sadece kemere yansıdı. yani göbek azaldı. onun harici bacak falan aynı yani :2:. ki karın pek yoktu bende böyle armut gibi bir şey oldum.
sadece kemere yansıdı. yani göbek azaldı. onun harici bacak falan aynı yani :2:. ki karın pek yoktu bende böyle armut gibi bir şey oldum.
Beni durduracak biri de yoktuOda bomboştuu
İşte benim cicilerimmmm :) Eki Görüntüle 401157 Eki Görüntüle 401158
Ben geldim..;-) Sabah doktor randevuma gittim kan verdim ama sadece tiroidbezlerine bakilacak cünkü en son subat ayinin basinda tahlil yaptirmistim hersey güzel cikmisti.Bu yüzden ikinci bir tahlili sigortam karsilamazmis aralari yakin oldugu icin.Harika kilo vermissin dedi hemen fark etti..protein agirlikli yapiyorum bu yüzden böbreklerime baktirmayi cok istedim dedim oda bol su icersen hic birsey olmaz korkma dedi..Sonra bana örnek menü söyledi et yanina patates yeme makarna yeme vs gibi bende sebze tüketiyorum ama makarna pilav beyaz ekmek vs yemiyorum dedim.Et ürünlerini sebzeden cok yiyorum dedim ya dedi sen zaten süper vermissin bildigin gibi yap dedi.;-) Yanlarimdaki sancilari böbrek sancisi degilde gaz sykysmasi olabilir dedi birde kahvelere konulan süt tozu asiri gaz yaparmis.Ben arada kullaniyordum bugün itibari onuda kullanmayacagim.Haftada 1,5-2 arasi kilo vermeye bak birden verirsen sagliksiz olur dedi birde.. Yesil cay iciyormusun diye sordu evet dedim icine iki parca taze zencefil ekle yag yakiminda cok etkili dedi..Benden haberler bu kadar...;-)
Niless hayirli olsun simdiden söz günü kesinlesmis kiyafetlerde cok syk hangisi icine sinerse onu giy.Bulasyksuyu senin elbiselerde cok güzel güzel günlerde eskit..;-)
Love01 Cok güzelsin harika kilo vermissin masallah..
Ben geldim..;-) Sabah doktor randevuma gittim kan verdim ama sadece tiroidbezlerine bakilacak cünkü en son subat ayinin basinda tahlil yaptirmistim hersey güzel cikmisti.Bu yüzden ikinci bir tahlili sigortam karsilamazmis aralari yakin oldugu icin.Harika kilo vermissin dedi hemen fark etti..protein agirlikli yapiyorum bu yüzden böbreklerime baktirmayi cok istedim dedim oda bol su icersen hic birsey olmaz korkma dedi..Sonra bana örnek menü söyledi et yanina patates yeme makarna yeme vs gibi bende sebze tüketiyorum ama makarna pilav beyaz ekmek vs yemiyorum dedim.Et ürünlerini sebzeden cok yiyorum dedim ya dedi sen zaten süper vermissin bildigin gibi yap dedi.;-) Yanlarimdaki sancilari böbrek sancisi degilde gaz sykysmasi olabilir dedi birde kahvelere konulan süt tozu asiri gaz yaparmis.Ben arada kullaniyordum bugün itibari onuda kullanmayacagim.Haftada 1,5-2 arasi kilo vermeye bak birden verirsen sagliksiz olur dedi birde.. Yesil cay iciyormusun diye sordu evet dedim icine iki parca taze zencefil ekle yag yakiminda cok etkili dedi..Benden haberler bu kadar...;-)
Niless hayirli olsun simdiden söz günü kesinlesmis kiyafetlerde cok syk hangisi icine sinerse onu giy.Bulasyksuyu senin elbiselerde cok güzel güzel günlerde eskit..;-)
Gerçekten çok ilginç ..
Az falan mı yedin bu dönemde kasları mı yaktın acaba ya da çok al ver mi yaptın ?
ben spor eksikliğinden olduğu düşüncesindeyim...
çünkü bu diyet en fazla yağ olan bölgelerden başlayarak eritiyor...
dolayısıyla sporla desteklediğimizde hem vücut şekilleniyor hemde sıkılaşıyor...
