ya evlendigimde 75 kiloydum ve tam parmagima göre yüzügümü almistik yani SIKMIYORDU ama bolda degildi.
hatta esime demisim bir numara büyük mü alsak bunun kilo almasi var hamileligi var felan dediydim
simdi 80 kiloyum kac gündür bayagi bir bollastigini farketmistim yüzügün ama
bugün yatagi toplarken söyle cirpayim azcik dedim elimle yataga vururken
yüzükparmagimdan firladi yaasoka girdim. insan parmagindan da kilo verir mi yaa
dahasi 75 kiloyken parmagima tam gelen yüzük 80 kiloyken nasil parmagimdan cikiyor aceba :44:
yok canim hazir yemiyorum, kendim hazirliyorum köfteyi. etide yagsiz aliyorum. bu hafta tavuk balik yiyim dedigin gibi degisiklik ise yarayabilir. bende sevmiyorum tavugu, kuru geliyor bana. gerci eti de yogurtla yiyorum. degilse gecmiyor bogazimdan. destegin iscin sagolasin canim.
cook teşekkür ederim..bugün gittim dr. kan testi idrar tahlili verdim .. bir normal idrar tahlili bir de kültür.. 2 gün sürermiş... ve yarın da usg cekilecek. yarın yine hastanedeyimonun sonucuna göre de bütün sonuçlarımı alıp doktora göstereceğim.... daha bir teşhis yok suanlık yani.. ve hala kanamam devam ediyor.. sistit olurum evet arada. cok hassas bir vucudum var. ayaklarımı üşüteyim hemen başlar yanmalar... ama kanamalı olarak hiç olmamıştım. bakalım bir cıksın muhakkak anlatacağım. tekrar cook teşekkür ederim ilgin, yaklaşımın için.
günaydın herkese...
69.8 gördüm sabah.. gıdım gıdım iniyorum... hemde dün akşam okadar kaçırdım..
çok mutsuzum bugün...dün akşamdan beri 2 gr uyku uyumadım...
ağladım durdum valla bir ara sızmışım ağlayarak uyandım
güvendiğin dağlara karlar yağınca insan toplayamıyormuş.
bu sabah uyandığım ve yeni bir gün başladığı için ilk defa isyan ettim Allah'a..
umarım sizlerin günü güzel geçer...
günaydın bayanlarrr...
bend geldimm.. yoktum. çünkü tatili fırsat bildim ve şehir dışına çıktım. girmeye fırsatım olmadı. iki günlük dukan ekmegım vardı diğer iki gün içinde yanıma kepek almamısım kepeksız gecırdım.
kaçamak yaptım mı evet yaptım bende simit yedim.baskada kaçamagım yok
amaaaaaaaaaaaaaaa tam -1300ile karsınızdayım.
ama benim çok kötü tuvalet sorunum bas gösterdi. bugun 6. gunum. dün gece ilaç içtim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak. tuvaletede cıkmıs olsaydım daha cok eksı gormus olacaktım
sabahta sadece haslanmıs yumurta yedım..
oldum olası su içmeyi sevmem. 4 sene evvel susuz diyet yaptım. diyet derken resmen aç kaldım disiplinsiz bir diyetti. 2 buçuk ayda 22 kilo verdim ki kilomda çok diildi. 76 dan 54 e düştüm.sonra safra kesesinde taş akabinde ameliyat. kızlar aman aman sakın suyu ihmal etmeyin kısa vadede sıkıntı olmuo 2 sene sonra çıktı sorun. bu kötü deneyimden sonra suyun önemini anladım haliyle. anladım anlamasınada bi sorunum var ben günde 15. lt içebiliorum(çay kahve hariç). oda kendimi kasarak tabii. fakat sorun şu ki suyun hepsi 2 de bitmiş oluo.zira içmem gereken limit belliya karşımda duruo hemen bitmesi lazım onun yoksa sırtımda yük. bu durumda 2 den sonra hiç su içmiorum dolayısıyla 4 civarıda o sıvı vücuttan atılmış oluo. aboooww cümlenin başını unuttum karıştı ortalık:))
yani içmem gereken suyu 4 saatte içip( 2 saatt duruo o su vücutta) günün geri kalanında içmesem vücut için yanlış ve yetersizmi davranmış olurum?? anlatabildim mi anlamadım valla:)
ya evlendigimde 75 kiloydum ve tam parmagima göre yüzügümü almistik yani SIKMIYORDU ama bolda degildi.
hatta esime demisim bir numara büyük mü alsak bunun kilo almasi var hamileligi var felan dediydim
simdi 80 kiloyum kac gündür bayagi bir bollastigini farketmistim yüzügün ama
bugün yatagi toplarken söyle cirpayim azcik dedim elimle yataga vururken
yüzükparmagimdan firladi yaasoka girdim. insan parmagindan da kilo verir mi yaa
dahasi 75 kiloyken parmagima tam gelen yüzük 80 kiloyken nasil parmagimdan cikiyor aceba :44:
ben bi yere de gitmedim ama yine de cozuttum %100 dukana uygun besleniyorum denilemez...
bi totomu toparlayıp başlasam iyi olucak... sanki ben güçlendirmedeyim gibi saçma sapan besleniyorum...
aslında 2 gün atak yapıp diyete yeni başlamış gibi devam etsem çok şaaane olucak sanırım...
acaba nasıl gaza gelip başlayabilirim ki? ilk günlerdeki sıkı dukanım gibi olsa....
bende yanı durumdayım miraycım yaa napcaz biz böyle gıcık oluyorum valla güçlendirmeyemi geçsek acep
Bende sizin gibiydim bir kaç gündür 2 gündür toparlamaya uğraşıyorum bende...
boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten...
