Evet canım bende dukancıyım seyirde ilk haftam. 3 kilo verdim. Ama regl olacağım için durdu. 80 dim 77 kaldım. canım sorma bende evlendiğimden beri 20 kilo aldım.
işte şimdi vermeye çalışıyoruz.
sen neler yapıyorsun görüşmeyeli kaç kilo oldun ne kadar zamandır yapıyorsun. kaç kilo gitti
kilolarımız çok yakınmış benimde şu an 20 kg vermem lazım. 20 kilo diyince kendimi kötü hişssediyorum. markete gidince 1 kiloluk bakliyatlara bakıp bunları 20 tanesi kadar vermem gerekiyor diyip çıldırıyorum.ama sonra bu kilolar bana yavaş yavaş geldi yavaş yavaş gidecek diye motive ediyorum. Arada ufak tefek kaçamaklar olsada hergün kendi kendimi motive ediyorum. Eski elbiselerimin içine girip bu yaz fıstık bili olucam....
ay canım desene tek sıkıntılı ben değilim
şimdi bakıyorum yeni evlenen arkadaşlar kilo alocaz die yemek yemiyolar.
biz niye düşünemedik bunu ya bende 2009 yazında evlendim 62 kiloydum. kendimi bi bıraktım her akşam aburcubur çay.
1 yılda 10 kilo 2 yılda 20 kilo aldım. 3. yılı bekleyemeyeceğim.
bekarkende yiyodum abur cubur ama nişanlıyken her akşam beraber vakit geçirmek için 2 saat yürüyordum.
e hafta sonlarıda geziyoduk. şimdiki gibi işten eve koş ne yemek yapımdüşüncesi yoktu ve şimdiki gibi göbüşler
bende senii
ölürmüyüz canım. ozaman gelmem çoluğum çocuğum var benim
ukala işte..
kızlar selamlar herkese. kanla beraber idrara çıkıyordum anlatmıstım burdaki arkadaslara bütün sonuçlarım cıktı. usg mi de cektirdim bugun böbreklerime makina ile bakıldı... iltihap çıktı idrar yollarımda bunun kanamaya yol açıcagını söylediler ve ilaç yazdı doktorum.
ayrıca bana resmen şok oldu, sağ böbreğimde 9 mm lik bir kist çıktı. şuanlık bir sorun teşkil etmediğini 3 ve 6 ay sonra kontrole çağırdılar tümöre cevirebilir temkinli gidelim diye... hem üzüldüm hem üzülmedim. eşim benden çok üzüldü. protein ağırlıklı beslendiğimi söyledim.. (cok su içerseniz herhangi bir sorun olmaz) dedi doktor. bu kist içinde bol bol su dedi yine aynı şekilde... ilaçlarımı bu akşam itibari ile başlayacağım.
dukanı bıraktım.) hem sağlık problemimden, tam da dukan böbrek diyor, ve bende böbrek sorunu olduğundan...hem de sıkıldım... 16 şubat itibari ile 11 - 12 kilo verdim. dukan ve burdaki arkadaslar sayesinde ve kendim tabi:) o yüzden cook teşekkürler herkese.. arada yine girip bakacağım, herkese güzel eksiler diliyorum. karataya transferim gerçekleşti... bugün tam anlamı ile.... o da
-----eski_bir_masal -----sayesinde. ona tekrar çooook teşekkürler. kitaplarımı da aldım 2 sinide... hal hatır için rahatsız edeceğim artık:) sağlığınıza dikkat edin SU İÇMEYE ÇOK AŞIRI ÖZEN GÖSTERİN!!!!!! SEVGİLER HERKESE.... MARİZA' DAN....KARATAYA UÇUYORUMMMMMM
ay tek olurmusun canim. elden gel valla.
dedigim gibi bende velendikten sonra 26 kilo aldim yaa dile kolay yani. ve hicde farketmedim. nasil oldu hala anlayabilmis degilim. hayatim boyunca kilo takintim olmadigindan ve diyet yapmadigimdan olsa gerek. bana normal geldi halim.
