Öyle olsun bakalım...Bu arada söz için tarih belirlemişiniz sanırım hayırlı olsun
26 Mayıs yada 2 haziran :)
heyecan bastı bu haftadan başlarım ben kıyafet bakmaya
hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.
canım o kadar da su değildir çünkü ben dün sabah uyandım wcden sonra tartıldım 71,500 dün bugün aynı şekilde çıktım 70.700 dü yani su olduğunu sanmıyorum canım :))) yağ gidiyor yağğğğ:))) düşünsene benden bir günde 3 paket margarin gitmiş oluyor gramaj bakımından:) böğğğğğğğğğğğğğğğ
Başla başla ancak bulursun hele birde kararsızsanNasıl birşey düşünüyorsun
hııımmmm hem şık , hem sade , hem gösterişli , hem farklı , hem hanımhanımcık , biraz modern , biraz alaturka
bence kararsız değilim yaaa
hııımmmm hem şık , hem sade , hem gösterişli , hem farklı , hem hanımhanımcık , biraz modern , biraz alaturka
bence kararsız değilim yaaa
yok canımm ne kararsızı
ahahaah yakın bir arkadaşımın düğününde de yine böyle karar çayışmasına girmiştim en sonunda uzun bir tuvalet almıştım ama eteği çıkıp mini olabiliyordu
2 saat sonra çıkarmıştım eteğimi
hadi nişana öyle birşey yaparımda...
sözde ne giyilir hiç bilmem... işin ilginci hiç söz merasiminde bulunmadım ben
Sen mağazadaki görevliye aynen bu şekilde anlat onlar hemen bir tane gösterir...Evde mi olacak nişan...
canım o kadar da su değildir çünkü ben dün sabah uyandım wcden sonra tartıldım 71,500 dün bugün aynı şekilde çıktım 70.700 dü yani su olduğunu sanmıyorum canım :))) yağ gidiyor yağğğğ:))) düşünsene benden bir günde 3 paket margarin gitmiş oluyor gramaj bakımından:) böğğğğğğğğğğğğğğğ
Sözde çok abartmaya gerek yok bence aile arasında olacaksa...Sözde seçmen daha kolay olur ama nişanı düşünemiyorum bu tarifle elbise bulabilir misin emin değilim
ahahaah yakın bir arkadaşımın düğününde de yine böyle karar çayışmasına girmiştim en sonunda uzun bir tuvalet almıştım ama eteği çıkıp mini olabiliyordu
2 saat sonra çıkarmıştım eteğimi
hadi nişana öyle birşey yaparımda...
sözde ne giyilir hiç bilmem... işin ilginci hiç söz merasiminde bulunmadım ben
bebişim söz bu daha
nişan dışarda olcakta :) şu kademeyi atlarsa super mariooo
ya aslında çok çabuk alışveriş yapan bir yapım vardır NŞA'da
ama bu iş beni çok heyecanlandırdı 1 kere olcak yaa bütün özellikler olsun istiyor insan ahahaha çingene çadırı gibiii
Ayyy yaşıtların hepsi evlenip çoluk çocuğa karıştı, yuvadan uçtukariyer yapcam deyip hem evde kalan hem de kilo alan bi ben varım ahh ahhh
kilo verdikçe hem ayak numarası hemde göğüs ölçüsü de küçülüyor. Spor yaptığım zamanlardan biliyorum) Kolay gelsin :))
bu arada havalar da güzelleşti.şu alkolle ilgili bilgisi olan var mı.yani benim bildiğim alkol tamamen yasak ta ki 3.evreye kadar.
ama şimdi tatillere gidip barlar da da light süt de içilmez ki.hoş kolayla da idare ederim ama küçük bir kaçamak yapalım desek masum olanı yok mu bunların.bazıları votka yada cin daha az kalorili diyor,öyle midir bilmiyorum.
eee bu arada bu dukan amca bütün light içecekler serbest dediğine göre light bira olabilir mi mesela ? :):):):):)
söz için bence mini bi elbise al canım çıtıpıtı bişey olsun şöylee
İlahi kız daha söz aşamasında böyleysen gerisini düşünemiyorumNe kadar ararsan ara hep keşke şöyle olsaydı dersin emin ol sadece içine en çok sineni bulmaya çalış
bugün de dün ps olmasına rağmen -0,5 gösterdi tartı. 3gündür 0,5larla toplamda 1,5kilo verdim. sizce de garip değil mi. 36gün ve 7,5kilo oldu .
aynen canım yüksek ihtimalle diz üstü bir model olur diye düşünüyorum zaten uzun eteği oldum olası sevmem ben pek
ama bu senenin modası asimetrik kesimli askısız bir elbisede düşünebilirim ayh bilmiyorum bu hafta sonu arkıma gelinlik bakmaya gidicez osmanbeye orda göz gezdircem artık nişanlıklara
sizede canlı yayın yaparım dönünce başta yarimciğim olmak üzere evlilik aşamasında bir çok hatunumuz bulunmakta burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?