Ohhh ne güzel haberlerle gelmişsin.Bir doktardan bunları duymak da içimizi rahatlatıyor.
Zencefil demek onu da katalım o zaman yeşil çayımıza ..
dukanla zaten öğün atlayarak yiyorum okul yüzünden ve şehir değiştirdiğimden sürekli. az yemiyorum ama nadir yiyorum diyelim. kaslarımı yaktığımı düşünmüyorum aşırı protein alıyorum. 2 öğün falan yiyorum diyebiliriiz.
dukanla zaten öğün atlayarak yiyorum okul yüzünden ve şehir değiştirdiğimden sürekli. az yemiyorum ama nadir yiyorum diyelim. kaslarımı yaktığımı düşünmüyorum aşırı protein alıyorum. 2 öğün falan yiyorum diyebiliriiz.
evet spor yapamıyorum ne yazık ki. bel fıtığım yeni çıktı ve hareket dahi edemiyorum. çok zor yürüyorum. fizik tedavicim kesinlikle sporu yasakladı sadece yüzme yapabilirsin dedi, ona da verecek maddi durumum yok şimdi. 1 ay sonra 3aylığına yazlığımız var oraya gideceğim ve her gün yüzeceğim, umarım ağrım da azalır o zamana kadar. tedavim yeni bitti.
cok cok tşkler...cnm sabahtan beri ugrasıorumm ancak bu kdr becerebildimm..o da sagolsunn yarim.in sayesindee..o yardımcı olmasa bu kdr bile ekleyememiştimmm..yeniden boyutlandır yaparken sanırım bişileri fazla küçülttümm:44:
çok geçmiş olsun...
ben diyetimin ikinci ayına girdiğimde 1 ay havuza gittim... yüzmek gerçekten çok işe yarıyor... yazlığa gittiğinde mutlaka yüzmelisin... çünkü vücudunun heryeri çalışıyor... ayrıca fıtığın için yumuşak bir egzersiz... çok faydalı bi spor... ben yüzme ve dansla çok daha kolay görebildim şekillenmeyi... gördüğün şekil bozukluğu sadece spor yapmadığın için... ama yürümeyi ihmal etmesen o bile çok işe yarıyor... günde 1 saat hızlı tempo muhteşem yapıyor bacak ve kalçaları...
dimi bende onu özledim çok ayrı kaldık yaaaa1. bana çok zarif geldiğinden hep aklımdaydı bakalım bu gidişle ilk 2 saat birini son 2 saat diğerini giycem arnavut gelinleri gibi
fıstığım sen ne kadar güzelmişsin yaaa
harika olmuşsun vallaaa maşaallaaah
neden biliyor musun alışkanlık ve kendine güvensizlik...
şuan baksanız 15 kiloya yakın vermeme rağmen hala eski tarzım gibi giyiniyorum :)
sanki hala kusurum varda kapatmam gerekiyormuş gibi...
birde ben öle vücuda oturanla rahat edemem diye hep salaş şeyler...
inanın dolabımı açın hepsi aynı tiptirrr
belden oturtmalı gömlek giydiğimde yağlar taşmıyor ama ben hala göğüs altından piliseli filan alıyorum sanırım değişmem lazım:26:
ben direk zencefilli yada yaseminli içiyorum zaten
hepinize süpper bir haftasonu diliyorum! gene - lerle gelin anacım...sizi seviyorummm... tek tek öpüyorummm...byeeee dostlar..
kahvelere katılan süttozu zaten yasakkkk!!!!!!!!
aman aman sakınnn!!!!!
Love01 Gerçekten çok fit olmuşsunZaten güzelmişsin de, daha güzelleşmişsin yani :)) Bulaşıksuyu, senin de felsefene bayıldım :)) :13:
Ben 69 bile gördüüümmmve dellendiiimmmm. Ve artık yok zayıflayamazsın ya da tam tersi, iyi oldun, artık zayıflama falan diyenleri hiiiçççç takmıyoruummm. 57 olcam misler gibin. Hatta mümkünse 55. Mismisler gibin
Olsun olsun, bu boyutta bile incecik olduğun görünüyor. Maşallah, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?