sonra bir baktim ki yuvarlaniyorum artik "" hee " dedim " benim kilo vermem lazim "
sonracima aralik 15 de basladim. cok iyi verdim ilk basta sonra ocak ayinda TR ye gitttim anne yemekleri yedim
gerci kendi yemegimide yaptim ama ufak tefek kacirdim yani. tulumba tatlisi filan. neyseki geri almadim ama duraklama yasadim .
sonracima subat ayinda geldim devam sen yani ben bi regl ol bütün ay sürsün mü
ay mahvoldum geberiyordum artik sinirden stresten bitmek bilmedi. meger normalmis diyetten dolayiymis
neyse o ay tabii hic veremedim . sonra mart ayi geldi iste az boz bisi daha verdim
derken iste bugün itibari ile 80 kiloyum evlenirken ki kilom 75 di. hatta hatirlarsan ikimizde sikayetcidik kilomuzdan da dügün icin zayiflamaya calisiyorduk
daha dogrusu ben sadece istiyordum bir caba sarfetmiyordum ama
sen sanirim diyet yapyordun neyse sonuc itibari ile 75 olsam öpüp basima koycam
ama bir türlü olamiyorum takildim kaldim
devam ediyoruz bakalim.
simdi birde aklima geldi , geriye dönüp baktigimda ben hic yemekle iligli kacamak yapmamisim, yani ana yemekle iligili...
hep tatli icin yapmisim. bütün kacamaklarim tatlidan. yani agzima bir kasik makarna aldigim yoktur ya da bir kasik pilav filan ( cok sevdiim halde ) hep tatli hep tatli ...
Dışarıda hava mükemmell ama benim yürüyüş yapacak partnerim yok böhüüüüüannem ben korkarım diyor benim korkmam gerekirken hehehehehe
gel beraber yürüyelim şekerim
gel beraber yürüyelim şekerim
Ayyyyy ne iyi olur vallaaaa :)
keşke aynı yerde oturuyor olsaydık:13:
Site girişine yürüyüş arkadaşı aranıyor diye ilan mı yapıştırsam acabaİşe yarar diye düşünüyorummm heheheheh
kesinlikle işe yarar yokmu hiç komşun yaşıt yada arkadaş
Ayyy yaşıtların hepsi evlenip çoluk çocuğa karıştı, yuvadan uçtukariyer yapcam deyip hem evde kalan hem de kilo alan bi ben varım ahh ahhh
ben güçlendirmeye geçmiştim ama bıraktım maalesef benim bünyemi bozdu dukan kan ve idrar testi yaptırdım değerlerim çok bozuk çıktı ama calla devam umarım sizde sorun çıkmaz...
kızlar selamlar herkese. kanla beraber idrara çıkıyordum anlatmıstım burdaki arkadaslara bütün sonuçlarım cıktı. usg mi de cektirdim bugun böbreklerime makina ile bakıldı... iltihap çıktı idrar yollarımda bunun kanamaya yol açıcagını söylediler ve ilaç yazdı doktorum.
ayrıca bana resmen şok oldu, sağ böbreğimde 9 mm lik bir kist çıktı. şuanlık bir sorun teşkil etmediğini 3 ve 6 ay sonra kontrole çağırdılar tümöre cevirebilir temkinli gidelim diye... hem üzüldüm hem üzülmedim. eşim benden çok üzüldü. protein ağırlıklı beslendiğimi söyledim.. (cok su içerseniz herhangi bir sorun olmaz) dedi doktor. bu kist içinde bol bol su dedi yine aynı şekilde... ilaçlarımı bu akşam itibari ile başlayacağım.
