aslında söz için aklımdaki elbise bu ikisinden biri ama ilki ağırlıklı
Eki Görüntüle 401126 Eki Görüntüle 401127
İkisi de hoş ama bence 2. si...İlki çok ağır söze göre...Tabii en önemlisi sensin...Senin içine sinsin...
selamlar dukan kardesleriiiiim
bakiyorum keyifler yerinde.. iyi iyi ne guzel.
bugun ben de cok mutluyum, -500grla uyandim, ustelik bu hafta bi kot pantolon aldim h&mden, 28 bedenben kiiim, 28 beden kot kim? mosyo dukan, seviyorum seni uleyyyn!
ayrica kotlarimi kronolojik olarak ust uste koydum, fotosunu ekliyorum. bana cok moral verdi, bence siz de bi deneyin kizlar
Eki Görüntüle 401116
bayıldım fotoğrafa. sanırım 44 bedenle başlamış buralara gelmişsin.
ben dün kıyafetlerimi birine verdim. tekrar baktığımda farkettim aradaki değişikliği.
burda gülüyoruz, şikayet ediyoruz, söyleniyoruz, seviniyoruz falan, gün geçiyor. bu hengamede yaptığımız işin büyüklüğünü gözden kaçırıyoruz. gram gram gitti bu gidenler. gerçekten de büyük sabır istiyor ve taktire değer. aferim hepimize
çok severim omzu düşük salaş ve danteli...
sözden sonra ufak çaplı bir yemek yenilecek dışarda yakın arkadaşlar ile :) 2. hanım hanımcık ilkide çok göz alıcı ...
işin kötü yanı ilki sitedenin stoklarında yoktakip ediyorum gelsin hemen alıcam
alllaaaaah dügün bayrammis gibi sevinmelisin tatlim. masallah masallah sana kiz neler yapiyorsun taktik versende bende yapsaaaaammmm
ilki çok ağır değilmi kuzum...
biraz yaşına uygun bişiler olsa...
büyük göstermesin çok...
olgun elbisesi gibi geldi bana o güpürlü falan :26::26:
evt kızlar bugun kıtabı ınt sıppariş vermeye karar verdm ama su yulaf kepegını burada bulabılırmıyım b ılmıyorum kıtabın yanında onuda satıyorlar napsam ?
bak benim prensesim (sağdaki)ablasının nikahında bu elbiseyi giymişti ve ben çoook beğendim... sende ince ve uzunsun bu tip elbiseler eminim sana çook daha fazla yakışıcaktır ve çok daha alımlı durursun (nacizane fikrim:26: kusura bakma meleğim) mesela krem sana çok yakışır yada saks mavisi... beline de incecik bi kemer takarsın şık bişey...çok sade ama şık bi elbise... ve çok dişi....
Eki Görüntüle 401137
çok severim omzu düşük salaş ve danteli...
sözden sonra ufak çaplı bir yemek yenilecek dışarda yakın arkadaşlar ile :) 2. hanım hanımcık ilkide çok göz alıcı ...
işin kötü yanı ilki sitedenin stoklarında yoktakip ediyorum gelsin hemen alıcam
fıstığım hala tam olarak kusursuz vücudum yok sanırım ondan salaş şeylere bakıyorum...
eski alışkanlıklarım fazlalık kapatma çabası...
ama henüz bu tip bir elbise giymeye cesaretim yok inankii:26:
keşke pantolon değiştirme ihtiyacına falan girsem de öyle sevinsem. dukandan önce kendi başıma verdiğim 5kilo, dukanla da beraber 12,5kilo verdiğim kilo malesef kıyafetlere yansımıyor hala aynı şeyleri giyiyorum. ne yapıyorum? sürekliii su ve yeşil çay içiyorum. aşırı artırdım. bir de kakaoyu falan haftada bir yiyorum. tatlandırıcıyı da ancak kakao ile yaptığım tatlıyla hepsi o. gerçi durakladım 12gün onun acısını çıkarıyor bedenim bence
piyasada yulaf kepeğini bulmak biraz zor... nerelerde satıldığını öğrenmek baya zaman alıyor... ben senin yerinde olsam onu da internetten sipariş veririm... ben öyle yapıyorum...[/QUOTE
nerden aldıgını bana yazarmıısn peki bende oradan alayım
piyasada yulaf kepeğini bulmak biraz zor... nerelerde satıldığını öğrenmek baya zaman alıyor... ben senin yerinde olsam onu da internetten sipariş veririm... ben öyle yapıyorum...[/QUOTE
nerden aldıgını bana yazarmıısn peki bende oradan alayım
ben aynen bu şekilde aldım
Ru Sheim Yulaf Kepeği - 500 gr x 12'li! 6 yıldır Hammaddeler.com kalitesiyle!
ben aynen bu şekilde aldım
Ru Sheim Yulaf Kepeği - 500 gr x 12'li! 6 yıldır Hammaddeler.com kalitesiyle!
bır paketı nekadar sure gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?