mesaj yazarken altta birsürü ikon cikiyor ya canim. görmedinmi ordan tiklayip koy
sinemakinin fazla kullanımı hem bağırsak tembelliğine yol açıor hemde böbrekler için çok zararlı.O nedenle az miktarda tüketilmesi lazım.İçinde sinameki olan çayları haftada 2-3 kez içmen gerekli.bende öle yapıorum.
bu arada hepinize mrb kızlar.malum yine iki gündür ameliyat olmadan işi çözermiyiz die hastanelerdeyim,,şimdilik haftaya regl bitimine kdr ilaç kullanacağım.Ondan sonra bakılacak kistin durumuna göre ameliyat yada ne olacağı söylenecek..ağrılarım dewam edior bakalım ilaçlarla idare etmeye ve şu lanet işyerine gelmeye çalışıorumm..işim komiği patronumun hala bu kistleri dukan.a bağlamasırejimi bırak 2 gün sonra ii olacaksın dio bidee allammm yaaa bi kapa şu çeneni diyesim geliorr hakikatenn
sinemakinin fazla kullanımı hem bağırsak tembelliğine yol açıor hemde böbrekler için çok zararlı.O nedenle
içilemeyecek gibi değil. ben de çok sevmiyorum tadını ama neticede ilaç niyetine içiyorum. biberiye tadı var ağırlıklı olarak. kekiğe benzer bir tadı vardır biberiyenin. çok az sinameki ve yeşilçay tadı da var. ilk gün 2, poşetle başlayıp, birer birer artırarak 5 poşete çıkıyorsun. sonra birer eksilterek 2 ye iniliyor ve aynı şekilde 5'e çıkılıyor tekrar.
Kızlar benim 8 kilo kadar verip 55 kiloya düşme hedefim vardı ve önce dukanın kitabını aldım okudum netten araştırdım ... Annemle aynı gün bu diete başladık .. Hiç tartılmdım fobim vardı fakat sadece yemek konusunda sadık kaldım hiç hareket etmedim .. Ve acıkmıyordumda .. İş yerimden dolayı sabah bazen kahvaltı yapıyordum ve akşam 8 gibi yemek yemek zorunda kalıyordum tabiki dukana göre.. Bu dönemde fena halde kabızlık çektim yasak olmasına rağmen biber ( acı) yemek zorunda kaldım kabızlığımı biraz ortadan kaldırdı ama hiç kilo verdiğimi hissetmedim ... Tamda regl dönemimde önce kaçamak yaptım sonra bıraktım ... 3 gündür abartmamak şartıyla normal besleniyorum ve tekrar dukan yapmak istiyorum ... Ama sporla desteklemek zorunda olduğumuz için bu Callanetics olayını birileri ayrıntılı anlatabilirse çok sevinirim:44:
kızlar ben geldim ama ne geldim diyet falan kalmadıbozdum tartıyada çıkamıyorum korkumdan inşallah hala 65 te kalmışımdır bugün ve yarın atak yapıp seyirden devam edicem artık ne yapayım zaten sadece 5 kg kaldı 2 aydada bu 5 kg giderse çoookk güzel olacak ama hiç motivasyonum kalmadı sıkııldım diyetten yardım edin banaaaa
Arkadaşlar büyük bir hevesle başladığım dukan diyetim maalesef hayalkırıklığıyla sonuçlandı...Zaten kırtasiyeye çok para veren biri olduğum için kitabıda satın alıp okumaya başlamıştım.Okuyan arkadaşlarım hatırlayacaklardır,günde en az 2-3 litre içecek tüketilmesi tembih ediliyor,tüketilmezse eğer kötü sonuçları olacağından bahsediliyordu.Ancak bu kötü sonuçların ne olacağı yazmıyordu...Neyse başladım diyete ben.Suyu da içiyorum ama devamlı et yemekten dolayı içim çok yanıyordu.Su kesmiyordu yani.Kitaba istinaden ayrıca diyet kola tüketmeye başladım.Ancak 4.gün kendimi çok kötü hissettiğim için diyeti bıraktım.Devamlı midem bulanıyordu.Hayvansal gıdaları görmek istemiyordum.Bıraktıktan 2 gün sonra kahvaltıda 2 yumurta,bir gün daha sonra akşam yemeğinde tavuk,ertesi günde 10-15 midye yedim (Midyeye kesinlikle allerjim yok bir oturuşta yarım tepsi yiyebilirim).Bir sonraki gün işyerimde kaşınmaya başladım.O gün ve gece boyunca kaşınmam devam etti..Sabah uyandığımda heryerim kabarmıştı öyle ki tek gözüm yarı yarıya kapalıydı.Doktora gittim,kurdeşen olmuşum,günlerden perşembeydi,doktor 2 gün rapor verdi..4 gün iğne yedim arkadaşlar..Bilgilerinize..