dukanı bıraktım.) hem sağlık problemimden, tam da dukan böbrek diyor, ve bende böbrek sorunu olduğundan...hem de sıkıldım... 16 şubat itibari ile 11 - 12 kilo verdim. dukan ve burdaki arkadaslar sayesinde ve kendim tabi:) o yüzden cook teşekkürler herkese.. arada yine girip bakacağım, herkese güzel eksiler diliyorum. karataya transferim gerçekleşti... bugün tam anlamı ile.... o da
-----eski_bir_masal -----sayesinde. ona tekrar çooook teşekkürler. kitaplarımı da aldım 2 sinide... hal hatır için rahatsız edeceğim artık:) sağlığınıza dikkat edin SU İÇMEYE ÇOK AŞIRI ÖZEN GÖSTERİN!!!!!! SEVGİLER HERKESE.... MARİZA' DAN....KARATAYA UÇUYORUMMMMMM
sağolun yorumlarınız için.hiç vermiyor değilim ama bir sabah tartılıyorum süper toplam 7.5 kilo olmuş ertesi gün bir bakıyorum yine 7 yada 6.5 kilo olmuş.aslında her diyette böyle ilk başta vücuttaki suyla birlikte hızlı kilo verme süreci sonrasında durağanlık.
ama insan da çabalarının sonucunu görmek istiyor değil mi :)
kitabı da okudum,fırsat buldukça spor yapıyorum.rahat 3 litre su içiyorum,diğer sıvılar da cabası.
bu arada yulaf kepeği denen şeyden nefret ediyorum
her sabah 2 kaşığı sütle yicem diye perişan oluyorum.bir kere omlete koyayım dedim mahvoldu.
tadını hiç sevmediğim için de ne yazıkki mücver,muffin falan gibi şeyler yapamıyorum.
gerçi 1.5 ayda 7 kilo hiç de fena sayılmaz genele bakarsak :)
tek endişem çevremdekilerin bu diyetin ileriye dönük sağlık sorunları yaşatabileceğini söylemeleri.umarım böyle bir şeyle sonuçlanmaz.
herkese tavsiyem mutlaka bir şekilde spor yapın.en azından yürüyün.yada şimdi her köşede parklarda kondisyon aletleri var,salona gidecek maddi durumunuz yoksa bunlardan faydalanın.çünkü fazla kiloları verdikçe vücudunuzun sönmüş bir balon gibi yumuşak,gevşek ve sarkık olmasını istemezsiniz.hem spor yağları daha hızlı yakmanıza yol açacaktır.
bu arada geçen gün hindi döner aldım paketlilerden.yağ oranı en fazla %15 yazıyordu üstünde.sevinçten çığlık atacaktım resmen.
protein gününde yoğurtla,ps günlerinde ise domatesle falan döner keyfi yapabiliyorum.
bu diyetin belki de bana en büyük faydası yemeklerde yağ olmasa da lezzet alabileceğimi göstermesi oldu.
yağsız süt,yoğurt ve peynirdeki kalsiyum protein falan tam yağlı ürünlerinkiyle aynı.yani yağsız tükettiğimizde almamız gereken faydayı yine alıyoruz tek farkı vücut yağ depolamamış oluyor :))
ay canım evet o zamanlar 68 kiloydum çok kiloluyum diyodum ay şimdi o kilolu hallerimi özledim. düğünde 62 olmuştum. sonra bir anda aldım malesef. canım tatlı tariflerinden falan yapmıyormusun tatlı ihtiyacın için ben yarım yağlı muzlu süt ve diyet kola ile bütün şeker ihtiyacımı karşılıyorum. onlarda olmasa yandık. baya yol katetmişsin 75 olursun yakın zamanda daha benim yol çok uzunn..
bende bazen canım bol salçalı makarna istiyor. patates kızartması falan ama yemiyorum. yemicem yuppiii
diyet öncesi kan değerleriniz normalmiydi? diyetten olduğuna eminmisiniz? kötü olmuş geçmiş olsunben güçlendirmeye geçmiştim ama bıraktım maalesef benim bünyemi bozdu dukan kan ve idrar testi yaptırdım değerlerim çok bozuk çıktı ama calla devam umarım sizde sorun çıkmaz...
Cok gecmis olsun Mariza insallah hersey en kisa zamanda yoluna girer..ilaclarinin faydasini görürsün..:) Karataya ucuyormussun hadi bakalim istedigin kiloya ulasirsin insallah ama önce saglik unutmaaa kolay gelsin..;-) arada ugra haber ver kendinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?