Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

söz ortamı evde olduğu için ve kahveydi ikramdı derken çok hareketli ve göz önünde olacağın için hangi kıyafetin içinde daha rahat hareket edersen onu giymelisin bence. Bu arada tebrik ederim.

Ayyyy iki elbiseyi de beğendim ama ilki bence yaşına göre biraz ağır olabilir bebek, sen ikinciyi değerlendir derim

Bu arada sabah o kadar öttüm para yok diye sabahın köründe iki elbise aldım ben yaa, hala şoku atlatmış değilim nasıl yaptım bunu bennnn

Ay dünde ben aynı hatayı yapıyordum eşim durdur du...Ekstre kesilsin bari dedi

merhaba güzeller nasılsınız ? beni soracak olursanız ipin ucunu bu hafta kaçırdım kaçırdımda ne kelime resmen söküldü neyse malum durum dünyayı yiyorum hiç abartısız ama kaç kiloyum 57.4 yani okadar yeme +400gr yani bu dakun da tüm aşamaları tamladığında kilo aldırmıyor yani hep böyle homini gırtlak yiyecek değilim bir kaç güne kadar inşallah yani gene normal insan kılığına girerim :) hepinizi yanıma bekliyorum haydi kızlar takip ediyorum sizi sabırla hedef kilolara bu arada çok güzel haberler okuyorum tebrikler niles cim iyi gezmeler yarimcim ve bol eksili günler güzel hatunlar

güle güle giy canım...
babamın bir lafıı var alınmış alınmıştır diyeee

ya ilkide fotoğraf çekimlerinde süper durur o hatun gibi dağınık bir topuz... hafif bir makyaaj offf diyorummm
bizim profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarımız var sağolsunlar her anımızda yanımızda olacaklar bu süreçte

ilgilenen olursa yönlendirebilirim acaip iyiler :) kasımda evlenen arkadaşımın düğününde dış çekimlerde çok eğlendik
fotoğraflara baktıkça gülüyoruumm halaa

cnm ya bi foto eklicem sabahtan beri kırp kırp bit kdr oldu hala cok buyuk dior yükleyemiorumm..bu foto eklemenin mantıgı nedir yawww,,bi sölesennn cok sevinicim :)

bebetoooo....
kırparak resim küçülmez...
resmi düzenle diyiceksin... sonra sağ taraftan yeniden boyutlandır diyiceksin... önceden tanımlanmış genişlik x yükseklik olarak web büyük seçiceksin bittiii

Beni durduracak biri de yoktu Oda bomboştuu

İşte benim cicilerimmmm :) Eki Görüntüle 401157 Eki Görüntüle 401158

waaooowww bu siyahlı elbise ile fotoğrafını bekliyoruuuuzzzzzzz

herkes bana çok kilo vermişsin ama yüzün hiç çökmemiş diyor. bu çok iyi birşey elbette. daha önce kilo verdiğimde yüzüm çökerdi. fotoğraflarım bile var yorgun ve yaşlanmış görünürdüm. sizlerde durum nasıl? benimle ilgili birşey mi bu yoksa dukan diyetinin güzelliği mi?

Günaydın minik Dukancıklaaarrr :)) İyi öğleden sonraları yani

Reglim yaklaştığı için yine baş ağrılarıyla karşınızdayım. İlaçlarla idare ediyorum. Olsun bitsin de, bakalım tartıda eksi görecek miyim diye, heyecanla bekliyorum. Bitene kadar tartılmam belki :44: bilemedim. Daha başlayalı yeni 1 ay olmasına rağmen, 1 haftada 300 gr verince uyuz olarak daha çok hırs yaptım. Dün 1 saat yürüdüm. Artık böyleee..
Sabah dukan ekmeğimle peynirimi yedim. Ps günündeyim. Öğlen de et şiş yoğurt ve zero yedim, yanında az biraz salatayla. Çok az su içtim bugün. Hemmen su şişemi doldurmaya gidiyorum...

Hiç üzme kendini, her şey güzel olacak, yeter ki azmet Ben de 9 kilo aldım evlenince, hem de 8 ayda falan 32ünü dikkat ederek verdim, 4 ünü de Dukan'a verdim, al dedim Moralini bozmaaa

Geçmiş olsun Mariza. Kanlı idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ben de. Tahlil falan da yaptırmamıştım. Geçti gitti... Senin de bir an önce geçer inşallah. Karatay'da başarılar

Seni böyle pozitif görünce ben de pozitif oluyorum hee Biri dertlendi mi üzülüyor insan...
Hep böyle ooollll Biz de seni seviyoruuuzzzz

waaooowww bu siyahlı elbise ile fotoğrafını bekliyoruuuuzzzzzzz

Gelsinler ben içine girebilirsem eğer hemen foto koycammmm

Bulaşıksuyu ciciler çok hoş

Ya senin nick neden bulaşıksuyu

Teşekkür ederim şeker.

Açıklamasını hemen yapayım, üniversitede kızlar arasında mutfak işlerinde iyi olduğum bilinir, yemek poğaça falan, arkadaşıma gittiğimizde yemek yapıyorum, kahvaltı hazırlıyorum işte, yine böyle bir günde canım arkadaşımla bulaşık yıkarken ayrıca şöyle hamaratım böyle hamaratım diye hava atarken leğen ve içindeki o süper su üstüme yerlere döküldü, nasıl oldu anlamadım, ilahi adalet galiba hala dalga konusuyumm da o yüzden

Allahın sopası yok işte...

Son düzenleme:

abbooowwwwww.....
çook geçmiş olsunnn

vücut kitle indeksine bakılırsa sen zaten bir deri bir kemiksin bacım niye kastırıyon bukadar? bi anlasam şu hatunları....töbe töbe...

Şimdi şöyle ki daha 21 yaşındayım bu yaşlarda hiç fazlalık olmasın diyorum sonra zamanla biraz biraz alınır bir de şöyle 3-4 kg vereyim de sigarayı bırakacağım onun korkusu var ..
Yalnız gitmez diye bekliyordum dukan amcam sen zayıflama azsın dediğinden bana ..

yavrucuğum biraz daha vereyim derken sağlığından olma da..aman bi abla olarak sööliim...benimde senin yaşalrında bir kız kardeşim var ondan şeettim...fantazi deneme vücudunla doğal ol bakim..... sigara mı dedin yazık yavrum o süt gibi ciğerlerine .....çok cidddi hastalıklar sigaranın başının altından çıkıyor biliyorsundur heralde söylememe gerek yoktur zaten....şu an kaynım ankarada akciğerinde 3 tane kitle görüldü biopsi yapıldı kuzu kuzu bekliyor orada acaba kanser mi diye....heee aman ha güzelim ne gerek var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…