Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maalesef canım bilirim o kpss illetini
benim de yüzüğüm düşüyo parmağımdan hele ellerim azıcık ıslaksa aşağıya doğru tutmıyım elimi
heheh ben kaç kez düşürdüm ıslak ellerimle.okulun lavabosuna sonra çamaşır suyuna bastım:)))))

bulaşık suyu ben 2 kiloyu takıyorum desem beni döversin sen şimdi...

umarım geçmişi okursun ve mesajımı görürüsn. ben de senin gibi 48 bedenle başladım diyete. boyum 155 kilomsa 101 di. anlayacağın seninle beden kardeşiymişiz diyete başlayalı uzun zaman oldu. bizim en büyük dezavantajımız da bu. süreç uzun, bu yüzden de bıkma, pes etme, mücadeleyi bırakma riskimiz fazla. ama yeterince kararlıysan olmayacak birşey yok. ben toplamda 21 kg verdim. şu an 44 bedenim. yavaş yavaş bol gelmeye de başladı 44'ler.

zaman zaman bıkıyorum, yeter diyorum ama dukan amca aralığa kadar seyir diyor. ben onun sözünden çıkmam. bu süreç içerisinde misafir geldi diyetim bozuldu, ben misafirle gittim diyetim bozuldu, ramazan geldi, bayram geldi... 2-3 günlük aralar verildi. bazen 1 hafta, bazen 1 aydan uzun duraklamalar yaşandı. haftada 4 kg ile başladığım diyette ayda bir kg bile veremediğim zamanlar oldu. ama bırakmadım. bırakmayı 1 gün bile düşünmedim.

şimdi eskisine göre çok sağlıyım. bu en önemlisi. hayatım çok daha kolaylaştı. özgüven, estetik, çevreden gelen olumlu tepkiler falan önemsiz kalabiliyor bunların yanında. bir an önce diyete başlamanı umuyorum. ama hepsinden önce önünde uzun bir zaman dilimi olduğunu unutma. onu göze alarak başlarsan herşey daha kolay olur emin ol.

herkese iyi geceler,
yaklaşık 2 saatir paylaşılanları okumaya çalışıyorum ilk günden başlayıp.bende bu gün dukana başladım ve ilk günümü gayet rahat geçirdim yazılanlar beni çok motive etti .kızlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.ben 105 kilodan 80 kiloya kadar indim ve hayatımda ilk defa 3 sene bu kiloda kaldım. ama bu kış 6 kilosunu geri aldım şimdi acil olarak aldığım kiloyu ve daha sonrada 5 kilo daha vermeyi istiyorum.çevremde dukan diyeti yapan fazla kimse yok henüz kitabıda alamadım.takıldığım yerlerde bana destek olrmusunuz.

dukancanlarim allah hepinize hayirli geceler tatli rüyalar versin... yarin kilo bildirimi yapilcak ama benim bu bildiriyi yapmaya yüzüm yok, cünkü gram bile vermedim veremedimmmmm. umidimi kaybetmiyorum. haftaya bomba gibi gelcem insallah :) hepinizi seviyorum...

ben 12 gün durakladım ve bugün 0,5 gördüğüm için 3-4gün aynı kiloda kalmak çok gelmiyor artık bana :26:.

aliye arkadaşım yazdıkların beni yüreklendirdi.okadar iyi geldiki şuan .canım çooook teşekkürler. benim böyle sözlere ihtimyacım vardı. cesaretim birkat daha arttı yarından itibaren diyetime daha dikkat edeceğim iyigeceler.

günaydın kızlar bugün tam 1 ayım doldu hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkürler

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 64.8
güncel kilo: 64.1

Günaydin....:) insallah bu gün hepimiz ___ görürüz...ki ben gördüm..Regl günümde olmama ragmen cok mutlu oldum..

baslanginc tarihi: 28 mart
baslangic kilo: 110
hedef kilo:65
gecen persembe kilo: 99,600
güncel kilo: 98

günaydın kızlar bugün tam 1 ayım doldu hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkürler

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 64.8
güncel kilo: 64.1

Günaydin Ekinsu benim de 2 gün sonra tam 1 ay olacak..gercekten burda olmak inanilmaz motivasyon oluyor bize..insallah haftaya kadar daha
cok gider pis kilolar..

