Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bence bebeğin için geç...

Sarmaşık nasıl bir sebze bilmiyorum ki...Ama bir sorun olmaz sanırım ya...

Bencede olmaz gibi ama yine de aklıma takıldı işte..Sonuçta bu dağda bayırda toplanan şifalı bir ot.Girit yemeğidir aslında Ege de boldur...

Birazda kendi kültürümüze adapte etmemiz gerekiyor sanırım bu dieti,mesela kuşkonmaz bizim mutfaklarımızda pek kullanılmayan bir sebze mesela.

Herkese booool yağ keybetmeler diliyorum

Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:

evet bebeğim.... çok sıkıntılı oldu bu ay yaa....

Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?

canım ben ekimde kilo vermeye karar verdim... ekmektir, undur, tatlıdır, çikolata, kestim... 83 ,6 filandım başladığımda...
sonra bu dukanı gördüm araştırdım filan ama sıkı bir diyet yapmadım asla... arada biber hapı kullandım bir 15 gün ocakta... biber hapı ile 4 kilo filan verdim..
76 ile başladım dukana 6 şubatta.... Mart 10'a kadar da şuanki kiloma indim ben

valla bende o gazı bekleyip kendimi deniyorum:) bir 10 gün daha veremezsem dediğim gibi baştan başlıcam ve akıllılık edip son verdiğim 6 kilonun güçlendirmesini yapıcam

Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:

evet bebeğim.... çok sıkıntılı oldu bu ay yaa....

Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?

canım ben ekimde kilo vermeye karar verdim... ekmektir, undur, tatlıdır, çikolata, kestim... 83 ,6 filandım başladığımda...
sonra bu dukanı gördüm araştırdım filan ama sıkı bir diyet yapmadım asla... arada biber hapı kullandım bir 15 gün ocakta... biber hapı ile 4 kilo filan verdim..
76 ile başladım dukana 6 şubatta.... Mart 10'a kadar da şuanki kiloma indim ben

valla bende o gazı bekleyip kendimi deniyorum:) bir 10 gün daha veremezsem dediğim gibi baştan başlıcam ve akıllılık edip son verdiğim 6 kilonun güçlendirmesini yapıcam

Bu menü hiç dukan menüsü dışında gibi değil valla. Bence çok iyi gidiyosun. Hatta az bile yiyosun. Bakarsın yavaştan yavaştan da kilo vermeye başlarsın. Zaten ilk şişkinliklerin de gitti. Bence çok güzel gidiyosun

Ama doğru demiş :S Ben onun kadar yesem kesin kilo alırım, eşim bi de üstüne zayıflıyoo :S Adalet mi buu!? :))

O da mı rejimdenmiş peehh!! Deli ederler insanı! Deseydin haketmiş Bu arada, az önce bir arkadaşım anlattı, doktor olan arkadaşı kardeşine annesine falan Dukan yaptırıyomuş. Tahlillerle de takip ediyorlarmış, hiç sorun da yokmuş. Böyle örnekler de çok yani.

kabız oldu biraz ama seyirde ben sebzeyi çok tükettim galiba benim güçlendirmeye geçme vaktim geldi ne dersiniz?

Bence de çocuğun için geç artık güçlendirmeyee.. sonra istersen yine başlarsın hem.

Ayyy ne yoğun bir günnn, koşturmaktan helak oldum, geçmişi de okuyamadımmm, motivasyonu düşürmek yok kızlar, koca totom bile küçülmüşşşş daha ne olsunnn :) Şu 16 kilocuk da bi gitse her şey süper olcak

16 kilocuk diyen ağzına naza değmesin
benim şu 8 kilo gözüme batıyor ...

ama hatunum sende hiç 16 kilo fazlan var gibi durmuyorsunki

Bende bu diyete başlamaya kararverdim öncelikle kitabı aldım bakalım okuduktan sonra başlicam sonuçları paylaşırım kilom 64 hedef 58

16 kilocuk diyen ağzına naza değmesin
benim şu 8 kilo gözüme batıyor ...

ama hatunum sende hiç 16 kilo fazlan var gibi durmuyorsunki

Ağzından bal damlıyor bebekkk :) ama tartı aynısını söylemiyorr :)))

Ben 16 kiloyu takmıyorsam sen 8 i hiiiiiç takma bi bakmışsın yok olmuş, küçük gör sen onları küçükkkk :)

arkadaşlar merhaba bende bu diyeti yaptım 3 haftada 6 kilo verdim hamile kaldığım için son mart ayında bırakmak zorunda kaldım 1 ay geçti ve verdiğim kiloları halaaaa almadım :)

arkadaşlar merhaba bende bu diyeti yaptım 3 haftada 6 kilo verdim hamile kaldığım için son mart ayında bırakmak zorunda kaldım 1 ay geçti ve verdiğim kiloları halaaaa almadım :)

Ay ben yerim o; artık küçük bir karaciğeri olan, ağzı, çenesi, yemek borusu, safra kesesi, midesi, bağırsakları, pankreası ve akciğerleri şekillenmeye başlayan minik yaratığı yaa :)))) Allah sağlıkla kavuştursun inşallaahhhh!!! Sağlıklı olsun, akıllı olsun, sevgi dolu olsuunn...!!

