Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay tek olurmusun canim. elden gel valla.

dedigim gibi bende velendikten sonra 26 kilo aldim yaa dile kolay yani. ve hicde farketmedim. nasil oldu hala anlayabilmis degilim. hayatim boyunca kilo takintim olmadigindan ve diyet yapmadigimdan olsa gerek. bana normal geldi halim.

sonra bir baktim ki yuvarlaniyorum artik "" hee " dedim " benim kilo vermem lazim "

sonracima aralik 15 de basladim. cok iyi verdim ilk basta sonra ocak ayinda TR ye gitttim anne yemekleri yedim
gerci kendi yemegimide yaptim ama ufak tefek kacirdim yani. tulumba tatlisi filan. neyseki geri almadim ama duraklama yasadim .
sonracima subat ayinda geldim devam sen yani ben bi regl ol bütün ay sürsün mü

ay mahvoldum geberiyordum artik sinirden stresten bitmek bilmedi. meger normalmis diyetten dolayiymis

neyse o ay tabii hic veremedim . sonra mart ayi geldi iste az boz bisi daha verdim
derken iste bugün itibari ile 80 kiloyum evlenirken ki kilom 75 di. hatta hatirlarsan ikimizde sikayetcidik kilomuzdan da dügün icin zayiflamaya calisiyorduk
daha dogrusu ben sadece istiyordum bir caba sarfetmiyordum ama
sen sanirim diyet yapyordun neyse sonuc itibari ile 75 olsam öpüp basima koycam
ama bir türlü olamiyorum takildim kaldim

devam ediyoruz bakalim.

simdi birde aklima geldi , geriye dönüp baktigimda ben hic yemekle iligli kacamak yapmamisim, yani ana yemekle iligili...
hep tatli icin yapmisim. bütün kacamaklarim tatlidan. yani agzima bir kasik makarna aldigim yoktur ya da bir kasik pilav filan ( cok sevdiim halde ) hep tatli hep tatli ...

bende senii

ölürmüyüz canım. ozaman gelmem çoluğum çocuğum var benim

ukala işte..

Ölmeyiz ölmeyiz bodrum katta olduğum için atarım kendimi diyorum zaten, tabureden atlamak gibi bir şey yaniii hehehehehehe

Canım çok geçmiş olsunnnnn

Dışarıda hava mükemmell ama benim yürüyüş yapacak partnerim yok böhüüüüü annem ben korkarım diyor benim korkmam gerekirken hehehehehe

ay canım evet o zamanlar 68 kiloydum çok kiloluyum diyodum ay şimdi o kilolu hallerimi özledim. düğünde 62 olmuştum. sonra bir anda aldım malesef. canım tatlı tariflerinden falan yapmıyormusun tatlı ihtiyacın için ben yarım yağlı muzlu süt ve diyet kola ile bütün şeker ihtiyacımı karşılıyorum. onlarda olmasa yandık. baya yol katetmişsin 75 olursun yakın zamanda daha benim yol çok uzunn..

bende bazen canım bol salçalı makarna istiyor. patates kızartması falan ama yemiyorum. yemicem yuppiii

Ayyy yaşıtların hepsi evlenip çoluk çocuğa karıştı, yuvadan uçtu kariyer yapcam deyip hem evde kalan hem de kilo alan bi ben varım ahh ahhh

aman be canım hem evlenip, hem kariyer yapıp, hem çocuk yapıp, hemde kilo almayı beceren bir sürü insan var. Çocuk hariç hepsini yaptık sıra çocukta

ben güçlendirmeye geçmiştim ama bıraktım maalesef benim bünyemi bozdu dukan kan ve idrar testi yaptırdım değerlerim çok bozuk çıktı ama calla devam umarım sizde sorun çıkmaz...

ben güçlendirmeye geçmiştim ama bıraktım maalesef benim bünyemi bozdu dukan kan ve idrar testi yaptırdım değerlerim çok bozuk çıktı ama calla devam umarım sizde sorun çıkmaz...

güçlendirmeye kadar geldiysen neden bıraktın. atakta ve seyirde olsan tamam kısıtlamalar var, zararlı olabilir ama güçlendirmeye geçmişsin. kısıtlı pek az şey var. değerlerim bozuk çıktı derken neleri kastettiğini de söyleyebilir misin?

Son düzenleme:

Mariza gecmis olsun insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer.:)

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun Mariza insallah hersey en kisa zamanda yoluna girer..ilaclarinin faydasini görürsün..:) Karataya ucuyormussun hadi bakalim istedigin kiloya ulasirsin insallah ama önce saglik unutmaaa kolay gelsin..;-) arada ugra haber ver kendinden...

çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin, diyeti bırakman da doğru bir karar bence karatayada geçme bizimkinden tek farkı yulaf kepeği yerine her gün kuruyemiş var birde yağ var onun dışında oda protein ağırlıklı, artık olması gerekenleri biliyorsun kendi diyet programını sağlığına uygun bir biçimde ayarlarsan sıkıntı olmaz sanırım tekrar geçmiş olsun

kitapta et ürünlerinde en çok %10 süt ürünlerinde de en çok %2 ye kadar izin var. şeker piliç kıyma döner var sadece uygun olan onu yiyebilirsiniz

geçmiş olsun

yarım yağlı muzlu süt hangi markada var?

diyet öncesi kan değerleriniz normalmiydi? diyetten olduğuna eminmisiniz? kötü olmuş geçmiş olsun

yasena:) selammm.. sağolasın. uçtum evet ama dukandan da ayrılamadım daha:)gelicem arada, suanlık iyi gidiyor ya. senin kuruyemiş sorunun vardı, kaşıntı yapıyordu biliyorum. sana uymaz belki ama gercekten de sağlıklı geliyor bana karatay. yağ sorunu yok mesela enteresan geliyor. bugün eşim stres yaptı duyunca sağlık problemini, işten çıktı geldi aldı beni yemeğe çıktık. yediklerimi sayayım sana ızgara köfte, pilav patates istemedim yanına közlenmiş patlıcan, yağda hazırlanmış brokoli karnıbahar kırmızı biber taze fasulye. ayran ... ve bana ağır geldi biliyomusun yağlı geldi. ama karataya uygundu yedim yani. kahvaltım iyi :) dukan krepten ööööö oluyodum artık... öğlen ıspanak bulgur ile yapılmış yoğurt, kayısı, kuruyemiş... :) bol su... iyi yani :) çook sağol. sağlık sıkıntımda allahın izni ile geçer gider, takmıyorum ki, büyümesin kist dursun öyle. düşünce gücü hesabi... sen de durum nasıl kilo? iyi gidiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…