dün akşam gidip kitabımı, light yoğurdumu, ton balıklarımı, doğalsan yulaf kepeğimi ve yağsız peynirimi h birde ne olur ne olmaz şekerim düşer diye yovitamı aldım. Bu sabah itibariyle eve 1 yumurta haşladım biraz beyaz peynir ve yağ oranı en düşük olan light sütümden bir bardak içerek kahvaltımı yaptım iş yerime geldim yaklaşık yarım saat evvel 1 adet küçük light yoğurdun içine yulaf kepeğimi karıştırarak 1 bardak şekersiz çay eşliğinde yedim şimdi ise suya dadandım. Kendime bakıyorum da bayaa bi istikrarlı başladım. Eşim destek olacağını söyledi. Artık evde hamur işlerini de yasakladık.
Burda diyet konusunda tecrübeli arkadaşlar var yardım edermisiniz kızlar. vermek istediğim kg 10 üzerinde ve ben atağı 5 gün yapacağım bu gün gün boyu 2 adet küçük paket ton balığı 2 adet haşlanmış yumurta yiyebilirmiyim mesela?? çnk kitapta 10 adet katagoriden dilediğinizi sınırsız hatta ilk gününüz ise bol yiyin yazıyor...
ama yinede sizden ve tecrübelerinizden faydalanmak güzel olur ha birde dün akşam 86,70 idim bu sabah 86,00 çıktım sanırım biraz su atmış vicudum. bakalım atak evresinde ne olucam özetle 86 ile start vermiş oldum
tebrik ederim fistigim,masallah sana!! darisi artik basima
Benim ayaklar da küçülür mü acabaaayazılanları okuyunca pek bi heveslendim şimdi Ben hala 40 giyiyorum be yavsss Küçüleceğini sanmıyorum ama umut dünyası işte
% 10 u geçmemesi gerekiyor kızlar, kitabı hatmetmiş biri olarak söylüyorum, inanın :)
canım çalışan ve bu diyeti yapan çok kişi var, kimi dışarıda dukan'a uygun bişeyler yemeye çalışıyor kimi yanında getiriyor.
Ben yanımda getiriyorum, sabah kahvaltısını evde yapıyorum omlet falan, öğle yemeğini yemeği akşamdan yapıp hazırlıyorum (köfte, kavrulmuş et-tavuk vs.) kücük saklama kaplarında yanımda taşıyorum. sp günümse yanıma 125gr lık paket yoğurt alıyorum tek seferlik, ice tea (light), ps günümse cacık yapıyorum sabah, birkaç cherry domates falan atıyorum yada etin yanında mantar falan sotelemiş oluyorum, salata, sebze yemeği gibilerini hazırlaması zor olduğu için akşam yemeklerine saklıyorum. bir de ara öğün için ya 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, muffin, kurabiye vs. buzlukta ne varsa yanıma alıyorum. Hafta sonları kek, ekmek, tost ekmeği, kurabiye vs. yapıp buzluğa atıyorum ki bunlarla zaman harcamıyayım.
İşyerindeki çekmecemde yeşil çay, gojiberry, tatlandırıcı (kahve için), cola zero hep hazır bulunuyor acil durumlar için.
havalar henüz çok ısınmadığı için şimdilik saklama problemim yok, öğlene kadar bozulma falan olmuyor, ama iyice ısınınca görevliden rica edicem, işyerinin buzdolabında muhafaza edicem öğlene kadar. tek sorunum etler soğuk olunca yemesi pek zevk vermiyor, ama çok da sorun olmuyor.
umarım işine yarar...
beni de beni de bittim artık:))))
dün ben de köfte yaptım..krebin içine sarıp mideye indirdim.ayran ve pişmiş domates biber eşliğinde..eşim resmen yarım ekmeğin içine koydu da yedi..canım ister diye o da krep yiyecekti ben kıyamadım.adam güçlendirmede yesin ya :))))bu arada eşim güçlendirmede hiç kilo almadı eşşek gibi de yiyor ayıptır söylemesi (duysa gebertir beni:)
Bu erkekler ne şanslı yaratıklar yaaabiraz dikkat ediyorlar hoop kilolar gidiyor, abim de deli gibi yiyor ama işe yürüyerek gidip geliyor, azcık da spor iş tamam. Gerçi o Kuzey gibi baklavalarım olacak diye yola çıktı ama olsun adam zayıfladı yaaa
Merhaba dukan diyeti sakinleri :)
Aranıza katılmak istiyorum ama çok kararsızım.
