Dukan diyetine başlayalı 15gün oldu 64.700den 60.400e indim çok duraklıyorum,ama devam edeceğim haftasonları hariç işten eve yürüyorum 1saat sürüyor.İşyerim çok katlı öğle arası 10kat çıkıp iniyorum. Devam bırakmak yok... artık bu kilolardan kurtulmalıyım veriyorum ama hiç uzun süre aynı kiloda kalamıyorum.Bu diyet bana yiyecekleri hayatıma yavaş yavaş katmayı öğretiyor sanki... Ablam çok güzel kilo vermiş, şimdi aynı hizada tutuyor ve sadece iki gün protein yapıyor.Çok kaçırdığını düşündüğü zamanlarda ertesi gün tekrar protein yapıyormuş. Bende böyle olmasını umut ediyorum.Güçlendirme evresine geçmeden tam bir spora başlamayı düşünmüyorum. Yürüyüşler yeter şimdilik,herkese boş şans....
kızlar görüyorum ki hepimizde bir motivasyon kaybı var bende diyordum ki ne oldu bana demekki tek değilmişim 1 aydır aranızdayım ilk kez bu kadar çok kişinin motivasyonunun düşük olduğunu gördüm sanırım bu baharla alakalı bahar gelince öyle olur ya bizde yiyip içemiyoruz sanırım ondan oluyor :)) ama şöyle bir silkelenip kendimize gelelim benim yarın ps günüm ama tekrar p günü yapıcam bugün çok kaçırdım çünkü hemde abuk subuk şeyler yedim oğlumun mood çikolatalı bisküvisinden 1 adet , reklamlarda çıkıyor ya yok ben italyanım enrico menrico aşk moodunu seç falan filan onlardan işte :)) birde çubuk kraker 7-8 adet, 9-10 adet fındık birde azıcık dut kuru üzüm neden böyle oldu anlamadım, bağırsaklardada hala tık yok karnım şiş yarın şu tileks çayını alıcam artık, bir haftada ancak 400 gr verebildim geçen haftaya kadar çok iyi gitmiştim ama şimdi durdum sanırım
Dukan diyetine başlayalı 15gün oldu 63.700den 60.400e indim çok duraklıyorum,ama devam edeceğim haftasonları hariç işten eve yürüyorum 1saat sürüyor.İşyerim çok katlı öğle arası 10kat çıkıp iniyorum. Devam bırakmak yok... artık bu kilolardan kurtulmalıyım veriyorum ama hiç uzun süre aynı kiloda kalamıyorum.Bu diyet bana yiyecekleri hayatıma yavaş yavaş katmayı öğretiyor sanki... Ablam çok güzel kilo vermiş, şimdi aynı hizada tutuyor ve sadece iki gün protein yapıyor.Çok kaçırdığını düşündüğü zamanlarda ertesi gün tekrar protein yapıyormuş. Bende böyle olmasını umut ediyorum.Güçlendirme evresine geçmeden tam bir spora başlamayı düşünmüyorum. Yürüyüşler yeter şimdilik,herkese boş şans....
Ekinsu, sen de mutfakta birşey bırakmamışsın bugün :))
sorma arkadaşım 3-4 güne regl olucam ondan sanırım hatta bugün dukanella yaptım ama beğenmedim çok sulu oldu birde ekşimsi:)) bu arada seninle aynı kiloda başlamışız hedefte aynı şu anki kiloda :)) ne zaman başlamıştın diyete?
