günaydın kızlar
insan dünden bugüne 600 gr alır mı yaaa sebze günümdü dün yediğim tek sebzede çoban salata yani ilk kez bu kadar artı gördüm çok canım sıkıldı sabah sabah
Herkese günaydınnn Dukancanlarımmmmm
Ben 4-5 gündür kilo veremiyordum. regl olmadığım için die düşünürken bugün 700 gr gitti
Yaşasın dukan
hepiciğinize kocaman günaydınlar olsun...
günümüz güzel kocaman eksiler olsun inşallah...
bugun çooooook mutluyum çünkü bu haftanın son iş günündeyimmm :=))))
yarın sabah erkenden uyanıyoruz inşalllahh... istanbul yolculuğumuz başlıyor kısmetse...
ailemle seyahat etmeyi çooooook seviyorum hele ki sevdiklerimizin yanına gidiyosak daha da özel oluyo benim için...
aslında çok uzun zaman olmamıştı onları gördüğüm ama çooooook özledim... miss gibi çay simit yapıcaz feribotta (annecim-babişkom-ablam-eniştem) :=)))
sonra martılara simit atıcazz... ohhh missss :=))))
bu arada tam 2 hafta önce aldığım o 42 beden pantalonlardan birini giydim dün bol oluyo... yeni aldığım kemer son delikte o da bol... yine mi alışveriş yapmak lazım yahuuu....
kilomda değişiklik varmı bilmiyorum ama annem nazar değdiricek yakında (allah korusun) maşallah maşallah göbek möbek kalmadı kızımda fıstık gibi oldu diyip duruyo :=))))
seni seviyorum dukannn... senden kopamıyorum... tamam %100 sana tam anlamıyla uyamıyorum ama yavaş da olsa kilo verebiliyorum demekki...
topik arkadaşlarımı dukandan daha çok seviyorum tabiii :=))))
ahh arkadaşımm bu ewlilik sonrası kilo saçmalığı bende de aynı
sanki aç gezioduk bekarken:)
2010 da 56 kilo ewlwndimm
2012 de 80.50 ile dukana başladımm
SKANDAAALLLL!!!!
arkadslar yazmıs gerçi örnek menüler ama tek söyleyebileceğim üşenme evinde öğle yemeğini hazırla saklama kabına koy ve ööle git. başlarda iş yerindekiler canını sıkıoo sorulardan ama takma onlarda alışıoo sonra..
iş sende bitioo yap muffinlerini didikle tavuk göğüsünü al yoğurdunu bitti gitti
gelmiş geçmişş olsunn inşallahh...
karatay macerandan bizede haber ver arada
Ahhh ahhh hep EN'leri yaşıyorumm bir bayanın sahip olabileceği en büyük ayak numarası bENdee, en yüksek kilo bENdeee, daha nelerr nelerr atayım kendimiii camdan, atcam bak şimdi kendimiii
İdeal bel ölçüm 72'miş. Dolgun, balık etliymişimIyyy hiç sevmem o balık olma durumlarını. Şişman değilsin canıımmm, balık etlisin derler ya Balina mı yani? diyorum bazen
balina balık değil zaten o yüzden kendine hakarete etme tatlım:))))
İdeal kilom da 55 miş
Kiloma 55, belime de 72 cm yazınca; Şimdiki durumunuz: İnce ama formunda (İdealim bu kardeşiiiimmBeğenmiyon mu)Yapmanız gereken: Keyfinize bakın, yazıyo hahahha
oşşşşt diyoruz o zaman ona töve tövbe..:)))yok şekerim ne atlaması.hep fıçı gibi başladık bak şimdi 38 bedene gireibliyorum...yaaaaaaaaaaaaaaa bel ölçümü bilmiyorum 100 yazdım bana FIÇI GİBİSİN dedi
kaçıncı kattan atlasam ölürüm
kesinlikle küçülüyor tecrübe ile sabittir..ayakkabılarım ve ben savaş halindeyiz.kışlıklarda anlamamıştım pek ama yazlıklar dandini dingil resmen çok komik:))))bruce
merhabalar....
slm.bayanlar...keyfiniz iyidir umarım...
yazılarınıza baktımda bende aynı hissiyattayım ve ayakkabı bulamama sorununu 17 yaşımdan beri yaşamaktayım.39-40 olan ayak numaram şimdi 41 ve üstü malesef.
dukan ile zayıflayınca onlarında küçüleceğine dair bir umut taşımaktayım...)))
birde sorunum var...
bugün 2 aşamanın 7. günündeyim.hiç bişey yemek istemiyorum ve sabahtan beri hafif bulantım var.bi tavsiyesi olan var mı ....
günaydın arkadaşlar.
bu sbah kıyafetlerimle ile ciddi savaştaydım.herşeyim üzerime nasıl bollanmış yazlıklar çıktı ya piyasaya şimdi anladım..şu aan üzerimde 40 beden ceket pantolon ve gömlek var ama hepsi 1 beden büyük ...ay çok sinir oldum....hayır çok güzel bir duygu da dolapta bir şey olmaması berbat.eee ne yapıcaz gitcez aliıveriş yapıcaz:)))
hepiciğinize kocaman günaydınlar olsun...
günümüz güzel kocaman eksiler olsun inşallah...
