Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben direk zencefilli yada yaseminli içiyorum zaten

Bende zencefil limon karisimlisini iciyordum ama onlarda katki var taze at cayina dedi hadda yemeklerine bile özellikle sebzelere..Birde caylarini eczaneden al marketlerdekilerle farkli dedi bakalim elimde ne varsa icecem artik..

Ya bide ben sizin şu kalplerinize çok özeniyorum, benim ne zaman olacak? 2 gün oldu üye olalı daha, bir sürü mesaj göndermem gerekiyor sanırım. Yok mu bunun kolay bir yolu acep:112:

Ne yazık ki yok kolay bir yolu bol bol yazdıkça çıkıyor yeni kalplerin ama çaktırma ben de çok seviyorum bir aşk böcüğü olarak

Bende zencefil limon karisimlisini iciyordum ama onlarda katki var taze at cayina dedi hadda yemeklerine bile özellikle sebzelere..Birde caylarini eczaneden al marketlerdekilerle farkli dedi bakalim elimde ne varsa icecem artik..

Ben de aslında aktardan alıp kendim demlemeyi tercih ediyorum ama son zamanlarda demleyesim gelmiyor havalar ısındı ya 1 bardak içip bırakıyorum.
Kızlar bu bitki çaylarını daha soğuk içmenin bir yolu yok mudur ki ?

Ya bide ben sizin şu kalplerinize çok özeniyorum, benim ne zaman olacak? 2 gün oldu üye olalı daha, bir sürü mesaj göndermem gerekiyor sanırım. Yok mu bunun kolay bir yolu acep:112:

sanırım 100 iletiye ulaşınca gelior onlar.

bende sıcak içemiorum.biraz ılıyınca hemen dıkıyorum basıma bıkac yudumda :)

Kızlar dukan çikolata yaptım bir güzel oldu sormayın herkese tavsiye ederim yanına da türk kahvesi.
En büyük zevklerimden birisidir türk kahvesi ve çikolata ne zamandır yapamıyordum.

Afiyet olsun en cok onun özlemini cekiyorum bitter cikolata ve kahve...yaptiklarim onun yerini tutmuyor..zaten bunlarla yetinmis olsaydim bu halde olmazdim..Neyseki dukan amcayla tanistim insallah eski halime inemesemde 65..atmisbes..

ya nasil bir bünyedir sekerim senin ki . eminmisin sen yazdiklarindan

ah nerde ya.. keske benimde öyle olsa valla cok imrendim. :2:

kardeş aynen dediğim gibi hayatımda hiç çikolata alışverişi yapmadım meyveyi evde olduğu halde yemeyi aklıma bile getiremiyorum fazla abur cubur takıntım yok ondan kaynaklanıyo heralde sebzeciyimdir ben

Son düzenleme:

Yasena, süper kilo vermişsin maşallah. yeşil çay ın içine zencefili bana da doktorum söyledi ama denememiştim. Teyit etmiş olduk.

İçelim bari :))

bende sıcak içemiorum.biraz ılıyınca hemen dıkıyorum basıma bıkac yudumda :)

Ben de aynen öyle yapıyorum ama sanki etkisini azaltıyor gibi hissediyorum niyeyse psikolojiktir heralde.

Afiyet olsun en cok onun özlemini cekiyorum bitter cikolata ve kahve...yaptiklarim onun yerini tutmuyor..zaten bunlarla yetinmis olsaydim bu halde olmazdim..Neyseki dukan amcayla tanistim insallah eski halime inemesemde 65..atmisbes..

Canım nasıl yapıyorsun ben de bir kaç kez denemiştim ama ilk kez bu tadı alabildim tarifler kendi damak tatlarına göre gibi oluyor insanların bu sefer aldım malzemeleri biraz ondan biraz bundan yaptım sonrada buz kabına koydum içine de biraz fındık biraz da vişne aroması koymuştum güzel geldi bana ..

Son düzenleme:

Ben bunu yapiyorum ama aroma kullanmadim kasinirim belki diye.

Malzemeler
  • 3 kaşık light labne
  • 4 kaşık light kakao
  • Yarım su bardağı tatlandırıcı
  • 5-6 damla fındık aroması
  • Çeyrek çay bardağı süt
HazırlanışıLabne, kakao ve tatlandırıcı bir kap içerisinde iyice çırpılır. Daha sonra yavaş yavaş süt ve fındık aroması ilave edilir. Nutella kıvamına gelen karışım kapalı bir kapta buzdolabında saklanabilir.Aynı malzemeyi biraz buzlukta bekleterek çikolata olarak da tüketebilirsiniz.

Kaynak..Dukan Diyeti Evreleri ve Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

kısmetse bizde balayına burdayız...rezervasyonumuz hazır... balayı çifti olarak...ayrıca ayvalık ve dikili muhteşem yerler söyliyim...
Palm Wings 5 Star Beach Resort Didyma | Palm Wings 5 Yldzl Tatil Ky Didim

İnşallah çok güzel olur çok mutlu olursunuzz ..

Ben de bu malzemelerle kafama göre ayarladım bir de içine süt tozu koydum aroma da hoş bir tat verdi yalnız küçük kaplara koymam ayrı bir tat verdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…