Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim de yüzüğüm düşüyo parmağımdan hele ellerim azıcık ıslaksa aşağıya doğru tutmıyım elimi

İnşallah inersin eksilere tekrardan değiştirince besinleri ..
HArdal soslu denemeni tavsiye ederim tavuğu çok güzel ..

Benim de dün gece böbreklerim ağrıdı hayırdır bakalım ..

Umarım her şey yoluna girer geçer bu sıkıntılar ..

Çabuk alınan kilolar genelde çabuk gidiyor şimdi dikkat edersin hiç bir şeycik kalmaz o 1300den .

Hızlı içilen suyun emilimi pek yapılamadığından tavsiye edilmiyor o yüzden bölsen daha iyi olur suyu ..
Aynı şey ayakta içilen su içinde geçerli bu arada.

Benimde düşüyor yüzüğüm parmağımdan...Yüzüğüm taşlı komple daraltma yapamayız diyorlar aldığım firma eğer daraltırsak taşları düşebiliyor diyor ne yapsam diye düşünüyorum bende...Bir kaç kilo daha verirsem takamıcam yüzüğümü diyeti bıraksam mı acaba

bende yanı durumdayım miraycım yaa napcaz biz böyle gıcık oluyorum valla güçlendirmeyemi geçsek acep

Kızlar atakta verdiğim 3 kilo ardından bugün nihayet seyir dönemine geçmiş bulunmaktayımBugün güzeeel güzel Bostanlı pazarına gittim..Eşimde sebzeyi çok özlemiş ve çok sevdiğimiz sarmaşık otundan aldık.Akşam yemeğinde yağsız, soğanlı ,yumurtalı olarak kavurarak yapıcam ama tabii bu otu İzmir dışında dahi pek tanınmadığından Dukan abimiz ne der bilemedim Özellikle böbrekleri iyi çalıştıran çok sağlıklı bir ot hafif acımsı..Yanında da bol yogurt ile yemeyi planlıyorum...

Siz ne dersinizzz..

hanımlar,bayanlar ,canlar....
dukan kardeşlerim...
yazılarınızı okuyorum fakat benim net bağlantım devamlı diil.sık sık kesiliyor.çalışırkende çok yavaş.benim mesajlarımı da görün lütfen....)))
hayalim ise:doğum dan beri 2,5 yıldır kilolarımla ince ince dalga geçenleri (başta eşim) olmak üzere şaşırtmak....

boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten..
.

Son kilolar gerçekten çok zorluyor gram gram gidecekler ama göndereceğiz hepsini ..

Cidden erkeklerinki çok sinir bir şey aynı şeyleri yiyoruz ben kilo alıyorum o kilo veriyor adalet mi buu .

Benim motivemi tarifler sağlıyor.
Tam abur cuburlara saldıracakken aaa hadi şunu yapayım şunu deneyeyim diyorum çok iyi oluyor.

aslında bekarlık kıyafetlerimin hepsi oluyor şimdi bana oda gevşeklik verdi bide çok sıkıldım valla ya güçlendirmeyemi geçsem ne 5 kiloyla

Bende geçsem mi diye çok düşündüm sonuçta emzirdikleri için güçlendirmeden başlayıp kilo verenler var dedim ama güçlendirmede kilo daha yavaş düşeceği için cesaret edemedim zaman daha da uzar hepten sıkılırım diye seyirden devam ediyorum o yüzden...Bana da sanırım 11 kilo vermiş olmanın rahatlığı çöktü birde yaz geldi meyve,dondurma filan dayanamıyorum

çok teşekkür ederim.sana özel mesaj atmayı düşünmüştüm başkalarına da yardımcı olmuşsun okudum.ama henüz iznim yok.

Ya benim hertarafim tip top gzl ama bi gobegm var nasil gidicek anlamadim,benim fitness hocam spor yaparken oyle jicbisey yemesign diyetlwri bi kenara at bikere sadece yag oranlarina dikkat et gunde 3tam ogun ye aralarinda en az 4-5 saat olsun bol su ic sporla gobegin gidicek dedi ama ben.normal yesigm ogunlerde cok sisiyorm az yesem bile nasil cozucem bilmiorum ama 55ten 49-48 e fln dussem super olucak bndemi dukan diyete gecsem ya.. :/

bende emziriyorum canım ama seyir atak hepsini yaptım ama yağ oranına çok dikkat etmedim canım gerçek şekerle yapılmış gerçek dondurma istiyorrr

[FONT=Arial Black][/FONT]Bır fikrı olan var mıdır acaba?

Ben de bakıcam şu bodyrock'a bakalım neymiş. Merak ettim :) Severim rock heheh

Ah yaa!! Biraz daha sıksan dişini. Ne güzel de dayanmışsın...

Yarim sen de bozma moralini..! Ay motive olun kızlaaarrr!!! Ne oluyooo

bende hem dukan hem callanetics yapmak istiyorum fakat egzersizlerin link ini bulamıyorum.dukan süper gidiyor.fakat linkler için yardımcı olabilir misiniz?

Cllanetics başlığı var KK'da. Ordan bak istersen.

Öyle birden kilo almış olman imkansız. Onlar su falandır. Bak biraz devam et, göreceksin gidecek hepsii.

boyum 165 cm.
sanırım haklısın selülitlerim bile gitti yağ oranımda ciddi azalma var.sadece göbekte sezaryenden kalma fazlalık var ancak sporla gider...vücut olarak kaslı ve iri kemikliyimdir zaten..
.

Boyuna göre çok iyiymiş kilon. Maşallah maşallah. Güçlendirmeden devaamm :))

Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:

evet bebeğim.... çok sıkıntılı oldu bu ay yaa....

Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?

canım ben ekimde kilo vermeye karar verdim... ekmektir, undur, tatlıdır, çikolata, kestim... 83 ,6 filandım başladığımda...
sonra bu dukanı gördüm araştırdım filan ama sıkı bir diyet yapmadım asla... arada biber hapı kullandım bir 15 gün ocakta... biber hapı ile 4 kilo filan verdim..
76 ile başladım dukana 6 şubatta.... Mart 10'a kadar da şuanki kiloma indim ben

valla bende o gazı bekleyip kendimi deniyorum:) bir 10 gün daha veremezsem dediğim gibi baştan başlıcam ve akıllılık edip son verdiğim 6 kilonun güçlendirmesini yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…