Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldinn
light ton balığında sıkıntı yok yersin. yumurtanın beyazı serbest sarısı 1 tane yenioo günde ama ben mesela krepte 1 yum. kullanıorum. bazen yanına 1 tanede haşlıorum. anlıcağın 2 sarı bazı günlerde yiyorumm:/
sadece şunu sööleyimm atakta gerçekten kitaba harfiyen uyy!!!her zaman uycazz ama atakta daha bi dikkatli ol
zamanla hepimizin soruları oluoo tüm arkadaslar birbirimize yardımcı oluoruzz
kolay gellsnn!!

tebrik ederim fistigim, masallah sana!! darisi artik basima

teşekkür ederim kuzum emin ol olacak daha ben iyice cozuttum da ondan durakladım kaçamakları artırmıştım yeşil çayı 1 aydır kesmiştim ve sınırlı izinlilerin sınırını aşıyordum ama ona rağmen gitti fakat çok zor gitti. her kaçamağın bedeli ağır oluyor işte. ama akılsız başın cezasını duraklayan metabolizma çekermiş hayatım:))

kızzlarr
dün yumruğun ilk günüydü -400 ile uyandım bugün
74,600 ümm gelsin artık şu 6'lı rakamlar yaz gelioo yaa..

Benim ayaklar da küçülür mü acabaaa yazılanları okuyunca pek bi heveslendim şimdi Ben hala 40 giyiyorum be yavsss Küçüleceğini sanmıyorum ama umut dünyası işte

Benim ayaklar da küçülür mü acabaaa yazılanları okuyunca pek bi heveslendim şimdi Ben hala 40 giyiyorum be yavsss Küçüleceğini sanmıyorum ama umut dünyası işte

kilo verdikçe hem ayak numarası hemde göğüs ölçüsü de küçülüyor. Spor yaptığım zamanlardan biliyorum ) Kolay gelsin :))

Çok güzel anlatmışsın arkadaşım ben de yararlanacağım bu bilgilerden.

Ben bir de krep

2 yk. yulaf kepeği,
1 yumurta,
azıcık tuz,
karabiber,
lor peyniri,
çörek otu,
biraz karbonat
ve krep kıvamına gelene kadar light süt koyuyorum.

5 dk bekleyip yağsız ve kızgın tavada yapıyorum. Bu malzeme ile 2 tane çıkıyor. Çörek otu sevenler için değişik bir lezzet olabilir hem de hiç yumurta kokmuyor. Ben severek yiyorum. İlgilenenlere sevgiyle sunulur :)

merak etme burdan laf çıkmaz

şimdi şöyle düşündümmm

pazartesi 4 gün atak ile başlayım ben :) hem yumruk gibim hem atak gibim olsun :)
sonra varsın gelsin seyir :)
şunu farkettimki sözüme 1 ay kalmış tam :)
ne versem kardır :))))
buarada tartıda + çıkıyorum hemde 3/4 kilo ama görüntüm aynı o nasıl oluyor hala anlamış değilim

ikinci bir kararımda 4 günde 1 tartılcam pazartesi - perşembe - pazartesi - perşembe .... şeklindeee

işte bu yüzden şişman erkekleri hiç anlamıyorum. ben o kadar kolay kilo veriyor olsam hiç durmazdım.
hem kadınlar neyse de, kilo erkeklerde hiç hoş değil. kadının zaten yuvarlak hatlı olmaya uygun bir vücut yapısı var. ama erkek şişman olunca, kadınsı bir görüntüsü oluyor.

Ben yağ oranını %1 olarak hatırlıyordum hatta bu yüzden çoğu light üründeki yağ oranına bakıp % 7-8 li değerleri görüp bıraktığım olmuştur.

henüz aramızda diyeti tamalayan yok. bu yüzden bırakınca ne oluyor bilmiyoruz. ama kitaptaki süreçleri doğru olarak yerine getirirsen geri alacağını sanmıyorum. çünkü bu diyeti bırakmak diye bir şey yok. atak ve seyirden sonra, güçlendirmeyle kilonu sabitliyorsun ve koruma evresiyle de ömür boyu aynı kiloda kalıyorsun.

hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.

merhaba, benimde eşimde yapıyor bu diyeti beraber yapıyoruz iyi oluyor, senin eşin kaç kilo ile başladı ne kadar sürede ne kadar verdi sakıncası yoksa merak ettim de erkeklerde süreç daha farklı oluyor çünkü

herkesin gözü üzerinde desene yarimcim? kiloda inis olmasada moralini bozma, patronun dedigi gibi eriyorsun masallah

Herkese merhaba...

Herkes moral olarak toparlamış kendini sanırım...Niless, yarim geçmişi tam okumadım ama tekrar başlıyorsunuz sanırım kaçamaksız.

Bende tam olamasa da toparlandım diyetime geri döndüm...Şükür uzun aradan(kaçamaklardan dolayı) sonra bugün 62,00 gördüm tartıda...Hatta 61,80 de durdu geri 62 oldu...Demekki bu hafta yı 61 lerde kapatabilirim...

hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.

tebrik ederim canim, gözün aydin. inise gecmis bulunmaktasin durmak yok, kacamak yok yola devammmm

ikejjocuuuummm senide tebrik ederim canim. böyle ---lerle msjlar okuyunca moral oluyor

evet tatlım 2 haftalık aradan sonra tekrar ben VARIm dedim Yüksek ihtimalle pazartesi başladım ben :) haftayı ve günü rahat saymak amaçlı
rahat olarak son 2 günüm

evet tatlım 2 haftalık aradan sonra tekrar ben VARIm dedim Yüksek ihtimalle pazartesi başladım ben :) haftayı ve günü rahat saymak amaçlı
rahat olarak son 2 günüm

Öyle olsun bakalım...Bu arada söz için tarih belirlemişiniz sanırım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…