Kiloları geri almamış olman da, ayrıca motive oldu

selam kıslar
yazdıklarınızı biraz biraz okudum ama sayfa sayısı fazla olduğundan hepsini okuyamadım tabii
Ben de bir arkadaşımın desteği ile 20 nisanda başladım Dukan'a 64,2 ile . Bugün 62,7 gördüm tartıda.Bu arada regl oldum pazartesi günü.Bazı kişilerde hızlı gidiyor ama bende pko olduğu için pek hızlı kilo veremiyorum (((

5 günde 1,5 kilo vermeniz az değil. Kilonuz da çok çok olmadığı için öyle oluyor. Ben de öyle bir şeyler vermiştim, hala da çok vermedim, yarın 1 ay olacak benim de. Umutsuzluğa kapılmayın yani hemen. Ayrıca regliniz de yeni sayılır, hala şişlik olabilir vücudunuzda. Ve de geçmiş olsun.

Çıkıyorum ben de. Herkese iyi akşamlar. Yarın tartılar bol eksili olsun inşallah!!!

Sonunda kıırdıım duraklamayııı!!!!
12 nisanda 72'ydim. bugün 71,5'u gördüm. dün ps günüm olmasına rağmen. umarım duraklamam bir daha .

dün ikindi yaptigim kacamaktan sonra bugün 1 bardak yogurt haricinde yedigim hersey dukana aykiriydiiii.... tepemin tasi atti. ne bu ya dedim. dedimde demesine icim icimi yiyor. 3 hafta atak dahil 1 kilo gitmesi deli etti beni. yarin tavuk ve baliklarla 5 günlük protein günüme devam edicem. umarim vucudum sasirmistir.

kilo veren dukancanlarim hepinizi alninizdan öpüyorum, gercekten masallah hepinize!!! icimden bi ses cik disariya giy esofmanlarini vur kendini bayirlara kirlara deli bi kosss, hirsini al diyor. icim cok dolu yaa. ne dir benim bu kilolarimdan cektigimmmmm

Şİmdi olan olmuş ama bence bunun devamı gelmesin ufak şeyler bile etkileyebiliyor dukanda çünkü..

Hiç durma içinden geldiği gibi yap hem hırsını alırsın hem de kalori yakarsın.

kızlar görüyorum ki hepimizde bir motivasyon kaybı var bende diyordum ki ne oldu bana demekki tek değilmişim 1 aydır aranızdayım ilk kez bu kadar çok kişinin motivasyonunun düşük olduğunu gördüm sanırım bu baharla alakalı bahar gelince öyle olur ya bizde yiyip içemiyoruz sanırım ondan oluyor :)) ama şöyle bir silkelenip kendimize gelelim benim yarın ps günüm ama tekrar p günü yapıcam bugün çok kaçırdım çünkü hemde abuk subuk şeyler yedim oğlumun mood çikolatalı bisküvisinden 1 adet , reklamlarda çıkıyor ya yok ben italyanım enrico menrico aşk moodunu seç falan filan onlardan işte :)) birde çubuk kraker 7-8 adet, 9-10 adet fındık birde azıcık dut kuru üzüm neden böyle oldu anlamadım, bağırsaklardada hala tık yok karnım şiş yarın şu tileks çayını alıcam artık, bir haftada ancak 400 gr verebildim geçen haftaya kadar çok iyi gitmiştim ama şimdi durdum sanırım

Son düzenleme:

Hiç de tepenin tası atmış gibi değilsin maşallah çok neşelisin arkadaşım beni de neşelendirdin :)) Dağlara bayırlara çıkma konusuna gelince haklısın ben de çıksam iyi olacak 10 gündür hiç veremedim ben de.

Sabırlı ol gidecek hepsi, dukan amcanın bir bildiği var merak etme :)

O reklamdaki adamlar çok yKakışıklı diyorlar ama ben çikolatalı bisküvilere bakmaktan hiç göremedim

Bence yaz geldiğinden daha çok motive olmalıyız.
Kışın saklıyorduk kiloları ama yazın nereye saklayacağız çıkacak her şey ortaya hem diyet işini bitirip bu psikolojiden kurtulup rahatça yemek istemez misin artık öyle düşün ..

Dukan diyetine başlayalı 15gün oldu 64.700den 60.400e indim çok duraklıyorum,ama devam edeceğim haftasonları hariç işten eve yürüyorum 1saat sürüyor.İşyerim çok katlı öğle arası 10kat çıkıp iniyorum. Devam bırakmak yok... artık bu kilolardan kurtulmalıyım veriyorum ama hiç uzun süre aynı kiloda kalamıyorum.Bu diyet bana yiyecekleri hayatıma yavaş yavaş katmayı öğretiyor sanki... Ablam çok güzel kilo vermiş, şimdi aynı hizada tutuyor ve sadece iki gün protein yapıyor.Çok kaçırdığını düşündüğü zamanlarda ertesi gün tekrar protein yapıyormuş. Bende böyle olmasını umut ediyorum.Güçlendirme evresine geçmeden tam bir spora başlamayı düşünmüyorum. Yürüyüşler yeter şimdilik,herkese boş şans....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…