Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

işlerden dolayı bakınamadım buraya...

beni düşünüp msj atan herkes cansınızzz
biraz daha iyim şimdi...

reglide olamadım olayları biraz abartıyorum çok hassaslaştım ık dese biri ağlıcak gibiyim...

size dukansız menümü yazayım bugün yine :)

sabah: 1 dilim tam buğday + light peynir
ara: 3 tane fıstık + 2 tane badem
öğlen : sütlü sosis az salçalı + 1 dilim tam buğday
ara: 2 kayısı
akşam : pirinçsiz kuru patlıcan dolması yicem :) birde ufak yoğurt

bukadaaaaarrrr

mesaj yazarken altta birsürü ikon cikiyor ya canim. görmedinmi ordan tiklayip koy

Bende imge çıkmıyor ama mesaj simgeleri diye bir bölüm var onu tıkladığımda da mesajın yanında çıkıyor. İşyerinden giriyorum sanırım kısıtlanıyor sistem tarafından, teşekkür ederim :)

öcelikle çok çok geçmiş olsun.. geçen sene sol overde küçük bir kistim vardı hiç ağrı çekmedim ama tümör markırlarında ca-125(over kanseri kriteri) yüksek çıkınca apar topar kapalı operasyonla alındı çok şükür pataoloji temiz. ama inan 3 gün falan yattım samimi söylüyorum çok ağrılı diil. ama neticede o ameliyathanenin soğuk havasını görmek ve anestezi almak zor tabii.. tekrar çok geçmiş olsun
bu arada 2 saattir canım sıkkındı çok. senin msjından sonra rahatladım ben zaten bu tilaks çayı haftada tek poşet kullanıyorum. ama 6 gün hiç tuvalete çıkamıorum. neese haftada bir zarar vermez heralde ıhı ıhıı rahatladım:))

anlayamadığım bişi var sonuç olarak bunu kullandığımız sürece kabızlık sorunumuza çere olacak. her gün kullandığımızı varsayarsak epey bi kullanmamız gerekecek. bunun bir zararı yokmu bilginiz varmı bu konuda?? bugün bu kabızlık benim içime oturdu arkadaş yaaa!! sabahtan beri deva ariorumdaa o yüzden altını çizerek soruyorum ltf kusura bakamyın..

callanetics topigine bakabilirsin canim. ama yani 8 kilo fazla iicin bu tarti fobisi nedir acaba ? demk ki benim gibi olsaydin napardin bilemiyorum

ah yavrum bende ayni durumdayim ama seni motive edeyim barim belkim biraz banada bulasir.
canim benim su sicak günlerde havanin daha da isinacagini düsün ve de daha ince kiyafetler giyecegimizi. pantolonumuzdan etegimizden bel kismindan fiskirmasini istemeyiz degil mi ? (ahh saks mavisi skinny pantolon ahhh )
neysem sonracima herkesler bikini ile salinirken bingil bingil bacaklarimizin sarkmasini da istemeyiz degil mi
o yüzden napiyoruz eskiden oldugu gibi asagidaki resimlere bakip ic gecirmiyoruz aksine bu diyetle ( allah binlerce kez razi olsun doktor dukan imdan ) bu vücutlara ulasmanin imkansiz olmadigini hatirliyor ve de son gaz devam ediyoruz.

iste bazen böyle seylerde olyuor. herkesin vücut istemi ayni degil . belki de senin vücudun kasinma yaparak tepki vermistir diyete. yani daha fazla devam etme diye. biraz dayniklilik ile ilgili bir sey bu. senin vücudun dayanamadi demek ki. gecmis olsun

yok arkadaş şu fiziğe sahip olamadık gitti...
okadar kilo verdim göbem hala doğum yapmışımda doğumdan yeni çıkmışım gibi aşağı sarkıyor...
spor desen onuda yapıyoruz...
napalım günde sporu 2 saatemi çıkaralım!!

ahhh ahhh diyet bozdu beni bozdu sıkıldım valla yaa önceki azmim kalmadı bi 60 olsaydımmm keşkeeeeee

Ya evet ya böyle motive bi takım olalım. Değil mi? Yazın sahilde havlu altına saklanmaktan bıktım.Şöyle salına salın denize havuza girmeyi çok özledim.Bak benim de motivasyonum düşüktü bugün iyi geldi saol arkadaşım:))

Hadi hepimiz zayıflayınca giymeyi hayal ettiğimiz kıyafeti yazıp motive olalım.
Belim hayalim: Dar paça kot PANTOLON, üzerine beyaz t-shirt ama göbeğim hiç fırlamamış midem dümdüz...

yok sporsuz olmaz zaten. hele ki sporsuz coook kilo verince isedigin kadar spor yap tekrar toplamasi zor vücudun kendini.
hele de belli bir yastan sonra. o yüzden callanetics e basladigimdan beri vücudumu taniyamaz oldum abartmiyorum.
göbegimde tabiki de hala yag var ama sarkma büyük ölcüde gitti. sonracima simdi birde bodyrock.tv ye
basladim ki sormayin gitsin sabahlarida onu da yapiyorum 15- 20 dk. burda topigi var.
costum yani ben bu aralar. Allah sonumu hayir etsin.

