maalesef canım bilirim o kpss illetinicnm ben kpss zıkkımı yüzünden suan özel bi firmada dış ticaret sorumlusu olarak çalışıyorum.ama normalde okudugum bölüm İngilizce Ögretmenliği :)) burası Türkiye işte,okudugun deil buldugun iş :)
heheh ben kaç kez düşürdüm ıslak ellerimle.okulun lavabosuna sonra çamaşır suyuna bastım:)))))benim de yüzüğüm düşüyo parmağımdan hele ellerim azıcık ıslaksa aşağıya doğru tutmıyım elimi
arkadaşlar hepinize merhabalar bende başladım bu diyete daha öncede 8gün atak yaptım 5 kilo vermiştim sonra yatılı misafirim geldi diyet gitti tekrar başladım bahar sendromu yaşıyorum aynalara bakamıyorum kıyafetlerim olmuyor kendime kızıyorum üzülüyorum ağlıyorum habirede yiyorum 88 kiloyum boyum 165 yaşım 35 çalışıyorum düzensiz beslenmem var bukez kararlıyım yaza zayıflayacagım ARKADAŞLAR MOTİVE OLMAYA İHTİYACIM VAR DESDEKLERİNİZİ BEKLİYORUM şuan 48 beden giyiyorum yaza en azından 44 beden giymek istiyorum herkese iyi geceler
15 gün için hiç fena değil bence. üstelik duraklama 15 gün içerisinde nasıl 'çok' oluyor onu anlamadım. yine de devam edin tabi.
Yazım hatası yaptım haklısınız, aslında 3-4 gün aynı kiloda kalıyorum sonra bir bakmışım sabah tartıda kilom gitmiş oluyorÇok duraklıyorumun açıklaması bu:))
umarım geçmişi okursun ve mesajımı görürüsn. ben de senin gibi 48 bedenle başladım diyete. boyum 155 kilomsa 101 di. anlayacağın seninle beden kardeşiymişizdiyete başlayalı uzun zaman oldu. bizim en büyük dezavantajımız da bu. süreç uzun, bu yüzden de bıkma, pes etme, mücadeleyi bırakma riskimiz fazla. ama yeterince kararlıysan olmayacak birşey yok. ben toplamda 21 kg verdim. şu an 44 bedenim. yavaş yavaş bol gelmeye de başladı 44'ler.
zaman zaman bıkıyorum, yeter diyorum ama dukan amca aralığa kadar seyir diyor. ben onun sözünden çıkmam.bu süreç içerisinde misafir geldi diyetim bozuldu, ben misafirle gittim diyetim bozuldu, ramazan geldi, bayram geldi... 2-3 günlük aralar verildi. bazen 1 hafta, bazen 1 aydan uzun duraklamalar yaşandı. haftada 4 kg ile başladığım diyette ayda bir kg bile veremediğim zamanlar oldu. ama bırakmadım. bırakmayı 1 gün bile düşünmedim.
şimdi eskisine göre çok sağlıyım. bu en önemlisi. hayatım çok daha kolaylaştı. özgüven, estetik, çevreden gelen olumlu tepkiler falan önemsiz kalabiliyor bunların yanında. bir an önce diyete başlamanı umuyorum. ama hepsinden önce önünde uzun bir zaman dilimi olduğunu unutma. onu göze alarak başlarsan herşey daha kolay olur emin ol.
günaydın kızlar bugün tam 1 ayım doldu hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkürler
başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 64.8
güncel kilo: 64.1
Günaydin....:) insallah bu gün hepimiz ___ görürüz...ki ben gördüm..Regl günümde olmama ragmen cok mutlu oldum..
baslanginc tarihi: 28 mart
baslangic kilo: 110
hedef kilo:65
gecen persembe kilo: 99,600
güncel kilo: 98
Günaydin kizlar, diet e 1 ay ara verip 3 kilo almanin acisini ve üzüntüsünü yasarken bugün tartim bana cok güzel bir haber verdi
Baslangic tarihi : 23.04.2012
baslangic kilosu : 71
hedef kilo : 55
aktuel kilo : 69,5 ( bugün 4. günün icindeyim atakta, 3 günde -1,5 Kilo )
herkese bol sans, ve bol eksiliiiiiiiiiiiiiiiiiii bir güne baslamak dilegiyle
Başlangıç tarihi: 27.02.2012
başlangıç kilo: 86,1 kg
hedef kilo : 65 kg
geçen perşembe kilo : 74,5 kg
güncel kilo: 74,1 kg
Hafta sonu 74.0 goren ben hafta sonu kacamaklari abartim birde her yedigini icine atip kullanmaya basldigim demir haplarininda etkisiyle WC ile küsünce olan sonuc bu
maalesef canım bilirim o kpss illetini
heheh ben kaç kez düşürdüm ıslak ellerimle.okulun lavabosuna sonra çamaşır suyuna bastım:)))))
bulaşık suyu ben 2 kiloyu takıyorum desem beni döversin sen şimdi...
günaydın tatlım sabah sabah güldürdün beni.empatik sempatik bir konuşma olmuş..:)))))çok gıcık ama ya son iki ayda sadece 4 kilocuk ve şu anda yine 2 haftadır 62bu mesajı okuyunca dedim ki dövsem miiii dövmesem miiiiiEmpati kurayım hedefe 2 kilom kalmış olsaydı benim de valla ben de takardım ama vereceğim kilo çok olmadığı için de biraz rahat olurdum. Sen de öyle yap :))) Empati kurayım dedim kendi düşündüğümü yazdım heheheheh Anla sen beni işte, ben seni anlıyorum bebek, o iki kilo gidecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?