- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
sağolun yorumlarınız için.hiç vermiyor değilim ama bir sabah tartılıyorum süper toplam 7.5 kilo olmuş ertesi gün bir bakıyorum yine 7 yada 6.5 kilo olmuş.aslında her diyette böyle ilk başta vücuttaki suyla birlikte hızlı kilo verme süreci sonrasında durağanlık.
ama insan da çabalarının sonucunu görmek istiyor değil mi :)
kitabı da okudum,fırsat buldukça spor yapıyorum.rahat 3 litre su içiyorum,diğer sıvılar da cabası.
bu arada yulaf kepeği denen şeyden nefret ediyorum
her sabah 2 kaşığı sütle yicem diye perişan oluyorum.bir kere omlete koyayım dedim mahvoldu.
tadını hiç sevmediğim için de ne yazıkki mücver,muffin falan gibi şeyler yapamıyorum.
gerçi 1.5 ayda 7 kilo hiç de fena sayılmaz genele bakarsak :)
tek endişem çevremdekilerin bu diyetin ileriye dönük sağlık sorunları yaşatabileceğini söylemeleri.umarım böyle bir şeyle sonuçlanmaz.
herkese tavsiyem mutlaka bir şekilde spor yapın.en azından yürüyün.yada şimdi her köşede parklarda kondisyon aletleri var,salona gidecek maddi durumunuz yoksa bunlardan faydalanın.çünkü fazla kiloları verdikçe vücudunuzun sönmüş bir balon gibi yumuşak,gevşek ve sarkık olmasını istemezsiniz.hem spor yağları daha hızlı yakmanıza yol açacaktır.
bu arada geçen gün hindi döner aldım paketlilerden.yağ oranı en fazla %15 yazıyordu üstünde.sevinçten çığlık atacaktım resmen.
protein gününde yoğurtla,ps günlerinde ise domatesle falan döner keyfi yapabiliyorum.
bu diyetin belki de bana en büyük faydası yemeklerde yağ olmasa da lezzet alabileceğimi göstermesi oldu.
yağsız süt,yoğurt ve peynirdeki kalsiyum protein falan tam yağlı ürünlerinkiyle aynı.yani yağsız tükettiğimizde almamız gereken faydayı yine alıyoruz tek farkı vücut yağ depolamamış oluyor :))
medesa bende yulaf kepeğini normal olarak tüketemiorum ama peynirli yada dereotlu poaca yaparak tüketiorum..hatta gecende simlanın tariflerinden sütlü irmik tatlısı yaptım hem şeker ihtiyacımı giderdi,,hemde cok hafif oldu..hatta son olarak bugday kepegıde aldım.bı kasık yulaf+bi kasık bugday hakkı ile hesaplayarak poaca yaptım,,çok daha gusel oldu..aynen dısardaki poacalar gibi..yani yulaf kepeğini tüketebileceğin alternatif cokk fazlaaa..birde yag oranı %15 cok fazla.en fazla %10 olmalı dior kitapta.ben migrostan piliç döner alıorum onun yag oranı cok uygun ama markasını sımdı hatırlayamadım..
Evet. Bence de verdiklerinin kıymetini bilGayet iyi
Bu arada %15 yağ çok değil miii? Ben yememeye çalışıyorum %10'u geçerse falan.. Ama tam da bilmiyorum yani. Kitapta yazıyordu sanki bir yerlerde, akşam araştıriyim bi daha..
Herkese iyi mutlu akşamlar...
ewt cnm %10 dior kitap.
Bende bişeyler yazmak isterdim fakat 2 gündür rastladım bu diyete ve içeriklerine. Utanıyorum yazmaya az evvel tartıldım 86,70 geldim bu çok utanç verici üstelik 4 aylık evliyim ve maalesef evlendikten sonra almışım 7 kg kadar. Eh bu beni çok üzdü 4 ay evvel hem fitness hemde yüzme vardı hayatımda fakat maalesef şuan hiç birşeyim yokfarklı ilde farklı insanlarlayım moral bozukluğundan yemişimde yemişim. Çok üzülüyorummmm... Fakat bu akşam hatta yaklaşık yarım saat içinde gidip kitabı alıcam kesin ve kesin kararlıyım ve spor salonlarını araştırmaya koyulacağım. Burada herkezin birbirini tanımadan destek olması, motive etmesi süper bişey. Umarım bende başarılı olurum. Bıktım artık alay konusu olmaktan BUNU DA BURADAN RAHATLIKLA DİLE GETİRİYORUM... (içime atmaktan bıktım)
bence kendini boşa komplekse sokma..içine atmanın faydası yok..bian önce diete başla yaz iice gelmeden :)
Bitik durumdayımhem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa
aynen bulaşıksuyu bende aynı durumdayımmm..seni edinirsee,,benim içinde bi rica etseneee belki acırr halimeee