nurs lokman hekim biberiyeli çay var. zayıflamak için kullanılıyormuş. ben bu hafta ona başladım. içinde çok az sinameki de var. doğrudan sinameki çayı içmek zararlı ama bunda çok az var. bağırsakları çalıştırıyor. ödeme de engel oluyor. bende kabızlık yok ama ödem problemim var. haftada bir ilaç alıyordum ama sanırım artık ihtiyaç olmayacak.
aktarlara sorsanız sadece bu çayla ayda 5 kg veririsin falan diye sallıyorlar ama benim güvendiğim aktar hande polat, sadece bu çayla ayda 1-1.5 kg verebilirsiniz diyor. destek olarak kullanmaya başladım ve memnun kaldım. tüm aktarlarda ve nette var. fiyatı da 10 tl civarında.
Tadı nasıl peki arkadaşım, (gerçi zayıflama uğruna zehir olsa içebiliriz ama olsun) günde 1 defa mı içiliyor?[/QUOTE
içilemeyecek gibi değil. ben de çok sevmiyorum tadını ama neticede ilaç niyetine içiyorum. biberiye tadı var ağırlıklı olarak. kekiğe benzer bir tadı vardır biberiyenin. çok az sinameki ve yeşilçay tadı da var. ilk gün 2, poşetle başlayıp, birer birer artırarak 5 poşete çıkıyorsun. sonra birer eksilterek 2 ye iniliyor ve aynı şekilde 5'e çıkılıyor tekrar.
Hehehehe ben de aynı şeyi yaşamıştımkıyıda köşede bir kemet bulurum diye evin altını üstüne getirdiğim çok oldu. Süper süper gitsin kilolar :)))
Teşekkür ederim şekerr, bu arada çook geçmiş olsun, doktora gittin mi?
yıllardır böbrek sorunlarıyla uğraşan biri olarak başlarda sanki sııkıntı yaşadım gibi.ama sonra su oranını arttırdım...bugünlerde hava değişimlerine bağlı, sanırım üşüttüm biraz ağrılarım var ama 4 aydır diyetteyim ve yılda 2 kez taş düşüren ben hiç sorun yaşamadım.
günaydın herkese...
69.8 gördüm sabah.. gıdım gıdım iniyorum... hemde dün akşam okadar kaçırdım..
çok mutsuzum bugün...dün akşamdan beri 2 gr uyku uyumadım...
ağladım durdum valla bir ara sızmışım ağlayarak uyandım
güvendiğin dağlara karlar yağınca insan toplayamıyormuş.
bu sabah uyandığım ve yeni bir gün başladığı için ilk defa isyan ettim Allah'a..
umarım sizlerin günü güzel geçer...
Mesaj alınmıştır moral verdiniz, azminiz için tebrikler. Ama ben bu yumruğu anlamadım. (Utanmış surat yapacaktım bulamadım, bunları nereden yapıyorsunuz :) )
kizlar bugün PS günüm
sabah domates salatalik haslanmis yumurta
öglende tonbaligi ile gecistiricem.
aksamada biber dolmasi var.mmm miss
oy oy oy biber dolması. en sevdiğim yemek. pirinçsiz pişiyor değil mi o dolma?
tabi cnm . diyeti biraz kendimce hafiflettim derken pirinc makarnaya da dönmedik elbet.
sadece sebze günlerinde daha az sebze yerken nerdeyse protein ile ayni olacak sekilde tüketiyorum hata biraz fazla olabilir.
tabi cnm . diyeti biraz kendimce hafiflettim derken pirinc makarnaya da dönmedik elbet.
sadece sebze günlerinde daha az sebze yerken nerdeyse protein ile ayni olacak sekilde tüketiyorum hata biraz fazla olabilir.