15 gün için hiç fena değil bence. üstelik duraklama 15 gün içerisinde nasıl 'çok' oluyor onu anlamadım. yine de devam edin tabi.[/QUOTE
Yazım hatası yaptım haklısınız, aslında 3-4 gün aynı kiloda kalıyorum sonra bir bakmışım sabah tartıda kilom gitmiş oluyorÇok duraklıyorumun açıklaması bu:))
bu sıralar sayfada bi negatifliktir almış başını gidiyor. doktor değilim o yüzden sağlık sorunları için bi şey diyemem ama tatlı krizlerine karşı koyamayan kaçamak yapmadan duramayan arkadaşlar için belki bi şeyler söyleyebilirim yüksek müsadenizle =) öncelikle dönüp kendimize sormamız lazım acaba kiloluyken çok mu mutluyuz? iki seçeneğimiz var ya düzgün bi fiziğimiz olucak sosyal hayatımız canlanacak, böylelikle mutlu olcaz ya da kendimizi yemeklerle geçiçi mutluluklarla kandırcaz. Bundan 3 sene önce enimle boyum birdi benim. (bikaç kilo daha alsam silindir olurdu benden) yüzüm hep gülerdi ama içten içe mutsuzdum. şimdi 15-16 kilo verdikten sonra kendimi çok hafiflemiş bi o kadar da mutlu hissediyorum. Kendime güvenim geldi yahu =) tamam kabul etmek lazım yemek yeme alışkanlığım kayboldu, damak tadım yok oldu ama alıştım artık yaşamak için yiyorum ama mutluyum.
İnanın o çikolatalar tatlılar hep bizim kendi psikolojimizin bize dayattığı şeyler. Biraz sabredebilirseniz zamanla damak tadınız değişecek ve artık tatlıymış oymuş buymuş aramayacaksınız. Ben dukanla geçen ay tanıştım, yaklaşık 12 kilo kadar dukandan önce verdim, veremediğim kilolarımı vermeye çalışıorum şimdi. İnanırsak olur bence, kimse ümitsizliğe kapılmasın.
Hiç de tepenin tası atmış gibi değilsin maşallah çok neşelisin arkadaşım beni de neşelendirdin :)) Dağlara bayırlara çıkma konusuna gelince haklısın ben de çıksam iyi olacak 10 gündür hiç veremedim ben de.
Sabırlı ol gidecek hepsi, dukan amcanın bir bildiği var merak etme :)
Bende imge çıkmıyor ama mesaj simgeleri diye bir bölüm var onu tıkladığımda da mesajın yanında çıkıyor. İşyerinden giriyorum sanırım kısıtlanıyor sistem tarafından, teşekkür ederim :)
sen bana bakma tatlim, seni neselendirdiysem ne mutlu bana. aglancak halime güler oldum ya.. cidddi cidddi sorcam ben kilolarima, hepsinin canini okuycam. varya onlar inat ettikce bende inat oluyorum... galip olan ben olmazsam catlarimmmmm herhalde.
sende güzel kilo vermissin masallah. 5 kiloyu dukanlami verdin??
Ben 24 Martta başladım dün 1 ay oldu ama 10 gündür tık yok 65 kiloda saplandım kaldım. Regl olacaksan normal hadi :) Sen benden yarım kilo daha çok vermişsin ama :)
Dukanellayı light labne ile mi yaptın?
Croiselle ciğim, profil ayarlarında mesaj editörü bölümündeki şareti değiştirdim, sorun ondan kaynaklanıyormuş, artık yapabiliyorum.
içinizde en şanslısı benim heralde meyve ve çikolata tatlı alışkınlıklarım yoktur hiç yemesem aklıma gelmez bu diyeti uygulamak benim için çok kolay olucak
bende hem dukan hem callanetics yapmak istiyorum fakat egzersizlerin link ini bulamıyorum.dukan süper gidiyor.fakat linkler için yardımcı olabilir misiniz?
anlayamadığım bişi var sonuç olarak bunu kullandığımız sürece kabızlık sorunumuza çere olacak. her gün kullandığımızı varsayarsak epey bi kullanmamız gerekecek. bunun bir zararı yokmu bilginiz varmı bu konuda?? bugün bu kabızlık benim içime oturdu arkadaş yaaa!! sabahtan beri deva ariorumdaa o yüzden altını çizerek soruyorum ltf kusura bakamyın..
Benimde düşüyor yüzüğüm parmağımdan...Yüzüğüm taşlı komple daraltma yapamayız diyorlar aldığım firma eğer daraltırsak taşları düşebiliyor diyor ne yapsam diye düşünüyorum bende...Bir kaç kilo daha verirsem takamıcam yüzüğümü diyeti bıraksam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?