Bence bebeğin için geç...
Sarmaşık nasıl bir sebze bilmiyorum ki...Ama bir sorun olmaz sanırım ya...
Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:
Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?
ben bi yere de gitmedim ama yine de cozuttum %100 dukana uygun besleniyorum denilemez...
bi totomu toparlayıp başlasam iyi olucak... sanki ben güçlendirmedeyim gibi saçma sapan besleniyorum...
aslında 2 gün atak yapıp diyete yeni başlamış gibi devam etsem çok şaaane olucak sanırım...
acaba nasıl gaza gelip başlayabilirim ki? ilk günlerdeki sıkı dukanım gibi olsa....
Bi regli olsan da rahatlasan yafrum ya :18::18::18:
Nilesss, sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu?
ben bi yere de gitmedim ama yine de cozuttum %100 dukana uygun besleniyorum denilemez...
bi totomu toparlayıp başlasam iyi olucak... sanki ben güçlendirmedeyim gibi saçma sapan besleniyorum...
aslında 2 gün atak yapıp diyete yeni başlamış gibi devam etsem çok şaaane olucak sanırım...
acaba nasıl gaza gelip başlayabilirim ki? ilk günlerdeki sıkı dukanım gibi olsa....
işlerden dolayı bakınamadım buraya...
beni düşünüp msj atan herkes cansınızzz
biraz daha iyim şimdi...
reglide olamadım olayları biraz abartıyorum çok hassaslaştım ık dese biri ağlıcak gibiyim...
size dukansız menümü yazayım bugün yine :)
sabah: 1 dilim tam buğday + light peynir
ara: 3 tane fıstık + 2 tane badem
öğlen : sütlü sosis az salçalı + 1 dilim tam buğday
ara: 2 kayısı
akşam : pirinçsiz kuru patlıcan dolması yicem :) birde ufak yoğurt
bukadaaaaarrrr
Çok geçmiş olsun. Patronu da ne yapacaksın elden bişey gelmez erkek kafası işte...Benim eşim de bana hedef koydu dün gece, 3 kg daha verince ben o da diyete girecekmiş. Biz evlendiğimizden beri ben 16 o 14 kg aldık da:)) O hızlı kilo verirmiş de benim moralim bozulmasın diye benim biraz daha vermemi bekliyormuş!! Erkek megalomanlığı:))
sinemakinin fazla kullanımı hem bağırsak tembelliğine yol açıor hemde böbrekler için çok zararlı.O nedenle az miktarda tüketilmesi lazım.İçinde sinameki olan çayları haftada 2-3 kez içmen gerekli.bende öle yapıorum.
bu arada hepinize mrb kızlar.malum yine iki gündür ameliyat olmadan işi çözermiyiz die hastanelerdeyim,,şimdilik haftaya regl bitimine kdr ilaç kullanacağım.Ondan sonra bakılacak kistin durumuna göre ameliyat yada ne olacağı söylenecek..ağrılarım dewam edior bakalım ilaçlarla idare etmeye ve şu lanet işyerine gelmeye çalışıorumm..işim komiği patronumun hala bu kistleri dukan.a bağlamasırejimi bırak 2 gün sonra ii olacaksın dio bidee allammm yaaa bi kapa şu çeneni diyesim geliorr hakikatenn
kabız oldu biraz ama seyirde ben sebzeyi çok tükettim galiba benim güçlendirmeye geçme vaktim geldi ne dersiniz?
Ayyy ne yoğun bir günnn, koşturmaktan helak oldum, geçmişi de okuyamadımmm, motivasyonu düşürmek yok kızlar, koca totom bile küçülmüşşşş daha ne olsunnn :) Şu 16 kilocuk da bi gitse her şey süper olcak
16 kilocuk diyen ağzına naza değmesin
benim şu 8 kilo gözüme batıyor ...
ama hatunum sende hiç 16 kilo fazlan var gibi durmuyorsunki
arkadaşlar merhaba bende bu diyeti yaptım 3 haftada 6 kilo verdim hamile kaldığım için son mart ayında bırakmak zorunda kaldım 1 ay geçti ve verdiğim kiloları halaaaa almadım :)
selam kıslar
yazdıklarınızı biraz biraz okudum ama sayfa sayısı fazla olduğundan hepsini okuyamadım tabii
Ben de bir arkadaşımın desteği ile 20 nisanda başladım Dukan'a 64,2 ile . Bugün 62,7 gördüm tartıda.Bu arada regl oldum pazartesi günü.Bazı kişilerde hızlı gidiyor ama bende pko olduğu için pek hızlı kilo veremiyorum(((
dün ikindi yaptigim kacamaktan sonra bugün 1 bardak yogurt haricinde yedigim hersey dukana aykiriydiiii.... tepemin tasi atti. ne bu ya dedim. dedimde demesine icim icimi yiyor. 3 hafta atak dahil 1 kilo gitmesi deli etti beni. yarin tavuk ve baliklarla 5 günlük protein günüme devam edicem. umarim vucudum sasirmistir.
kilo veren dukancanlarim hepinizi alninizdan öpüyorum, gercekten masallah hepinize!!! icimden bi ses cik disariya giy esofmanlarini vur kendini bayirlara kirlara deli bi kosss, hirsini al diyor. icim cok dolu yaa. ne dir benim bu kilolarimdan cektigimmmmm
dün ikindi yaptigim kacamaktan sonra bugün 1 bardak yogurt haricinde yedigim hersey dukana aykiriydiiii.... tepemin tasi atti. ne bu ya dedim. dedimde demesine icim icimi yiyor. 3 hafta atak dahil 1 kilo gitmesi deli etti beni. yarin tavuk ve baliklarla 5 günlük protein günüme devam edicem. umarim vucudum sasirmistir.
kilo veren dukancanlarim hepinizi alninizdan öpüyorum, gercekten masallah hepinize!!! icimden bi ses cik disariya giy esofmanlarini vur kendini bayirlara kirlara deli bi kosss, hirsini al diyor. icim cok dolu yaa. ne dir benim bu kilolarimdan cektigimmmmm
kızlar görüyorum ki hepimizde bir motivasyon kaybı var bende diyordum ki ne oldu bana demekki tek değilmişim 1 aydır aranızdayım ilk kez bu kadar çok kişinin motivasyonunun düşük olduğunu gördüm sanırım bu baharla alakalı bahar gelince öyle olur ya bizde yiyip içemiyoruz sanırım ondan oluyor :)) ama şöyle bir silkelenip kendimize gelelim benim yarın ps günüm ama tekrar p günü yapıcam bugün çok kaçırdım çünkü hemde abuk subuk şeyler yedim oğlumun mood çikolatalı bisküvisinden 1 adet , reklamlarda çıkıyor ya yok ben italyanım enrico menrico aşk moodunu seç falan filan onlardan işte :)) birde çubuk kraker 7-8 adet, 9-10 adet fındık birde azıcık dut kuru üzüm neden böyle oldu anlamadım hala tık yok karnım şiş yarın şu tileks çayını alıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?