Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tadı nasıl peki arkadaşım, (gerçi zayıflama uğruna zehir olsa içebiliriz ama olsun) günde 1 defa mı içiliyor?

tebrikler bulasiksuyu

masallah.. canim ya valla iyi dayanmissin sende benim gibi uzun . son zamanlarda valla o kadar SIKILIYORUM KI bikkinlik geldi artik ya haziran a fazla kalmadi son 10 kg yu da iki ay icinde verebilecegimi sanmiyorum

o yüzden haziranda kilom kac olursa olsun güclendirmeye gecicem valla

tövbe de canim söylediklerin icin. Allahin gücüne gider. Hepimiz herbirimiz onun icin cok degerliyiz .sakin böyle düsünme . merak etme bu da gececek.

kizlar bugün PS günüm

sabah domates salatalik haslanmis yumurta

öglende tonbaligi ile gecistiricem.

aksamada biber dolmasi var. mmm miss

Mesaj alınmıştır moral verdiniz, azminiz için tebrikler. Ama ben bu yumruğu anlamadım. (Utanmış surat yapacaktım bulamadım, bunları nereden yapıyorsunuz :) )

mesaj yazarken altta birsürü ikon cikiyor ya canim. görmedinmi ordan tiklayip koy

oy oy oy biber dolması. en sevdiğim yemek. pirinçsiz pişiyor değil mi o dolma?

tabi cnm . diyeti biraz kendimce hafiflettim derken pirinc makarnaya da dönmedik elbet.
sadece sebze günlerinde daha az sebze yerken nerdeyse protein ile ayni olacak sekilde tüketiyorum hata biraz fazla olabilir.

tabi cnm . diyeti biraz kendimce hafiflettim derken pirinc makarnaya da dönmedik elbet.
sadece sebze günlerinde daha az sebze yerken nerdeyse protein ile ayni olacak sekilde tüketiyorum hata biraz fazla olabilir.

afiyet şeker olsun arkadaşım. benim bu diyette en çok zorlandığım konu yemek yapmak. yemek yapmayı çok severim ve oldukça ustayımdır bu konuda. şöyle mutfağa girip çorbasından tatlısına sofralar donatmayı çok özledim. evde yalnız yaşadığım için, sadece kendime diyet yemekleri pişiriyorum. ne yaparsak yapalım aynı şey olmuyor işte... hayırlısı artık )))

Kızlar benim 8 kilo kadar verip 55 kiloya düşme hedefim vardı ve önce dukanın kitabını aldım okudum netten araştırdım ... Annemle aynı gün bu diete başladık .. Hiç tartılmdım fobim vardı fakat sadece yemek konusunda sadık kaldım hiç hareket etmedim .. Ve acıkmıyordumda .. İş yerimden dolayı sabah bazen kahvaltı yapıyordum ve akşam 8 gibi yemek yemek zorunda kalıyordum tabiki dukana göre.. Bu dönemde fena halde kabızlık çektim yasak olmasına rağmen biber ( acı) yemek zorunda kaldım kabızlığımı biraz ortadan kaldırdı ama hiç kilo verdiğimi hissetmedim ... Tamda regl dönemimde önce kaçamak yaptım sonra bıraktım ... 3 gündür abartmamak şartıyla normal besleniyorum ve tekrar dukan yapmak istiyorum ... Ama sporla desteklemek zorunda olduğumuz için bu Callanetics olayını birileri ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim :44:

afiyet şeker olsun arkadaşım. benim bu diyette en çok zorlandığım konu yemek yapmak. yemek yapmayı çok severim ve oldukça ustayımdır bu konuda. şöyle mutfağa girip çorbasından tatlısına sofralar donatmayı çok özledim. evde yalnız yaşadığım için, sadece kendime diyet yemekleri pişiriyorum. ne yaparsak yapalım aynı şey olmuyor işte... hayırlısı artık )))

callanetics başlığına bakarsan orda videolar ve gerekli bilgiler var. ben de callan yapıyorum ve çok memnunum.

canım boyun kaç? eğer uzunsan geriye pek yağ kalmadığı için verememişsindir belki :) ehehehe
boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten..
.

aaaa sinameki tek başına zararlı mı?? o kadar sordum bitki dedliler bişi olmaz dediler bende aldım haftada bir poşet kullaniorum zararlı olsada bişi yapmaz dedim kendi kendime. ama bişiler ters gidio zaten düşünsenize 6 gün tık yok bir çay sayesinde 7. gün hepsi birden. yani laçlardan çok daha etkiliii. du ben hemen söylediğini alayım. günde bir fincanmı içeceğiz yeterlimi??

