Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

medesa bende yulaf kepeğini normal olarak tüketemiorum ama peynirli yada dereotlu poaca yaparak tüketiorum..hatta gecende simlanın tariflerinden sütlü irmik tatlısı yaptım hem şeker ihtiyacımı giderdi,,hemde cok hafif oldu..hatta son olarak bugday kepegıde aldım.bı kasık yulaf+bi kasık bugday hakkı ile hesaplayarak poaca yaptım,,çok daha gusel oldu..aynen dısardaki poacalar gibi..yani yulaf kepeğini tüketebileceğin alternatif cokk fazlaaa..birde yag oranı %15 cok fazla.en fazla %10 olmalı dior kitapta.ben migrostan piliç döner alıorum onun yag oranı cok uygun ama markasını sımdı hatırlayamadım..

ewt cnm %10 dior kitap.

bence kendini boşa komplekse sokma..içine atmanın faydası yok..bian önce diete başla yaz iice gelmeden :)
Bitik durumdayım hem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa

aynen bulaşıksuyu bende aynı durumdayımmm..seni edinirsee,,benim içinde bi rica etseneee belki acırr halimeee

Hoşgeldin şeker, davetsiz dalacaksın buraya :)))

medesa bende yulaf kepeğini normal olarak tüketemiorum ama peynirli yada dereotlu poaca yaparak tüketiorum..hatta gecende simlanın tariflerinden sütlü irmik tatlısı yaptım hem şeker ihtiyacımı giderdi,,hemde cok hafif oldu..hatta son olarak bugday kepegıde aldım.bı kasık yulaf+bi kasık bugday hakkı ile hesaplayarak poaca yaptım,,çok daha gusel oldu..aynen dısardaki poacalar gibi..yani yulaf kepeğini tüketebileceğin alternatif cokk fazlaaa..birde yag oranı %15 cok fazla.en fazla %10 olmalı dior kitapta.ben migrostan piliç döner alıorum onun yag oranı cok uygun ama markasını sımdı hatırlayamadım..

ewt cnm %10 dior kitap.

bence kendini boşa komplekse sokma..içine atmanın faydası yok..bian önce diete başla yaz iice gelmeden :)
Bitik durumdayım hem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa

aynen bulaşıksuyu bende aynı durumdayımmm..seni edinirsee,,benim içinde bi rica etseneee belki acırr halimeee

Merhaba dukan diyeti sakinleri :)
Aranıza katılmak istiyorum ama çok kararsızım.
Öncelikle şunları anlatmak istiyorum.
4haftadır çok sıkı bi şekilde spor yapıyorum. 4.haftam bitmek üzere. Sabahları 1saat üzerinde yürüyüşler. Akşamları mekik hareketleri, yan yağlarım için eğilme hareketleri birde eliptik bisikletim ile 40 dk spor yapıyorum.
Fakat 4 hafta bitmek üzere olmasına rağmen hala kilo veremedim üstüne birde 3 kilo verdim. Bu arada sporlarımdan sonra aşırı bi yemek yiyişim yok öyle yoruldum diye. spordan 1 saat sonra yemeye özen gösteriyorum hatta diyet şeklinde yapıyorum ekmeği fln günde 2dilim, ayrıyetten salatalar kahvaltılık gevrekler. İşte buna rağmen 3 kilo aldım o aldıklarımı da hala veremiyorum.
Dukan diyetini 2 hafta önce duydum teyzemdem. Gittim kitabını aldım. Bu forumda biraz okudum bu sayfadan falan. İlk başlamaya çok niyetlendim fakat işte daha sonra geri alınıyor diye internette yazıları okuyunca kitabı okumayıda bıraktım diyettende vazgeçtim. Çünkü yıllardır üstüme yapışan kilolarımı artık kalıcı bi şekilde vermek istiyorum.
Spor ve yediklerime dikkat etmek gerçekten bnm için bi umuttu ama hala kilo verememiş olmak çileden çıkartıyor. İnsan olumlu bişeyler görmek istiyorki devam etsin. Oda bende yok.
Ayrıyetten Yaşım 20. Kilom şuan 86. Boyum 1.68. Bu topikte bi yerde 25 altı için etki etmiyor diye bi yazı okudum. Bu doğrumudur. Yani ben başlasamda bana okdr etkili olmaz mı . Artık işe yarar bişeyler görmek istiyorum. Ona göre kitabı geri okumaya başlayacağım eve kitaptaki yiyecek türlerinden olanları depolayacağım. :/ Ve dukan testinide uyguladım. Bana yaklaşık 300küsür gün verdi. Bu kadar uzun süre yaptıktan sonra geri alırmıyım. Kafam çok karışık bi sürü soru işareti var sizden yardım bekliyorum.

