Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar becerebildim mi bilmiorum ama buda benim önce we sonram,paylaşmak istedim :) daha wermem gereken 4 küsür kilo daha war tabii..bugün ilk kez patron efendi bana sen zayıfladınmı dediii,,yuh dicektim 6,5 kg werdim nerdeysee,,işte sinir bozacak yaa bu arada önceki halimden bikaç kilo daha fazlaydım rejime başladıgımda..bide spor yapabilsem azıcık sıkılaşabilsem sanırım çok daha ii olacakkk :44:

Benim de tam 1 ay oldu işte, yavaşladı hemen. Zaten çok hızlı değildi de İnşallah dediğin gibi olur.. Sabır artık sabıırr..

Benim XL'ların L'lerim M'lerim var Hep zayıflama umuduyla kilo aldığım için, hiç bir şeyimi atamıyorum 42'ler bol. 40'lar da yavaş yavaş bollaşıyo. 38'lere giriyorum ama popom dar geliyo, güzel durmuyo gibi geliyo, rahat edemiyorum. Ben de 63 kiloyum ama boyum da 1.63 daha tam 38 olamadııımmm :S Olsam, kıyafetler hazır Giyemediğim bi sürü şeeeyyy :S sonra büyük bir mutlulukla büyükleri ya darlaştırmayı denerim ya da veririm. Bari bi hayrı olsun.

Bitik durumdayım hem buzdolobını etle doldurmaktan hem de kıyafetleri yenilemekten ötürüü böhüüüüü. Sabancı evlat edinir mi ki beni acebaaaa

Her markete girişte 50-100 TL gidiyo yaa :S Bittiim yaaa!! Diyetin en zor yanı bu :S :)

Son düzenleme:

aman da amannn...
pek de güzelmiş kızımız... maşallah daha da bi güzel olmuş...

Hoşgeldiiinnn :))

aslında söz için aklımdaki elbise bu ikisinden biri ama ilki ağırlıklı
Eki Görüntüle 401126 Eki Görüntüle 401127

Nileesss!! Bayıldım bunlaraaaa Ben de istiyom ben deeee :109: :))
İkisi de süper ama bence de 1. sini tercih et, çünkü öbürü daha beyaz yaa, hemen eyazlar içinde görmesinler diye Ben öyle düşündüm yani. Ama rengi farklı olur dersen, 2. si de çok şekeeerr

veeee

Kararına sevindiiimm :))) Son günlerini iyi geçir hihi Sonra gel Dukan amcanaaaa. Özlemiştir seniii

Kızlar, içim sızlar..

Bu ikinci resimdeki bu hale nasıl gelmiştir sizce? Dukan yaptı tamam ama o deriler nasıl toplanır ki? Benim toplamda 11 kg vermem gerekiyor biraz da gevşek bir yapısı var derimin (bu nasıl anlatımsa siz anlarsınız :) ) toplanır mı gerçekten.

evet işte benim de bu hafta 1.5 ayım bitti ve toplamda 7 / 7.5 kilo verdim,sizin toplam kaç kilo oldu ?
ve gerçekten bende de aynı sıkıntı oldu,1 aydan sonra resmen durdu.artık yüzer gram azalıyor artıyor falan,burada kitlendi kilo vermem ama pes etmiyorum eminim bir noktadan sonra yeniden hız kazanacaktır.kesinlikle zor bir diyet ama sonuçları sevindirici,herkese kolay gelsin...

aslında söz için aklımdaki elbise bu ikisinden biri ama ilki ağırlıklı
Eki Görüntüle 401126 Eki Görüntüle 401127

İlk elbise çok şık ancak seni olduğundan kilolu gösterir. Özellikle resimlerde...Aslında ikinci elbise de seni olduğundan kilolu göstermeye eğilimli niye böyle modeller seçiyorsun? Bu elbiselerin şöyle bi sırrı var eğer şişmansan seni süper saklar ama eğer kilo verdiysen olduğundan şişman gösterir tabi senin tercihin ama bence siluetini ince gösterecek modeller seç. Gün gelip geçecek resimlerine baktığında kendini ince görmek isteyeceksin:))Kızların ikisinin de manken olmasına rağmen resimlerde balık etli hissi verdiklerini fark edeceksin..

Love01 baya farkediliyor verdiğin kilo

cok tsk ederim cnmm..benim patronum kıl oldugu içinnn we diyetime başından beri laf sokmaya çalıştıgı ıcın bugun dalga gecer (hatta gecer gibisi fazla resmen geçti) gibi öle dedi ama neyse takmıorumm..neyseki sizler warsınızz

cok tsk ederim cnmm..benim patronum kıl oldugu içinnn we diyetime başından beri laf sokmaya çalıştıgı ıcın bugun dalga gecer (hatta gecer gibisi fazla resmen geçti) gibi öle dedi ama neyse takmıorumm..neyseki sizler warsınızz

Mrb arkadaşlar 2 gündür yürüyüşümü yapıyorum. Sabah bi incelmiş görüyorum kendimi. Spor kesinlikle çok faydalı. Sonlara geldikçe kaçamaklar çoğalıyor ne kötü bi durum. Her gün kendime söz verip 4 tane çam fıstığına yeniliyorum ama yaa. Şöyle 3-4 hafta sıkı yapıp bitirsek ya değil mi. Benim de 6 kgya yaklaştı. Çok kaçamaklarım olmasaydı bitmişti şimdi. Offffffffffffffff. Çilek domates salatalığa da dayanamıyorum. Napçaz bakalım. 53 olsam iyi diyodum ama 52 yi görene kadar devammmm.

