Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Pardon! 64.700 değil 63.700 olacaktı:)

Ekinsu, sen de mutfakta birşey bırakmamışsın bugün :))

15 gün için hiç fena değil bence. üstelik duraklama 15 gün içerisinde nasıl 'çok' oluyor onu anlamadım. yine de devam edin tabi.

Ekinsu, sen de mutfakta birşey bırakmamışsın bugün :))

sorma arkadaşım 3-4 güne regl olucam ondan sanırım hatta bugün dukanella yaptım ama beğenmedim çok sulu oldu birde ekşimsi:)) bu arada seninle aynı kiloda başlamışız hedefte aynı şu anki kiloda :)) ne zaman başlamıştın diyete?

Ben 24 Martta başladım dün 1 ay oldu ama 10 gündür tık yok 65 kiloda saplandım kaldım. Regl olacaksan normal hadi :) Sen benden yarım kilo daha çok vermişsin ama :)
Dukanellayı light labne ile mi yaptın?

bu sıralar sayfada bi negatifliktir almış başını gidiyor. doktor değilim o yüzden sağlık sorunları için bi şey diyemem ama tatlı krizlerine karşı koyamayan kaçamak yapmadan duramayan arkadaşlar için belki bi şeyler söyleyebilirim yüksek müsadenizle =) öncelikle dönüp kendimize sormamız lazım acaba kiloluyken çok mu mutluyuz? iki seçeneğimiz var ya düzgün bi fiziğimiz olucak sosyal hayatımız canlanacak, böylelikle mutlu olcaz ya da kendimizi yemeklerle geçiçi mutluluklarla kandırcaz. Bundan 3 sene önce enimle boyum birdi benim. (bikaç kilo daha alsam silindir olurdu benden ) yüzüm hep gülerdi ama içten içe mutsuzdum. şimdi 15-16 kilo verdikten sonra kendimi çok hafiflemiş bi o kadar da mutlu hissediyorum. Kendime güvenim geldi yahu =) tamam kabul etmek lazım yemek yeme alışkanlığım kayboldu, damak tadım yok oldu ama alıştım artık yaşamak için yiyorum ama mutluyum.

İnanın o çikolatalar tatlılar hep bizim kendi psikolojimizin bize dayattığı şeyler. Biraz sabredebilirseniz zamanla damak tadınız değişecek ve artık tatlıymış oymuş buymuş aramayacaksınız. Ben dukanla geçen ay tanıştım, yaklaşık 12 kilo kadar dukandan önce verdim, veremediğim kilolarımı vermeye çalışıorum şimdi. İnanırsak olur bence, kimse ümitsizliğe kapılmasın.

Gerçekten tebrik ediyorum ve kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Çok büyük bir şey başarmışsın. Benim de dün 1 ay oldu ve 5 kg verdim. Daha önce giyemediğim pantolonlarımın içine girebilmek ne büyük mutluluk. Tatlı krizi benim için de dayanılmaz oluyor ama şu ana kadar diyetimi bozacak bir fındık bile (ona dayanamam ama) yemedim. O anları tatlandırıcılı ciklet ile geçiriyorum. Bir de meyveli bitki çaylarını çok az kaynamış suda bekletip yoğurdun içine biraz tatlandırıcı ile birlikte katıp afiyetle yiyorum. Meyveli yoğurt serbest yazıyor ama içimdeki kurt onu yememe izin vermiyor:))

Herkese bol eksili günler diliyorum, motivasyonlar düşmesin.

sen bana bakma tatlim, seni neselendirdiysem ne mutlu bana. aglancak halime güler oldum ya.. cidddi cidddi sorcam ben kilolarima, hepsinin canini okuycam. varya onlar inat ettikce bende inat oluyorum... galip olan ben olmazsam catlarimmmmm herhalde.

sende güzel kilo vermissin masallah. 5 kiloyu dukanlami verdin??

Croiselle ciğim, profil ayarlarında mesaj editörü bölümündeki şareti değiştirdim, sorun ondan kaynaklanıyormuş, artık yapabiliyorum.