dün akşam gidip kitabımı, light yoğurdumu, ton balıklarımı, doğalsan yulaf kepeğimi ve yağsız peynirimi h birde ne olur ne olmaz şekerim düşer diye yovitamı aldım. Bu sabah itibariyle eve 1 yumurta haşladım biraz beyaz peynir ve yağ oranı en düşük olan light sütümden bir bardak içerek kahvaltımı yaptım iş yerime geldim yaklaşık yarım saat evvel 1 adet küçük light yoğurdun içine yulaf kepeğimi karıştırarak 1 bardak şekersiz çay eşliğinde yedim şimdi ise suya dadandım. Kendime bakıyorum da bayaa bi istikrarlı başladım. Eşim destek olacağını söyledi. Artık evde hamur işlerini de yasakladık.
Burda diyet konusunda tecrübeli arkadaşlar var yardım edermisiniz kızlar. vermek istediğim kg 10 üzerinde ve ben atağı 5 gün yapacağım bu gün gün boyu 2 adet küçük paket ton balığı 2 adet haşlanmış yumurta yiyebilirmiyim mesela?? çnk kitapta 10 adet katagoriden dilediğinizi sınırsız hatta ilk gününüz ise bol yiyin yazıyor...
ama yinede sizden ve tecrübelerinizden faydalanmak güzel olur ha birde dün akşam 86,70 idim bu sabah 86,00 çıktım sanırım biraz su atmış vicudum. bakalım atak evresinde ne olucam özetle 86 ile start vermiş oldum

kızlarr söylemeyi unuttum dimi...
dün akşam sevgilim geldi... hani sen eskisi kadar sıkı devam etmiyodun diyetine çook zayıflamışsın biraz dur vücudun dinlensin dedi...
delimisin dedim ne dinlenmesi bi durur sonra dedim kilo alırım bunalıma girerim... ona takım elbise aldık iki tane... bana diyo ki sana da alalım bişeyler...
yok dedim istemem daha iki hafta önce kıçıma zorla sokup aldığım pantalon şimdi belimden düşüyo dedim gülüyo...
ayrıca çocuk bana bi ayakkabı almış... kırmızı nubuk platformmm... çoook da beğendimm... ama 38 numara... ayağımdan löp löp çıkıp durdu...
buçuk taban yapıp kullanıcam sanırım bi süre... yazık bide üzülüyo ama senin ayakların 38 di diye...
ben asıl haftasonu istanbula gittiğimde kuzenlerimin tepkisini merak ediyorum... kasımda ablamın düğününde görüşmüştük onlarla en son... dana gibiydim 86 kilo... kollarım kalın kalın ppfff.... kızlaar korkmuştu zaten... onların en küçüğü 35 yaşında ve hepsi 38 beden... amcamları 1 ay önce görmüştüm o zaman 11 kilo falan vermiştim (toplamda) adam minicik kalan göbişimle oynayıp dalga geçmişti bu ne be diye kendisi 83 kilo ama bi göbek var sanki 11 aylık bebek taşıyo karnında
neyse çok gevezelik yaptım... 14 kilo sonrası aldığım tepkileri pazartesi zevkle bildiricemmm kızlar...

günaydın canlarım. sonunda şeytanın bacağını kırdım alçıda yatıyor:)))) 15günü aşan duraklamam bugün beni -800le terk etti:) anladım ki pes edilmemeliymiş öyle ya da böyle gidiyormuş.. darısı başınıza