Canim tebrik ederim, bende baslamis ve 1 ayda toplam 4 kilo vermistim, ama 8 aylik oglum rahatsizlaninca biraktim 1 ay ara verdim, simdi gene dukan diet yapiyorum, ve kendimi acayip mutlu hissediyorum, ve bu diet i de yaparken acayip egleniyorum

sana bol sans dilerim...

Günaydin kizlar, diet e 1 ay ara verip 3 kilo almanin acisini ve üzüntüsünü yasarken bugün tartim bana cok güzel bir haber verdi

Baslangic tarihi : 23.04.2012

baslangic kilosu : 71

hedef kilo : 55

aktuel kilo : 69,5 ( bugün 4. günün icindeyim atakta , 3 günde -1,5 Kilo )

herkese bol sans, ve bol eksiliiiiiiiiiiiiiiiiiii bir güne baslamak dilegiyle

internetimde sorun var onun için yazılanları çok okuyamıyorum ama kalbim sizinle arkadaşlar,
Bu sabahki kilomm 76.2 yarimeee duyrulurrr
liste için çok teşekkürler fıstığım şimdiden

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

başlangıç kilo: 86,1 kg
hedef kilo : 65 kg

geçen perşembe kilo : 74,5 kg
güncel kilo: 74,1 kg

Hafta sonu 74.0 goren ben hafta sonu kacamaklari abartim birde her yedigini icine atip kullanmaya basldigim demir haplarininda etkisiyle WC ile küsünce olan sonuc bu

Tesekkür ederim bende seni tebrik ederim insallah hersey yolunda gider ve birakmak zorunda kalmazsin kis kis kilolar kis kis..:)))))

Üzülmek yok belki haftaya birden __ cikarsin duraklamis olabilir pes etmek yok..

arkadaşlar, uzun zamandır durgunluk yaşıyorum. yumruk ve daha fazla yürüyüş de çare olmadı. aslında sebebini biliyorum durgunluğun.
benim bugüne kadar verdiğim kilolar (21) son 2-2.5 yıl içinde aldığım kilolardı. bundan sonra vermem gerekenlerse çok uzun yıllardır olan kilolarım. haliyle vücut zorlanıyor ve kendini korumaya aldı. benzer bir deneyim yaşayan var mı aranızda? ya da ne yapam gerektiği konusunda fikiri olan?

Son düzenleme:

bu mesajı okuyunca dedim ki dövsem miiii dövmesem miiiii Empati kurayım hedefe 2 kilom kalmış olsaydı benim de valla ben de takardım ama vereceğim kilo çok olmadığı için de biraz rahat olurdum. Sen de öyle yap :))) Empati kurayım dedim kendi düşündüğümü yazdım heheheheh Anla sen beni işte, ben seni anlıyorum bebek, o iki kilo gidecekkk

günaydın tatlım sabah sabah güldürdün beni.empatik sempatik bir konuşma olmuş..:)))))çok gıcık ama ya son iki ayda sadece 4 kilocuk ve şu anda yine 2 haftadır 62

İtiraf edeyim dün protein günüm olmasına rağmen, akşama kadar saf protein tüketeceğim diye göbeğimi çatlatmışken, akşam her zaman olduğu gibii yeşil soğana yenildimmm, bi güzel yedimmm, onu yemişken bi de salatalık domates yedimmm, sonraaa annemin topladığı otlardan da yedimm, bir güzel otladım yaniiii :))) O yüzden sabah tartılmadım, dün iyi ki tartılmışım heheheheheh

Aslında çok da kötü bişey yapmamışım dimiiii :)

Onları yedikten sonra o vicdan azabıyla yattım ve günün geri kalanını rüyamda tamamladım nasıl olsa diyet gitti dedim veeeee çikolata pasta vs vs ne varsa hepsini yedimm ahhh şu rüyalar da olmasaa napardım bennnnn

gunaydınnn

Başlangıç tarihi: 19.03.2012

başlangıç kilo: 112 kg
hedef kilo : 65 kg

geçen perşembe kilo : 103,3 kg
güncel kilo: 101,5 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…