Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İkisi de hoş ama bence 2. si...İlki çok ağır söze göre...Tabii en önemlisi sensin...Senin içine sinsin...

çok severim omzu düşük salaş ve danteli...
sözden sonra ufak çaplı bir yemek yenilecek dışarda yakın arkadaşlar ile :) 2. hanım hanımcık ilkide çok göz alıcı ...
işin kötü yanı ilki sitedenin stoklarında yok takip ediyorum gelsin hemen alıcam

dipnot ay başında 2. de siparişini vericem
ikiside olsun elimin altındaaaa

alllaaaaah dügün bayrammis gibi sevinmelisin tatlim. masallah masallah sana kiz neler yapiyorsun taktik versende bende yapsaaaaammmm

keşke pantolon değiştirme ihtiyacına falan girsem de öyle sevinsem. dukandan önce kendi başıma verdiğim 5kilo, dukanla da beraber 12,5kilo verdiğim kilo malesef kıyafetlere yansımıyor hala aynı şeyleri giyiyorum . ne yapıyorum? sürekliii su ve yeşil çay içiyorum. aşırı artırdım. bir de kakaoyu falan haftada bir yiyorum. tatlandırıcıyı da ancak kakao ile yaptığım tatlıyla hepsi o. gerçi durakladım 12gün onun acısını çıkarıyor bedenim bence

evt kızlar bugun kıtabı ınt sıppariş vermeye karar verdm ama su yulaf kepegını burada bulabılırmıyım b ılmıyorum kıtabın yanında onuda satıyorlar napsam ?

aslında söz için aklımdaki elbise bu ikisinden biri ama ilki ağırlıklı
Eki Görüntüle 401126 Eki Görüntüle 401127

ilki çok ağır değilmi kuzum...
biraz yaşına uygun bişiler olsa...
büyük göstermesin çok...
olgun elbisesi gibi geldi bana o güpürlü falan :26::26:

bak benim prensesim (sağdaki)ablasının nikahında bu elbiseyi giymişti ve ben çoook beğendim... sende ince ve uzunsun bu tip elbiseler eminim sana çook daha fazla yakışıcaktır ve çok daha alımlı durursun (nacizane fikrim:26: kusura bakma meleğim) mesela krem sana çok yakışır yada saks mavisi... beline de incecik bi kemer takarsın şık bişey...çok sade ama şık bi elbise... ve çok dişi....

Son düzenleme:
evt kızlar bugun kıtabı ınt sıppariş vermeye karar verdm ama su yulaf kepegını burada bulabılırmıyım b ılmıyorum kıtabın yanında onuda satıyorlar napsam ?

piyasada yulaf kepeğini bulmak biraz zor... nerelerde satıldığını öğrenmek baya zaman alıyor... ben senin yerinde olsam onu da internetten sipariş veririm... ben öyle yapıyorum...

fıstığım hala tam olarak kusursuz vücudum yok sanırım ondan salaş şeylere bakıyorum...
eski alışkanlıklarım fazlalık kapatma çabası...
ama henüz bu tip bir elbise giymeye cesaretim yok inankii:26:

İkisinide alacaksan üzerinde görelim birde ona göre karar veririz

bende olucak senin şu an sahip olduğun vücut... dakika düşünmem... kızım ne göbeğin kalmış ne başka bişey...
tabi arkadaşlarımızın da söylediği gibi en önemlisii senin hangi kıyafetin içinde kendini güzel ve huzurlu hissettiğin...

ben anlamadım kardeş, 12 kilo kıyafetlerine neden yansımadı?

cnm ya bi foto eklicem sabahtan beri kırp kırp bit kdr oldu hala cok buyuk dior yükleyemiorumm..bu foto eklemenin mantıgı nedir yawww,,bi sölesennn cok sevinicim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…