Benim yaklaşık 1,5 ay oldu bu diyete başlayalı. atak döneminde 4,5 kilo verdim. hala seyir dönemindeyim. tabi araştırdım. çünkü protein ağırlıklı beslenme hem kolesterolü hem lifsiz beslenmeden dolayı kolon kanserini tetikleyici ama protokollere uyulduğu sürece bence sorun yok. Ben iyi bir endokrin hocasına danıştım. gayet sağlıklı olduğunu söyledi bu diyetin. ayrıca kilo verdikçe değil kolesterolün yükseldiğini düştüğünü görünce daha motive oluyorsunuz. ha tabi belli süre sonra protein bıkkınlık yaratabiliyor. dört dörtlük uydum desem yalan olur ama ağzıma kesinlikle ekmek şeker un sürmedim ve şu anda iyi gidiyor. ama 1 ayın sonunda ciddi bir duraklama dönemi oluyor. işte bu direnç döneminde diyeti asla bırakmamak lazım. yoksa ilk hafta verdiğğiniz kiloları aynen alırsınız. bu bir sabır diyeti aslında ve iradeyi gerçekten zorluyor ama hem sağlıklı hem de uyarsanız sonuçlar harika..
günaydın arkadaşlar.
bu sbah kıyafetlerimle ile ciddi savaştaydım.herşeyim üzerime nasıl bollanmış yazlıklar çıktı ya piyasaya şimdi anladım..şu aan üzerimde 40 beden ceket pantolon ve gömlek var ama hepsi 1 beden büyük ...ay çok sinir oldum....hayır çok güzel bir duygu da dolapta bir şey olmaması berbat.eee ne yapıcaz gitcez aliıveriş yapıcaz:)))
Bitik durumdayımhem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa
Eki Görüntüle 401207 Eki Görüntüle 401208
arkadaşlar becerebildim mi bilmiorum ama buda benim önce we sonram,paylaşmak istedim :) daha wermem gereken 4 küsür kilo daha war tabii..bugün ilk kez patron efendi bana sen zayıfladınmı dediii,,yuh dicektim 6,5 kg werdim nerdeysee,,işte sinir bozacak yaabu arada önceki halimden bikaç kilo daha fazlaydım rejime başladıgımda..bide spor yapabilsem azıcık sıkılaşabilsem sanırım çok daha ii olacakkk :44:
Günaydın arkadaşlar,
1,5 aydır sizleri takip ediyorum. Diyete de yaklaşık aynı günlerde başladım. Hepinizin inanılmaz pozitif enerjisi var ve çok eğlencelisiniz.
Ben de eğer kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
aslında söz için aklımdaki elbise bu ikisinden biri ama ilki ağırlıklı
Eki Görüntüle 401126 Eki Görüntüle 401127
HErkese günaydın....
ben hala hastalanamamış olaraktan kaç gün gecikti bilemicem saymıyorum artık
olursam olurum artık ne yapayımmm
bu durum ve tatlı isteği beni yordu ama pazartesi dukana başlıyorum atak ile beraber...
en azından ne yediğimi biliyordum dünden beri ipin ucu kaçtı vallaaevde de badana var yemek yapmıyor annem dün köfte ekmek yapmıştı :) hoş ben hemen salata yaptım yanına yedim ama ekmektende yedim yani azıcık:26:
onun için bu duruma dur diyoruz veee haftasonundan sonra düzene dönüyoruzzz
aman da amannn...
pek de güzelmiş kızımız... maşallah daha da bi güzel olmuş...
Eki Görüntüle 400297 Eki Görüntüle 400298 Eki Görüntüle 400296
Şunlara bakıp da motive olalım birazÖyle doğuştan zayıf olmak kolay :) Ama bunlaaarr
1. ve 2. resimlerdeki hatun aynı kişi anlayacağınız üzere"Yüksek protein, düşük karbonhidrat diyetine başladı Kelly Osbourne. Bunu egzersizle de birleştirince fazla kilolarından kurtuldu.
22 kilo veren Osbourne ilk iş olarak da bir dergiye bikinili pozlar verdi." diyor Hürriyet gazetesi.
3. resimdeki hatun :) 6 ayda 76 kilodan 50 kg'ya düşmüş. Doğum kilolarının heeeppsiii uçmuuşşş. Diyetle ve egzersizle tabi.
Zaten bizim de aramızda böyle süper kilolar veren azimli bayanlar çok daabunlar da dikkatimi çekti, motivasyonu düşenlere destek olur belki biraz bu hikayeler dedim.
