Love01 şekerimmm harika görünüyorsun, durmak yok diyete devamKilo vermişsin çok güzel olmuşsun diyenleri can kulağıyla dinliyoruzzz, boş konuşanları hiiiç sallamıyoruz temel felsefemiz bu
bugün bir yarım daha vermişim. kilo vermenin yolu çok su ve yeşil çay içmekten geçiyormuş, onu anladım. 35 gün ve 7 kilo oldu şimdi.
yavrucuğum biraz daha vereyim derken sağlığından olma da..aman bi abla olarak sööliim...benimde senin yaşalrında bir kız kardeşim var ondan şeettim...fantazi deneme vücudunla doğal ol bakim.....sigara mı dedin yazık yavrum o süt gibi ciğerlerine .....çok cidddi hastalıklar sigaranın başının altından çıkıyor biliyorsundur heralde söylememe gerek yoktur zaten....şu an kaynım ankarada akciğerinde 3 tane kitle görüldü biopsi yapıldı kuzu kuzu bekliyor orada acaba kanser mi diye....heee aman ha güzelim ne gerek var......
Eki Görüntüle 401207 Eki Görüntüle 401208
arkadaşlar becerebildim mi bilmiorum ama buda benim önce we sonram,paylaşmak istedim :) daha wermem gereken 4 küsür kilo daha war tabii..bugün ilk kez patron efendi bana sen zayıfladınmı dediii,,yuh dicektim 6,5 kg werdim nerdeysee,,işte sinir bozacak yaabu arada önceki halimden bikaç kilo daha fazlaydım rejime başladıgımda..bide spor yapabilsem azıcık sıkılaşabilsem sanırım çok daha ii olacakkk :44:
Kızlar, içim sızlar..
Bu ikinci resimdeki bu hale nasıl gelmiştir sizce? Dukan yaptı tamam ama o deriler nasıl toplanır ki? Benim toplamda 11 kg vermem gerekiyor biraz da gevşek bir yapısı var derimin (bu nasıl anlatımsa siz anlarsınız :) ) toplanır mı gerçekten.
günaydın canlarım. sonunda şeytanın bacağını kırdım alçıda yatıyor:)))) 15günü aşan duraklamam bugün beni -800le terk etti:) anladım ki pes edilmemeliymiş öyle ya da böyle gidiyormuş.. darısı başınıza
hayırlı olsun. ben de bu gün -600 gördüm nihayet. duraklama bitti. gerçi bir kısmı su kaybıdır onun ve yarın geri gelir ama olsun. buna da şükür 1 aydır gr oynamıyordu.
bugün de dün ps olmasına rağmen -0,5 gösterdi tartı. 3gündür 0,5larla toplamda 1,5kilo verdim. sizce de garip değil mi. 36gün ve 7,5kilo oldu .
selamlar dukan kardesleriiiiim
bakiyorum keyifler yerinde.. iyi iyi ne guzel.
bugun ben de cok mutluyum, -500grla uyandim, ustelik bu hafta bi kot pantolon aldim h&mden, 28 bedenben kiiim, 28 beden kot kim? mosyo dukan, seviyorum seni uleyyyn!
ayrica kotlarimi kronolojik olarak ust uste koydum, fotosunu ekliyorum. bana cok moral verdi, bence siz de bi deneyin kizlar
kızzlarr
dün yumruğun ilk günüydü -400 ile uyandım bugün
74,600 ümm gelsin artık şu 6'lı rakamlar yaz gelioo yaa..
merhaba güzeller nasılsınız ? beni soracak olursanız ipin ucunu bu hafta kaçırdım kaçırdımda ne kelime resmen söküldü neyse malum durum dünyayı yiyorum hiç abartısız ama kaç kiloyum 57.4 yani okadar yeme +400gr yani bu dakun da tüm aşamaları tamladığında kilo aldırmıyor yani hep böyle homini gırtlak yiyecek değilim bir kaç güne kadar inşallah yani gene normal insan kılığına girerim :) hepinizi yanıma bekliyorum haydi kızlar takip ediyorum sizi sabırla hedef kilolara bu arada çok güzel haberler okuyorum tebrikler niles cim iyi gezmeler yarimcim ve bol eksili günler güzel hatunlar
Biraz şımarıklık ama ben hayatımda hiç tam çıtı pıtı olmadım biraz o halleri yaşamak istiyorum.
O kadar haklısın kii inşallah bir şeyi yoktur kaynının ve ben de korkuyorum ailede kalp genetik bir hastalık sigarada tetikleyici o yüzden bırakacağım gerçekten bu yaz sigara içmiyor olacağım.
2. fotoğraf bende mi çok küçük gözüküyor gözlerimde de az miyop var da seçemedim ama ilk fotoğrafta bile tam fıstıksın ..
Ben dukanın çok ciddi anlamda sıkılaştırmaya etkisi olduğunu düşünüyorum hele sporla yapılırsa..
Benim basenlerimdeydi tüm fazlalığım belim değsen kopacak
Geçen hafta başladım ve sadece 200 gram vermeme rağmen basenlerimdeki o sıkılaşmayı çok kişi fark etti hele ben çıplakken bakınca gerçekten etkilendim 200 gramın bu etkisinden
eklerken hata yaptım sanırsam diğer foto kdr evet buyuk deıl.ıstersen kaydedıp yakınlastırarak bakmayı dene..tskler ayrıca gusel sozlerın ıcın..