Bence de canına okursun hiç şüphem yok.:)) Evet, 24 Mart'ta başladım 1 ay oldu. 4 gün atakta 3, sonraki 2 haftada 2 verdim ama 12 gündür tık yok. Ben de inatlaşıyorum senin gibi, kilolar mı yaman ben mi? Ben yürüyüş yapmıyordum pek sanırım ondan durdu ama 3 gündür başladım ne gerekirse yapacağım bu yolda vazgeçmek yok :))

Ben 24 Martta başladım dün 1 ay oldu ama 10 gündür tık yok 65 kiloda saplandım kaldım. Regl olacaksan normal hadi :) Sen benden yarım kilo daha çok vermişsin ama :)
Dukanellayı light labne ile mi yaptın?

bende 26 martta başladım, benimde son bir haftadır gitmiyor sayılır zaten 64 lerde takılacağımı biliyordum çünkü 64 sonrası hep hamilelik sonrası kilolardı çabuk gitti ama bundan sonrası son 8 yılın kilosu oturmuş zorluyacaklar beni , bende yürüyüşü çok ihmal ettim ilk günlerde hiç bırakmamıştım sporsuz olmuyor , dukanellayı da light labne ile yaptım

içinizde en şanslısı benim heralde meyve ve çikolata tatlı alışkınlıklarım yoktur hiç yemesem aklıma gelmez bu diyeti uygulamak benim için çok kolay olucak

iyi aksamlar..ne cok kaynatmissiniz öyle..;-) hiziniza yetisemedim..insallah yarin boll ___ ler görürüzde su karamsarliklari atariz üzerimizden..Adet günlerinde arti cikabilirsin demisti arkadasim ama ben arti görmek istemiyorum..Hava zaten cok sykyci öyle avere avare dolanip durdum bütün gün..insallah yarin hepimizin yüzünü güldürür eksiler..;-)

Biraz gülelimmi..;-)

Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki "kedi sütü iç" yazısını okumasını istemiş. Çocuk "tedi tütü it" demiş. Öğretmen bağırmış "doğru söyle" demiş. Çocuk yine "tedi tütü it" demiş. Öğretmen acaip sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş, "doğru oku dedim sana şunu!" demiş. Çocuuğun artık canına tak etmiş ve bağırmış: - "Anatını tittimin tediti ittene tu tütü!"

Croiselle ciğim, profil ayarlarında mesaj editörü bölümündeki şareti değiştirdim, sorun ondan kaynaklanıyormuş, artık yapabiliyorum.

ok sevindim. arastirman iyi olmus. benim haberim yoktu böyle birseyden.

içinizde en şanslısı benim heralde meyve ve çikolata tatlı alışkınlıklarım yoktur hiç yemesem aklıma gelmez bu diyeti uygulamak benim için çok kolay olucak

ya nasil bir bünyedir sekerim senin ki . eminmisin sen yazdiklarindan

ah nerde ya.. keske benimde öyle olsa valla cok imrendim. :2:

arkadaşlar hepinize merhabalar bende başladım bu diyete daha öncede 8gün atak yaptım 5 kilo vermiştim sonra yatılı misafirim geldi diyet gitti tekrar başladım bahar sendromu yaşıyorum aynalara bakamıyorum kıyafetlerim olmuyor kendime kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum habirede yiyorum 88 kiloyum boyum 165 yaşım 35 çalışıyorum düzensiz beslenmem var bukez kararlıyım yaza zayıflayacagım ARKADAŞLAR MOTİVE OLMAYA İHTİYACIM VAR DESDEKLERİNİZİ BEKLİYORUM şuan 48 beden giyiyorum yaza en azından 44 beden giymek istiyorum herkese iyi geceler

sinamekinin bildik zararları var. o yüzden sinameki çayı içmek pek doğru değil. nurs biberiyeli çayda çok az sinameki var. ben o yüzden onu tercih ettim.

benim de çok güzel yüzüklerim var. hiç biri olmuyor artık ne yazıkki. aman neyse, derdimiz bu olsun )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…