sinameki kısa dönemde bağarsak tembelliği yapıyor ama uzun dönemde daha tehlikeli. bağarsaklardaki kılcal damarlarda çatlaklara neden olabiliyormuş. çok az kullanmak lazım. ibrahim saraçoğlu'nun verdiği bilgi böyleydi.

boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten..
.

eh ne diyim sen nerden vermeye çalışıyorsun gülüm? Allah sizi iyi etsin emiiiiii......öldürceeeniz beniiiiii.....:84::84::84::84::84::84::84::84:

sinemakinin fazla kullanımı hem bağırsak tembelliğine yol açıor hemde böbrekler için çok zararlı.O nedenle az miktarda tüketilmesi lazım.İçinde sinameki olan çayları haftada 2-3 kez içmen gerekli.bende öle yapıorum.

bu arada hepinize mrb kızlar.malum yine iki gündür ameliyat olmadan işi çözermiyiz die hastanelerdeyim,,şimdilik haftaya regl bitimine kdr ilaç kullanacağım.Ondan sonra bakılacak kistin durumuna göre ameliyat yada ne olacağı söylenecek..ağrılarım dewam edior bakalım ilaçlarla idare etmeye ve şu lanet işyerine gelmeye çalışıorumm..işim komiği patronumun hala bu kistleri dukan.a bağlaması rejimi bırak 2 gün sonra ii olacaksın dio bidee allammm yaaa bi kapa şu çeneni diyesim geliorr hakikatenn

eh ne diyim sen nerden vermeye çalışıyorsun gülüm? Allah sizi iyi etsin emiiiiii......öldürceeeniz beniiiiii.....:84::84::84::84::84::84::84::84:
canım başladığımda 76 kilydum ama ben...dombalaktım yani..şimdi yeni halime alışamıyorum:))

şeker sen özel okulda mı öğretmensin??

Çok geçmiş olsun. Patronu da ne yapacaksın elden bişey gelmez erkek kafası işte...Benim eşim de bana hedef koydu dün gece, 3 kg daha verince ben o da diyete girecekmiş. Biz evlendiğimizden beri ben 16 o 14 kg aldık da:)) O hızlı kilo verirmiş de benim moralim bozulmasın diye benim biraz daha vermemi bekliyormuş!! Erkek megalomanlığı:))

kızlar ben geldim ama ne geldim diyet falan kalmadı bozdum tartıyada çıkamıyorum korkumdan inşallah hala 65 te kalmışımdır bugün ve yarın atak yapıp seyirden devam edicem artık ne yapayım zaten sadece 5 kg kaldı 2 aydada bu 5 kg giderse çoookk güzel olacak ama hiç motivasyonum kalmadı sıkııldım diyetten yardım edin banaaaa

Arkadaşlar büyük bir hevesle başladığım dukan diyetim maalesef hayalkırıklığıyla sonuçlandı...Zaten kırtasiyeye çok para veren biri olduğum için kitabıda satın alıp okumaya başlamıştım.Okuyan arkadaşlarım hatırlayacaklardır,günde en az 2-3 litre içecek tüketilmesi tembih ediliyor,tüketilmezse eğer kötü sonuçları olacağından bahsediliyordu.Ancak bu kötü sonuçların ne olacağı yazmıyordu...Neyse başladım diyete ben.Suyu da içiyorum ama devamlı et yemekten dolayı içim çok yanıyordu.Su kesmiyordu yani.Kitaba istinaden ayrıca diyet kola tüketmeye başladım.Ancak 4.gün kendimi çok kötü hissettiğim için diyeti bıraktım.Devamlı midem bulanıyordu.Hayvansal gıdaları görmek istemiyordum.Bıraktıktan 2 gün sonra kahvaltıda 2 yumurta,bir gün daha sonra akşam yemeğinde tavuk,ertesi günde 10-15 midye yedim (Midyeye kesinlikle allerjim yok bir oturuşta yarım tepsi yiyebilirim ).Bir sonraki gün işyerimde kaşınmaya başladım.O gün ve gece boyunca kaşınmam devam etti..Sabah uyandığımda heryerim kabarmıştı öyle ki tek gözüm yarı yarıya kapalıydı.Doktora gittim,kurdeşen olmuşum,günlerden perşembeydi,doktor 2 gün rapor verdi..4 gün iğne yedim arkadaşlar..Bilgilerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…