Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamam sen zorlanma ben anladım ama yapmam ben onuu öğğkkk

yıllardır böbrek sorunlarıyla uğraşan biri olarak başlarda sanki sııkıntı yaşadım gibi.ama sonra su oranını arttırdım...bugünlerde hava değişimlerine bağlı, sanırım üşüttüm biraz ağrılarım var ama 4 aydır diyetteyim ve yılda 2 kez taş düşüren ben hiç sorun yaşamadım.

günaydın canlar, bol eksili sabahlarınız olsun inşallaahhhhh

20 gündür giremiyordum buraya, off sizsizken olmuyo, eksileri göremiyorum yaaa..15 gündür gram oynamıyor, dün yumruk hareketine karar verdim ve başladım..inşallah verebilirim..atak da gibi hissettim kendimi..umarım sürekli girebilirim buraya..

sizleride çok özledim merak ettim, umarım herşey yolundadır..

kızlar SELAMLAR.
HAFTAYA KİLO KAYIPSIZ BAŞLADIM .SON BİR HAFTA BENİM İÇİN. MAYIS BAŞI GÜÇLENDİRMEYE GEÇİCEM.TAM 4 AY OLDU DİLE KOLAY SIKILDIM YORULDUM.TAM 62 YİM.HAFTAYA KADAR 1 KİLO GİTSE, 61 İLE BEKLENEN TARİHTEN 15 GÜN SONRA VE 1 KİLO FAZLA İLE GÜÇL.GEÇİCEM ARTIK NE YAPAYIM..
23 NİSAN KUTLAMALARI GEZME FİLAN DERKEN YORUCU BİR TATİL GEÇİRDİM.AMA KIZMLA VAKİT GEÇİRMEK SÜPERDİ...
SİZLERDE NE VAR NE YOK?..DEĞİŞEN GELİŞEN BİR ŞEYLER VAR MI?GEÇMİŞİ OKUYAMADIM..

günaydın herkese...

69.8 gördüm sabah.. gıdım gıdım iniyorum... hemde dün akşam okadar kaçırdım..

çok mutsuzum bugün...dün akşamdan beri 2 gr uyku uyumadım...
ağladım durdum valla bir ara sızmışım ağlayarak uyandım
güvendiğin dağlara karlar yağınca insan toplayamıyormuş.
bu sabah uyandığım ve yeni bir gün başladığı için ilk defa isyan ettim Allah'a..

umarım sizlerin günü güzel geçer...

günaydın bayanlarrr...

bend geldimm.. yoktum. çünkü tatili fırsat bildim ve şehir dışına çıktım. girmeye fırsatım olmadı. iki günlük dukan ekmegım vardı diğer iki gün içinde yanıma kepek almamısım kepeksız gecırdım.
kaçamak yaptım mı evet yaptım bende simit yedim. baskada kaçamagım yok

amaaaaaaaaaaaaaaa tam -1300ile karsınızdayım.

ama benim çok kötü tuvalet sorunum bas gösterdi. bugun 6. gunum. dün gece ilaç içtim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak. tuvaletede cıkmıs olsaydım daha cok eksı gormus olacaktım

sabahta sadece haslanmıs yumurta yedım..

aa nolduki arkadaşım ne bu mutsuzluk..ne seni bukadar üzmeye değebilirmiki?
sıkma canını, silkin biraz, şükret sağlıklı olduğuna..

isyan etmek yok meleğim...
mutsuz olma lütfen... ne güvendiğin dağı ne karı... noluyoo kuzummm yapma böyle lütfen...
herşey çok güzel olucak inan bana...
hayatında seni üzen sıkan herneyse çözülücek kısa sürede...
inşallah herşey mükemmel olucak...
sen iyi ol yeter...

tilaks bitki çayı var kabızlık için bende senin durumundaydım öyleki haftada bir çıkıodum o da zorla. Allah bin kere razı olsun burda tavsiye etti arkadaşlar. haftada tek poşet içiyorum 8 saat sonra barsaklar tertemiz. . önceleri acaba alışkanlık yapar tembelleştiririmi die düşündüm ama sonuçta bitkisel karışım. şiddetle tavsiye ederim..

bende 1 saat önce ilk defa içtim o tilaksııı amann o neymiş gidiyorum benn....

Günaydın arkadaşlar,

Herkese güzel ve eksili günler diliyorum.