bugun çooooook mutluyum çünkü bu haftanın son iş günündeyimmm :=))))
yarın sabah erkenden uyanıyoruz inşalllahh... istanbul yolculuğumuz başlıyor kısmetse...
ailemle seyahat etmeyi çooooook seviyorum hele ki sevdiklerimizin yanına gidiyosak daha da özel oluyo benim için...
aslında çok uzun zaman olmamıştı onları gördüğüm ama çooooook özledim... miss gibi çay simit yapıcaz feribotta (annecim-babişkom-ablam-eniştem) :=)))
sonra martılara simit atıcazz... ohhh missss :=))))
bu arada tam 2 hafta önce aldığım o 42 beden pantalonlardan birini giydim dün bol oluyo... yeni aldığım kemer son delikte o da bol... yine mi alışveriş yapmak lazım yahuuu....
kilomda değişiklik varmı bilmiyorum ama annem nazar değdiricek yakında (allah korusun) maşallah maşallah göbek möbek kalmadı kızımda fıstık gibi oldu diyip duruyo :=))))
seni seviyorum dukannn... senden kopamıyorum... tamam %100 sana tam anlamıyla uyamıyorum ama yavaş da olsa kilo verebiliyorum demekki...
topik arkadaşlarımı dukandan daha çok seviyorum tabiii :=))))
beni de beni de bittim artık:))))Bitik durumdayımhem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa
dün ben de köfte yaptım..krebin içine sarıp mideye indirdim.ayran ve pişmiş domates biber eşliğinde..eşim resmen yarım ekmeğin içine koydu da yedi..canım ister diye o da krep yiyecekti ben kıyamadım.adam güçlendirmede yesin ya :))))bu arada eşim güçlendirmede hiç kilo almadı eşşek gibi de yiyor ayıptır söylemesi (duysa gebertir beni:)
amanın ben yarın yalnız bir başıma gelip cumartesi çalışcam bu durumda
isyeeeeaaaaaannnnnn
aman aman annesinin fıstık gibi kızını Allah nazarlardan saklasınnn
HErkese günaydın....
ben hala hastalanamamış olaraktan kaç gün gecikti bilemicem saymıyorum artık
olursam olurum artık ne yapayımmm
bu durum ve tatlı isteği beni yordu ama pazartesi dukana başlıyorum atak ile beraber...
en azından ne yediğimi biliyordum dünden beri ipin ucu kaçtı vallaaevde de badana var yemek yapmıyor annem dün köfte ekmek yapmıştı :) hoş ben hemen salata yaptım yanına yedim ama ekmektende yedim yani azıcık:26:
onun için bu duruma dur diyoruz veee haftasonundan sonra düzene dönüyoruzzz
amanın ben yarın yalnız bir başıma gelip cumartesi çalışcam bu durumda
isyeeeeaaaaaannnnnn
aman aman annesinin fıstık gibi kızını Allah nazarlardan saklasınnn
HErkese günaydın....
ben hala hastalanamamış olaraktan kaç gün gecikti bilemicem saymıyorum artık
olursam olurum artık ne yapayımmm
bu durum ve tatlı isteği beni yordu ama pazartesi dukana başlıyorum atak ile beraber...
en azından ne yediğimi biliyordum dünden beri ipin ucu kaçtı vallaaevde de badana var yemek yapmıyor annem dün köfte ekmek yapmıştı :) hoş ben hemen salata yaptım yanına yedim ama ekmektende yedim yani azıcık:26:
onun için bu duruma dur diyoruz veee haftasonundan sonra düzene dönüyoruzzz
Bu erkekler ne şanslı yaratıklar yaaabiraz dikkat ediyorlar hoop kilolar gidiyor, abim de deli gibi yiyor ama işe yürüyerek gidip geliyor, azcık da spor iş tamam. Gerçi o Kuzey gibi baklavalarım olacak diye yola çıktı ama olsun adam zayıfladı yaaa
kuzucuummmmm....
pazartesi start verelim vallaa... çoook şaane olucak çoook....
günaydiiiiinnnn dukan fistiklari, nasilsiniz??? keyifler yerindedir insallah?
dün protein günüme basladigim icin mi bilmiyorum bugün kendimi hafiflemis hissediyorum. sali ya kadar tartilmayi düsünmüyorum. bakalim bu inatlasmada kilolarmi yoksa ben mi galip cikicam cok merak ediyorum.
yarimcim sana hayirli yolculuklar tatlim, bizim icinde gez istanbulu. aklina geldikce cinlat kulaklarimizi :)
bulasiksuyu keske benimde dolabimda hic bisey kalmazsa giyecek, benim dolap tika basa dolu ama hicbirinin icine giremiyorum canim. biraz daha tut kendini, 2-3 yeni kiyafet al, sonra nasilsa yine büyük gelecek, hedefine ulasinca yeni ciciler alirsin bolca. ay ayy ayyy ne güzel bi duygu bu, insan alisveris yapmaya doyamiyor... Alllllahhhiimmmmm nolur banada göster o günlerii.
1 beden kücüleyim, hemen kiyafetlerimi dagitcam, giyecek kiyafet birakmicam ki kilo aldigimda aklim basima gelsiinnn!!
aynen canım bir nefeste 8 kilo vercem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?