanmis oluyor derisini cikardikdan sonra firinda pisiriyorum.Güzel oluyor kirmizi et kavurma olmadikca yutamiyorum..Birde sebze gününde köfte hazirliyorum patlicanlari firinda közlüyorum bütün.Köfte harcindan poaca kadar aliyorum sonra poaca gibi aciyorum ortasina patlicani koyup sariyorum yalniz patlicanin saplarini kesmiyorum.Onlara aluminyum folyo sariyorum.Üzerine domates sosu döküyorum sarimsakli..Tavseye ederim güzel oluyor.

cook teşekkür ederim..bugün gittim dr. kan testi idrar tahlili verdim .. bir normal idrar tahlili bir de kültür.. 2 gün sürermiş... ve yarın da usg cekilecek. yarın yine hastanedeyim onun sonucuna göre de bütün sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim.... daha bir teşhis yok suanlık yani.. ve hala kanamam devam ediyor.. sistit olurum evet arada. cok hassas bir vucudum var. ayaklarımı üşüteyim hemen başlar yanmalar... ama kanamalı olarak hiç olmamıştım. bakalım bir cıksın muhakkak anlatacağım. tekrar cook teşekkür ederim ilgin, yaklaşımın için.

Ne demek, tabi ki ilgileneceğiz. Yrn dr a bi git de dr a bişeyler konusunda en azından fikir sahibi olmuştur dr. İyi haberlerini bekliyoruz. Bu arada etkilendim mi ne sırtımın sağ alt tarafı ağrıyor hafif hafif. Gerçi benim ki gaz diye tahmin ediyorum.Benim kabızlık had safhada sanırım ondan:))

İnşallah hafif bişey olsun böbreklere bişey olmasın da. Haberini bekliyoruz.İyi geceler

Günaydın şekerlerrrrr :)

Diyete başladıktan kısa bir süre sonra buraya 44 beden pantolonum var onun içine gircem ben yazmıştım, çok da iyi hatırlıyorum Ben bugün o pantolonun içine girdim Bir mutluyum bir mutluyumm anlatamam, 2 sene önceki gibiyim artıkkkk :) Yolda gören hocalar durdurup sırrımı soruyor hehe yaz geldi kabanlar çıktı, herkes şokta

herkese günaydınnnnnnnnn..........
bahar alerjim kudurmuş durumda yine........
yüzüm çoook fenaa oldu...

süpersiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Afiyet olsun arkadaşım yrn sabah yine başlarsın.

Günaydin arkadaslar güzel bir gün olsun hepimize..:)

Tesekkür ederim dün aksam zaten devam ettim ama sehriye corbasinin bu kadar lezzetli oldugunu bilmiyordum..:))))
Mariza cok gecmis olsun insalah sadece üsütmekten kaynaklanan birseydir güzel haberlerini beklíyoruz.

Bulasyksuyu tebrik ederim masallah...cok sevindim kendim vermis kadar..Benimde pantolanlarim düsüyor belimden senelerdir kemer takmadigim icin yana yikila kemer ariyorum evin icinde..:))))

Hehehehe ben de aynı şeyi yaşamıştım kıyıda köşede bir kemet bulurum diye evin altını üstüne getirdiğim çok oldu. Süper süper gitsin kilolar :)))

süpersiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Teşekkür ederim şekerr, bu arada çook geçmiş olsun, doktora gittin mi?

bende evdeki kemerlerimi son deliklerine kadar kullandım...
baktım son delikte bile bol gittim yeni kemer aldım...
üçüncü deliğinden takmaya başladığım kemer artık ikinci delikten takılıyo ama bu bile bol geliyo... sanırım son deliğe çekip kısa bi süre sonra da yeni kemer alma ihtiyacım doğucak

teşekkür ederim...
gitmedim ama gitmek istiyorum...
bi ara giderim herhalde

Ben bu gidisle esimin kemerini takacam galiba cünkü izine gidene kadar hic birsey almayacagim diye söz verdim kendime..:))) Birde penyelerim omurzlarimdan düsüyo modelli oldular düsük kol:))))

Yarim gecmis olsun tuzlu suyu burnuna cekmeyi dene temizle yani tuzlu suyla burnuna gargara yap bide anlatabilsem..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…