Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.

canım o kadar da su değildir çünkü ben dün sabah uyandım wcden sonra tartıldım 71,500 dün bugün aynı şekilde çıktım 70.700 dü yani su olduğunu sanmıyorum canım :))) yağ gidiyor yağğğğ:))) düşünsene benden bir günde 3 paket margarin gitmiş oluyor gramaj bakımından:) böğğğğğğğğğğğğğğğ

Son düzenleme:
selamlar yavru kuşlarrr canım bi şeyler yemek istediği zaman bahçeye çıkıp çiçeklerimle uğraşıyorum çok güzel terapi oldu valla allahım minik minik çilek çiçeklerim çıkmışşş çoook güzellerrr

hııımmmm hem şık , hem sade , hem gösterişli , hem farklı , hem hanımhanımcık , biraz modern , biraz alaturka
bence kararsız değilim yaaa

Sen mağazadaki görevliye aynen bu şekilde anlat onlar hemen bir tane gösterir...Evde mi olacak nişan...

yok canımm ne kararsızı

ahahaah yakın bir arkadaşımın düğününde de yine böyle karar çayışmasına girmiştim en sonunda uzun bir tuvalet almıştım ama eteği çıkıp mini olabiliyordu
2 saat sonra çıkarmıştım eteğimi
hadi nişana öyle birşey yaparımda...

sözde ne giyilir hiç bilmem... işin ilginci hiç söz merasiminde bulunmadım ben

Sözde çok abartmaya gerek yok bence aile arasında olacaksa...Sözde seçmen daha kolay olur ama nişanı düşünemiyorum bu tarifle elbise bulabilir misin emin değilim

çok güldüm yaaa. 3 paket margarin. ))
benden de 2,5 paket gitti demek...

Sözde çok abartmaya gerek yok bence aile arasında olacaksa...Sözde seçmen daha kolay olur ama nişanı düşünemiyorum bu tarifle elbise bulabilir misin emin değilim

ya aslında çok çabuk alışveriş yapan bir yapım vardır NŞA'da
ama bu iş beni çok heyecanlandırdı 1 kere olcak yaa bütün özellikler olsun istiyor insan ahahaha çingene çadırı gibiii

söz için bence mini bi elbise al canım çıtıpıtı bişey olsun şöylee

bugün de dün ps olmasına rağmen -0,5 gösterdi tartı. 3gündür 0,5larla toplamda 1,5kilo verdim. sizce de garip değil mi . 36gün ve 7,5kilo oldu .

bebişim söz bu daha
nişan dışarda olcakta :) şu kademeyi atlarsa super mariooo

ya aslında çok çabuk alışveriş yapan bir yapım vardır NŞA'da
ama bu iş beni çok heyecanlandırdı 1 kere olcak yaa bütün özellikler olsun istiyor insan ahahaha çingene çadırı gibiii

İlahi kız daha söz aşamasında böyleysen gerisini düşünemiyorum Ne kadar ararsan ara hep keşke şöyle olsaydı dersin emin ol sadece içine en çok sineni bulmaya çalış

selamlar dukan kardesleriiiiim
bakiyorum keyifler yerinde.. iyi iyi ne guzel.
bugun ben de cok mutluyum, -500grla uyandim, ustelik bu hafta bi kot pantolon aldim h&mden, 28 beden ben kiiim, 28 beden kot kim? mosyo dukan, seviyorum seni uleyyyn!
ayrica kotlarimi kronolojik olarak ust uste koydum, fotosunu ekliyorum. bana cok moral verdi, bence siz de bi deneyin kizlar

Ayyy yaşıtların hepsi evlenip çoluk çocuğa karıştı, yuvadan uçtu kariyer yapcam deyip hem evde kalan hem de kilo alan bi ben varım ahh ahhh

valla al benden de o kadar bulasiksuyu, doktora diye sacimi supurge ediyorum, sanki madalya verecekler sonunda!

kilo verdikçe hem ayak numarası hemde göğüs ölçüsü de küçülüyor. Spor yaptığım zamanlardan biliyorum ) Kolay gelsin :))

gogus olcusu kuculuyor evet bundan biraz muzdaribim ama duvarda cektigim sinavlar sayesinde sekil olarak toparlanip diklestiler, buna da sukur diyorum. buyuk olup yayilacagina kucuk olup duzgun dursun..

hah bir kanayan yaram da bu, hani forumda alkolle basi hos olmayanlar vardir diye pek muhabbetini acmiyodum ama madem sen bahsetmisin ben de hemen icimi dokeyim cok zor alkolsuz bir sosyal yasam ya.. gittigimiz yerlerde sap gibi dikeliyorum, bir de utangacim biraz, bir kac bira icmeden oynayamam ben hic ama yapacak bisi yok malesef.. bira kesinlikle yasak, guclendirmede de haftada bir bir kadeh saraba izin veriyor. illa icmek istersen bence votka, tekila gibi bir bir ickiyi light kolayla falan karistirarak ya da sek ic bi de meyvesuyundan kalori alma derim.

kolay gelsin hepinize kizlaar, opuyorum cok

söz için bence mini bi elbise al canım çıtıpıtı bişey olsun şöylee

İlahi kız daha söz aşamasında böyleysen gerisini düşünemiyorum Ne kadar ararsan ara hep keşke şöyle olsaydı dersin emin ol sadece içine en çok sineni bulmaya çalış

aynen canım yüksek ihtimalle diz üstü bir model olur diye düşünüyorum zaten uzun eteği oldum olası sevmem ben pek
ama bu senenin modası asimetrik kesimli askısız bir elbisede düşünebilirim ayh bilmiyorum bu hafta sonu arkıma gelinlik bakmaya gidicez osmanbeye orda göz gezdircem artık nişanlıklara
sizede canlı yayın yaparım dönünce başta yarimciğim olmak üzere evlilik aşamasında bir çok hatunumuz bulunmakta burda

bugün de dün ps olmasına rağmen -0,5 gösterdi tartı. 3gündür 0,5larla toplamda 1,5kilo verdim. sizce de garip değil mi . 36gün ve 7,5kilo oldu .

alllaaaaah dügün bayrammis gibi sevinmelisin tatlim. masallah masallah sana kiz neler yapiyorsun taktik versende bende yapsaaaaammmm

Gelinlikte fatih gelinlikçiler çarşısının üstüne tanımam Oraya da bak mutlaka Söz için sade bir elbise ideal bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…