Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Biz de seni merak ediyorduk. Böbreklerine dikkat et arkadaşım.Malum konuşmuştuk aşırı iltihap kana yapıyor diye, kanamanın böbrekten olmamasına çok sevindim. Bizde ayrıldığına üzüldü o ayrı ama önce sağlık. Sana da bol eksili günler by

sağolasın arkadaşım... HERKES BOOL BOLL SU İÇSİN. SEVGİLER

SAĞOL ckpln :) evet aynen senin dediğin gibi çıktı:) hatta dr ilk söylediğinde sen geldin aklıma... tanımasaımadığım için de bir enteresan geldi. ne güzel bağlar kurduk. dr. gidiyorum ve hiç tanımadığım bir insanın sağlık sorunuma yaptıgı yorum geliyor aklıma. güzel şeyler bunlar... kum taş vs.. ararken dr. KİST buldu şansıma:) gördüm bide kapkara bişey kendisi. öcüüü gibi:) O da benim şansım . yapacak bişey yok. güzel düşüneceğim güzel şeyler olcak. karataya geçtim ama burdayım :) gelicem ziyaretinize arada. kabul ederseniz:) bana dukan krep ikram etmeyin yeter:) ben iki ay yulaf kepeği yedim ve üstüne yaşadım yaaaa:)

kayınpederimde de 3 tane kist var 6 ayda bir ultrason çekiliyor kontrol amaçlı... düzenli takip edersen sorun yaşamazsın için rahat olsun

Evet benim kuru yemislere karsi kasintim var bende yarin sabah doktora kan vermeye gidecegim.Benim her 3 aya bir kontrolum var bahsetmistim tiroid tembelligi bu yüzden kilo aldim ya zaten.Bakalim carsamba günü de hem konusma hemde kan sonuclarimi alacagim.Menü güzelmis dukana alistigin icin yagli gelmis olabilir insallah bunu zevkle sürdürürsün.Ben regelli oldugum halde 1,5.gitti bu hafta iyi gidiyor yani.En son aksam 5 gibi yemistim biraz önce canim birseyler yemek istedi bende tarcinli süt ictim..iyi geldi..:)

ekinsu teşekkür ederim.. evet güzel bir geçiş oldu. ben karatay uyucam, tam tamına öğreneceğim, dukan gibi... ama sizlerde lütfen lütfen BOOL SU İÇİN. ŞAKA DEĞİL BU İŞ. DOKTOR ÖZELLİKLE SÖYLEDİ BANA, PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENİYORSANIZ, BOL SU İÇECEKSİNİZ...
BİR GÜN İÇMEDİM İKİ GÜN İÇMEDİM, YARIN İÇERİM OLUR BİTER YOK! BOL BOL SU.. KİTABI OKUMADAN YAPANLAR GELİYOR AKLIMA UMARIM BOL SULARINI İÇİYORLARDIR.... ÇOK SEVGİLER. TEKRAR SAĞOL.

krep dediğin ne ki canın saolsun...Gel tabi hep bekleriz...Hakikaten ne garip ben de hiç tanımadığım biri için endişelendim.. ben zaten koloni usulü yaşamayı seven biriyim hoşlanmam pek bireysellikten o yüzden buradayım bana çok iyi geliyor. Hani yazmıştım ya tam kaçamak yapmak istiyorum diyorum ki olmaz o kadar Dukan kardeşime ihanet edemem:))
Sen unutma bizi iyi geceler görüşürüz.

maşşallah arkadasım nazar değmesin.. 5 erken yemişssin . ama dukanda saatlerde problem yok. protein de miktar yok. acıkırsan o senin tercihin tabi, misal akşam 9 da da protein yiyebilirsin.. sen de güzelce ver inşallah kilolarını.. çok mutlu oluyor insan, duruşu değişiyor. sen de bunu en yakıın zamanda tat.

arkadaşlar dukan maceram bitti benim, yulaf kepekleri kaldı elimde:) iki paket yulaf kepeğim var, istanbul acıbadem de oturuyorum...
bana yakın olanlar ulaşşsın bana nolur, özelden..buluşalım vereyim birinize faydalansın alacak arkadas. elimde kaldı. acıbadem de veya kadıköye de getiririm. atamam da yazık...

Evet genelde öyle yiyoruz ailece her aksam acikmiyorum aslinda arada yesil cay kahve felan ictigim icin fazla zorlamiyor bu aksam balik ve yogurt yedim bundan kaynaklandi sanirim.Cok tesekkür ederim insallah ayni dilekler senin icinde gecerli.:)

mariza şimdi okuyorum büyük geçmiş olsun geçenlerde okumuştum ve çok merak etmiştim. Umarım tedavin hızlı bir şekilde sonuç verir.

Bende de acayip bir tatlı isteği var açtım şimdi bir activia yiyiorum

Afiyet Olsun..:)

Buda benim tatlim..

150 ml süt (1,5%)
2 YK yulaf kepegi
Tarcin
Tatlandirici

Hepsini karistirip kivama gelene kadar pisiriyoruz sonra afiyetle yiyoruz..

günaydın kızlar

insan dünden bugüne 600 gr alır mı yaaa sebze günümdü dün yediğim tek sebzede çoban salata yani ilk kez bu kadar artı gördüm çok canım sıkıldı sabah sabah

günaydın kızlar

insan dünden bugüne 600 gr alır mı yaaa sebze günümdü dün yediğim tek sebzede çoban salata yani ilk kez bu kadar artı gördüm çok canım sıkıldı sabah sabah

Günaydın şekerim, sıkılmasın canın, öyle anlar geliyor ki +1, +2 falan oluyor ama bir bakmışsın sonra -3, -5 olmuş takılma ufak değişimlere

hepiciğinize kocaman günaydınlar olsun...
günümüz güzel kocaman eksiler olsun inşallah...
bugun çooooook mutluyum çünkü bu haftanın son iş günündeyimmm :=))))
yarın sabah erkenden uyanıyoruz inşalllahh... istanbul yolculuğumuz başlıyor kısmetse...
ailemle seyahat etmeyi çooooook seviyorum hele ki sevdiklerimizin yanına gidiyosak daha da özel oluyo benim için...
aslında çok uzun zaman olmamıştı onları gördüğüm ama çooooook özledim... miss gibi çay simit yapıcaz feribotta (annecim-babişkom-ablam-eniştem) :=)))
sonra martılara simit atıcazz... ohhh missss :=))))
bu arada tam 2 hafta önce aldığım o 42 beden pantalonlardan birini giydim dün bol oluyo... yeni aldığım kemer son delikte o da bol... yine mi alışveriş yapmak lazım yahuuu....
kilomda değişiklik varmı bilmiyorum ama annem nazar değdiricek yakında (allah korusun) maşallah maşallah göbek möbek kalmadı kızımda fıstık gibi oldu diyip duruyo :=))))
seni seviyorum dukannn... senden kopamıyorum... tamam %100 sana tam anlamıyla uyamıyorum ama yavaş da olsa kilo verebiliyorum demekki...
topik arkadaşlarımı dukandan daha çok seviyorum tabiii :=))))

Herkese günaydınnn Dukancanlarımmmmm

Ben 4-5 gündür kilo veremiyordum. regl olmadığım için die düşünürken bugün 700 gr gitti

Yaşasın dukan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…