Biraz şımarıklık ama ben hayatımda hiç tam çıtı pıtı olmadım biraz o halleri yaşamak istiyorum.
O kadar haklısın kii inşallah bir şeyi yoktur kaynının ve ben de korkuyorum ailede kalp genetik bir hastalık sigarada tetikleyici o yüzden bırakacağım gerçekten bu yaz sigara içmiyor olacağım.
2. fotoğraf bende mi çok küçük gözüküyor gözlerimde de az miyop var da seçemedim ama ilk fotoğrafta bile tam fıstıksın ..
Ben dukanın çok ciddi anlamda sıkılaştırmaya etkisi olduğunu düşünüyorum hele sporla yapılırsa..
Benim basenlerimdeydi tüm fazlalığım belim değsen kopacak
Geçen hafta başladım ve sadece 200 gram vermeme rağmen basenlerimdeki o sıkılaşmayı çok kişi fark etti hele ben çıplakken bakınca gerçekten etkilendim 200 gramın bu etkisinden
Canım, benim kafam karıştı şimdi. Sen çoook kilo vermişsin, dukanla vermedin mi? Dukan egzersizlerine mi başladın, neyle sıkılaştın?? :44:
[[/I][/B][/QUOT]
Eestağfurullah bebeğim asla şımarıklık demem seni anlıyorum elbette. ama çok da zorlama kendini acizane fikrim.... en güzel karar da sigarayı bırakmak istemen olur tabiii.....daha çok gençsin sağlıklı yaşamak herkes gibi senin de hakkın..... tertemiz bir nefes herzaman daha iyidir....öptüm çok iyi bak kendine yavrucum....seni seviyorum.......
Baktım da gerçekten ne kadar güzel zayıflamışsın öyle ne basen kalmış ne göbek maşallahhh
Eestağfurullah bebeğim asla şımarıklık demem seni anlıyorum elbette. ama çok da zorlama kendini acizane fikrim.... en güzel karar da sigarayı bırakmak istemen olur tabiii.....daha çok gençsin sağlıklı yaşamak herkes gibi senin de hakkın..... tertemiz bir nefes herzaman daha iyidir....öptüm çok iyi bak kendine yavrucum....seni seviyorum.......
kilolarımız çok yakınmış benimde şu an 20 kg vermem lazım. 20 kilo diyince kendimi kötü hişssediyorum. markete gidince 1 kiloluk bakliyatlara bakıp bunları 20 tanesi kadar vermem gerekiyor diyip çıldırıyorum.ama sonra bu kilolar bana yavaş yavaş geldi yavaş yavaş gidecek diye motive ediyorum. Arada ufak tefek kaçamaklar olsada hergün kendi kendimi motive ediyorum. Eski elbiselerimin içine girip bu yaz fıstık bili olucam....
Tuttum bu fikri... süper fikir valladur benimkilerde az bol gelsin hemen vericem
ay canım desene tek sıkıntılı ben değilim
şimdi bakıyorum yeni evlenen arkadaşlar kilo alocaz die yemek yemiyolar.
biz niye düşünemedik bunu ya bende 2009 yazında evlendim 62 kiloydum. kendimi bi bıraktım her akşam aburcubur çay.
1 yılda 10 kilo 2 yılda 20 kilo aldım. 3. yılı bekleyemeyeceğim.
bekarkende yiyodum abur cubur ama nişanlıyken her akşam beraber vakit geçirmek için 2 saat yürüyordum.
e hafta sonlarıda geziyoduk. şimdiki gibi işten eve koş ne yemek yapımdüşüncesi yoktu ve şimdiki gibi göbüşler
Ben yağ oranını %1 olarak hatırlıyordum hatta bu yüzden çoğu light üründeki yağ oranına bakıp % 7-8 li değerleri görüp bıraktığım olmuştur.
ben geçen hafta başladım daha dukana 2. haftam bu tam gününü de hatırlayamadım ama ..
Geçen hafta dukana başladım ufak tefek egzersiz oldu ama dukan egzersizleri değildi ve bu kadar protein ağırlı beslenince oldu diye düşünüyorum bir anda toparlanıverdim ..
26 Mayıs yada 2 haziran :)
heyecan bastı bu haftadan başlarım ben kıyafet bakmaya
Ciciler çok tatlı bulaşıksuyuuu :))
Devamı da gelsin inşallah :)
Spor sporrr spoorrrr :)) Kadın her gün eğitmenle saatlerce çalışmışO hale gelmicek de ben mi gelcem
Love01 Gerçekten çok fit olmuşsunZaten güzelmişsin de, daha güzelleşmişsin yani :)) Bulaşıksuyu, senin de felsefene bayıldım :)) :13:
Ben 69 bile gördüüümmmve dellendiiimmmm. Ve artık yok zayıflayamazsın ya da tam tersi, iyi oldun, artık zayıflama falan diyenleri hiiiçççç takmıyoruummm. 57 olcam misler gibin. Hatta mümkünse 55. Mismisler gibin
72 den 57 ye indiğini gördüm kilo cetvelinde o yüzden kafam karıştı galiba biraz. :) Sen test edip onayladığına göre içim rahat edecek artık. Teşekkür ederim arkadaşım.
72 den 57 ye indiğini gördüm kilo cetvelinde o yüzden kafam karıştı galiba biraz. :) Sen test edip onayladığına göre içim rahat edecek artık. Teşekkür ederim arkadaşım.
ben anlamadım kardeş, 12 kilo kıyafetlerine neden yansımadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?