Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

insan dünden bugüne 600 gr alır mı yaaa sebze günümdü dün yediğim tek sebzede çoban salata yani ilk kez bu kadar artı gördüm çok canım sıkıldı sabah sabah

Arkadaslarda söylemis sykma canini ben haftalik tartindigim icin sebze yedigim günler + cikiyormuyum hic bilmiyorum..bir dene bak günlük tartinma haftalik tartin moralin bozulmaya
cak böyle..;-)

Sanada kocaman günaydin yarim..:) Cok sevindim bir istanbul asigi olarak..:) Yazdiklarini okurken bir an orda hissettim kendimi..ne güzel geldi sabah sabah..Sagolasin..Bizim daha cok var bu saydiklarini yapmaya cocuklarimla bu sene tam 5 hafta tatil yapacagim..Üzücü yani esim bizimle olamayacak..

Nasil motivasyon oldu pantalonun bol gelmesi :)))) benimde bol geliyor hadda sabah arkadas diyorki yardim edeyimmi donunu cekmeye düstü düsecek :)))

Benim yaklaşık 1,5 ay oldu bu diyete başlayalı. atak döneminde 4,5 kilo verdim. hala seyir dönemindeyim. tabi araştırdım. çünkü protein ağırlıklı beslenme hem kolesterolü hem lifsiz beslenmeden dolayı kolon kanserini tetikleyici ama protokollere uyulduğu sürece bence sorun yok. Ben iyi bir endokrin hocasına danıştım. gayet sağlıklı olduğunu söyledi bu diyetin. ayrıca kilo verdikçe değil kolesterolün yükseldiğini düştüğünü görünce daha motive oluyorsunuz. ha tabi belli süre sonra protein bıkkınlık yaratabiliyor. dört dörtlük uydum desem yalan olur ama ağzıma kesinlikle ekmek şeker un sürmedim ve şu anda iyi gidiyor. ama 1 ayın sonunda ciddi bir duraklama dönemi oluyor. işte bu direnç döneminde diyeti asla bırakmamak lazım. yoksa ilk hafta verdiğğiniz kiloları aynen alırsınız. bu bir sabır diyeti aslında ve iradeyi gerçekten zorluyor ama hem sağlıklı hem de uyarsanız sonuçlar harika..

ben evlenırken 70 ıdım sımdı 80 oldum cok canımı sıkıyor esyalarım olmuyor oy oy bu dıyete baslasammı yaapbılırrmıyım bılmıyorum cunkı kayın valıdem ve ev arasınd agıdıp glıyoruz ((

Ahhh ahhh hep EN'leri yaşıyorumm bir bayanın sahip olabileceği en büyük ayak numarası bENdee, en yüksek kilo bENdeee, daha nelerr nelerr atayım kendimiii camdan, atcam bak şimdi kendimiii
hayırrrrrr

yaaaaaaaaaaaaaaa bel ölçümü bilmiyorum 100 yazdım bana FIÇI GİBİSİN dedi

kaçıncı kattan atlasam ölürüm
oşşşşt diyoruz o zaman ona töve tövbe..:)))yok şekerim ne atlaması.hep fıçı gibi başladık bak şimdi 38 bedene gireibliyorum...
kesinlikle küçülüyor tecrübe ile sabittir..ayakkabılarım ve ben savaş halindeyiz.kışlıklarda anlamamıştım pek ama yazlıklar dandini dingil resmen çok komik:))))

günaydın arkadaşlar.
bu sbah kıyafetlerimle ile ciddi savaştaydım.herşeyim üzerime nasıl bollanmış yazlıklar çıktı ya piyasaya şimdi anladım..şu aan üzerimde 40 beden ceket pantolon ve gömlek var ama hepsi 1 beden büyük ...ay çok sinir oldum....hayır çok güzel bir duygu da dolapta bir şey olmaması berbat.eee ne yapıcaz gitcez aliıveriş yapıcaz:)))

Bitik durumdayım hem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa

amanın ben yarın yalnız bir başıma gelip cumartesi çalışcam bu durumda
isyeeeeaaaaaannnnnn
aman aman annesinin fıstık gibi kızını Allah nazarlardan saklasınnn

