kızlar selamlar herkese. kanla beraber idrara çıkıyordum anlatmıstım burdaki arkadaslara bütün sonuçlarım cıktı. usg mi de cektirdim bugun böbreklerime makina ile bakıldı... iltihap çıktı idrar yollarımda bunun kanamaya yol açıcagını söylediler ve ilaç yazdı doktorum.
ayrıca bana resmen şok oldu, sağ böbreğimde 9 mm lik bir kist çıktı. şuanlık bir sorun teşkil etmediğini 3 ve 6 ay sonra kontrole çağırdılar tümöre cevirebilir temkinli gidelim diye... hem üzüldüm hem üzülmedim. eşim benden çok üzüldü. protein ağırlıklı beslendiğimi söyledim.. (cok su içerseniz herhangi bir sorun olmaz) dedi doktor. bu kist içinde bol bol su dedi yine aynı şekilde... ilaçlarımı bu akşam itibari ile başlayacağım.
dukanı bıraktım.) hem sağlık problemimden, tam da dukan böbrek diyor, ve bende böbrek sorunu olduğundan...hem de sıkıldım... 16 şubat itibari ile 11 - 12 kilo verdim. dukan ve burdaki arkadaslar sayesinde ve kendim tabi:) o yüzden cook teşekkürler herkese.. arada yine girip bakacağım, herkese güzel eksiler diliyorum. karataya transferim gerçekleşti... bugün tam anlamı ile.... o da
-----eski_bir_masal -----sayesinde. ona tekrar çooook teşekkürler. kitaplarımı da aldım 2 sinide... hal hatır için rahatsız edeceğim artık:) sağlığınıza dikkat edin SU İÇMEYE ÇOK AŞIRI ÖZEN GÖSTERİN!!!!!! SEVGİLER HERKESE.... MARİZA' DAN....KARATAYA UÇUYORUMMMMMM
kitapta et ürünlerinde en çok %10 süt ürünlerinde de en çok %2 ye kadar izin var. şeker piliç kıyma döner var sadece uygun olan onu yiyebilirsiniz
geçmiş olsun
yarım yağlı muzlu süt hangi markada var?
diyet öncesi kan değerleriniz normalmiydi? diyetten olduğuna eminmisiniz? kötü olmuş geçmiş olsun
Biz de seni merak ediyorduk. Böbreklerine dikkat et arkadaşım.Malum konuşmuştuk aşırı iltihap kana yapıyor diye, kanamanın böbrekten olmamasına çok sevindim. Bizde ayrıldığına üzüldü o ayrı ama önce sağlık. Sana da bol eksili günler by
SAĞOL ckpln :) evet aynen senin dediğin gibi çıktı:) hatta dr ilk söylediğinde sen geldin aklıma... tanımasaımadığım için de bir enteresan geldi. ne güzel bağlar kurduk. dr. gidiyorum ve hiç tanımadığım bir insanın sağlık sorunuma yaptıgı yorum geliyor aklıma. güzel şeyler bunlar... kum taş vs.. ararken dr. KİST buldu şansıma:) gördüm bide kapkara bişey kendisi. öcüüü gibi:) O da benim şansım . yapacak bişey yok. güzel düşüneceğim güzel şeyler olcak. karataya geçtim ama burdayım :) gelicem ziyaretinize arada. kabul ederseniz:) bana dukan krep ikram etmeyin yeter:) ben iki ay yulaf kepeği yedim ve üstüne yaşadım yaaaa:)
yasena:) selammm.. sağolasın. uçtum evet ama dukandan da ayrılamadım daha:)gelicem arada, suanlık iyi gidiyor ya. senin kuruyemiş sorunun vardı, kaşıntı yapıyordu biliyorum. sana uymaz belki ama gercekten de sağlıklı geliyor bana karatay. yağ sorunu yok mesela enteresan geliyor. bugün eşim stres yaptı duyunca sağlık problemini, işten çıktı geldi aldı beni yemeğe çıktık. yediklerimi sayayım sana ızgara köfte, pilav patates istemedim yanına közlenmiş patlıcan, yağda hazırlanmış brokoli karnıbahar kırmızı biber taze fasulye. ayran ... ve bana ağır geldi biliyomusun yağlı geldi. ama karataya uygundu yedim yani. kahvaltım iyi :) dukan krepten ööööö oluyodum artık... öğlen ıspanak bulgur ile yapılmış yoğurt, kayısı, kuruyemiş... :) bol su... iyi yani :) çook sağol. sağlık sıkıntımda allahın izni ile geçer gider, takmıyorum ki, büyümesin kist dursun öyle. düşünce gücü hesabi... sen de durum nasıl kilo? iyi gidiyor mu
çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin, diyeti bırakman da doğru bir karar bence karatayada geçme bizimkinden tek farkı yulaf kepeği yerine her gün kuruyemiş var birde yağ var onun dışında oda protein ağırlıklı, artık olması gerekenleri biliyorsun kendi diyet programını sağlığına uygun bir biçimde ayarlarsan sıkıntı olmaz sanırım tekrar geçmiş olsun
kayınpederimde de 3 tane kist var 6 ayda bir ultrason çekiliyor kontrol amaçlı... düzenli takip edersen sorun yaşamazsın için rahat olsun
SAĞOL ckpln :) evet aynen senin dediğin gibi çıktı:) hatta dr ilk söylediğinde sen geldin aklıma... tanımasaımadığım için de bir enteresan geldi. ne güzel bağlar kurduk. dr. gidiyorum ve hiç tanımadığım bir insanın sağlık sorunuma yaptıgı yorum geliyor aklıma. güzel şeyler bunlar... kum taş vs.. ararken dr. KİST buldu şansıma:) gördüm bide kapkara bişey kendisi. öcüüü gibi:) O da benim şansım . yapacak bişey yok. güzel düşüneceğim güzel şeyler olcak. karataya geçtim ama burdayım :) gelicem ziyaretinize arada. kabul ederseniz:) bana dukan krep ikram etmeyin yeter:) ben iki ay yulaf kepeği yedim ve üstüne yaşadım yaaaa:)
Evet benim kuru yemislere karsi kasintim var bende yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim.Benim her 3 aya bir kontrolum var bahsetmistim tiroid tembelligi bu yüzden kilo aldim ya zaten.Bakalim carsamba günü de hem konusma hemde kan sonuclarimi alacagim.Menü güzelmis dukana alistigin icin yagli gelmis olabilir insallah bunu zevkle sürdürürsün.Ben regelli oldugum halde 1,5.gitti bu hafta iyi gidiyor yani.En son aksam 5 gibi yemistim biraz önce canim birseyler yemek istedi bende tarcinli süt ictim..iyi geldi..:)
maşşallah arkadasım nazar değmesin.. 5 erken yemişssin . ama dukanda saatlerde problem yok. protein de miktar yok. acıkırsan o senin tercihin tabi, misal akşam 9 da da protein yiyebilirsin.. sen de güzelce ver inşallah kilolarını.. çok mutlu oluyor insan, duruşu değişiyor. sen de bunu en yakıın zamanda tat.
mariza şimdi okuyorum büyük geçmiş olsun geçenlerde okumuştum ve çok merak etmiştim. Umarım tedavin hızlı bir şekilde sonuç verir.
Bende de acayip bir tatlı isteği var açtım şimdi bir activia yiyiorum
günaydın kızlar
insan dünden bugüne 600 gr alır mı yaaa sebze günümdü dün yediğim tek sebzede çoban salata yani ilk kez bu kadar artı gördüm çok canım sıkıldı sabah sabah
günaydın kızlar
insan dünden bugüne 600 gr alır mı yaaa sebze günümdü dün yediğim tek sebzede çoban salata yani ilk kez bu kadar artı gördüm çok canım sıkıldı sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?