Benim yaklaşık 1,5 ay oldu bu diyete başlayalı. atak döneminde 4,5 kilo verdim. hala seyir dönemindeyim. tabi araştırdım. çünkü protein ağırlıklı beslenme hem kolesterolü hem lifsiz beslenmeden dolayı kolon kanserini tetikleyici ama protokollere uyulduğu sürece bence sorun yok. Ben iyi bir endokrin hocasına danıştım. gayet sağlıklı olduğunu söyledi bu diyetin. ayrıca kilo verdikçe değil kolesterolün yükseldiğini düştüğünü görünce daha motive oluyorsunuz. ha tabi belli süre sonra protein bıkkınlık yaratabiliyor. dört dörtlük uydum desem yalan olur ama ağzıma kesinlikle ekmek şeker un sürmedim ve şu anda iyi gidiyor. ama 1 ayın sonunda ciddi bir duraklama dönemi oluyor. işte bu direnç döneminde diyeti asla bırakmamak lazım. yoksa ilk hafta verdiğğiniz kiloları aynen alırsınız. bu bir sabır diyeti aslında ve iradeyi gerçekten zorluyor ama hem sağlıklı hem de uyarsanız sonuçlar harika..
aslında söz için aklımdaki elbise bu ikisinden biri ama ilki ağırlıklı
Eki Görüntüle 401126 Eki Görüntüle 401127
Love01 baya farkediliyor verdiğin kilo
arkadaşlar becerebildim mi bilmiorum ama buda benim önce we sonram,paylaşmak istedim :) daha wermem gereken 4 küsür kilo daha war tabii..bugün ilk kez patron efendi bana sen zayıfladınmı dediii,,yuh dicektim 6,5 kg werdim nerdeysee,,işte sinir bozacak yaabu arada önceki halimden bikaç kilo daha fazlaydım rejime başladıgımda..bide spor yapabilsem azıcık sıkılaşabilsem sanırım çok daha ii olacakkk :44:
evet işte benim de bu hafta 1.5 ayım bitti ve toplamda 7 / 7.5 kilo verdim,sizin toplam kaç kilo oldu ?
ve gerçekten bende de aynı sıkıntı oldu,1 aydan sonra resmen durdu.artık yüzer gram azalıyor artıyor falan,burada kitlendi kilo vermem ama pes etmiyorum eminim bir noktadan sonra yeniden hız kazanacaktır.kesinlikle zor bir diyet ama sonuçları sevindirici,herkese kolay gelsin...
Muhteşem olmuşsun gerçekten
ama öncesi kocaman sonrası daha minik. Patron da farketmiştir de söylememiştir bence sen bakma ona
Hoşgeldiiinnn :))
Nileesss!! Bayıldım bunlaraaaaBen de istiyom ben deeee :109: :))
İkisi de süper ama bence de 1. sini tercih et, çünkü öbürü daha beyaz yaa, hemen eyazlar içinde görmesinler diyeBen öyle düşündüm yani. Ama rengi farklı olur dersen, 2. si de çok şekeeerr
veeee
Kararına sevindiiimm :))) Son günlerini iyi geçir hihiSonra gel Dukan amcanaaaa. Özlemiştir seniii
İlk elbise çok şık ancak seni olduğundan kilolu gösterir. Özellikle resimlerde...Aslında ikinci elbise de seni olduğundan kilolu göstermeye eğilimli niye böyle modeller seçiyorsun? Bu elbiselerin şöyle bi sırrı var eğer şişmansan seni süper saklar ama eğer kilo verdiysen olduğundan şişman gösterir tabi senin tercihin ama bence siluetini ince gösterecek modeller seç. Gün gelip geçecek resimlerine baktığında kendini ince görmek isteyeceksin:))Kızların ikisinin de manken olmasına rağmen resimlerde balık etli hissi verdiklerini fark edeceksin..
merhaba güzeller nasılsınız ? beni soracak olursanız ipin ucunu bu hafta kaçırdım kaçırdımda ne kelime resmen söküldü neyse malum durum dünyayı yiyorum hiç abartısız ama kaç kiloyum 57.4 yani okadar yeme +400gr yani bu dakun da tüm aşamaları tamladığında kilo aldırmıyor yani hep böyle homini gırtlak yiyecek değilim bir kaç güne kadar inşallah yani gene normal insan kılığına girerim :) hepinizi yanıma bekliyorum haydi kızlar takip ediyorum sizi sabırla hedef kilolara bu arada çok güzel haberler okuyorum tebrikler niles cim iyi gezmeler yarimcim ve bol eksili günler güzel hatunlar
dimi bende onu özledim çok ayrı kaldık yaaaa1. bana çok zarif geldiğinden hep aklımdaydı bakalım bu gidişle ilk 2 saat birini son 2 saat diğerini giycem arnavut gelinleri gibi
fıstığım sen ne kadar güzelmişsin yaaa
harika olmuşsun vallaaa maşaallaaah
neden biliyor musun alışkanlık ve kendine güvensizlik...
şuan baksanız 15 kiloya yakın vermeme rağmen hala eski tarzım gibi giyiniyorum :)
sanki hala kusurum varda kapatmam gerekiyormuş gibi...
birde ben öle vücuda oturanla rahat edemem diye hep salaş şeyler...
inanın dolabımı açın hepsi aynı tiptirrr
belden oturtmalı gömlek giydiğimde yağlar taşmıyor ama ben hala göğüs altından piliseli filan alıyorum sanırım değişmem lazım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?