bende 13 kiloyu 2 ayda vermiştim üçüncü ay dolucak yarın resmen ıkınıyorum kilo verebilmek için...
ya düşünüyorum da giden 14 kilonun 10 u 2 ayda gitti son iki ay canımı aldı resmen 4 kilocuk ayıp ya:)))
ya düşünüyorum da giden 14 kilonun 10 u 2 ayda gitti son iki ay canımı aldı resmen 4 kilocuk ayıp ya:)))
bence de öyle yapsaydım ama artık çok geç.ben takıntılı insanım.hala 2 kilonun peşindeyim güçlendirmeye geçsem ne olacak sanki.vücudum o kadar güzel şekillendi ki... ama yok illa 60 ı görecem ...o yüzden azmettim valla...ki ben sporsuz verdim bu kiloyu..Ay o 10'dan sonra güçlendirmeye geçseydin verir myidin acaba :) Çok kasmış gerçekten 2 ayda 4 kilo. Ama nasıl azmetmişsin, bravo! Ben vazgeçerdim heralde :S
10 kg'a kadar çok zorlamıyosa, bana uyarİnşallah bana da öyle olur :) 2 ayda 10 kilo çok iyi
günaydın herkese...
69.8 gördüm sabah.. gıdım gıdım iniyorum... hemde dün akşam okadar kaçırdım..
çok mutsuzum bugün...dün akşamdan beri 2 gr uyku uyumadım...
ağladım durdum valla bir ara sızmışım ağlayarak uyandım
güvendiğin dağlara karlar yağınca insan toplayamıyormuş.
bu sabah uyandığım ve yeni bir gün başladığı için ilk defa isyan ettim Allah'a..
umarım sizlerin günü güzel geçer...
oyyy ne oluyor yavrum yaaa! sakin ol bakalım..... anlatmak istersen buradayız ! hiçbirşey yoktur ki kul Allah a isyan etsin! de bakim bi belki çare oluruz bacım beniiimmmm......Rabbim inşallah çözer her neyse sorun.....kuzucuk yapma böyle vallahi merak ettim hem üzüldüm!
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah! herşeyin bir çaresi var fakat henüz bizler keşfedemedik..... sen anlatmak istersen herşekilde dinlemeye hazırım.....sevgiler öpücükler ne olur üzülme canııımmmm!
herkese günaydınnnnnnnnn..........
bahar alerjim kudurmuş durumda yine........
yüzüm çoook fenaa oldu...
gülüm verdiğim tedaviyi almadın mı?
peki doktora gitmedin mi? hı? sööle bakiim?
İki ayda 10 kg, muhteşem. Ne mutlu size :)
Benim de tam 1 ay oldu, 1,5 haftadır aynı kilodayım. Hipotiroid hastasıyım ben sanırım onunla ilgili bir şey.
Ama 1 fındık dahi yemedim, sanırım dukan kitapla birlikte hipnotize ediyor insanları :)
bence de öyle yapsaydım ama artık çok geç.ben takıntılı insanım.hala 2 kilonun peşindeyim güçlendirmeye geçsem ne olacak sanki.vücudum o kadar güzel şekillendi ki... ama yok illa 60 ı görecem ...o yüzden azmettim valla...ki ben sporsuz verdim bu kiloyu..
ayrıca verilen kilo miktarı başlangıç kilona da bağlı çok kilosu olanlar daha fazla verebiliyorlar...bu dukan da kimseyi kimseyle kıyaslamamak lazım...
oldum olası su içmeyi sevmem. 4 sene evvel susuz diyet yaptım. diyet derken resmen aç kaldım disiplinsiz bir diyetti. 2 buçuk ayda 22 kilo verdim ki kilomda çok diildi. 76 dan 54 e düştüm.sonra safra kesesinde taş akabinde ameliyat. kızlar aman aman sakın suyu ihmal etmeyin kısa vadede sıkıntı olmuo 2 sene sonra çıktı sorun. bu kötü deneyimden sonra suyun önemini anladım haliyle. anladım anlamasınada bi sorunum var ben günde 15. lt içebiliorum(çay kahve hariç). oda kendimi kasarak tabii. fakat sorun şu ki suyun hepsi 2 de bitmiş oluo.zira içmem gereken limit belliya karşımda duruo hemen bitmesi lazım onun yoksa sırtımda yük. bu durumda 2 den sonra hiç su içmiorum dolayısıyla 4 civarıda o sıvı vücuttan atılmış oluo. aboooww cümlenin başını unuttum karıştı ortalık:))
yani içmem gereken suyu 4 saatte içip( 2 saatt duruo o su vücutta) günün geri kalanında içmesem vücut için yanlış ve yetersizmi davranmış olurum?? anlatabildim mi anlamadım valla:)
az önce bir hesap yaptım. son 5 ayda 4,5 kg vermişim. arasıra ufak kaçamaklar oldu ama dolu dolu 5 ay. son 2 aydır da 2 kiloyla uğraşıyorum. gram gram gidiyor gram gram geri geliyor. yürüyüşü artırdım. yumruk yaptım. suyu artırdım falan filan... aklıma ne geldiyse yaptım. hala direniyorum. bakalım ne olacak. dukan amaca bana aralığa kadar devam diyor. edeceğim... 1 haftadır kilo veremedim, 2 haftadır kilo veremedim diye söylenen arkadaşlara duyurulur.
HehehehÇok tatlı Ama, aman valla dikkat etmek lazım. Kötü bir deneyimden sonra öğrenmişsin :S Allah korumuş, daha beteri olmamış. Ben de en az 750 ml öğlene kadar, 750 ml de 1-6 arası içiyorum. İş yüküm bitiyo Ama eve gidince de an azından yatarken falan içiyorum. Ben de hiç sevmem de su içmeyi, ilaç niyetine işte :S Bence de öyle yapma. Gün içine dağıtarak içmek lazım sanırım. Yoksa hooppp atılıyo vücuttan hemen. Sonra yine vücut susuz kalır. Yani heralde sanırsam öyle olur :))
Mesaj alınmıştır moral verdiniz, azminiz için tebrikler. Ama ben bu yumruğu anlamadım. (Utanmış surat yapacaktım bulamadım, bunları nereden yapıyorsunuz :) )
ya bunu soranda yani ben bizzat kendim sağlık sektöründe çalışıyorum:))) etraf dr arkadaşlarımla dolu. ama derlerya terzi kendi söküğünü dikemezmiş. başkası sorsa şıpp die cvp veririm ama kendime gelince tıkk yuukkk:)) ammaaaan arkadaşlara sorsam nolcakki cvapları aynen şööle olcak: nie zorundasın su içmek ??diyet için. ne diyeti?? dukan diyeti. amann canım bırakın şu boş işleri..
du ya yine sinirim depreşti şunları bi dövemde gelem:))
bende tam 1 haftadır gram veremeyenlerdendim. dim diyorum çünkü az evvel tartıldım 2 gün önce 63 olan ben 62 çıktım. sorun barsakların dolu olmasıymış. dün gece bi fincan tilaks sabah tuvalete çıktım inanamıyorum 1 kg çıktı benden:))) haftalardır gram veremeyen arkadaşlarım hiç bozmayın morallerinizi. ee malum hepimizde doğal olarak kabızlık mevcut. barsaklarınız bi boşalsın fark anında görüntü:))))
yuk anam yapmadım... o gün eve giderken eczane kapanmıştı yetişemedim...
ertesi gün de geçmişti... şimdi bi taa oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?