beni görsen bide valla iyice soğudum diyetten ama bugün yarın atak yapcam 5 kilocuk daha yaa valla daha fazla istemiyorum artıkkk 60 olsam 2 aya kadar yeter gülüm accaba olabilirmiyim ki haziran 29 son

teşekkür ederim arkadaşım yaa

beni görsen bide valla iyice soğudum diyetten ama bugün yarın atak yapcam 5 kilocuk daha yaa valla daha fazla istemiyorum artıkkk 60 olsam 2 aya kadar yeter gülüm accaba olabilirmiyim ki haziran 29 son

Ne demek soğudum, düşün seni gören herkesin aaaa ne kadar zayıflamışsın demesinden mi soğudun?Bol gelmeye başlayan kıyafetlerinden mi soğun? hayaline yaklaşmaktan mı soğudun? 8 kg nedir? elbet vereceksin.. Hem bu kadar durduğuna göre belki bi anda 2-3 kg gider. Tahminen uzun bir süre bu kiloda kalmıştın ondan durdu. Knedine kötülük etme. Bizi yalnız da bırakmaya hakkın yok.. Silkelen kendine gel. Kaçamak yok. İhanet yok.. gidecek 8 kg var o kadar

Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:

benim hayalim dar kot pantalon beyaz gömlekti 68,5 olduğumda gerçekleştirdim:) Ankarada giydim daracık gömlek ohh:)

valla kuzu Ankaradan eve döndüğümden beri başlayamadım dukana...
cesaret edemedim... gözümde büyüdü:)
ama dikkat ediyorum..
74e kadar gördüm geçen hafta genelde 81 de takılı kaldım sabah yine 69u gördüm.. 68,5 altına bu şekilde inersem eğer başlamıcam ama 10-15 gün baktım inemedim hoopp yaşasın dukan kardeşliği

Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?

şeker sen özel okulda mı öğretmensin??

cnm ben kpss zıkkımı yüzünden suan özel bi firmada dış ticaret sorumlusu olarak çalışıyorum.ama normalde okudugum bölüm İngilizce Ögretmenliği :)) burası Türkiye işte,okudugun deil buldugun iş :)

aynennn,,bu erkeklerin taş kafalılıgı hakikaten bzn delirtior beniii

ewt bide bekar oldugum ıcın doktorda önce bi ilaçla dene şansını dedi.ne kdr dikkat etsekte her operasyonda yumurtalıgın üreme rezervi azalır,bu nedenle bekarlarda bu durum biraz daha hassas dior..ama tabi ilaçlarda sancıyı kesmior bakalım şu reglimin olup bitişine kdr mecbur idare edicez..

her gün kullanmamalısınız sinemaki olduğu için..ben 2 güne 1,bi tane kullanıorum.yani haftada 3 fln oluor..diyet bitince ztn normal yeme düzenimize döneceğimizden bu kdr sorun olacağını sanmıorum..yada korumaya geçince danone activiada kullanabiliriz bu sorunumuz dewam ederse.yani en azından kendi adıma düşüncem o..

canım valla kıbrısa gittim geldim ordada allah var dikkat ettim önceki gibi asla yemedim ama ilk baştaki gibi değilim normalde yemek istemediğim şeyleri bile yemek istiyorum acaip bişey old yani sıkıldım anlayacağın ama şu 5 kiloyuda verseydim çok iyi hissedecektim kendimi gülüm yaa ataktanda nefret ediyorum acaba atak yapmadan seyirden bişey
olmamış gibi devammı etsem belki motive olurum biraz

ya evlendigimde 75 kiloydum ve tam parmagima göre yüzügümü almistik yani SIKMIYORDU ama bolda degildi.
hatta esime demisim bir numara büyük mü alsak bunun kilo almasi var hamileligi var felan dediydim

simdi 80 kiloyum kac gündür bayagi bir bollastigini farketmistim yüzügün ama
bugün yatagi toplarken söyle cirpayim azcik dedim elimle yataga vururken
yüzükparmagimdan firladi yaa soka girdim. insan parmagindan da kilo verir mi yaa
dahasi 75 kiloyken parmagima tam gelen yüzük 80 kiloyken nasil parmagimdan cikiyor aceba :44:

ben bi yere de gitmedim ama yine de cozuttum %100 dukana uygun besleniyorum denilemez...
bi totomu toparlayıp başlasam iyi olucak... sanki ben güçlendirmedeyim gibi saçma sapan besleniyorum...
aslında 2 gün atak yapıp diyete yeni başlamış gibi devam etsem çok şaaane olucak sanırım...
acaba nasıl gaza gelip başlayabilirim ki? ilk günlerdeki sıkı dukanım gibi olsa....

bende hem dukan hem callanetics yapmak istiyorum fakat egzersizlerin link ini bulamıyorum.dukan süper gidiyor.fakat linkler için yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…