merhaba kızlar 4 gündür yoktum kayınvalideme gittik şehir dışına , çok güzel yemek yapar ama tuttum kendimi sadece kaşığın ucuyla bulgur pilavı aldım birde minicik bir parça ankara simiti o kadar birde bir kaç fındık 4 günlük gezintide az kaçamakla bitti çok şükür diyete sadık kaldım ama yinede çok az kilo verebilmişim 200 grcık:))) birde şu kabızlığımı çözebilsem yeşil çay kayısı çayı işe yaramıyor bende artık diyete başlamadan önce nar ekşili form macunu almıştım acaba onu kullansam diyete yan etkisi olurmu tamamen bitkisel aslında
içindekiler:Su, ardıç meyvesi, sinameki, altın otu, ayrık otu, kiraz sapı, mısır püskülü, keten tohumu, doğal portakal aroması, avakado yaprağı, kırk kilit otu, antioksidan ( askorbik asit E 300 ), asitliği düzenleyici (sitrik asit E 330 ), koruyucu ( sodyum benzoat E 221 ), tatlandırıcı ( aspartam E 951 ), renklendirici ( tartarazine E 102 ). (Yüzde 0,49 oranında ardıç meyvesi içerir.) ne dersiniz?
Haklısın çok sinir bozucu bir durum ama; iradeli olmaya çalış lütfen. Kararlı ol! Aç da kalma sakın. Aç kaldıkça saldırırsın yiyeceklere.. Ben öyle oluyorum. Hem de çok sinirli oluyorum aç kalınca. Yoğurt, hindi füme, light jambon falan, ne bulursan tık ağzına :) Gözümüz pek doymuyo ama bari midemiz doysun. Dayanamayıp ara ara yaptığın kaçamaklar belki etkilemiştir bünyeni. O kadar etkiler mi bilmiyorum ama. Belki vücudun su tutuyo... Mutlaka bir şey vardır. Tuzu azaltıp sporu arttırmayı falan denesen.. Gerçi denemişsindir belki ama, bilemiyorum işte.. Ne kadar olmuştu başlayalı?
canim 3 hafta olcak ama ben 1 haftasini saymiyorum. 1 hafta regl dönemi vardi. gercekten cok bunaldim. yani kacamak hic yapmamistim bugüne kadar. calismadigim günler yürüyüse ciktim. biseyler var ama ne??? vududum bagisiklik kazandi galiba bilemiyorum. 1 hafta daha diyorum. bu defada gitmezse tepemin tasi atcak eminim :) yaa sinirimden agladim resmennn gecen gün. kizim nasil üzülüyor. niye agliyorsun anne diye sordu. bende siskoyum ben ya ondan agliyorum dedim. ama annecim siskoyum diye aglanmazki hadi üzülme dedi. kuzucugum benim.
sizin mesajlariniz bana moral oluyor, cok sagol tatlim sende
bitki çaylarından faydalanmanı tavsiye ederim...
burda seni en iyi anlayacak kişilerden biriyim 34 günde 1 kg indi bende...
şuanda da fazlalardayım...
biraz daha dayan hemen 5 gün yapma protein... daha yolun başındasın...
Ayy ne tatlı bir kızın var senin öyle maşallah.
Sınırlı gıdaları falan çok mu tüketiyorsun acaba diye düşündüm ben de kısa bir dönemde değil dediğin gibi ..
sagolasin tatlim, temmuzda 4 yasina gircek insallah.
simdiye kadar hep et, kiyma ile beslendim acaba ondan mi aklima gelmiyor degil. arada balikta yedim ama cogunlukla kirmizi et yedim. bu hafta degisiklik yapimmm insallah inise gecer kilolarim. dua edin kizlar bana lütfennnnn, yoksa bi daha diyet miyet yapamam bennnn
Acaba et yağlı mıydı ben kırmızı et yerken genelde yağ oranını düşünüyorum.
Yağ oranı yüksekse ondan olabilir ya da hazır köfte falan yemiyorsun değil mi içinde ekmek olabilir ..
Tavuk yesen bir süre.
Ben pek sevmiyordum tavuğu ama soslu falan olunca severek yiyorum bu sıralarda.
Ben bugün sehriye corbasi ve simit yedim ama pisman degilimbu sefer adetim beni fena yapti arkadaslar..inanin cocuklarimi kirmaya baslamistim o derece onlara corba yaptim hep beraber oturduk yedik..:)))
Mirza, ben de senden hbr bekliyordum.İyice araştır durumunu. Bi de bişey soracağım Sık sık sistit olur musun? Çok sık sistit olanlarda bu idrar kanaması ve ağrı oluyor.İdrar torbası aşırı iltihaplanıp kanamaya başlıyor.İnşallah böyle bişeydir.Allah önce böbreklerini sonra sağlığını korusun. Bizi yine haberdar et ltf. Geçmiş olsun
cook teşekkür ederim..bugün gittim dr. kan testi idrar tahlili verdim .. bir normal idrar tahlili bir de kültür.. 2 gün sürermiş... ve yarın da usg cekilecek. yarın yine hastanedeyimonun sonucuna göre de bütün sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim.... daha bir teşhis yok suanlık yani.. ve hala kanamam devam ediyor.. sistit olurum evet arada. cok hassas bir vucudum var. ayaklarımı üşüteyim hemen başlar yanmalar... ama kanamalı olarak hiç olmamıştım. bakalım bir cıksın muhakkak anlatacağım. tekrar cook teşekkür ederim ilgin, yaklaşımın için.
Günaydın şekerlerrrrr :)
Diyete başladıktan kısa bir süre sonra buraya 44 beden pantolonum var onun içine gircem ben yazmıştım, çok da iyi hatırlıyorumBen bugün o pantolonun içine girdim Bir mutluyum bir mutluyumm anlatamam, 2 sene önceki gibiyim artıkkkk :) Yolda gören hocalar durdurup sırrımı soruyor hehe yaz geldi kabanlar çıktı, herkes şokta
Afiyet olsun arkadaşım yrn sabah yine başlarsın.
Günaydin arkadaslar güzel bir gün olsun hepimize..:)
Tesekkür ederim dün aksam zaten devam ettim ama sehriye corbasinin bu kadar lezzetli oldugunu bilmiyordum..:))))
Mariza cok gecmis olsun insalah sadece üsütmekten kaynaklanan birseydir güzel haberlerini beklíyoruz.
Bulasyksuyu tebrik ederim masallah...cok sevindim kendim vermis kadar..Benimde pantolanlarim düsüyor belimden senelerdir kemer takmadigim icin yana yikila kemer ariyorum evin icinde..:))))
süpersiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Günaydin arkadaslar güzel bir gün olsun hepimize..:)
Tesekkür ederim dün aksam zaten devam ettim ama sehriye corbasinin bu kadar lezzetli oldugunu bilmiyordum..:))))
Mariza cok gecmis olsun insalah sadece üsütmekten kaynaklanan birseydir güzel haberlerini beklíyoruz.
Bulasyksuyu tebrik ederim masallah...cok sevindim kendim vermis kadar..Benimde pantolanlarim düsüyor belimden senelerdir kemer takmadigim icin yana yikila kemer ariyorum evin icinde..:))))
Hehehehe ben de aynı şeyi yaşamıştımkıyıda köşede bir kemet bulurum diye evin altını üstüne getirdiğim çok oldu. Süper süper gitsin kilolar :)))
Teşekkür ederim şekerr, bu arada çook geçmiş olsun, doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?