Kızlar benim 8 kilo kadar verip 55 kiloya düşme hedefim vardı ve önce dukanın kitabını aldım okudum netten araştırdım ... Annemle aynı gün bu diete başladık .. Hiç tartılmdım fobim vardı fakat sadece yemek konusunda sadık kaldım hiç hareket etmedim .. Ve acıkmıyordumda .. İş yerimden dolayı sabah bazen kahvaltı yapıyordum ve akşam 8 gibi yemek yemek zorunda kalıyordum tabiki dukana göre.. Bu dönemde fena halde kabızlık çektim yasak olmasına rağmen biber ( acı) yemek zorunda kaldım kabızlığımı biraz ortadan kaldırdı ama hiç kilo verdiğimi hissetmedim ... Tamda regl dönemimde önce kaçamak yaptım sonra bıraktım ... 3 gündür abartmamak şartıyla normal besleniyorum ve tekrar dukan yapmak istiyorum ... Ama sporla desteklemek zorunda olduğumuz için bu Callanetics olayını birileri ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim:44:
boyum 165 cm.canım boyun kaç? eğer uzunsan geriye pek yağ kalmadığı için verememişsindir belki :) ehehehe
nurs lokman hekim biberiyeli çay var. zayıflamak için kullanılıyormuş. ben bu hafta ona başladım. içinde çok az sinameki de var. doğrudan sinameki çayı içmek zararlı ama bunda çok az var. bağırsakları çalıştırıyor. ödeme de engel oluyor. bende kabızlık yok ama ödem problemim var. haftada bir ilaç alıyordum ama sanırım artık ihtiyaç olmayacak.
aktarlara sorsanız sadece bu çayla ayda 5 kg veririsin falan diye sallıyorlar ama benim güvendiğim aktar hande polat, sadece bu çayla ayda 1-1.5 kg verebilirsiniz diyor. destek olarak kullanmaya başladım ve memnun kaldım. tüm aktarlarda ve nette var. fiyatı da 10 tl civarında.
aaaa sinameki tek başına zararlı mı?? o kadar sordum bitki dedliler bişi olmaz dediler bende aldım haftada bir poşet kullaniorum zararlı olsada bişi yapmaz dedim kendi kendime. ama bişiler ters gidio zaten düşünsenize 6 gün tık yok bir çay sayesinde 7. gün hepsi birden. yani laçlardan çok daha etkiliii. du ben hemen söylediğini alayım. günde bir fincanmı içeceğiz yeterlimi??
boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten...
aaaa sinameki tek başına zararlı mı?? o kadar sordum bitki dedliler bişi olmaz dediler bende aldım haftada bir poşet kullaniorum zararlı olsada bişi yapmaz dedim kendi kendime. ama bişiler ters gidio zaten düşünsenize 6 gün tık yok bir çay sayesinde 7. gün hepsi birden. yani laçlardan çok daha etkiliii. du ben hemen söylediğini alayım. günde bir fincanmı içeceğiz yeterlimi??
canım başladığımda 76 kilydum ama ben...dombalaktım yani..şimdi yeni halime alışamıyorum:))eh ne diyim sen nerden vermeye çalışıyorsun gülüm? Allah sizi iyi etsin emiiiiii......öldürceeeniz beniiiiii.....:84::84::84::84::84::84::84::84:
şeker sen özel okulda mı öğretmensin??sinemakinin fazla kullanımı hem bağırsak tembelliğine yol açıor hemde böbrekler için çok zararlı.O nedenle az miktarda tüketilmesi lazım.İçinde sinameki olan çayları haftada 2-3 kez içmen gerekli.bende öle yapıorum.
bu arada hepinize mrb kızlar.malum yine iki gündür ameliyat olmadan işi çözermiyiz die hastanelerdeyim,,şimdilik haftaya regl bitimine kdr ilaç kullanacağım.Ondan sonra bakılacak kistin durumuna göre ameliyat yada ne olacağı söylenecek..ağrılarım dewam edior bakalım ilaçlarla idare etmeye ve şu lanet işyerine gelmeye çalışıorumm..işim komiği patronumun hala bu kistleri dukan.a bağlamasırejimi bırak 2 gün sonra ii olacaksın dio bidee allammm yaaa bi kapa şu çeneni diyesim geliorr hakikatenn
sinemakinin fazla kullanımı hem bağırsak tembelliğine yol açıor hemde böbrekler için çok zararlı.O nedenle az miktarda tüketilmesi lazım.İçinde sinameki olan çayları haftada 2-3 kez içmen gerekli.bende öle yapıorum.
bu arada hepinize mrb kızlar.malum yine iki gündür ameliyat olmadan işi çözermiyiz die hastanelerdeyim,,şimdilik haftaya regl bitimine kdr ilaç kullanacağım.Ondan sonra bakılacak kistin durumuna göre ameliyat yada ne olacağı söylenecek..ağrılarım dewam edior bakalım ilaçlarla idare etmeye ve şu lanet işyerine gelmeye çalışıorumm..işim komiği patronumun hala bu kistleri dukan.a bağlamasırejimi bırak 2 gün sonra ii olacaksın dio bidee allammm yaaa bi kapa şu çeneni diyesim geliorr hakikatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?