Ayvalıkta yazlığımız var bizim çok ufaklığımdan beri her yazım orda geçmiştir iş hayatına atılana kadar tabi :)
yuuh sizin o bile hazır mı :) bence hemen ama hemen nikah günü alın
belki nikahımız bile kıyılmış olabilirrrr
belki nikahımız bile kıyılmış olabilirrrr
bizim de ayvalıkta. neresinde sizin?
Ben bunu yapiyorum ama aroma kullanmadim kasinirim belki diye.
Malzemeler
HazırlanışıLabne, kakao ve tatlandırıcı bir kap içerisinde iyice çırpılır. Daha sonra yavaş yavaş süt ve fındık aroması ilave edilir. Nutella kıvamına gelen karışım kapalı bir kapta buzdolabında saklanabilir.Aynı malzemeyi biraz buzlukta bekleterek çikolata olarak da tüketebilirsiniz.
- 3 kaşık light labne
- 4 kaşık light kakao
- Yarım su bardağı tatlandırıcı
- 5-6 damla fındık aroması
- Çeyrek çay bardağı süt
Kaynak..Dukan Diyeti Evreleri ve Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
bişey sormak isterim,bu aromaları yada light kakaoyu nereden temin ediyorsunuz ?
aromalar migrosta,realde oluyor fakat genelde rom, acıbadem ve limon oluyor, vanilyalar bitmiş oluyor. o yüzden gittiğinizde eğer varsa hemen alın derim.
kakao da normal kakao alıyorum ben, arkasında yağı azaltılmış kakao yazıyor, arkasına bakıp alıyorum.
herkes gram gram gidio die şikayet edio ama ben de o bile yok +100'le başladım bugün güne =/ 55'ten aşağı düşmek istiyorum bi an önce 52 olmak istiyorum artık ödül öğünlerine kavuşmak istiyorumm =))
Beni durduracak biri de yoktuOda bomboştuu
İşte benim cicilerimmmm :) Eki Görüntüle 401157 Eki Görüntüle 401158
Ben aktardan kakao tozu aldım yağ oranı daha düşük diye ama doğru mudur ki?
ciddimisinbende öyle bir çılgınlık yapmak isterim hihihhih
bazen bunalınca bu süreçten bizimkilere diyorum bigün gitcem ankaraya kıycam nikahı sonra düğün yapılır
siteler mevkinde canım şirinkente yakıncık
böyle bi çılgınlığın çalışmaları içerisindeyiz...
yakın bir tarihte evlilik cüzdanımızın resmini paylaşabilirim
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ben yanlış bişey yapmayayım diye kakao kullanmadım hiç ama bir bakiim.
bir de bu aromalar şey mi,hani bildiğimiz içkilere falan eklenen renk ve tat veren şurup gibi olan şeylerden mi ?
Öncelikle bence son kiloların olduğundan zor olacağını kabullen öyle olunca stresi olmuyor ben de kendi haline bıraktım böyle olacağını bildiğimden .. Stres yapmayınca da gidiveriyor kendiliğinden.
kızlarrr biliyorum bu gidenler su ama olsun yinede çok mutluyum
bugün dukan diyetinin ilk günü ama sabah saatinden bu saate kadar yaptığım diyette dayanamadım tartıldım 1 kg gitmiş gördüm
evet evet motive oldum şimdi tek istediğim gerçek kilolarımın gitmesi ve biraz olsun incelmekk :))
Gerçekten gidio mu? sizin de öyle mi oldu =/ aynı şeyi düşündüm ben de aslında son 3 kilo olunca hemencecik veremeyeceğimi düşünüyordum. Ne yapabilirim vermek için diye endişelenmeye başladım =//
kızlar ben herşeyimi bu siteden tek seferde sipariş veriyorum hem fiyattan hem de zamandan kazanıyorum... uzun süre de kullanıyorum herşeyi... diyetimin ilk başında ufak bi alışveriş yapmıştım (temel ihtiyaçlarım için) migrostan ordan burdan... onlar bitmek üzereyken bu siteden verdim siparişimi... lazım olabilicek herbişiden aldım... şimdi dolabımda duruyo... canım ne zaman ne isterse istesin yapabiliyorum... tüh yaa şu da eksik yapamıycam demiyorum... çünkü dukan tariflerinde bi malzemeyi eksik koyduğumuzda sonuç beklenilenden çok daha üzücü olabiliyor...
Aromalar Kategorisi - Hammaddeler.com Online Satışta 6. Yıl!
Kesinlikle gidiyor ama ben kilo konusunda stres yapmanın çok etkilediğini düşünüyorum geçen hafta atakta olmama rağmen 200 gram verdim ve moralim bozuldu önce, sonra dedim sonuçta benim son kilolarım ee kilom idealin altında dukan amcama göre sıkmayayım canımı gidecek.
BU haftada hiç takmadım aman gidecek diye üstüne her gün tatlı yedim istisnasız.
Sonuç olarak 800 gram gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?