Ben bu gidisle esimin kemerini takacam galiba cünkü izine gidene kadar hic birsey almayacagim diye söz verdim kendime..:))) Birde penyelerim omurzlarimdan düsüyo modelli oldular düsük kol:))))
Yarim gecmis olsun tuzlu suyu burnuna cekmeyi dene temizle yani tuzlu suyla burnuna gargara yap bide anlatabilsem..:))))
teşekkür ederim...
gitmedim ama gitmek istiyorum...
bi ara giderim herhalde
tamam sen zorlanma ben anladım ama yapmam ben onuu öğğkkk
yıllardır böbrek sorunlarıyla uğraşan biri olarak başlarda sanki sııkıntı yaşadım gibi.ama sonra su oranını arttırdım...bugünlerde hava değişimlerine bağlı, sanırım üşüttüm biraz ağrılarım var ama 4 aydır diyetteyim ve yılda 2 kez taş düşüren ben hiç sorun yaşamadım.Merhaba Arkadaslar,
saf protein diyeti üzerine ben de oldukca negatif seyler okudum,korktum yani dürüst söylemek gerekirse..
Cünkü yaklasik 11 yildir böbrek taslari ile bogusan bir insanim ve bu son ay sanki agrilarim artti ama bilmiyorum diyetten mi yoksa ,herzamanki gibi kum tas olayi mi?
acaba diyorum diyeti kendime göre bazi düzenlemelere mi soksam,mesela meyveye baslasam hergün birtane,ya da iki üc gün sirf sebze sonrasinda bir gün atak türü mü yapsam,kafamda bir sürü sey var,önerilerinizi bekliyorum,lütfen..
Cünkü böbrek deyince bende akan sular duruyor,cok cektim ben böbreklerimden,hala da cekiyorum zaman zaman,daha 4-5 ay önce kum döktüm yine..
Ne diyorsunuz canlarim yaaa??? Napcaz Dukan amcamin diyet modelini???
aa nolduki arkadaşım ne bu mutsuzluk..ne seni bukadar üzmeye değebilirmiki?günaydın herkese...
69.8 gördüm sabah.. gıdım gıdım iniyorum... hemde dün akşam okadar kaçırdım..
çok mutsuzum bugün...dün akşamdan beri 2 gr uyku uyumadım...
ağladım durdum valla bir ara sızmışım ağlayarak uyandım
güvendiğin dağlara karlar yağınca insan toplayamıyormuş.
bu sabah uyandığım ve yeni bir gün başladığı için ilk defa isyan ettim Allah'a..
umarım sizlerin günü güzel geçer...
günaydın herkese...
bu sabah uyandığım ve yeni bir gün başladığı için ilk defa isyan ettim Allah'a..
merhaba kızlar 4 gündür yoktum kayınvalideme gittik şehir dışına , çok güzel yemek yapar ama tuttum kendimi sadece kaşığın ucuyla bulgur pilavı aldım birde minicik bir parça ankara simiti o kadar birde bir kaç fındık 4 günlük gezintide az kaçamakla bitti çok şükür diyete sadık kaldım ama yinede çok az kilo verebilmişim 200 grcık:))) birde şu kabızlığımı çözebilsem yeşil çay kayısı çayı işe yaramıyor bende artık diyete başlamadan önce nar ekşili form macunu almıştım acaba onu kullansam diyete yan etkisi olurmu tamamen bitkisel aslında
içindekiler:Su, ardıç meyvesi, sinameki, altın otu, ayrık otu, kiraz sapı, mısır püskülü, keten tohumu, doğal portakal aroması, avakado yaprağı, kırk kilit otu, antioksidan ( askorbik asit E 300 ), asitliği düzenleyici (sitrik asit E 330 ), koruyucu ( sodyum benzoat E 221 ), tatlandırıcı ( aspartam E 951 ), renklendirici ( tartarazine E 102 ). (Yüzde 0,49 oranında ardıç meyvesi içerir.) ne dersiniz?
tilaks bitki çayı var kabızlık için bende senin durumundaydım öyleki haftada bir çıkıodum o da zorla. Allah bin kere razı olsun burda tavsiye etti arkadaşlar. haftada tek poşet içiyorum 8 saat sonra barsaklar tertemiz. . önceleri acaba alışkanlık yapar tembelleştiririmi die düşündüm ama sonuçta bitkisel karışım. şiddetle tavsiye ederim..
canim 3 hafta olcak ama ben 1 haftasini saymiyorum. 1 hafta regl dönemi vardi. gercekten cok bunaldim. yani kacamak hic yapmamistim bugüne kadar. calismadigim günler yürüyüse ciktim. biseyler var ama ne??? vududum bagisiklik kazandi galiba bilemiyorum. 1 hafta daha diyorum. bu defada gitmezse tepemin tasi atcak eminim :) yaa sinirimden agladim resmennn gecen gün. kizim nasil üzülüyor. niye agliyorsun anne diye sordu. bende siskoyum ben ya ondan agliyorum dedim. ama annecim siskoyum diye aglanmazki hadi üzülme dedi. kuzucugum benim.
sizin mesajlariniz bana moral oluyor, cok sagol tatlim sende
cook teşekkür ederim..bugün gittim dr. kan testi idrar tahlili verdim .. bir normal idrar tahlili bir de kültür.. 2 gün sürermiş... ve yarın da usg cekilecek. yarın yine hastanedeyimonun sonucuna göre de bütün sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim.... daha bir teşhis yok suanlık yani.. ve hala kanamam devam ediyor.. sistit olurum evet arada. cok hassas bir vucudum var. ayaklarımı üşüteyim hemen başlar yanmalar... ama kanamalı olarak hiç olmamıştım. bakalım bir cıksın muhakkak anlatacağım. tekrar cook teşekkür ederim ilgin, yaklaşımın için.