Çok geçmiş olsun. Patronu da ne yapacaksın elden bişey gelmez erkek kafası işte...Benim eşim de bana hedef koydu dün gece, 3 kg daha verince ben o da diyete girecekmiş. Biz evlendiğimizden beri ben 16 o 14 kg aldık da:)) O hızlı kilo verirmiş de benim moralim bozulmasın diye benim biraz daha vermemi bekliyormuş!! Erkek megalomanlığı:))
ben bi yere de gitmedim ama yine de cozuttum %100 dukana uygun besleniyorum denilemez...
bi totomu toparlayıp başlasam iyi olucak... sanki ben güçlendirmedeyim gibi saçma sapan besleniyorum...
aslında 2 gün atak yapıp diyete yeni başlamış gibi devam etsem çok şaaane olucak sanırım...
acaba nasıl gaza gelip başlayabilirim ki? ilk günlerdeki sıkı dukanım gibi olsa....
aslında bekarlık kıyafetlerimin hepsi oluyor şimdi bana oda gevşeklik verdi bide çok sıkıldım valla ya güçlendirmeyemi geçsem ne 5 kiloyla
Bende geçsem mi diye çok düşündüm sonuçta emzirdikleri için güçlendirmeden başlayıp kilo verenler var dedim ama güçlendirmede kilo daha yavaş düşeceği için cesaret edemedim zaman daha da uzar hepten sıkılırım diye seyirden devam ediyorum o yüzden...Bana da sanırım 11 kilo vermiş olmanın rahatlığı çöktü birde yaz geldi meyve,dondurma filan dayanamıyorum
bende emziriyorum canım ama seyir atak hepsini yaptım ama yağ oranına çok dikkat etmedim canım gerçek şekerle yapılmış gerçek dondurma istiyorrr
Emzirenlere atak ve seyir önerilmiyor ki yafrum ya...Bebeğin emerken rahatsız olmadı mı...
Kızlar atakta verdiğim 3 kilo ardından bugün nihayet seyir dönemine geçmiş bulunmaktayımBugün güzeeel güzel Bostanlı pazarına gittim..Eşimde sebzeyi çok özlemiş ve çok sevdiğimiz sarmaşık otundan aldık.Akşam yemeğinde yağsız, soğanlı ,yumurtalı olarak kavurarak yapıcam ama tabii bu otu İzmir dışında dahi pek tanınmadığından Dukan abimiz ne der bilemedim Özellikle böbrekleri iyi çalıştıran çok sağlıklı bir ot hafif acımsı..Yanında da bol yogurt ile yemeyi planlıyorum...
Siz ne dersinizzz..
kabız oldu biraz ama seyirde ben sebzeyi çok tükettim galiba benim güçlendirmeye geçme vaktim geldi ne dersiniz?
[FONT=Arial Black][/FONT]Bır fikrı olan var mıdır acaba?
yok sporsuz olmaz zaten. hele ki sporsuz coook kilo verince isedigin kadar spor yap tekrar toplamasi zor vücudun kendini.
hele de belli bir yastan sonra. o yüzden callanetics e basladigimdan beri vücudumu taniyamaz oldum abartmiyorum.
göbegimde tabiki de hala yag var ama sarkma büyük ölcüde gitti. sonracima simdi birde bodyrock.tv ye
basladim ki sormayin gitsin sabahlarida onu da yapiyorum 15- 20 dk. burda topigi var.
costum yani ben bu aralar. Allah sonumu hayir etsin.
canım valla kıbrısa gittim geldim ordada allah var dikkat ettim önceki gibi asla yemedim ama ilk baştaki gibi değilim normalde yemek istemediğim şeyleri bile yemek istiyorum acaip bişey old yani sıkıldım anlayacağın ama şu 5 kiloyuda verseydim çok iyi hissedecektim kendimi gülüm yaa ataktanda nefret ediyorum acaba atak yapmadan seyirden bişey
olmamış gibi devammı etsem belki motive olurum biraz
bende hem dukan hem callanetics yapmak istiyorum fakat egzersizlerin link ini bulamıyorum.dukan süper gidiyor.fakat linkler için yardımcı olabilir misiniz?
Kızlar günaydın:)) Bu sabah acayip mutsuz uyandım niye bilmiyorum.... Canım ne işe gelmek istedi ne de duş almak, ikisini de zorla yaptım resmen..Sonra dedim ki bi tartılayım belki Dukan beni mutlu eder.Ben c.tesi tartıldığımda 74,8 Kg. olduğumu görmüştüm. Diyete başlarken sizlerin aylık ortalama kilo verme oranlarınıza bakarak 05/05/2012 de 72 kg olurum diye diyete başladım.O gün benim doğum günüm kendime d. günü hediyesi diye düşünmüştüm.Sonra atakta falan veremeyince 73,5 olsam yeter dedim kendi kendime.Ama ondan da ümidi kesmiştim.sanırım kabızlıktan ben size göre bayağı yavaş veriyorum.Ama C.tesi tartıda 74,8 görünce dedim ki belki 5 mayısta 73 olurum bi motive oldum sormayın.Bu sabah tartıda bi de baktım yine 75,1 kg olmuşum zaten moral bozuk iyice yıkıldım..Üstelik tuvalete de gitmiştim.Hani 300 grdan değil.doğum günü hediyem yalan oldu ondan(
boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten...
Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:
Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?