HErkese günaydın....
ben hala hastalanamamış olaraktan kaç gün gecikti bilemicem saymıyorum artık
olursam olurum artık ne yapayımmm
bu durum ve tatlı isteği beni yordu ama pazartesi dukana başlıyorum atak ile beraber...
en azından ne yediğimi biliyordum dünden beri ipin ucu kaçtı vallaa evde de badana var yemek yapmıyor annem dün köfte ekmek yapmıştı :) hoş ben hemen salata yaptım yanına yedim ama ekmektende yedim yani azıcık:26:
onun için bu duruma dur diyoruz veee haftasonundan sonra düzene dönüyoruzzz

günaydın kızlar dün twisterım gelmiş biraz yaptım çooook eğlenceli ve bel bölgesini acıtıcı

bu arada akşam serviste bir bayan sen bu aralar iyice süzüldün kilo vermişsin hasta mısın dedi yooo sadece yediklerime biraz dikkat ediyorum bi de yürüyüş yapıyorum diye geçiştirdim akşam ben de bir pantolon denedim 40 bedendi ama biraz bol oluyordu 38 i olsaydı deneyecektim ama yoktu.

Bitik durumdayım hem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa
beni de beni de bittim artık:))))
dün ben de köfte yaptım..krebin içine sarıp mideye indirdim.ayran ve pişmiş domates biber eşliğinde..eşim resmen yarım ekmeğin içine koydu da yedi..canım ister diye o da krep yiyecekti ben kıyamadım.adam güçlendirmede yesin ya :))))bu arada eşim güçlendirmede hiç kilo almadı eşşek gibi de yiyor ayıptır söylemesi (duysa gebertir beni:)

Bu erkekler ne şanslı yaratıklar yaaa biraz dikkat ediyorlar hoop kilolar gidiyor, abim de deli gibi yiyor ama işe yürüyerek gidip geliyor, azcık da spor iş tamam. Gerçi o Kuzey gibi baklavalarım olacak diye yola çıktı ama olsun adam zayıfladı yaaa

kuzucuummmmm....
pazartesi start verelim vallaa... çoook şaane olucak çoook....

günaydiiiiinnnn dukan fistiklari, nasilsiniz??? keyifler yerindedir insallah?

dün protein günüme basladigim icin mi bilmiyorum bugün kendimi hafiflemis hissediyorum. sali ya kadar tartilmayi düsünmüyorum. bakalim bu inatlasmada kilolarmi yoksa ben mi galip cikicam cok merak ediyorum.

yarimcim sana hayirli yolculuklar tatlim, bizim icinde gez istanbulu. aklina geldikce cinlat kulaklarimizi :)

bulasiksuyu keske benimde dolabimda hic bisey kalmazsa giyecek, benim dolap tika basa dolu ama hicbirinin icine giremiyorum canim. biraz daha tut kendini, 2-3 yeni kiyafet al, sonra nasilsa yine büyük gelecek, hedefine ulasinca yeni ciciler alirsin bolca. ay ayy ayyy ne güzel bi duygu bu, insan alisveris yapmaya doyamiyor... Alllllahhhiimmmmm nolur banada göster o günlerii.

1 beden kücüleyim, hemen kiyafetlerimi dagitcam, giyecek kiyafet birakmicam ki kilo aldigimda aklim basima gelsiinnn!!

evet canim erkekler bizden sansli bu konuda. kaslari cok oldugu icin bizden daha cabuk kilo veriyorlar.

Selam kızlar,

Herkese günaydınnnnnnnn. Sağlıklı, mutlu, bol enerjik bir cuma diliyorum herkese..

Buradaki herkes eski halinden çok daha güzel, moral bozmak yok, yarın haftasonu

çoook teşekkür ederimmm... sizin yerinize de gezicem....
bulaşıksuyunu kocaman kocaman tebrik ediyorum....
bu arada ben 44lere bile giremiyoken şimdi 42 nin bol gelmesi acayip bişey he...
sporu da bıraktım zaten sadece yürüyorum hergün 40 dk kadar... pazartesi itibariyle de callan teyzeyle buluşucam...

Günaydın arkadaşlar,

1,5 aydır sizleri takip ediyorum. Diyete de yaklaşık aynı günlerde başladım. Hepinizin inanılmaz pozitif enerjisi var ve çok eğlencelisiniz.

Ben de eğer kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…