ağzınızdan bal damlıo resmen =) o zaman ben bu motivasyonla bi süre daha dişimi sıkarım sonuçta o kadar sabrettim 3 kilo için de sabredebilirim sanırım, acelemiz yok dimi ama =)
kızlar ben herşeyimi bu siteden tek seferde sipariş veriyorum hem fiyattan hem de zamandan kazanıyorum... uzun süre de kullanıyorum herşeyi... diyetimin ilk başında ufak bi alışveriş yapmıştım (temel ihtiyaçlarım için) migrostan ordan burdan... onlar bitmek üzereyken bu siteden verdim siparişimi... lazım olabilicek herbişiden aldım... şimdi dolabımda duruyo... canım ne zaman ne isterse istesin yapabiliyorum... tüh yaa şu da eksik yapamıycam demiyorum... çünkü dukan tariflerinde bi malzemeyi eksik koyduğumuzda sonuç beklenilenden çok daha üzücü olabiliyor...
Aromalar Kategorisi - Hammaddeler.com Online Satışta 6. Yıl!
bende sıcak içemiorum.biraz ılıyınca hemen dıkıyorum basıma bıkac yudumda :)
kardeş aynen dediğim gibi hayatımda hiç çikolata alışverişi yapmadım meyveyi evde olduğu halde yemeyi aklıma bile getiremiyorum fazla abur cubur takıntım yok ondan kaynaklanıyo heralde sebzeciyimdir ben
böyle bi çılgınlığın çalışmaları içerisindeyiz...
yakın bir tarihte evlilik cüzdanımızın resmini paylaşabilirim
Soğuk duş etkisi yapar herkese bizde dahil ama neden olmasın
ben sizin yerinizde olsaydım çoktan yapmıştıımmmmmm
deliyimdir ben sıkıntıya gelemem... şimdi bile eğer bir aksilik çıksın girer kıyarım nikah
annemle babama söyledim geçen bak sıkmayın beni gider evlenirim diye babam diyor bu deli yapar vallaa
aslında 8 Ağustos yıl dönümüzbayram üstü bir şok geçirtsemmi bizimkilere ahaha sonra nişan kına düğün filan yaparız
Merhaba sevgili dukancılar, 1,5 aydır eşimle dukan diyeti yapıyoruz. Birlikte yapan arkadaşlar var mı acaba? Eşimin söylemesi ayıp 20 kilo vermesi gerekiyor ama 5 kg verebildi. Benim vereceğim kilo daha az olmasına rağmen ondan çok verdim, depresyona girecek
Acaba erkeklerde süreç böyle mi benim eşimde mi sorun var?
deliyimdir ben sıkıntıya gelemem... şimdi bile eğer bir aksilik çıksın girer kıyarım nikah
annemle babama söyledim geçen bak sıkmayın beni gider evlenirim diye babam diyor bu deli yapar vallaa
aslında 8 Ağustos yıl dönümüzbayram üstü bir şok geçirtsemmi bizimkilere ahaha sonra nişan kına düğün filan yaparız
nacizane fikrim eşin sen olmadığında istediğinde yiyorrr
erkekler bayanlardan daha çabuk kilo veriyor canım heleki 20 kg fazlalığı var ise enaz 8-10 kilo vermesi lazımdı
bence sen eşini bir sorguya çeeek
erkekler bayanlardan daha çabuk kilo veriyor canım heleki 20 kg fazlalığı var ise enaz 8-10 kilo vermesi lazımdı
Ben de şüpheleniyorum zaten canım ama işte cezasını vermeden vicdanımı rahatlatmak istiyorum.
kes cezasını canım
burda eşiyle yapan bir çok arkımız var ve eşleri genelde daha çok verdi
sen ona zarf at bugün dukandan farklı ne yedin filan diyeee
demledikten sonra 7-8 dk içinde içmek lazımmış etken maddesinden faydalanmak için ama ben de çok sıcak içemem
Merhaba sevgili dukancılar, 1,5 aydır eşimle dukan diyeti yapıyoruz. Birlikte yapan arkadaşlar var mı acaba? Eşimin söylemesi ayıp 20 kilo vermesi gerekiyor ama 5 kg verebildi. Benim vereceğim kilo daha az olmasına rağmen ondan çok verdim, depresyona girecek
Acaba erkeklerde süreç böyle mi benim eşimde mi sorun var?
biz de çoktan yapıcaktık ama ben ailemin sağlığını riske atamam... o adamı terkederim ama ailemi tehlikeye atıcak bişey yapamam... çok kolay olmuyo beklemek... keyif de almıyoruz bu durumdan... ama şeker ve tansiyon hastalığı ciddi boyutta olan ve sırf bunlar yüzünden felç geçirmiş babamı elin oğlu için telaşlandırmayı hiç göze alamam... onlar hiçkimse olmasa bile benim hayatımdaki en önemli en değerli varlıklarım...
biz de çoktan yapıcaktık ama ben ailemin sağlığını riske atamam... o adamı terkederim ama ailemi tehlikeye atıcak bişey yapamam... çok kolay olmuyo beklemek... keyif de almıyoruz bu durumdan... ama şeker ve tansiyon hastalığı ciddi boyutta olan ve sırf bunlar yüzünden felç geçirmiş babamı elin oğlu için telaşlandırmayı hiç göze alamam... onlar hiçkimse olmasa bile benim hayatımdaki en önemli en değerli varlıklarım...
ahahaha ailene de bak biz bugün nikah kıymaya gidiyoruz :) birde böyle deneyelim :)))
eğer hoşumuza giderse söz sizin için tazeleriz de :)))
ahaha haberleri olsun :))
biizm alt komşu kaçmış kocasınaakşamda yatmadan önce ailesini öpmüş babası demiş hayırdır kızım:))
oda demiş kocaya kaçıcam baba iyi helal olsun hakkım demiş adam
tabi gerçek olduğuna inanmamışkii
hazır hakkınıda helal etmişken kaçıverdim diyorrrşimdi 1 senelik evli babalarıyla da arası iyi hatta kızın babası damadına düğün hediyesi araba aldı
bizimkilere hep onu örnek gösteriyorum bak gelirseniz üstüme araba ile zarara girersiniz diyee
Ay bizde kaçmak çok ayıptırAilem hep istediğine veririz seni istediğinle evlenirsin kaçmayı filan düşünme derdi...Bizde kaçtıktan sonra gelir elini öper barışırız yok Böyle yetiştirildiğim için kaçmak kaçarak evlenmek bana çok garip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?