bır paketı nekadar sure gıdıyor
ben ekmek olarak tükettiğimden yaklaşık 20 gün falan gidiyo olabilir... bide annemle birlikte yapıyoruz biz diyeti...
Ayyyy iki elbiseyi de beğendim ama ilki bence yaşına göre biraz ağır olabilir bebek, sen ikinciyi değerlendir derim
Bu arada sabah o kadar öttüm para yok diye sabahın köründe iki elbise aldım ben yaa, hala şoku atlatmış değilim nasıl yaptım bunu bennnn
Ayyyy iki elbiseyi de beğendim ama ilki bence yaşına göre biraz ağır olabilir bebek, sen ikinciyi değerlendir derim
Bu arada sabah o kadar öttüm para yok diye sabahın köründe iki elbise aldım ben yaa, hala şoku atlatmış değilim nasıl yaptım bunu bennnn
cnm ya bi foto eklicem sabahtan beri kırp kırp bit kdr oldu hala cok buyuk dior yükleyemiorumm..bu foto eklemenin mantıgı nedir yawww,,bi sölesennn cok sevinicim :)
Beni durduracak biri de yoktuOda bomboştuu
İşte benim cicilerimmmm :) Eki Görüntüle 401157 Eki Görüntüle 401158
Bende bişeyler yazmak isterdim fakat 2 gündür rastladım bu diyete ve içeriklerine. Utanıyorum yazmaya az evvel tartıldım 86,70 geldim bu çok utanç verici üstelik 4 aylık evliyim ve maalesef evlendikten sonra almışım 7 kg kadar. Eh bu beni çok üzdü 4 ay evvel hem fitness hemde yüzme vardı hayatımda fakat maalesef şuan hiç birşeyim yokfarklı ilde farklı insanlarlayım moral bozukluğundan yemişimde yemişim. Çok üzülüyorummmm... Fakat bu akşam hatta yaklaşık yarım saat içinde gidip kitabı alıcam kesin ve kesin kararlıyım ve spor salonlarını araştırmaya koyulacağım. Burada herkezin birbirini tanımadan destek olması, motive etmesi süper bişey. Umarım bende başarılı olurum. Bıktım artık alay konusu olmaktan BUNU DA BURADAN RAHATLIKLA DİLE GETİRİYORUM... (içime atmaktan bıktım)
dukanı bıraktım.) hem sağlık problemimden, tam da dukan böbrek diyor, ve bende böbrek sorunu olduğundan...hem de sıkıldım... 16 şubat itibari ile 11 - 12 kilo verdim. dukan ve burdaki arkadaslar sayesinde ve kendim tabi:) o yüzden cook teşekkürler herkese.. arada yine girip bakacağım, herkese güzel eksiler diliyorum. karataya transferim gerçekleşti... bugün tam anlamı ile.... o da
-----eski_bir_masal -----sayesinde. ona tekrar çooook teşekkürler. kitaplarımı da aldım 2 sinide... hal hatır için rahatsız edeceğim artık:) sağlığınıza dikkat edin SU İÇMEYE ÇOK AŞIRI ÖZEN GÖSTERİN!!!!!! SEVGİLER HERKESE.... MARİZA' DAN....KARATAYA UÇUYORUMMMMMM
hepiciğinize kocaman günaydınlar olsun...
günümüz güzel kocaman eksiler olsun inşallah...
bugun çooooook mutluyum çünkü bu haftanın son iş günündeyimmm :=))))
yarın sabah erkenden uyanıyoruz inşalllahh... istanbul yolculuğumuz başlıyor kısmetse...
ailemle seyahat etmeyi çooooook seviyorum hele ki sevdiklerimizin yanına gidiyosak daha da özel oluyo benim için...
aslında çok uzun zaman olmamıştı onları gördüğüm ama çooooook özledim... miss gibi çay simit yapıcaz feribotta (annecim-babişkom-ablam-eniştem) :=)))
sonra martılara simit atıcazz... ohhh missss :=))))
bu arada tam 2 hafta önce aldığım o 42 beden pantalonlardan birini giydim dün bol oluyo... yeni aldığım kemer son delikte o da bol... yine mi alışveriş yapmak lazım yahuuu....
kilomda değişiklik varmı bilmiyorum ama annem nazar değdiricek yakında (allah korusun) maşallah maşallah göbek möbek kalmadı kızımda fıstık gibi oldu diyip duruyo :=))))
seni seviyorum dukannn... senden kopamıyorum... tamam %100 sana tam anlamıyla uyamıyorum ama yavaş da olsa kilo verebiliyorum demekki...
topik arkadaşlarımı dukandan daha çok seviyorum tabiii :=))))
waaooowww bu siyahlı elbise ile fotoğrafını bekliyoruuuuzzzzzzz
Bulaşıksuyu ciciler çok hoş
Ya senin nick neden bulaşıksuyu
Gelsinler ben içine girebilirsem eğer hemen foto koycammmm
Teşekkür ederim şeker.
Açıklamasını hemen yapayım, üniversitede kızlar arasında mutfak işlerinde iyi olduğum bilinir, yemek poğaça falan, arkadaşıma gittiğimizde yemek yapıyorum, kahvaltı hazırlıyorum işte, yine böyle bir günde canım arkadaşımla bulaşık yıkarken ayrıca şöyle hamaratım böyle hamaratım diye hava atarken leğen ve içindeki o süper su üstüme yerlere döküldü, nasıl oldu anlamadım, ilahi adalet galibahala dalga konusuyumm da o yüzden
Gelsinler ben içine girebilirsem eğer hemen foto koycammmm
Teşekkür ederim şeker.
Açıklamasını hemen yapayım, üniversitede kızlar arasında mutfak işlerinde iyi olduğum bilinir, yemek poğaça falan, arkadaşıma gittiğimizde yemek yapıyorum, kahvaltı hazırlıyorum işte, yine böyle bir günde canım arkadaşımla bulaşık yıkarken ayrıca şöyle hamaratım böyle hamaratım diye hava atarken leğen ve içindeki o süper su üstüme yerlere döküldü, nasıl oldu anlamadım, ilahi adalet galibahala dalga konusuyumm da o yüzden
Beni durduracak biri de yoktuOda bomboştuu
İşte benim cicilerimmmm :) Eki Görüntüle 401157 Eki Görüntüle 401158
4 gün atak + 3 gün seyirle 200 gram veren ben 7 gün seyirle 800 gram vermişim
vücut kitle indeksine bakılırsa sen zaten bir deri bir kemiksin bacım niye kastırıyon bukadar? bi anlasam şu hatunları....töbe töbe...
Şimdi şöyle ki daha 21 yaşındayım bu yaşlarda hiç fazlalık olmasın diyorum sonra zamanla biraz biraz alınır bir de şöyle 3-4 kg vereyim de sigarayı bırakacağım onun korkusu var ..
Yalnız gitmez diye bekliyordum dukan amcam sen zayıflama azsın dediğinden bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?