Öncelikle şunları anlatmak istiyorum.
4haftadır çok sıkı bi şekilde spor yapıyorum. 4.haftam bitmek üzere. Sabahları 1saat üzerinde yürüyüşler. Akşamları mekik hareketleri, yan yağlarım için eğilme hareketleri birde eliptik bisikletim ile 40 dk spor yapıyorum.
Fakat 4 hafta bitmek üzere olmasına rağmen hala kilo veremedim üstüne birde 3 kilo verdim. Bu arada sporlarımdan sonra aşırı bi yemek yiyişim yok öyle yoruldum diye. spordan 1 saat sonra yemeye özen gösteriyorum hatta diyet şeklinde yapıyorum ekmeği fln günde 2dilim, ayrıyetten salatalar kahvaltılık gevrekler. İşte buna rağmen 3 kilo aldım o aldıklarımı da hala veremiyorum.
Dukan diyetini 2 hafta önce duydum teyzemdem. Gittim kitabını aldım. Bu forumda biraz okudum bu sayfadan falan. İlk başlamaya çok niyetlendim fakat işte daha sonra geri alınıyor diye internette yazıları okuyunca kitabı okumayıda bıraktım diyettende vazgeçtim. Çünkü yıllardır üstüme yapışan kilolarımı artık kalıcı bi şekilde vermek istiyorum.
Spor ve yediklerime dikkat etmek gerçekten bnm için bi umuttu ama hala kilo verememiş olmak çileden çıkartıyor. İnsan olumlu bişeyler görmek istiyorki devam etsin. Oda bende yok.
Ayrıyetten Yaşım 20. Kilom şuan 86. Boyum 1.68. Bu topikte bi yerde 25 altı için etki etmiyor diye bi yazı okudum. Bu doğrumudur. Yani ben başlasamda bana okdr etkili olmaz mı . Artık işe yarar bişeyler görmek istiyorum. Ona göre kitabı geri okumaya başlayacağım eve kitaptaki yiyecek türlerinden olanları depolayacağım. :/ Ve dukan testinide uyguladım. Bana yaklaşık 300küsür gün verdi. Bu kadar uzun süre yaptıktan sonra geri alırmıyım. Kafam çok karışık bi sürü soru işareti var sizden yardım bekliyorum.
günaydın canlarım. sonunda şeytanın bacağını kırdım alçıda yatıyor:)))) 15günü aşan duraklamam bugün beni -800le terk etti:) anladım ki pes edilmemeliymiş öyle ya da böyle gidiyormuş.. darısı başınıza
beni de beni de bittim artık:))))
dün ben de köfte yaptım..krebin içine sarıp mideye indirdim.ayran ve pişmiş domates biber eşliğinde..eşim resmen yarım ekmeğin içine koydu da yedi..canım ister diye o da krep yiyecekti ben kıyamadım.adam güçlendirmede yesin ya :))))bu arada eşim güçlendirmede hiç kilo almadı eşşek gibi de yiyor ayıptır söylemesi (duysa gebertir beni:)
teşekkür ederim fıstığım inşallah çok güzel olucak herşey...
her gördüğünde daha da aşık mı oluyo daha da sinirleniyomu onu bilemiyorum valla
ama emin olduğum tek bişey varki insan kilo verdiğini kendisi farkedemiyo...
şimdide patronum sordu sen toplamda kaç kilo verdin hala eriyosun kızım dedi
kızzlarr
dün yumruğun ilk günüydü -400 ile uyandım bugün
74,600 ümm gelsin artık şu 6'lı rakamlar yaz gelioo yaa..
hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.
Herkese merhaba...
Herkes moral olarak toparlamış kendini sanırım...Niless, yarim geçmişi tam okumadım ama tekrar başlıyorsunuz sanırım kaçamaksız.
Bende tam olamasa da toparlandım diyetime geri döndüm...Şükür uzun aradan(kaçamaklardan dolayı) sonra bugün 62,00 gördüm tartıda...Hatta 61,80 de durdu geri 62 oldu...Demekki bu hafta yı 61 lerde kapatabilirim...
evet tatlım 2 haftalık aradan sonra tekrar ben VARIm dedimYüksek ihtimalle pazartesi başladım ben :) haftayı ve günü rahat saymak amaçlı
rahat olarak son 2 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?