Günaydın şekerlerrrrr :)
Diyete başladıktan kısa bir süre sonra buraya 44 beden pantolonum var onun içine gircem ben yazmıştım, çok da iyi hatırlıyorumBen bugün o pantolonun içine girdim Bir mutluyum bir mutluyumm anlatamam, 2 sene önceki gibiyim artıkkkk :) Yolda gören hocalar durdurup sırrımı soruyor hehe yaz geldi kabanlar çıktı, herkes şokta
herkese günaydınnnnnnnnn..........
bahar alerjim kudurmuş durumda yine........
yüzüm çoook fenaa oldu...
kızlar SELAMLAR.
HAFTAYA KİLO KAYIPSIZ BAŞLADIM .SON BİR HAFTA BENİM İÇİN. MAYIS BAŞI GÜÇLENDİRMEYE GEÇİCEM.TAM 4 AY OLDU DİLE KOLAY SIKILDIM YORULDUM.TAM 62 YİM.HAFTAYA KADAR 1 KİLO GİTSE, 61 İLE BEKLENEN TARİHTEN 15 GÜN SONRA VE 1 KİLO FAZLA İLE GÜÇL.GEÇİCEM ARTIK NE YAPAYIM..
23 NİSAN KUTLAMALARI GEZME FİLAN DERKEN YORUCU BİR TATİL GEÇİRDİM.AMA KIZMLA VAKİT GEÇİRMEK SÜPERDİ...
SİZLERDE NE VAR NE YOK?..DEĞİŞEN GELİŞEN BİR ŞEYLER VAR MI?GEÇMİŞİ OKUYAMADIM..
günaydın herkese...
her şey süper ancak yulaf unu ile kepeği kesinlikle aynı şey değil...bulmak artık çok kolay netten çoklu sipariş verebilirsin....kolay gelsin canım..merhaba herkese...nerden baslasam bilmiyorum...
Dogum yaptım 2011 basında ve 65 le hamile kalıp 90 la doguma girdim...
Dogumdan sonra 74 e kadar dustum yalnız biz esimin görevi nedeniyle memleket dısındayız yalnızlık ve emzirme döneminde inanılmaz kilo aldım.
85 leri 90 ları gördüm...sonra buna bir dur demek gerekliydi aralık 2 de doktor kontrolünde zayıflamaya basladım subat basında 66 kiloya indim...
Su an 67 - 68 arası gidip geliyorum ama bebeğim buyudukce agrılarım sızılarım artıyo die 60 kilo olmam gerek diye dusundum...
Butun yazılanları eksiksiz okumaya basladım 82. Sayfadayım:) kitabımı aldım:))
24 nisan itibariyle 5 gün atak donemi yapmak istiyorum sonra seyire gecip 60 olana kadar devam edip koruma ve guclendirme programı yapmayı umuyorum bi aksilik olmazsa...
Dün 3 lt suyumu içtim...
Bu arada yulaf unu aldım kepeğii bulamadım az biraz omletlerime koyuyorum...1 yumurtalı ve peynirli omlet yaptım ve cay içtim:)))
ama yaptıgım arastırmalardan ve okduklarımdan anladımki saglıklı bir besleniş her anlamda....haa bu arada light urunler kullanmaya karsıyım arkadaslar..elimdekilerle denicem...bu konuda uyusamadım sadece ama olsunnn...bu arada tarcınlı sut gercekten kesiyo tatlı isteğini...
Bilgilerinize:)) artık sık sık paylasımlarda buluncam gibi gözüküyo
görüsmek üzere.....
ya düşünüyorum da giden 14 kilonun 10 u 2 ayda gitti son iki ay canımı aldı resmen 4 kilocuk ayıp ya:)))
merhaba herkese...nerden baslasam bilmiyorum...
dogum yaptım 2011 basında ve 65 le hamile kalıp 90 la doguma girdim...
dogumdan sonra 74 e kadar dustum yalnız biz esimin görevi nedeniyle memleket dısındayız yalnızlık ve emzirme döneminde inanılmaz kilo aldım.
85 leri 90 ları gördüm...sonra buna bir dur demek gerekliydi aralık 2 de doktor kontrolünde zayıflamaya basladım subat basında 66 kiloya indim...
su an 67 - 68 arası gidip geliyorum ama bebeğim buyudukce agrılarım sızılarım artıyo die 60 kilo olmam gerek diye dusundum...
butun yazılanları eksiksiz okumaya basladım 82. sayfadayım:) kitabımı aldım:))
24 nisan itibariyle 5 gün atak donemi yapmak istiyorum sonra seyire gecip 60 olana kadar devam edip koruma ve guclendirme programı yapmayı umuyorum bi aksilik olmazsa...
dün 3 lt suyumu içtim...
bu arada yulaf unu aldım kepeğii bulamadım az biraz omletlerime koyuyorum...1 yumurtalı ve peynirli omlet yaptım ve cay içtim:)))
ama yaptıgım arastırmalardan ve okduklarımdan anladımki saglıklı bir besleniş her anlamda....haa bu arada light urunler kullanmaya karsıyım arkadaslar..elimdekilerle denicem...bu konuda uyusamadım sadece ama olsunnn...bu arada tarcınlı sut gercekten kesiyo tatlı isteğini...
bilgilerinize:)) artık sık sık paylasımlarda buluncam gibi gözüküyo
görüsmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?