Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Love01 şekerimmm harika görünüyorsun, durmak yok diyete devam Kilo vermişsin çok güzel olmuşsun diyenleri can kulağıyla dinliyoruzzz, boş konuşanları hiiiç sallamıyoruz temel felsefemiz bu

cok tşk ederimm bulasıksuyu..walla takmamaya calısıorumda bu kilo konusunda biraz takıntılıyım.cunku ilk defa 27 senelik hayatımda 65,6 kg mı gördümmm..bide yaz gelio artık ben moda girmeye calıstıkca bu tarz tipler beni sinir edior ama aynen dedigin gibi durmak yok dukana dewamm

Biraz şımarıklık ama ben hayatımda hiç tam çıtı pıtı olmadım biraz o halleri yaşamak istiyorum.

O kadar haklısın kii inşallah bir şeyi yoktur kaynının ve ben de korkuyorum ailede kalp genetik bir hastalık sigarada tetikleyici o yüzden bırakacağım gerçekten bu yaz sigara içmiyor olacağım.

2. fotoğraf bende mi çok küçük gözüküyor gözlerimde de az miyop var da seçemedim ama ilk fotoğrafta bile tam fıstıksın ..

Ben dukanın çok ciddi anlamda sıkılaştırmaya etkisi olduğunu düşünüyorum hele sporla yapılırsa..
Benim basenlerimdeydi tüm fazlalığım belim değsen kopacak
Geçen hafta başladım ve sadece 200 gram vermeme rağmen basenlerimdeki o sıkılaşmayı çok kişi fark etti hele ben çıplakken bakınca gerçekten etkilendim 200 gramın bu etkisinden

hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.
bugün de dün ps olmasına rağmen -0,5 gösterdi tartı. 3gündür 0,5larla toplamda 1,5kilo verdim. sizce de garip değil mi . 36gün ve 7,5kilo oldu .
kızzlarr
dün yumruğun ilk günüydü -400 ile uyandım bugün
74,600 ümm gelsin artık şu 6'lı rakamlar yaz gelioo yaa..

Hepinizie ayrı ayrı tebriklleeerrrrrrr

Ben bu basenlerle 28 beden giyemiyoruumm henüüzz Neyysssee... O da olur herhaldee :) Eski eşfmanım bile olmuyo beee. Bir eşofmanın insana olmadığı görülmüş müdür :S Neyyssee.. O da olur inşallah :))

Sen çok moral veriyosuuunn!! Arada yaz böyle olur muuu!?? Hayallerimi süslüyoo

eklerken hata yaptım sanırsam diğer foto kdr evet buyuk deıl.ıstersen kaydedıp yakınlastırarak bakmayı dene..tskler ayrıca gusel sozlerın ıcın..

Canım, benim kafam karıştı şimdi. Sen çoook kilo vermişsin, dukanla vermedin mi? Dukan egzersizlerine mi başladın, neyle sıkılaştın?? :44:

Canım, benim kafam karıştı şimdi. Sen çoook kilo vermişsin, dukanla vermedin mi? Dukan egzersizlerine mi başladın, neyle sıkılaştın?? :44:

ben geçen hafta başladım daha dukana 2. haftam bu tam gününü de hatırlayamadım ama ..
Geçen hafta dukana başladım ufak tefek egzersiz oldu ama dukan egzersizleri değildi ve bu kadar protein ağırlı beslenince oldu diye düşünüyorum bir anda toparlanıverdim ..

Çok teşekkür ederimm inşallah sigarayı bıraktığımın haberini de veririm burada

E tabi yeni evlendiğinde bir de eşine hamarat görünmek için ikinizin de istediği yemekleri yapıyorsun, sonra da gelsin çerezler, gitsin tatlılar, meyveler E tabi sonra da bu yeme sistemine alışınca diyete geçmek zor. Genelde herkesin gittiği yol bu. E tabi 3. yılı beklememekle iyi yapmışsın :)

72 den 57 ye indiğini gördüm kilo cetvelinde o yüzden kafam karıştı galiba biraz. :) Sen test edip onayladığına göre içim rahat edecek artık. Teşekkür ederim arkadaşım.

İnşallah, inşallah. Darısı başımıza. :)

72 den 57 ye indiğini gördüm kilo cetvelinde o yüzden kafam karıştı galiba biraz. :) Sen test edip onayladığına göre içim rahat edecek artık. Teşekkür ederim arkadaşım.

Rica ederim ne demekk
Ama her gün yarım saat de olsa spor yapmaya çalış bence çok etkiliyor

Rica ederim ne demekk
Ama her gün yarım saat de olsa spor yapmaya çalış bence çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…