callanetics topigine bakabilirsin canim. ama yani 8 kilo fazla iicin bu tarti fobisi nedir acaba ?demk ki benim gibi olsaydin napardin bilemiyorum
ah yavrum bende ayni durumdayim ama seni motive edeyim barim belkim biraz banada bulasir.
canim benim su sicak günlerde havanin daha da isinacagini düsün ve de daha ince kiyafetler giyecegimizi. pantolonumuzdan etegimizden bel kismindan fiskirmasini istemeyiz degil mi ? (ahh saks mavisi skinny pantolon ahhh )
neysem sonracima herkesler bikini ile salinirken bingil bingil bacaklarimizin sarkmasini da istemeyiz degil mi
o yüzden napiyoruz eskiden oldugu gibi asagidaki resimlere bakip ic gecirmiyoruz aksine bu diyetle ( allah binlerce kez razi olsun doktor dukan imdan ) bu vücutlara ulasmanin imkansiz olmadigini hatirliyor ve de son gaz devam ediyoruz.
Eki Görüntüle 399603 Eki Görüntüle 399602 Eki Görüntüle 399601
iste bazen böyle seylerde olyuor. herkesin vücut istemi ayni degil . belki de senin vücudun kasinma yaparak tepki vermistir diyete. yani daha fazla devam etme diye. biraz dayniklilik ile ilgili bir sey bu. senin vücudun dayanamadi demek ki. gecmis olsun
callanetics topigine bakabilirsin canim. ama yani 8 kilo fazla iicin bu tarti fobisi nedir acaba ?demk ki benim gibi olsaydin napardin bilemiyorum
ah yavrum bende ayni durumdayim ama seni motive edeyim barim belkim biraz banada bulasir.
canim benim su sicak günlerde havanin daha da isinacagini düsün ve de daha ince kiyafetler giyecegimizi. pantolonumuzdan etegimizden bel kismindan fiskirmasini istemeyiz degil mi ? (ahh saks mavisi skinny pantolon ahhh )
neysem sonracima herkesler bikini ile salinirken bingil bingil bacaklarimizin sarkmasini da istemeyiz degil mi
o yüzden napiyoruz eskiden oldugu gibi asagidaki resimlere bakip ic gecirmiyoruz aksine bu diyetle ( allah binlerce kez razi olsun doktor dukan imdan ) bu vücutlara ulasmanin imkansiz olmadigini hatirliyor ve de son gaz devam ediyoruz.
iste bazen böyle seylerde olyuor. herkesin vücut istemi ayni degil . belki de senin vücudun kasinma yaparak tepki vermistir diyete. yani daha fazla devam etme diye. biraz dayniklilik ile ilgili bir sey bu. senin vücudun dayanamadi demek ki. gecmis olsun
yok arkadaş şu fiziğe sahip olamadık gitti...
okadar kilo verdim göbem hala doğum yapmışımda doğumdan yeni çıkmışım gibi aşağı sarkıyor...
spor desen onuda yapıyoruz...
napalım günde sporu 2 saatemi çıkaralım!!
yok arkadaş şu fiziğe sahip olamadık gitti...
okadar kilo verdim göbem hala doğum yapmışımda doğumdan yeni çıkmışım gibi aşağı sarkıyor...
spor desen onuda yapıyoruz...
napalım günde sporu 2 saatemi çıkaralım!!
beni görsen bide valla iyice soğudum diyetten ama bugün yarın atak yapcam 5 kilocuk daha yaa valla daha fazla istemiyorum artıkkk 60 olsam 2 aya kadar yeter gülüm accaba olabilirmiyim ki haziran 29 son
işlerden dolayı bakınamadım buraya...