Kızlar, dukan diyetinde yürüyüşün dışında dukan egzersizleri var ya, onları yapan var mı? Kitapta net bir şey göremedim ama 7 kg verdikten sonra başlayın mı diyor uyduruyor muyum yoksa :))

merhaba herkese...nerden baslasam bilmiyorum...

dogum yaptım 2011 basında ve 65 le hamile kalıp 90 la doguma girdim...
dogumdan sonra 74 e kadar dustum yalnız biz esimin görevi nedeniyle memleket dısındayız yalnızlık ve emzirme döneminde inanılmaz kilo aldım.
85 leri 90 ları gördüm...sonra buna bir dur demek gerekliydi aralık 2 de doktor kontrolünde zayıflamaya basladım subat basında 66 kiloya indim...
su an 67 - 68 arası gidip geliyorum ama bebeğim buyudukce agrılarım sızılarım artıyo die 60 kilo olmam gerek diye dusundum...

butun yazılanları eksiksiz okumaya basladım 82. sayfadayım:) kitabımı aldım:))

24 nisan itibariyle 5 gün atak donemi yapmak istiyorum sonra seyire gecip 60 olana kadar devam edip koruma ve guclendirme programı yapmayı umuyorum bi aksilik olmazsa...

dün 3 lt suyumu içtim...

bu arada yulaf unu aldım kepeğii bulamadım az biraz omletlerime koyuyorum...1 yumurtalı ve peynirli omlet yaptım ve cay içtim:)))

ama yaptıgım arastırmalardan ve okduklarımdan anladımki saglıklı bir besleniş her anlamda....haa bu arada light urunler kullanmaya karsıyım arkadaslar..elimdekilerle denicem...bu konuda uyusamadım sadece ama olsunnn...bu arada tarcınlı sut gercekten kesiyo tatlı isteğini...
bilgilerinize:)) artık sık sık paylasımlarda buluncam gibi gözüküyo

görüsmek üzere.....

Günaydıııınn!!!

Daha yeni başlamışsın canım yaa! Hemen umutsuzluğa düşme. Dediğin gibi beyaz et ye bakalım biraz da.. Eminim bir şeyler değişecek!! Kızın da üzülüyormuş bak!! Kıyamaamm..!

Çok geçmiş olsun Mariza. Umarım çabuk iyileşirsin. Ben de hayatımda ilk defa sistit olmuştum geçen sene. Hem de kanlıydı :S Çok fena bir acı o :S ama inan doktora bile gitmedim. Eczaneden ilaçlar aldım. Bi kaç günde iyiye gitti, antibiyotik bitene kadar da düzeldi. İnşallah senin de öyle olur, geçer hemen ilaçlara başlayınca.. Kötü bir şey yoktur inşallah. Bol bol su iç.

Süpersin sen :)) Ben de bugün 38 beden pantolonuma girdim ama, bel bol, kalça sıkı Tam istediğim gibi olmadığı için giymedim. Üstüm M altım hala L galiba Bu popiş azalsa biraz yaa Darısı başımıza :))

herkese günaydınnnnnnnnn..........
bahar alerjim kudurmuş durumda yine........
yüzüm çoook fenaa oldu...

Geçmiş olsun yarim. Senin düzenli ilaç falan kullanman lazım heralde. Bu bahar çok zor geçer yoksa sanaa..

4 ayda sıkılınmaz mı hiç!? Ben 1,5 ay falan daha yapıcam heralde, nasıl dayanıcam diyorum. Bence hedefine ulaşmışsın. 1 kg'dan ne olcak. Aynen devam et, daha da zayıflıcaksın kesin :)

Nileeessss!! Ay ne olduu Deme böyle şeylerrr! Allah dermansız dert vermesiinn!!

Ne güzel de eksilere gidiyosuunnn.

her şey süper ancak yulaf unu ile kepeği kesinlikle aynı şey değil...bulmak artık çok kolay netten çoklu sipariş verebilirsin....kolay gelsin canım..

ya düşünüyorum da giden 14 kilonun 10 u 2 ayda gitti son iki ay canımı aldı resmen 4 kilocuk ayıp ya:)))

Ay o 10'dan sonra güçlendirmeye geçseydin verir myidin acaba :) Çok kasmış gerçekten 2 ayda 4 kilo. Ama nasıl azmetmişsin, bravo! Ben vazgeçerdim heralde :S

10 kg'a kadar çok zorlamıyosa, bana uyar İnşallah bana da öyle olur :) 2 ayda 10 kilo çok iyi

Hoşgeldin!! Evet, yulaf kepeği yulaf unu ile aynı değil. İnternetten bulabilirsin kepeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…