Ne güzel hikayeler bunlar, 14 kilo muhteşemm. Ayakkabı da varsın olmasın :))

tebrik ederim fistigim, masallah sana!! darisi artik basima

Ne güzel hikayeler bunlar, 14 kilo muhteşemm. Ayakkabı da varsın olmasın :))

olurmuuuu... hiç öyle demee.... ben ayakkabı aşığıyım ve evimde en az 30 çift henüz giyilmemiş ayakkabım var... allahtan büyümüyo ayağım yoksa genişletince ayakkabının şekli bozuluyo.. ama ayaklarım küçüdüğünden buçuk tabanlarla halledebilirim...
onları giyemezsem yazık olur onca verdiğimiz paralara... hiçbişeye değil güzelim ayakkabılarıma üzülürüm...
bugün de bi başka babetimi giydim bağcıkları birbirine öyle uzak bağlardım ki geçen yıl ayakkabı yayılıyomuş öyle... ama bugun sıfıra sıfır bağlandı bağcıkları ve ayağımdan çıkıyooo...

ay ayy ayyy sevgilin her gördügünde bi daha asik oluyordur sana allah mutlulugunuzu bozmasin yarimcim! bende heyecanlandim simdi, pazartesi güzel haberlerini bekliyorum. moral depolayip gel oralardan, bizde senin mutlulugundan nasiplenelim

tebrik ederim fistigim, masallah sana!! darisi artik basima

teşekkür ederim kuzum emin ol olacak daha ben iyice cozuttum da ondan durakladım kaçamakları artırmıştım yeşil çayı 1 aydır kesmiştim ve sınırlı izinlilerin sınırını aşıyordum ama ona rağmen gitti fakat çok zor gitti. her kaçamağın bedeli ağır oluyor işte. ama akılsız başın cezasını duraklayan metabolizma çekermiş hayatım:))

Selam kızlar,

Herkese günaydınnnnnnnn. Sağlıklı, mutlu, bol enerjik bir cuma diliyorum herkese..

Buradaki herkes eski halinden çok daha güzel, moral bozmak yok, yarın haftasonu

günaydin tatlimmm!! henüz güzel olmadim ama olacagimmmmmm insallah! hepimiz incecik, saglikli ve daha mutlu olacagiz insallah!!!

ay yaparsn arkadasmm hemde 10 kilocuk fazlan varmışş hemen verirsinn
sen eşine ve hanımannene:)) kararlı olduğunu ve bununla ilgili desteğe ihtiyaç duyduğunu sööle yeter!!
düşünsene ben 25 kilo vermek istiorumm daha fazlası için çabalayan arkadaslar var...10 kilocuk uçar giderr başla senn
benim tickerimdeki hedef kilo dukan amcanın önerisi ben 55 olmak istiorummmm bananesi!!

gönder kardeşine gelsin
ahaha 38 giyiyorum bebeğim üzülme sana olmaz diyeeee

teşekkür ederim fıstığım inşallah çok güzel olucak herşey...
her gördüğünde daha da aşık mı oluyo daha da sinirleniyomu onu bilemiyorum valla
ama emin olduğum tek bişey varki insan kilo verdiğini kendisi farkedemiyo...
şimdide patronum sordu sen toplamda kaç kilo verdin hala eriyosun kızım dedi

Selam kızlar,

Herkese günaydınnnnnnnn. Sağlıklı, mutlu, bol enerjik bir cuma diliyorum herkese..

Buradaki herkes eski halinden çok daha güzel, moral bozmak yok, yarın haftasonu

günaydin tatlimmm!! henüz güzel olmadim ama olacagimmmmmm insallah! hepimiz incecik, saglikli ve daha mutlu olacagiz insallah!!!

gönder kardeşine gelsin
ahaha 38 giyiyorum bebeğim üzülme sana olmaz diyeeee

olar bebeeemmm...
ama dükkan açmayı düşünüyoduk biz...
benim çanta ve ayakkabılarımda sermayemiz olucaktı...
dün akşam annem diyo ki bi tane odanızı ayakkabı ve çantalar için ayırmanız şart oldu... hiçbiyere sığmıyolar artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…