beni düşünüp msj atan herkes cansınızzz
biraz daha iyim şimdi...
reglide olamadım olayları biraz abartıyorum çok hassaslaştım ık dese biri ağlıcak gibiyim...
size dukansız menümü yazayım bugün yine :)
sabah: 1 dilim tam buğday + light peynir
ara: 3 tane fıstık + 2 tane badem
öğlen : sütlü sosis az salçalı + 1 dilim tam buğday
ara: 2 kayısı
akşam : pirinçsiz kuru patlıcan dolması yicem :) birde ufak yoğurt
bukadaaaaarrrr
Ya evet ya böyle motive bi takım olalım. Değil mi? Yazın sahilde havlu altına saklanmaktan bıktım.Şöyle salına salın denize havuza girmeyi çok özledim.Bak benim de motivasyonum düşüktü bugün iyi geldi saol arkadaşım:))
Hadi hepimiz zayıflayınca giymeyi hayal ettiğimiz kıyafeti yazıp motive olalım.
Belim hayalim: Dar paça kot PANTOLON, üzerine beyaz t-shirt ama göbeğim hiç fırlamamış midem dümdüz...
beni görsen bide valla iyice soğudum diyetten ama bugün yarın atak yapcam 5 kilocuk daha yaa valla daha fazla istemiyorum artıkkk 60 olsam 2 aya kadar yeter gülüm accaba olabilirmiyim ki haziran 29 son
benim hayalim dar kot pantalon beyaz gömlekti 68,5 olduğumda gerçekleştirdim:) Ankarada giydim daracık gömlek ohh:)
valla kuzu Ankaradan eve döndüğümden beri başlayamadım dukana...
cesaret edemedim... gözümde büyüdü:)
ama dikkat ediyorum..
74e kadar gördüm geçen hafta genelde 81 de takılı kaldım sabah yine 69u gördüm.. 68,5 altına bu şekilde inersem eğer başlamıcam ama 10-15 gün baktım inemedim hoopp yaşasın dukan kardeşliği
şeker sen özel okulda mı öğretmensin??
Çok geçmiş olsun. Patronu da ne yapacaksın elden bişey gelmez erkek kafası işte...Benim eşim de bana hedef koydu dün gece, 3 kg daha verince ben o da diyete girecekmiş. Biz evlendiğimizden beri ben 16 o 14 kg aldık da:)) O hızlı kilo verirmiş de benim moralim bozulmasın diye benim biraz daha vermemi bekliyormuş!! Erkek megalomanlığı:))
öcelikle çok çok geçmiş olsun.. geçen sene sol overde küçük bir kistim vardı hiç ağrı çekmedim ama tümör markırlarında ca-125(over kanseri kriteri) yüksek çıkınca apar topar kapalı operasyonla alındı çok şükür pataoloji temiz. ama inan 3 gün falan yattım samimi söylüyorum çok ağrılı diil. ama neticede o ameliyathanenin soğuk havasını görmek ve anestezi almak zor tabii.. tekrar çok geçmiş olsun
bu arada 2 saattir canım sıkkındı çok. senin msjından sonra rahatladım ben zaten bu tilaks çayı haftada tek poşet kullanıyorum. ama 6 gün hiç tuvalete çıkamıorum. neese haftada bir zarar vermez heralde ıhı ıhıı rahatladım:))
anlayamadığım bişi var sonuç olarak bunu kullandığımız sürece kabızlık sorunumuza çere olacak. her gün kullandığımızı varsayarsak epey bi kullanmamız gerekecek. bunun bir zararı yokmu bilginiz varmı bu konuda?? bugün bu kabızlık benim içime oturdu arkadaş yaaa!! sabahtan beri deva ariorumdaa o yüzden altını çizerek soruyorum ltf kusura bakamyın..
benim hayalim dar kot pantalon beyaz gömlekti 68,5 olduğumda gerçekleştirdim:) Ankarada giydim daracık gömlek ohh:)
ama dikkat ediyorum..
74e kadar gördüm geçen hafta genelde 81 de takılı kaldım sabah yine 69u gördüm.. 68,5 altına bu şekilde inersem eğer başlamıcam ama 10-15 gün baktım inemedim hoopp yaşasın dukan kardeşliği
ama dikkat ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?