Kaçamaklar yapan arkadaşlar da fazla üzülmesinler sonuçta 3 kilo 5 kilo verdik ya süper bence. Ama diyeti kesinlikle bırakmıyoruz. Zayıfcık olana kadar devam.

Menüm:
Sabah 2 tane krep peynir.
Öğlen 2 köfte- yoğurt. Yanımda pişmiş bu kadar kalmıştı akşamdan. Yosa 3 tane yiyorum.
Akşam 1 tane krebim kaldı. 3 tane köftem vardı onu pişiririm heralde. Yarın sebze günüm domates salatalık aşeren var mı ben gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Muhteşem olmuşsun gerçekten

ama öncesi kocaman sonrası daha minik. Patron da farketmiştir de söylememiştir bence sen bakma ona

çok tşk ederim cnmm.benim patronumm kılın teki oldugu ıcın we basından beri diyetime laf soktugu için,sabah dalga gecer gibi (hatta gecer gibisi fazla resmen dalgasını geçti) öle dedi iste amaa neyse takmıorumm..neyseki sizler warsınızz..

Ya kızlar durgunluktan şikayet ediyoruz da benim 3 hafta +3 gün oldu.80,5 kg dan 74,1 kg düştüm. Tamam kilo vermek süper. Aslında çok hoşuma gidiyor ama dün akşam düşündüm bu kadar hızlı kilo vermek ne kadar iyi diye..Açıkçası bundan sonra da her hafta bir kg giderse ben 2 ay sonra hedefime ulaşmış olacağım fikir güzelde ya sağlık ne olur.. O yüzden duraklamalara çok takılmayalım yavaş gitsin ama sağlıktan gitmesin.Bence iyi ki duraklıyor. Yoksa hücre yapımız bozulabilir.Bildiğiniz gibi, kanser denilen illet hücre yapısının bozulması neticesi oluşuyor ve hızlı kilo alıp verenler bu bakımdan çok risk altında..

Oyüzden bence çok uzun sürmemek kaydı ile duraklamalar sağlık belirtisi..

Muhteşem olmuşsun gerçekten

ama öncesi kocaman sonrası daha minik. Patron da farketmiştir de söylememiştir bence sen bakma ona

cok cok tşkler...cnm sabahtan beri ugrasıorumm ancak bu kdr becerebildimm..o da sagolsunn yarim.in sayesindee..o yardımcı olmasa bu kdr bile ekleyememiştimmm..yeniden boyutlandır yaparken sanırım bişileri fazla küçülttümm:44:

dimi bende onu özledim çok ayrı kaldık yaaaa 1. bana çok zarif geldiğinden hep aklımdaydı bakalım bu gidişle ilk 2 saat birini son 2 saat diğerini giycem arnavut gelinleri gibi

fıstığım sen ne kadar güzelmişsin yaaa
harika olmuşsun vallaaa maşaallaaah

neden biliyor musun alışkanlık ve kendine güvensizlik...
şuan baksanız 15 kiloya yakın vermeme rağmen hala eski tarzım gibi giyiniyorum :)
sanki hala kusurum varda kapatmam gerekiyormuş gibi...
birde ben öle vücuda oturanla rahat edemem diye hep salaş şeyler...
inanın dolabımı açın hepsi aynı tiptirrr
belden oturtmalı gömlek giydiğimde yağlar taşmıyor ama ben hala göğüs altından piliseli filan alıyorum sanırım değişmem lazım:26:

Love01 şekerimmm harika görünüyorsun, durmak yok diyete devam Kilo vermişsin çok güzel olmuşsun diyenleri can kulağıyla dinliyoruzzz, boş konuşanları hiiiç sallamıyoruz temel felsefemiz bu

Muhteşek kilo vermişsin, bekle geliyorum ben de. :)) Çizelgem yok ya henüz öğrenemedim araştırmalarım sürüyor yakında olacak inşallah :))

cok tşkler kızlarrr,,walla moralimi düzelttiniz çok çok saolunn..ayrıca sende suan gayet iyisinnn bence bian önce silkelenmelisinn..ne dmk kendine güwensizlikk?? bence senin agzına hiç yakısmıyan sözler.cunku surada bence en cok kendine güweni olan insanlardan birisinn..bence tarzını bi an önce değişmelisin artıkk..dile kolayy 15 kgggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…