Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sadece kemere yansıdı. yani göbek azaldı. onun harici bacak falan aynı yani :2:. ki karın pek yoktu bende böyle armut gibi bir şey oldum.

ben spor eksikliğinden olduğu düşüncesindeyim...
çünkü bu diyet en fazla yağ olan bölgelerden başlayarak eritiyor...
dolayısıyla sporla desteklediğimizde hem vücut şekilleniyor hemde sıkılaşıyor...

Son düzenleme:
Ben geldim..;-) Sabah doktor randevuma gittim kan verdim ama sadece tiroidbezlerine bakilacak cünkü en son subat ayinin basinda tahlil yaptirmistim hersey güzel cikmisti.Bu yüzden ikinci bir tahlili sigortam karsilamazmis aralari yakin oldugu icin.Harika kilo vermissin dedi hemen fark etti..protein agirlikli yapiyorum bu yüzden böbreklerime baktirmayi cok istedim dedim oda bol su icersen hic birsey olmaz korkma dedi..Sonra bana örnek menü söyledi et yanina patates yeme makarna yeme vs gibi bende sebze tüketiyorum ama makarna pilav beyaz ekmek vs yemiyorum dedim.Et ürünlerini sebzeden cok yiyorum dedim ya dedi sen zaten süper vermissin bildigin gibi yap dedi.;-) Yanlarimdaki sancilari böbrek sancisi degilde gaz sykysmasi olabilir dedi birde kahvelere konulan süt tozu asiri gaz yaparmis.Ben arada kullaniyordum bugün itibari onuda kullanmayacagim.Haftada 1,5-2 arasi kilo vermeye bak birden verirsen sagliksiz olur dedi birde.. Yesil cay iciyormusun diye sordu evet dedim icine iki parca taze zencefil ekle yag yakiminda cok etkili dedi..Benden haberler bu kadar...;-)

Niless hayirli olsun simdiden söz günü kesinlesmis kiyafetlerde cok syk hangisi icine sinerse onu giy.Bulasyksuyu senin elbiselerde cok güzel güzel günlerde eskit..;-)

Love01 Cok güzelsin harika kilo vermissin masallah..

selam kızlarrr
benimde bu gün 3. günüm oldu ve 2 günde toplam 1.100 gram vermişim biraz az gitti gibi ama olsun beni en çok sevindiren kızımın 2 kilo vermiş olması.dün komşumdan duydum ve atak evresine uygun çok güzel bir çorba yaptım bu gün benim kurtarıcım oldu.bu arada günde en az 1 saatte yürüyüş yapıyorum.yavaşta olsa gidecek bu kilolar.

kahvelere katılan süttozu zaten yasakkkk!!!!!!!!
aman aman sakınnn!!!!!

Ohhh ne güzel haberlerle gelmişsin.Bir doktardan bunları duymak da içimizi rahatlatıyor.
Zencefil demek onu da katalım o zaman yeşil çayımıza ..

Gerçekten çok ilginç ..
Az falan mı yedin bu dönemde kasları mı yaktın acaba ya da çok al ver mi yaptın ?

dukanla zaten öğün atlayarak yiyorum okul yüzünden ve şehir değiştirdiğimden sürekli. az yemiyorum ama nadir yiyorum diyelim. kaslarımı yaktığımı düşünmüyorum aşırı protein alıyorum. 2 öğün falan yiyorum diyebiliriiz.

evet spor yapamıyorum ne yazık ki. bel fıtığım yeni çıktı ve hareket dahi edemiyorum. çok zor yürüyorum. fizik tedavicim kesinlikle sporu yasakladı sadece yüzme yapabilirsin dedi, ona da verecek maddi durumum yok şimdi. 1 ay sonra 3aylığına yazlığımız var oraya gideceğim ve her gün yüzeceğim, umarım ağrım da azalır o zamana kadar. tedavim yeni bitti.

Son düzenleme:

Ben öğün atlamanın zararı olacağını düşünmüyorum eski bir karataycı olarak.
Öğün araları açıldıkça leptin hormonu bol bol salgılanıyor ben de çoğu zaman acıkmadıkça 2 öğün yapıyorum ama acıkırsam 3. öğünü de ekliyorum..

çok geçmiş olsun...
ben diyetimin ikinci ayına girdiğimde 1 ay havuza gittim... yüzmek gerçekten çok işe yarıyor... yazlığa gittiğinde mutlaka yüzmelisin... çünkü vücudunun heryeri çalışıyor... ayrıca fıtığın için yumuşak bir egzersiz... çok faydalı bi spor... ben yüzme ve dansla çok daha kolay görebildim şekillenmeyi... gördüğün şekil bozukluğu sadece spor yapmadığın için... ama yürümeyi ihmal etmesen o bile çok işe yarıyor... günde 1 saat hızlı tempo muhteşem yapıyor bacak ve kalçaları...

hepinize süpper bir haftasonu diliyorum! gene - lerle gelin anacım...sizi seviyorummm... tek tek öpüyorummm...byeeee dostlar..

Olsun olsun, bu boyutta bile incecik olduğun görünüyor. Maşallah, maşallah

teşekkür ederim. şu okullar kapansın da haziran başı gibi gideceğim hemen ve denizden çıkmayacağım . yürüyüş de malesef 30dkdan fazla yapamıyorum. fizik hareketlerim var bi, onları yapıyorum. burdaki hareketlerden benzerleri. onun harici bedenimle bir şey yapamıyorum çok fazla. ki benim bacaklarımdaki kilolar çok uzun zamandır olanlar, yaklaşık 2 sene önce yaptığım bir diyetle tüm karnım gitmişti o yüzden çok kalıcı karın olmadığından dolayı hemen gittiğini düşünüyorum. bir de aşırı yoğurt seviyorum ve yiyorum ondan

Maşallah, bu kadar kiloyu verdikten sonra en kolayı kıyafetlere alışmak. Çook çabuk geçer hiç endişe etme

ben direk zencefilli yada yaseminli içiyorum zaten

O da mantıklıymış kolayı varken dimi ..
HAfiften midemi yakıyor gibi benim zencefil ama günde 1 bardak içebilsem kardır.

hepinize süpper bir haftasonu diliyorum! gene - lerle gelin anacım...sizi seviyorummm... tek tek öpüyorummm...byeeee dostlar..

Kaçamaksız hafta sonları olsun inşallahhh ..

Kızlar dukan çikolata yaptım bir güzel oldu sormayın herkese tavsiye ederim yanına da türk kahvesi.
En büyük zevklerimden birisidir türk kahvesi ve çikolata ne zamandır yapamıyordum.

cok cok tşkler dely..aynen bende 55.i görmeye calısıorumm..kilolar o kdr depresif etmiştiki beni eşofmanla gidiordum artık biyere gideceksemm we insan ıcıne cıkasım gelmioduu her tarafımdan yaglar fıskırırken..bide benim bacaklarım hep incedir,,ilk once dana gibi belim we gobegım şişer..kısaca kilolar out,,ozguwen in :)

cok tşk ederim yasena,,cok saol moral werdiniz bana..

Olsun olsun, bu boyutta bile incecik olduğun görünüyor. Maşallah, maşallah

cok saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…